Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2018-04-25 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kifissia
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-04-25
Cost:€ 260
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Υπέροχη κοπέλα!!! Την είχα ξαναδεί και στο προηγούμενο τουρ,και νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι .Μια κατηγορία μόνη της , ατελείωτο σώμα ..γυναικάρα που σε ταξιδεύει και την ταξιδεύεις αλλού...μοναδική χημεία ανάμεσα μας .. και ένα σαγηνευτικό άρωμα παντού στο ψηλό κορμί της...Thank you Yana ...kisses
2018-04-25 Client: AK1925
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:90 min
Meeting date:2018-04-22
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ). ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΝΗ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΩ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΛΙΓΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΛΙΤΑ!
2018-04-25 Client: protaris1977
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-24
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Milena!!!!! She is the best! What can I say...! She is beautiful, with fantastic breasts and a fantastic body! Her services, really exeptional! She gives everything she has in order to satisfy and make you really happy! I think she is born for this job! One of the best fucks in my life!!! I mean it! She like what she is doing and that is the secret. Guys go for it! For me it was a fantastic, enthousiastic experience anyway! If you don't meet her, you lose. One more time she is the best! Deep throat,crazy anal and very very active! She will suck you dry!
2018-04-25 Client: starship
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-23
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Beautiful girl , very good service and blowjob
i had good time with her
.......................
2018-04-25 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2018-04-24
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Έλενα είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Αρχοντική ... πανέμορφη...προσγειωμένη .. και πολύ γλυκιά..! Άψογος χαρακτήρας με ένα χαμόγελο πάντα . Κοιτάς τα μάτια της και σταματάνε όλα γύρω!!! Σε περισσότερες ροζ λεπτομέρειες δεν επεκτείνομαι πότε..βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.Δυο λόγια για το γραφείο GDE...Η ακριβής άφιξη πάντα των escorts ...,αρχίζει και γίνεται εκνευριστικη..Οι υπηρεσίες και η συννενόηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου
2018-04-24 Client: Alianation
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
No doubt it’s the best I’ve ever met ..so good looking you can imagine and absolutely gorgeous hundred times than the picture. English is not very good but you don’t have to talk too much with that killing smile. Nice breast and perfect skin. Slim and fit body, you will regret if you miss her. Very attractive love
(I think I don’t have to remind you how good is the sex skill that a porn star can show you)
2018-04-24 Client: john76demon
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-23
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
New girl from Models Companions and as always I had a quick booking in one of the best hotel in Athens. The girl is exactly what you see in the photos and her service was very good. I had a good time with her she`s typical GFE style who loves the job she`s doing. She was on the top of me pushing my cock deep inside of her wet hot pussy.
She was ridding me and kissing my neck and licking my nippels and I could`t stop cumming. The second time she sucked my cock. A nice wet hot blowjob with perfect technic and deep throat. An amazing meeting with amazing girl.
Thanks baby. Many kisses xxx
2018-04-24 Client: Paco
: 9.0
: 2.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-24
Cost:€ 140
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Πολύ καλό κορίτσι, πολύ γλυκό κορίτσι, καλή επικοινωνία αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Καμία πρωτοβουλία, φιλιά σαν να γλύφεις παγωτό ξυλάκι, ακούνητη και το καλύτερο από όλα, όταν τελικά με άναψε και μπήκα μέσα της μάτωσε!!! και δεν έχω και κανένα τέρας, ένα νορμάλ μόριο έχω. Υπερβολικά μέτρια, όχι τόσο καθαρή και μυρωδάτη όπως ήμουν εγώ και θα πρεπε να είναι και αυτή. Κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί, είναι σκέτη γλύκα αλλά σίγουρα όχι γι αυτή τη δουλειά. Κρίμα, πεταμένα λεφτά, Το γραφείο εξαιρετικό.
2018-04-24 Client: isbutsof
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-23
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Well I don't have words to describe this angel! Just to thank mother Russia for bringing her into the world. Because I thought that creatures like her existed only in heaven. Fantastic look, eyes, smile, everything.. and at sex she does whatever she can to offer you pleasure. Thank you baby I had great time with you and I hope to see you again.
Highly recommended!!
2018-04-24 Client: bi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-23
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Very sexy very beautuful girl amazing sensual blowjob beautifull deep throat and super sexy ass.Hope to see you soon again recommend.Hug & kisses all over...
