Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2016-05-25 Client: Lion_king
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
angelika is a every nice girl.
she made a mistake with some fake photos but she deleted them
in fact she does not need fake photos.
she is gorgeous! !!!!

very good participation, deep wet blowjob and seem to enjoy sex a lot.
very attractive natural blobs and generally a very satisfactive meeting!!!!

I hope she comes back soon
kisses Yuliia !!!!!!
2016-05-24 Client: erotikos
: 9.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Xanthi
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
English review follows after the Greek one.

Ξεκινώντας να σημειώσω ότι είμαι φαν των PSE συναντήσεων. Καθότι παντρεμένος δεν ψάχνω για αγκαλίτσες και χαδάκια, αλλά για γυναίκες έτοιμες να ξεσκιστούν άγρια και να υπομείνουν κάθε μου βίτσιο, εντός λογικών ορίων πάντα. Να έχετε υπόψη σας λοιπόν ότι η κριτική μου γράφεται με γνώμονα το παραπάνω κριτήριο.
Η συνάντηση δεν έγινε στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε επαρχιακή πόλη της Β. Ελλάδας, την οποία το σύστημα δε συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του. Η συνεννόηση έγινε εύκολα με μερικά sms και η κυρία ήταν διευκρινιστικότατη στις όποιες απορίες μου. Μάλιστα συμφώνησε να κλείσουμε αρχικά για μία ώρα και να το επεκτείνουμε και για παραπάνω αν γούσταρα τις υπηρεσίες της, καθώς προφανώς δεν είχε κάτι κλεισμένο στο καπάκι. Ευρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι βρήκα την ευκαιρία να συνομιλώ λίγο παραπάνω στο τηλέφωνο με το παράνομο έτερον ήμισυ (ναι υπάρχει και τέτοιο) και όπως καταλαβαίνετε από το πολύ τηλεφωνικό οι καύλες είχαν εκτοξευθεί σε επικίνδυνα επίπεδα. Οπότε βλέποντας την αγγελία για την παρουσία της στο μέρος που ήμουν, ένιωσα σα να έπιασα το τζακποτ, παρότι μου φάνηκε ακριβή για την περίοδο που διανύουμε.
Έτοιμος για το κασκαντεριλίκι φτάνω στο τετράστερο (τρομάρα του) χοτέλι στο οποίο διέμενε και καθώς ανοίγει η πόρτα μένω παγωτό για δύο λόγους. Πρώτον αντίκρυσα μία νταρντανογυναίκα λίγο πιο κάτω από το 1,80 και δεύτερον ήταν ντυμένη και στολισμένη σα λατέρνα. Πως εμφανίζονται τα κορίτσια των σαλούν στα western, ένα τέτοιο πράγμα, απλά στο ξανθό. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο αρκετά, καθαρό και τακτοποιημένο, όμως εμένα με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν έξτρα παντοφλίτσες και listerine ή betadine στο μπάνιο, τα οποία απουσίαζαν. Όπως απουσίαζε βέβαια και ο κλιματισμός, ο οποίος μου είπε μετά ότι ήταν χαλασμένος και οδήγησε σε απίστευτο ιδροκόπημα και εξάντληση.
Αφού μου ζήτησε ευγενικά το δωράκι της κι έγινε και το απαραίτητο ντουζάκι αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα στο όρθιο. Η αρνητική έκπληξη για το παρουσιαστικό και το στόλισμά της χάθηκε αμέσως, καθότι η κοπέλα το έχει και δεν είναι καθόλου δήθεν. Η γλώσσα της δούλευε παθιασμένα πάνω κάτω, μέσα έξω στο στόμα μου και ελαφρά δαγκωματάκια στα χείλη έκαναν τον πούτσο μου πέτρα σε δευτερόλεπτα, οπότε έκρινα ότι ήρθε η ώρα να της ζητήσω να βγάλει όλα αυτά τα κακόγουστα εσώρουχα που φορούσε, τα οποία δεν ήταν και λίγα (Μάιο έχουμε κορίτσι μου, κρυώνεις;).
Η κυρία είναι πάνω κάτω όπως στις φωτογραφίες, οι οποίες βέβαια είναι επεξεργαμένες στο αισθητικότερο. Την έκανα γύρω στα 30+, με λάγνα πουτανόφατσα, ελάχιστα σπασμένη, με ωραίο χαμόγελο και μάτια. Στο σώμα είναι κατηγορίας πολλών κυβικών. Δεν τη λες χοντρή, αλλά πληθωρική σίγουρα. Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα και η κυρία είναι αρκετά γυμνασμένη και σφιχτή, χωρίς να κρέμονται κοιλιές και μπούτια. Νταρντανογυναίκα με τα όλα της, που εμένα δε με χαλάει, αλλά δε με τρελαίνει κιόλας. Το στήθος της μια χαρά στητό, φυσικότατο, με ευαίσθητες θηλές και ρόγες που έγιναν κάγκελο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτιμώ ότι είναι περίπου 3άρι, ίσως ελαφρά μικρότερο. Το δέρμα της με ωραία υφή, είχε ένα τατουάζ κοντά στον αστράγαλο (πιθανότατα το όνομα του γκόμενου) και το μόνο που με χάλασε ήταν μία μεγαλούτσικη ουλή που είχε στο πόδι, για την οποία δεν έγινα αδιάκριτος να τη ρωτήσω πως την απέκτησε.
Παίρνοντας το καυλί μου στο στόμα της, την άφησα να κάνει παιχνίδι για να δω τι ψάρια πιάνει. Αξιοπρεπής πίπα, ρουφηχτή με καλή χρήση της γλώσσας και όχι ιδιαίτερη συμμετοχή των χεριών, χωρίς όμως ιδιαίτερη προσπάθεια για deepthroat, το οποίο είναι και το αγαπημένο μου. Χωρίς να τη ζορίσω για κάτι παραπάνω είπα να τη φτιάξω και αφού έκανα μια στάση στις ρόγες της, κατέβηκα στην κλειτορίδα. Ωραίο μουνάκι, εντελώς ξυρισμένο, καθαρό, δεχόταν δάχτυλα άνετα και έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίησή μου, σε σημείο που από τους σπασμούς του κορμιού της και τα φυσιολογικά βογγητά της να υποπτεύομαι ότι έχυσε (αν και ποτέ δε μπορείς να ξέρεις πότε μια γυναίκα προσποιείται).
Ξανά στα γόνατα και ώρα να ζορίσουν τα πράγματα. Το καυλί στο στόμα, τα χέρια στο κεφάλι και για να δούμε πόσο αντέχει σφυροκόπημα σαγονιού. Φευ!! Πιάνοντας με το χέρι της τον πούτσο μου στη βάση του, φρόντισε να μειώσει τη διαθέσιμη απόσταση στο μισό, αποφεύγοντας έτσι να συναντηθούν το πουτσοκέφαλό μου με το λαρύγγι της. "You're big" μου ψιθύρισε. "Σιγά να μην είμαι και ο John Holmes" της είπα στα αγγλικά και την άρχισα στα πουτσοσκάμπιλα και στα τριψίματα του πούτσου μου στην καυλόφατσά της, μόνο και μόνο για να απομακρύνω το χέρι της από το καυλί μου και να ξαναδοκιμάσω να συναντήσω το λαρύγγι της. Μάταιος κόπος. Βάζοντας τη γλώσσα της ως αντίσταση και σφίγγοντας τα χείλη της όσο μπορούσε, τον έπαιρνε μεν βαθιά στο στόμα της, αλλά όχι στα όρια του deepthroat που θέλω εγώ. Αφού συνέχισα το επίμονο σφυροκόπημα του κεφαλιού της για λίγη ώρα ακόμα, βγήκα από το στόμα της και βλέποντάς με απογοητευμένο λέει "Do you want some sex?". Άντε να δούμε.
Μπήκε το σκουφί, τα πόδια στον άερα κι εγώ έτοιμος να τον καρφώσω, όταν ακούω "Gently dear, you're too big for me!!!!". Άντε πάλι! Βρε μπας και είμαι ο Γκουσγκούνης και δεν το ξέρω; Τέλος πάντων, παίρνω απόφαση ότι η PSE φαντασίωσή μου πήγε περίπατο για ακόμα μια φορά κι αποφασίζω να πάω πιο συγκαταβατικά. Προς μεγάλη μου έκπληξη και παρόλο που ένα τέτοιο κορμί δεν κουμαντάρεται εύκολα αν δεν είναι ο άντρας 1,90 τουλάχιστον, με τακτική παρουσία στο γυμναστήριο, η ανταπόκρισή της στο σεξ ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Μπορεί να μην έπαιρνε πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθούσε αδιαμαρτύρητα κάθε αλλαγή στάσης και ρυθμού, τρίβοντας και μόνη της την κλειτορίδα της και χουφτώνοντας τακτικά τις βυζάρες της, συμμετέχοντας γενικά φυσιολογικά και χωρίς υπερβολικές κραυγές και τέτοια χαζά, υπενθυμίζοντάς μου