2018-04-23 Client: bodiroga
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-21
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
VERY NICE ,POLITE AND SWEET GIRL.SHE IS REALLY GOOD AND SHE LIKES WHAT SHE IS DOING. SHE HAS A VERY NICE BODY WITH SILKY SKIN AND WONDERFUL SMILE AND REALLY NICE NATURAL BREAST. BLOWJOB WAS FANTASTIC AND SEX WAS GREAT!!!!!
HIGHLY RECOMMENDED.
2018-04-23 Client: karvel7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-22
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
SHE IS A YOUNG AND VERY BEAUTIFUL LADY! HER BODY
IS GREAT WITH SOFT SKIN! NICE BREAST AND AMAZING
ASS ! SHE IS GORGEOUS, BUT THE BEST ON HER IS HER
BEAUTIFUL FACE AND HER ATTRACTIVE SMILE! SHE IS
REALLY SO SWEET, SO KIND THE IDEAL GIRL FOR G.F.E
MEETINGS! SHE IS ACTIVE IN SEX WITH EXPERIENCE!
GOOD POSITIONS AND SHE KNOWS WHAT AND WHEN
TO DO IT! GREAT DOGGY STYLE AND A WET DEEP BLOWJOB!
SHE CAN ALSO HOLD HARD SEX AS I PERSONALLY CHECKED!
SHE NEVER SAID NO, SHE DIDN'T STEAL TIME AND SHE
REALLY TRIED VERY HARD !!!!!! FOR LEAVE ME SATISFIED
AND PLEASED! I FELT COMFORTABLE LIKE WITH MY REAL
GIRLFRIEND! I ENJOYED MY TIME WITH HER AND FOR SURE
I WILL MEET HER AGAIN.....
STRONGLY RECOMMENDED!!!!!!
2018-04-22 Client: edgar
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-08
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντηση με την Σοφία ένα απόγευμα μετά από φαγοπότι για να ολοκληρωθεί η ευχαρίστηση μέρα, η συνεννόηση με το γραφείο γρήγορη και εύκολη. Φτάνω στην ώρα μου και χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η σοφία και φορούσε ένα σετ λευκά εσώρουχα τα οποία την κολάκευαν. Με στέλνει για μπάνιο και μόλις βγαίνω η Σοφία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με περίμενε. Η Σοφία είναι μια όμορφη γυναίκα με ενα πολύ θηλυκό βλέμμα και τρομερά παθιαρικα μάτια, έχει κανονικό ύψος με μικρά στήθη τα οποία ανταποκρίνονται εύκολα αλλά το δυνατό σημείο της είναι τα οπίσθια της τα οποία έχουν πολύ βελούδινη υφή και σχήμα που ακόμα και στα όρθια είναι χάρμα οφθαλμών να τα κοιτάς, πόσο μάλλον στα τέσσερα που είναι ποίημα. Ξεκίνησε το παιχνίδι πρώτα αφαιρώντας τα εσώρουχα της με φιλιά στο στόμα τα οποία αρχικα ήταν χωρίς γλώσσα αλλά στη διάρκεια της συνάντησης μετά από δική μου προτροπή έδινε και φιλιά με γλώσσα, αφου χορτάσαμε φιλιά και προκαταρκτικά κατευθύνθηκα στο μουνακι της, το οποίο έχει πολύ ωραίο σχήμα και έχει χρώμα του δέρματος. Το είχε περιποιημένο και καθαρό οπότε η διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη, της αρέσει το γλυφομούνι και το δείχνει δηλαδή δεν κάθεται σαν χάνος και εσύ πολεμάς μόνος σου. Πολύ ωραία βογκητα και αληθινά από μέρους της με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθω και εγώ στο έπακρο. Μια γρήγορη πίπα για να έχουμε καλύτερη στύση και αμέσως στο κυρίως θέμα. Ιεραποστολικό πρώτα με τα πόδια στους ώμους και φιλιά μέχρι πνιγμό και με την Σοφία να ωθεί με τα χέρια της τα οπίσθια μου και να δίνει το ρυθμο και μουσική υπόκρουση τα παθιασμένα βογκητα της, το μουνι της είχε πολύ καλή αίσθηση και δεν ήταν πηγάδι. Εναλλαγή πρώτου το τέλος μιας και η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και την βάζω από πάνω, ένα γρήγορο κάρφωμα για μερικά λεπτά και το ευχαριστο τέλος ηρθε όπως το περιμένα. Μπανάκι μαζί με την Σοφία και μετά λίγο κουβέντα για διάφορα, τα αγγλικά της είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και μπορείς να ανταλλάξεις και καμιά κουβέντα και δεν χρειάζεται παντομίμα. Έκανε ένα τσιγάρο ή Σοφία και ήρθε απο μόνη της για ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω πάλι αλλά να έχει η Σοφία των ελέγχων και αποδείχθηκε ότι ξέρει πως να γαμιεται, με έκανε πύραυλο και την έβαλα στα τέσσερα, εδώ τα οπίσθια περνούν ένα σχήμα τρομερό και δεν χορταινεις να τα ζουλας, είσοδος και εδώ νιώθεις το μουνι της στο έπακρο αν και έβαλε λίγο κρεμουλα. Ξέσκισμα για αρκετή ώρα έτσι μιας και μου αρεσε η θέα και η αίσθηση ήταν εκπληκτική και το γουστάρε και η ίδια μιας και το έδειχνε δέοντος.