απλά διακριτικά όποτε ξεχνιόμουν να μην μπαίνω μέχρι τα αρχίδια γιατί την ενοχλεί και δεν το απολαμβάνει. Δεν εξάντλησα και το βιβλίο του κάμασούτρα, αλλά μία γενική επανάληψη στα sos την κάναμε και μέχρι και αδιαμαρτύρητα βυζοσκάμπιλα και κωλοσκάμπιλα δέχτηκε και έδειχνε να της αρέσουν κιόλας. Η καλύτερη στάση ήταν με εκείνη στα 4, με θέα την υπέροχη κωλάρα της και την ατελείωτη πλάτη της. Καθώς περνούσε όμως η ώρα, η έλλειψη κλιματισμού άρχισε να επιδρά αρνητικά επάνω της και επάνω μου. Εγώ είχα γίνει ήδη μούσκεμα στον ιδρώτα από την υπερπροσπάθεια να κουμαντάρω την νταλίκα, εκείνη έδειχνε να αρχίζει να ψιλοδυσφορεί και να κουράζεται που κοντεύαμε να συμπληρώσουμε μία ώρα ασταμάτητου σφυροκοπήματος και μάλιστα χωρίς διάλειμμα για διαφημίσεις (μασαζάκι), οπότε αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για κατάθεση.
Ξανά στα γόνατα λοιπόν κι εγώ όρθιος με κουρασμένα πόδια πια, να νιώθω τον πούτσο μου να χαλαρώνει επικίνδυνα, λόγω κούρασης και πιο πολύ λόγω της ζέστης και του ιδρώτα που κυλούσε ποτάμι. Επειδή η αρχική πίπα της, παρότι χωρίς deepthroat, με είχε αφήσει σχετικά ικανοποιημένο, υπέθεσα ότι θα γίνω πάλι πέτρα μέσα στο στόμα της. Το χεράκι της ξαναμπήκε στη βάση του καυλιού μου για την προστασία του λαρυγγιού της, αλλά εγώ ακάθεκτος έσπρωχνα όλο και πιο βαθιά, μέχρι που συνέβη το αναπάντεχο. Όπως την έβαλα να με κοιτάζει την ώρα που με πίπωνε, άρχισε να στάζει ο ιδρώτας μου στο εξαντλημένο, αλλά ακόμα λάγνο, πρόσωπό της και κάθε φορά που την ακουμπούσε μία σταγόνα ιδρώτα τιναζόταν λες και τη χτυπούσε ρεύμα διακόπτωντας το ρυθμό και την ένταση του πεοθηλασμού. Μετά την πέμπτη ή έκτη σταγόνα ιδρώτα δε, την έπιασε και ένα νευρικό γέλιο κι εγώ ξενέρωσα εντελώς και την έκανα για το μπάνιο.
Την ώρα που σκουπιζόμουν πρόσεξα ότι είχε περάσει ήδη η μία ώρα και άρχισα να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να μείνω για δεύτερη ή όχι. Αποφάσισα στα γρήγορα ότι αν βγαίνοντας έπαιρνε και πάλι το καυλί μου στο στόμα της με δική της πρωτοβουλία θα έμενα, διαφορετικά θα την έκανα σιγά σιγά, παρόλο που δεν είχα χύσει. Ναι, σωστά μαντέψατε, δεν έκανε την παραμικρή κίνηση και μάλιστα είχε ρίξει ήδη πάνω της ένα κακόγουστο ξανά εσωρουχάκι, κάνοντας την απόφασή μου ακόμα πιο εύκολη. Την ευχαρίστησα λοιπόν για την υπερπροσπάθειά της και την αποχαιρέτησα με ένα ακόμα απίθανο γλωσσόφιλο.
Συνοψίζοντας: Νταρντανογυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά, δεν ενδείκνυται για πιπινολάγνους και εραστές μικροκαμωμένων κορασίδων, αλλά για αρσενικά που τους αρέσουν τα πιασίματα και γενικότερα αυτού του είδους οι γυναικείοι σωματότυποι. Στο σεξ πρόθυμη να ακολουθήσει και να συμμετέχει, με σχεδόν μηδενική όμως δική της πρωτοβουλία, πράγμα που πάντα περιμένουμε από μία επαγγελματία του είδους. Γενικά αν δε λυπάστε τα 200 και φτιάχνεστε με λάγνα μιλφορωσιδάκια τύπου GFE, θα περάσετε καλά, χωρίς να κλάψετε τα λεφτά σας και να χάσετε την ώρα σας. Προσωπικά, άνετα θα την ξανασυναντούσα, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω και την πίσω τρύπα της, για την οποία βέβαια ζητάει και έξτρα 50, αλλά στα 200 και χωρίς να είναι η PSE φάση που αναζητάω, μάλλον θα κοιτάξω να δοκιμάσω και άλλα ανατολικά προϊόντα στο μέλλον, ψάχνοντας εναγωνίως για το τέλειο PSE γαμήσι. Εκτός εάν ρίξει τις τιμές της σε επίπεδα που επιβάλλει η εποχή.