Εγώ πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναβλεπα, είναι μια ευχάριστη παρουσία και πολύ καλός χαρακτήρας και το κύριος κάνει καλό σεξ
2018-04-22 Client: Markolap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:3 hours
Meeting date:2018-04-21
Cost:€ 450
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Laura is exactly as in the photos. I was surprised with her soft fresh skin and her charming lips. We communicate extremely well to understand each other. She is truly a princess and will treat you like a prince. I came for one hour but changed my mind to 3hours when i saw her. Take care of her very well. My princess
2018-04-21 Client: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-04-20
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Laura is a real angel to spend time with. Her English is not very good but she does every other thing perfectly that you will feel like a prince with her. She is fresh and new in the job but she knows her job. I was satisfied with our meeting and i will repeat it. I recommend her. See you love. kiss
2018-04-21 Client: [email protected]
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:50 min
Meeting date:2018-04-21
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beautiful, talkative, passionate, friendly. The pictures are very accurate. She is tall with very nice body, lovely face. She is a nice person .
2018-04-20 Client: Johny_jo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-04-15
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
She is amazing as always!!! Her body is naturally pure perfect, her smile is perfect, her manners are perfect , her massage is PERFECT!!! Hope to see You soon my girl!!!!
2018-04-20 Client: Mallias
: 8.5
: 0.5
: 3.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-20
Cost:€ 180
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Ημερομηνία συνάντησης δεν θυμάμαι...Αν θέλετε να διαβάσετε αληθινές κριτικές για το κομοδίνο κοιτάξτε αλλού, εδώ ότι ναναι.Σεβαστείτε τα λεφτά σας και μην τα χαρίζετε σε φόλες όπως η κυρία απλά και μόνο επειδή είναι όμορφες.
Αυτά.
2018-04-20 Client: mr stiv
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-19
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ηταν παρα πολυ καλη πολυ σφιχτο κορμι φανταστικο κωλο υγρο τσιμπουκι .το δερμα τησ σοκολατιενιο. αξιζει.
Escort comment:
Thanks dear. Really appreciate. Hope see you again dear. Kisses from me!!!)
2018-04-19 Client: travestolagnos
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 min
Meeting date:2018-04-17
Cost:€ 50
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Αποχαιρετιστηριακριτικη του τραβεστολαγνου..Μετραω αντιστροφα για να φυγω εξωτερικο και στο μυαλο μου ειναι το πως θα περασω καλα .Οι επιλογες για μενα ειναι λιγες οποτε πηγα καπου στα σιγουρα.Με την βιβιαν ειναι η δευτερη φορα που βρισκομαστε.Ηξερα τι θα δω και τι μπορω να περιμενω.Σηκωνω το τηλεωνο και εχω αμεση ανταποκριση.Το ραντεβου κλεινεται σε ενα σπιτι πισω απο το υπουργειο μακεδονιας θρακης.Μου λεει την οδο και στην ωρα μου εγω εξω απο την πολυκατοικια.Εδω αρχιζει το αλλαλουμ.Την περνω τηλεφων και τη λεω ανοιξε.Μου λεει εισαι απο κατω;;της λεω ναι.Δωσε μου 5 λεπτα .Την ξαναπαιρνω...ελ μου λεει...Εγω της λεω ηρθα εσενα δεν νλεπω..Μου λεει βλεπεις απεναντι ενα μαγαζι ;;;της λεω ναι πανε απεναντι και κοιταξε διαγωνια στο αριστερο σου χερι παρε την οδο και προχωρα...Αρχιζουν τα γαμωσταυριδια...μετα πολλων κοπων και βασανων το βρισκω
Με υποδεχεται με μαυρα εσωρουχα...με θυμηθηκε αμεσως...Μωρακι μου ηρθες και θα περασουμε καλα...αφηνω τα λεφτα παω στο μπανιοκαι ειμαι ετοιμος.Αν ψαχνεται μια τρανς αποκλειτηκα παθητικη με αρκετα καλες επιδοσεις στο gfe εδω ειστε.Αντεχει στο σφυροκοπημα αλλα επειδη για τα δικα μου δεδομενα ειναι υπερβολικα στενη ..με λιγη προσοχη στο σφυροκοπημα θα περασετε καλα.Αγκαλιτσες φιλακια εναλλαγες στασεως και τελειωμα με πιπα και αρχιδογλυψιμο.Μια τρανς που ειναι καλη σε αυτο που κανει..με χαμογελο και καλη διαθεση...Την προτεινω...