Mira is a tall lady, with a charming smile and mesmerizing eyes. She is not skinny, but woman all the way, for those who love that type of women. Great ass, nice natural tits with sensitive nipples and a quite tight pussy.
She kisses with a very pleasant use of her tongue that made me hard in seconds. Her blowjob is quite skillful and she knows how to use her tongue, although she doens't deepthroat. She did follow me to every type of position I tried, always trying to keep up with me, being quite active, although she wasn't very initiative. She does provide anal and CIM/CIF with an extra charge.
Overall a decent professional who tries to please her client with a smile and not complaining all the time. More on the GFE side, for those who like that kind of meetings.
Thank you very much Mira for a very sexy and relaxing hour. Just try to find an airconditioned room for next time. ;) Kisses and hugs darling!!
2016-05-24 Client: psolias
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Ενδεικτική η ημερομηνία αλλά η εύα σκέτη κάβλα...Ξέρει πως να κάνει τον άνδρα χαρούμενο και να του τονώσει την αυτοπεποίθηση... Μωρό μου άντε έλα να τις βλέπουμε παρέα :) :)
Escort comment:
Ευχαριστω μωρο μου :* nΜιλάμε ... Κατι θα κανουμε ;)
2016-05-24 Client: nicoss
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γνωρισα την Καρινα χθες, ηρθε ντυμενη με ενα τζην και γαλαζιο σι θρου που μολις ανοιξα την πορτα με αγκαλιασε με εριξε ενα βαθυ φιλι με γλωσσα. Φοβερη γκομενα.

Παμε για μπανιο και μετα ξεκιναει μια βαθεια πιπα με λαρυγγοτες εναλλαγες, οπου δεν κρατηθηκα και εχυσα στο στομα της. Διακριτικα σηκωθηκε και τα εφτυσε στον νιπτηρα. Τσιγαρακι και βουρ στον δευτερο γυρο οπου παλι καγγελο με εκανε και καναμε ερωτα σε διαφορες στασεις με τελειωμο στα τεσσερα. Η Καρινα ουρλιαζε και φαινεται οτι της αρεσει να την παιρνουν στα 4, με χαστουκια στα κωλομερια.

Απο τα καλυτερα κολ γκιρλς που εχω παρει και πολυ ωραι σε εμφανηση και στο κρεβατι.

Love you baby
2016-05-24 Client: Nikisea
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:90 min
Meeting date:2016-05-21
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I Can say is that she is the definition of escorting! she really wants to have a great time from the start till the end! If you treat her well you are going to get the most of her! she is really like an angel and you feel with her as if you were with your girlfriend! Any other details from the meeting i want to keep it between her and me!!!! Eva to meet you again soon
2016-05-24 Client: Stavros2016
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:8 hours
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 900
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
From the 1st moment when my eyes laid on her i realised that that stunning girl has had something different,something awesome...the magic touch !!! With the air of classical russian beauty,with an air of warmness and tenderness,a beautiful, witty face and expressively-playfully eyes. Very nice body .With nice small boobs that you never want to stop caressing,kissing or squizing them.She knows how to break the ice once you meet her, making you at once feel at ease,captivating you with that lovely sweet smile.Each inch of her body smells sweetly.
Sexually her manner of making you happy is magic...unique !!! Her attitude,her skills are amazing indeed. Her kisses are full of passion,deep,wet and so sweet,giving you the sense that you kiss your girlfriend.
Guys if you treat her like real gentlemen then she will pay it back to you in double.
The girl doesn't try simpy to please you, she lives everything she does,never gets tired,never looks at her watch. She always offers the best part of herself in order to leave you pleased and completely satisfied.
The absolutely GFE situation, you'll never want to get away of her !!! Playful, pleasant,very nice girl,funny,sociable,very hot and sexy. She's endowed with a sort of out of the ordinary-exotic beauty,sometimes provocative ..
A TRUE WOMAN !!! In the field of sex she leaves you to take the game in your hands but also she easily takes initiatives that most of the times startle you due to her unlimited fantasy.She's very active indeed,passionate in all positions,warm and wet throughout the meeting. With all my experience i've got so far i could reasure you that Vasiliki is one of the best escort .
I undoubtedly fully recommend her !!!! I always await her to come back with the same strong desire and passion !!! Thank you honey for the best moments you shared with me !!!
2016-05-24 Client: RolfStefan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
what can I say ... I did the first time I come to this girl! And I never regretted! From the first minute you feel comfortable enough like I know Eva long ago. The girl magnet! In bed, damn sexy from her insanely delicious smells always expensive Parfum. When Eva asked whether I smoke . I was surprised that this girl smoked- of it does not smell of cigarettes ..with there is no feeling that I was at the hotel. I travel a lot and always use an escort, but few of these girls, which can be attributed to the escort. Every time I do not want to leave! Soon I will return) .Take care my sweet girl !!!
2016-05-23 Client: bpanour
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (next door). Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή αν και θέλει καθοδήγηση, η πίπα καλή με παίξιμο γλώσσας που σε απογειώνει και καλά στησίματα. Δεν κολώνει και αντέχει, γενικά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Θα μπορούσα να πώ πως ήταν μια θετική εμπειρία. Thank you baby, I like you.
2016-05-22 Client: Jackx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 days
Meeting date:2016-05-08
Cost:€ 1900
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
You are beautiful
Not only because of the curve of your hips
Or the shape of your body
Not only because of the fullness of your lips
Or the curl of your eye lashes .

You are beautiful because you want to be
You are beautiful because God made you that way .
You are beautiful because in my eyes
There is no one more beautiful than you.

You are beautiful because you have a heart .
And that is a beautiful thing .
You are beautiful because you have a brain .
And that is a beautiful thing .
You are beautiful because you give advice .
And that is a beautiful thing .

You are beautiful because you have confidence .
You are beautiful because you have determination and wit .
You are beautiful because you have goals and you plan to reach them .
You are beautiful because you are always there to lend a helping hand .

You are beautiful because God made you that way .
Escort comment:
Wawwwwww! Thank you for soo beautiful poem!!!!
2016-05-22 Client: BluEyes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
angelika is very nice and cute lady.very clean and boys u have to see her new boobs..really good and have the best real touch.she kiss very nice and amazing blowjob...she can hold hard sex as i notice.she will come back again in heraklion and i will visit her for sure again... see you in heraklion soon...
2016-05-22 Client: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-09-01
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
not just escort, also angel, very pretty with sensual voice, i can speak with her about all, i feel my meeting with her like my girl friend, not escort, one the most best escort ever, thank's honey for this big moment
2016-05-22 Client: Loafer
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-21
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Φοβερή νταρντάνα,ψηλή με βυζάρες 4άρια στητά,τσιμπουκόχειλα.
Ωραίο τυπάκι,καλή πίπα και τελείωμα στο στόμα.Στο σεξ τα δίνει όλα,ανέβηκε πάνω μου και χτυπιόταν.το ίδιο κα στα 4.