2018-04-19 Client: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-16
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
A very hot African girl. I had very good time! She enjoys oral and good sex! Recommended !!!!

Ένα καυτό κορίτσι από την Αφρική. Υπέροχο σώμα και πολύ καθαρή. Το απολαμβάνει και είναι καλή παρέα !!!
2018-04-19 Client: grec86
: 9.0
: 8.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-18
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πολυ ωραιο το μικρο.Χαμογελαστη ευδιαθετη και προθυμη να σε ευχαριστηση.Ειναι εμφανες οτι προκειται για amateur κατασταση αλλα δε θα σου πει οχι κ σε μια ελαφρια δαχτυλοσκοπηση και ας μην κανει αναλ.Θελει καθοδηγηση εχει ενα μικρο αγχος αλλα οσο περναει η ωρα αναβει και πιο πολυ.Kαλη περιπτωση.
2018-04-16 Client: Nikkyplus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-15
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
İt so sexy, gently, passion girl. Her olives eyes make me crazy! Sensitive body, full natural lips... İ want to see her again and again, it was perfect, my Angel.
2018-04-16 Client: johnpapadopoulos
: 9.0
: 7.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-16
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Κορασιδα ειναι απιστευτα ποιο ομορφη απο κοντα.Το σωμα της ειναι πολυ καλυτερο, 20αρας ,σχετικα γυμνασμενης φοιτητριας.

+Στον πραγματικο αγωνα τρελενεται,της αρεσει το doggy+ many hits και τα υπερυψωμενα πραγματα.

-No kisses,περιμενει το πρωτο βημα στην αρχη για να αρχισει η μαχη (στρωνει ευκολα).

Θα σας προβληματισει γενικα. Τα + της ομως ειναι δυνατα για μενα.



2018-04-16 Client: Cris6
: 7.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 min
Meeting date:2018-04-15
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Καταρχην να αναφερω οτι οι φωτο της κοπελας ειναι ακριβεστατες.Απο εμφανιση αν ειχε 10 ποντους ακομα θα ηταν απλα τελεια.Ισως να χανει λιγο στο προσωπο. οχι οτι ειναι ασχημη αλλα σιγουρα δεν θα μεινεις και αναυδος,Ομως το μασαζ που κανει ειναι απλα εκπληκτικο σε κανει πραγματικα αεροπλανο..Μακραν το καλυτερο καυλωτικο στην Αθηνα.Δεν υπαρχει περιπτωση να μη στον κανει πετρα θες δε θες!!!Το στοματικο επισης ονειρο .Επικοινωνια παρα πολυ καλη και εξαιρετικα ευχαριστη σαν ανθρωπος γενικα..Τιμιοτατη προταση στα 120 και σιγουρα οχι πεταμενα λεφτα..Θελει να σε ευχαριστησει με καθε τρο πο και αυτο ειναι στα υπερ της σαφως...
2018-04-15 Client: ChrisM48
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-15
Cost:€ 180
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
A beautiful, passionate lady with amazing breasts. Alexa was open to any suggestions I made and gave me a great time. Her English wasn't so good but we managed to communicate enough. xxxxx
2018-04-13 Client: tallAthens
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Κάθε φορά με την κουκλίτσα είναι και καλύτερη. Έχει τρομερή ενέργεια και πραγματικά της αρέσει το sex!..Είναι petit αλλά πάρα πολύ ευκίνητη με αποτέλεσμα να μην κολλάει σε καμία στάση στο κρεβάτι!

Περνάω απίθανα κάθε φορά που την συναντάω!!!
2018-04-13 Client: jomi2001
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:24 hours
Meeting date:2018-04-09
Cost:€ 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Έχω συναντήσει την EVELINE πολλές φορές. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος , ότι είναι η καλύτερη παρέα για κάθε άντρα. Είναι πολύ όμορφη και έχει ένα φοβερό στυλ (μαλλιά , make up ,ρούχα , παπούτσια τα πάντα) . Όλα τα μάτια την κοιτάζουν επίμονα όπου και να πάμε . Είναι σαν star. Είναι πολύ έξυπνη και μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε συζήτηση η ακόμα και να ανοίξει μια για οποιοδήποτε θέμα. Το μυαλό της είναι πολύ ευέλικτο. Σίγουρα είναι το αγαπημένο μου escort όχι μόνο για το sex αλλά μπορεί άνετα να με συντροφεύσει σε οποιαδήποτε συνάντηση η έξοδο θέλω να κάνω . Και στην τελική νομίζω ότι χρειάζομαι την παρέα της. Το υψηλό στυλ της την κάνει να είναι γήινη , ζεστή με προσωπικοτητα και όχι απλώς μια γλάστρα που κουβαλάς μαζί σου. Έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ κάνει συνέχεια αστεία και ποτέ δεν εκνευρίζεται , τουλάχιστον δεν την έχω δει ποτέ όσες φορές έχουμε συναντηθεί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειές για τις σεξουαλικές της ικανότητές . Πιθανόν υπάρχουν άλλα escort που παρέχουν ευρύτερες υπηρεσίες αλλά δεν νομίζω ότι η eveline τα χρειάζεται όλα αυτά. Όταν είσαι μαζί της αισθάνεσαι ότι είσαι με την κοπέλα σου. Θέλεις να της συμπεριφερεσαι άψογα όπως και αυτή άλλωστε. Εαν της αρεσεις έστω σαν άτομο θα κάνει τα καλύτερα για εσένα. Σε μια άλλη ζωή σίγουρα θα ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Σίγουρα η τιμή της είναι από τις υψηλότερες στην Ελλάδα αλλά για μένα είναι φυσιολογικό για το καλύτερο escort με το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιων. Σε ευχαριστώ eveline είμαι πολυ χαρούμενος που σε γνώρισα και μπορώ να απολαμβάνω την παρέα σου. Στο επανιδειν.

2018-04-13 Client: Endur-sonar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Acharnes
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-14
Cost:€ 0
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Emma is the best escort i ever met. Although the meeting was early morning she was very fresh, extremely beautiful and well prepared ( very nice lingerie, very clean appartment and cadles in almost every room giving a sense of mystery). Communication was very easy as she speaks English fluently and has also great sense of humor. Time with her passes very easy and enjoyable. Regardind services provided i believe she is the best as she is not following a standard program but she listens and satisfy your desires successfully. She has the mood to play whatever role you wish. The only disadvantage is that she is travelling a lot and thus she is not visiting Greece as regularly as we want. Thank u for this lovely morning and looking forward to seeing you soonest possible
2018-04-13 Client: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-12
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολύ όμορφη κοπέλα ίδια με αυτή των φωτογραφιών. Δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με κορίτσι του χώρου. Χαμογελαστή με πολύ γέλιο, πολύ καλή επικοινωνία (το επίπεδο των αγγλικών της υψηλό) στο μεσοδιάστημα και στην αρχή για να σπάσει ο πάγος. Στις υπηρεσίες της τυπική χωρίς να ζητήσω από τη μεριά μου κάτι το extreme. Πολύ ωραίο σώμα,περιποιημένο και καθαρό. Το πρόσωπο της πανέμορφο με πολύ ωραίο μαλλί. Να περνάς όμορφο κούκλα μου και καλή τύχη!
2018-04-12 Client: Tzotzos
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-03
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bianca and Kassandra meeting!!Best duo these girls.I love them,perfect tits and asses too!I could lick them for hours.Bianca perfect blowjob,and balls sucking.I will meet them together again!love
2018-04-12 Client: bi
: 9.0
: 1.0
: 3.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-11
Cost:€ 90
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Very bad services dont do this dont do that no kisses.I would not prefer it again and I do not recommend it.sorry baby but you must change job.as far the office it was all good
2018-04-12 Client: thanos67
: 8.5
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-09
Cost:€ 90
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
sofia is like a breath of fresh air. pretty, friendly, sexual and communicative. she enjoys giving a man pleasure and delights in erotic adventurism. will definitely book again. thank you, sweetie.