Παίχτηκε μαλακία με τις φωτο της,αλλά το μωρό έχει ΠΟΡΝΟΕΜΦΑΝΙΣΗ και πολύ καλό σέρβις.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2016-05-21 Client: kostaskyriakop
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Meta apo mia poly kurastiki mera sinadisa afta ta dio fadastika kortitsia, tin Lily kai tin Anna-sexy.
H epikoinwnia poly efkoli gia to radevu, me 1-2 sms. Fthanw se gnwsto hotel tis polis Kai sto dwmatio anoigei tin porta i Lily poli filiki kai xamogelasti. Meta eida tin Anna-sexy sto krevati, pou agize to gataki tis kai ta megala, poly megala vizia tis.
Amesws kai xwris xasimo xronou meta to prwto ntouz, arxisan na me glyfun pantou kai oi 2 taftoxrona.
Kai oi dyo apistefta omorfes me gymnasmeno ateleiwto soma.
Sta tu agona, Lily stin arxi apo panw kai h Anna peripoihsh sta balls ateleiwti.
Meta tin prwti katathesi kai to deftero ntouz seira pire h Anna se doggy style pou taftoxrona glyfotane me tin lily pantou.
Htan ena 2oro fadastiko, oi kopeles katapliktikes Kai poly epikounwniakes San to koritsi su.
Tis sistinw anepifilakta Kai tis dyo Se DUO!!!!!
2016-05-21 Client: kostaskyriakop
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Meta apo mia poly kurastiki mera sinadisa afta ta dio fadastika kortitsia, tin Lily kai tin Anna-sexy.
H epikoinwnia poly efkoli gia to radevu, me 1-2 sms. Fthanw se gnwsto hotel tis polis Kai sto dwmatio anoigei tin porta i Lily poli filiki kai xamogelasti. Meta eida tin Anna-sexy sto krevati, pou agize to gataki tis kai ta megala, poly megala vizia tis.
Amesws kai xwris xasimo xronou meta to prwto ntouz, arxisan na me glyfun pantou kai oi 2 taftoxrona.
Kai oi dyo apistefta omorfes me gymnasmeno ateleiwto soma.
Sta tu agona, Lily stin arxi apo panw kai h Anna peripoihsh sta balls ateleiwti.
Meta tin prwti katathesi kai to deftero ntouz seira pire h Anna se doggy style pou taftoxrona glyfotane me tin lily pantou.
Htan ena 2oro fadastiko, oi kopeles katapliktikes Kai poly epikounwniakes San to koritsi su.
Tis sistinw anepifilakta Kai tis dyo Se DUO!!!!!
Lily and Anna thank you very much for great time. Many kisses and see you soon ;)
2016-05-21 Client: Luc
: 7.5
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το μωρο ειναι γυρω στα 23 - 36 με συμπαθητικο προσωπο, μαυρα εκφραστικα ματια, καλο σωμα, ισως λιγο αγυμναστ και φυσικα βυζια με μεγαλες θηλες.

Στο σερβις ειναι απαιχτο, πολυ εμπειρη, πηδιεται σε οτι σταση θελεις και αντεχει εντονο πρωκτικο σε οτι σταση θελεις ακομα και ορθια. Θα ελεγα οτι πρεπει να εχει γυρισει και τιποτα ταινιες απο την ανεση που εχει με το σεξ.

Αγγλικα παρα πολυ καλα, και Ισπανικα ακομη καλυτερα οποτε η κουβεντα στο ενδιαμεσο ευχαριστη οπως και η κοπελα ειναι ανετη και ευχαριστος τυπος.