2018-04-12 Client: Lerus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-11
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τη συνάντησα με τη φίλη της τη Μπιάνκα. Πολύ καλές και οι δύο και σε εμφάνιση και σε ικανότητα! Πραγματικά αξίζει! Θα την ξαναδώ και μόνη της!
2018-04-11 Client: Echovag
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-11
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Το μωρό είναι υπέροχο αν σού αρέσουν τα λεπτεπίλεπτα. Παιχνιδιαρα χαμογελαστή και αρκετά άνετη. Χωρίς στρες και με όρεξη για sex. Ζήτησε το ''δωρακι'' πριν ξεκινήσουμε αλλά προσωπικά δε πείραξε καθόλου. Πολύ ωραίο κορμάκι με πεταχτό και όμορφο κωλαρακι. Πίπα παθιασμένη και υγρή φουλ!! Και στο πήδημα πυραυλακι!!
2018-04-11 Client: Franco
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 nights
Meeting date:2018-04-10
Cost:€ 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Nataly is a really charming and nice prson.I spend a delicious evening whit her.She talks well and she is really HOT!!!
Nataly grazie amore and see u next time in Milano!Franco.
2018-04-10 Client: zeromis00
: 6.5
: 4.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kifissia
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-04-10
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
natalie is a beautiful lady and her strong ability is her communication. she has an average body with great silicone boobs.
she did not kiss me even i try. i asked her if she did not like anything,she answered fingering is not her thing. i start to lick her and she has some kind of gel in her pussy that smells not so nice. then i stop it and i was waiting for a bj. after some minutes which i did not understand what she was doing with my dick she put a condom and start a hard bj. not so good either. then i turn her to doggy and start fucking her. that was good.
in generally there was no chemistry between us that why i was left earlier than 1 hr.
and because i was booked for 1 hr she gave me back 50 euro. to tell the truth that was unexpected for an escort.
Escort comment:
Hi Panos I dint kiss u because i dint feel sympathy to u and u was not clean person if u come to see elegant escort girl the intime hygiene is important. 100% was not chemistry but not body care about your information. Good luck
2018-04-10 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-03-24
Cost:€ 310
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alina...Μια κοπέλα άγγελος!! Σμιλευμένο θεϊκά το σώμα της ,πιο όμορφη και γλυκιά από τις φωτογραφίες !! Ντύσιμο και εμφάνιση μοναδική ... Συνάντηση αξέχαστη ! Δύο λόγια για το γραφείο γιατί διάβασα ένα λίγο ασυνήθιστο σχόλιο ... Ούτε ιδιοτελής είμαι ,ούτε του τσαμπε...οι άνθρωποι του όμως είναι πολύ σοβαροί σε αυτό που κάνουν , δεν είναι της αρπαχτης..Ούτε θα δεις την κοριτσάρα στη φωτογραφία και από κοντά θα δεις την θεία σου όταν πήρε την πρώτη σύνταξη ...Παράξενο σχόλιο πολύ !! Γιατί άραγε?
2018-04-10 Client: Vassas1985
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-05
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πανέμορφη, ξανθιά με πράσινα μάτια και άψεγαδιαστο σώμα,πολύ sic παρουσία ,μαλλί, νύχι, μακιγιάζ και ντύσιμο τέλεια. Βλέποντας την δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω της! Από service η γυναίκα δεν παίζεται! Γλυκιά, χαμογελαστή, πεντακάθαρη, φιλιά με πάθος και non stop sex! Δεν σου τρώει το χρόνο με κολπακια οπως κανουν μερικες. Από social time μιλάει πολύ καλά αγγλικά, έχει άποψη, είναι έξυπνη και πολύ ευχάριστο άτομο.
Είναι ο ορισμός του τελειου escort girl !!!! Μακράν μια κατηγορία πάνω από τις υπόλοιπες !!!
2018-04-10 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-04-09
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Second time with this amazing girl!!!!!she is fantastic!!!!i have no words!!!!1 hour with her and you think that you are in paradise!!!! thanks again sexy blond lady!!!!!it was a wonderfull meeting!!!! see you next time for sure!!!!!kisses baby!!!!

Back to Top