ΥΓ. Δεν εχω καμια σχεση με το γραφειο και ο τυπος με την Καρινα απλως δεν ξερει να οδηγησει, και ιδως Ferrari. He just crashed and burned
2016-05-20 Client: CFULOVER
: 7.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
νομίζω ότι μου έκανε την καλήτερη πίπα στην μέχρι τώρα ζωή μου .winkθα την ξαναδω σίγουρα όταν ξαναέρθει κέρκυρα ,πέρασα καταπληκτικά .έχει και πάθος με την καθαριότητα και πολύ χιούμορ
2016-05-20 Client: Paris65
: 1.0
: 1.0
: 2.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
...ηθελα να παρατηρησω οτι ο "συναγωνιστης" Luc για ενα περιεργο λογο εχει "γλεντησει " ολα τα κοριτσια του συγκεκριμενου πρακτορειου με συγκεκριμενες και μετριοπαθεις - προφανως για να επηρεασει θετικα ολους εμας που διαβαζουμε αυτες τις παρατηρησεις...- παρατηρησεις."ευχαριστουμε συναγωνιστη Luc αλλα μαλλον εισαι undercover συνεταιρος του πρακτορειου και θελεις να εξασφαλισεις την επενδυση σου.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..το συγκεκριμενο κοριτσι ειναι μια καταστροφη...απλα δεν της αρεσει αουτο που κανει...αγγαρεια δηλαδη...και δυστηχως ...και ασχημια.
2016-05-19 Client: coctac
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-15
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πανέμορφη αισθησιακή και σεξυ Ήρθε ντυμένη με φόρεμα Valentino βαμμένη και προσεγμένη στην εντέλεια Το σώμα της ειναι πραγματικού μοντέλου και το πρόσωπο της πιο όμορφο απο τις φωτογραφίες Στο σεξ δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες αλλα δεν έλεγε όχι σε οτιδήποτε Στο επικοινωνιακό κομμάτι ειναι άψογη και πολυ φιλική αλλα θέλει λιγο προσοχή γιατι μπορει να ξεφύγει και να περάσει η ωρα γρήγορα Έν κατακλείδι ίσως το πιο όμορφο escort που εχω παει και μια απο τις ωραιότερες συναντήσεις Σιγουρα πάντως αξέχαστη
2016-05-19 Client: papoutsinho
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-18
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Χθες που είχα τις σηκωμάρες μου είπα να δοκιμάσω αυτον τον ξανθό άγγελο.Η κοπέλα είναι χαμογελαστή απο την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο δωμάτιο.Εχει όμορφα μακρυα ξανθά μαλλιά και αγαλμάτινο δέρμα.Μικρές ρόγες αλλα λαχταριστες για πιπιλισμα και ωραία πόδια για εμένα που είμαι λάτρης του foot fetish και μύριζε υπέροχα.Το service της ήταν πολύ καλό και σίγουρα την επόμενη φορά θα δοκίμάσω και A-level γιατι το κωλαρακι της ήταν φανταστικό .Εμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα την ξαναπροτιμήσω.
2016-05-18 Client: DiEm
: 8.0
: 7.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Kαλησπέρα... Καταρχάς να επαναλάβω ότι μόνο γράφοντας στα ελληνικά θα προφυλαχτούμε από ψευτικες κριτικές!!
Ημερομηνία ενδειτκική για ευνόητους λόγους. Ραντεβου στο ξενοδοχείο της, στην Συγγρού κατω κατω. Απο λάθος συννενοηση αργησα πολύ να παρω αριθμό δωματίου και ετσι δεν ειχα χρονο για ραντεβου μιας ωρας! Το αποτελεσμα ηταν να μην χαλαρωσω και να ειναι όλα λίγο πιεστικά. Η Ταμαρα είναι μια πολύ γλυκεια κοπέλα, πολύ καλή στο σόσιαλ, ευγενική (μου ζητησε 100 φορες συγνωμη για την ασυνεννοησία) και καθαρη! Με υποδέχτηκε με μαυρα εσωρουχα και μαυρες διχτυωτες καλτσες. Είναι λίγο διαφορετική απο τις φωτο, χωρίς αυτες να ειναι καθολου παραπλανητικες!! Απλα περιμενα να δω την μουναρα των φωτογραφιων.
Στο σέρβις και μετα απο λίγο κουβέντα, ξεκίνησε μια ωραία πιπα που αν δεν την σταματούσα θα με τελειωνε. Λίγη περιποίηση απο μένα όπου προς εκπληξη μου, δεχόταν δαχτυλα στο ομολογουμένως στενό μουνάκι της αλλά όχι στο κωλαράκι fellow . Τα φιλιά της φειδωλά, χωρίς γλώσσα (είτε δεν φιλά με γλωσσα είτε επειδη ειμαι καπνιστης δεν γουσταρε, κατι όμως που με ξεκαύλωσε!!). Μετα απο λίγο διείσδυση όπου υπο την πιεση του χρόνου, δεν υπηρχε δυνατότητα για πολλά. Παρόλα αυτά πρεπει να πω ότι με δική της παρότρυνση πήρα λίγες πρωτοβουλίες και φάνηκε ότι κάτι πάει να γίνει, αλλάξαμε 2-3 στασεις και τελος! Αυτό το τελευταίο με κάνει να πιστευω οτι εχει προοπτικές και ίσως οφείλω μια ακόμα επίσκεψη για να διαπυστωσω αν μπορεί καλύτερα ή όχι.

Αυτά...να [email protected]@τε καλά και με προσοχή!
2016-05-18 Client: Paris65
: 3.5
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 160
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
.αδικος κοπος.χαμενα χρηματα.στο λεει ευθεως το κοριτσι..."ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ".οκ ματακια μου ...εμεις τι φταιμε που θελουμε να ξεσκασουμε...δεν ειμαστε το φιλοπτωχο ταμειο...
Σε οτι αφορα στο πρακτορειο...τι να γραψω...μια λεξη μονο...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..., δεν σεβονται τους πελατες τους ουτε τους αποζημιωνουν , με καποιο τροπο , για να αισθανθουν κι αυτοι οτι δεν πεταξαν τα χρηματα τους.ΚΡΙΜΑ.αλλα η καθημερινη ενημερωση μεταξυ μας ειναι ...το " οπλο " μας.για την αποφυγη τετοιων καταστασεων.
2016-05-18 Client: elray
: 4.0
: 1.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-04-19
Cost:€ 180
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Date is indicative. Looks are good even though with a different hairstyle wasn't able to verify that was the same girl.
Very good body, tits smaller vs. pics face ok-ish.
Not a classy experience and the attitude was like visiting a brothel. Definitely not a high class escort!
Really disappointing experience. I believe there are other better options out there at this price range.
2016-05-18 Client: Hleios
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Yesterday i wanted to meet a beautiful girl! Having in mind a conversation with a friend of mine and his strong recommendation, i decided to meet with Angelika! The meeting arranged easily through Whatsapp! When she opened the door and i saw her for first time, i felt a suprising desire for her! Guys, she is very beautiful, much better than her photos! Very nice green eyes, blond hair, amazing lips and a classic beautiful Russian face. She welcomed me with a big smile and a very promising look! She has a very nice, tight body with a great ass and so soft skin! Her breasts are big with a very nice touch feeling! After a quick bath, i came back ready for action! But she was much more ready from me! The girl was very active, a real sex bomb! She really ate me alive!!! Her blowjob was deep, wet and very technical! Amazing indeed! But besides she is a so beautiful girl, her best feature is her great desire for sex! Of course she likes doing sex and it is very easy to understand it! Very, very active and tireless! When my time finished, i was really tired, but she could easily continue further! What more to say, Angelika is a beautiful, sexy and young girl ready for sex! I was absolutely satisfied and as my friend did, i also strongly recommend the girl! Thank you baby, you were amazing, i will meet you again for sure! Kisses!!!!!
2016-05-17 Client: Demos
: 9.5
: 9.5
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 160
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (όντως με όλα αυτα τα τατουαζ) και φατσούλα με φακιδούλες

Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή με καλή πιπα και στησίματα.Δεν κολώνει και αντέχει! Πολύ καλη διαθεση και ωραία εμπειρια γενικα

σημειωτέον, φορά σιδεράκια, αλλά ξέρει να πιπωνει...Δυστυχως δεν ξέρει γρι αγγλικά οπότε συννενόηση με νοηματική...

2016-05-17 Client: miltos233
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-04-30
Cost:€ 220
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
marina is a hot girl very king and social. i love her smile and her ass. she has tattoo that i love and are sexy too!!!
i love to meet with marina .and i will do it again!
2016-05-17 Client: QuasarNJ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Fantastic date with a very beautiful, sexy, engaging, smart and fun girl. Communication was great,location easy to find and comfortable. Our time as spent getting to know each other a bit, then onto sensual kissing, great oral both ways, and some amazing energetic sex. Some more chatting afterwards, and then I was on my way with a big smile on my face. Would happily see again. Thanks for a great time xxx.
2016-05-17 Client: Luc
: 8.0
: 9.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-04-28
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κοριτσι το εχω συναντησει πολλες φορες, ειναι γυρω στα 27-30 με συμπαθητικο προσωπο, γαλαζια ματια, σιλικονατα βυζια με πεταχτες ρωγες και μοντελε σωμα. Θα εβαζα προσωπο 7-7.5, και σωμα 8.5-9. Με τζην ειναι μουναρος. Οι φωτο στο σιτε απεικονιζουν την κοπελα αλλα ο φωτογραφος ερασιτεχνης.

Στο σερβις ειναι φοβερη αλλα δεν ειναι αλφα θηλυκο, και δεν ειναι για ολους, αναβει γρηγορα για αυτους που γνωριζουν τα κατατοπια, πηδιεται δυνατα και απο τις πολυ ελαχιστες στο επαγγελμα που ερχονται σε οργασμο. Μπορει να σας ακουσει ολο το ξενοδοχειο και αξιζει ενα πηδημα στην βεραντα, αν εχετε. για να κανετε τους γειτονες να ζηλεψουν. Ειναι Φερραρι στο κρεβατι αλλα θα πρεπει να ξερετε να οδηγησετε κατι τετοιο, αλλοιως "you will crash and burn".

Αγγλικα επικοινωνιακα και σοσιαλ καλο με τα Αγγλικα που διαθετει. Αυτα ειναι προσωπικες εμπειριες και μπορει να μην βγει σε αλλους το ιδιο.

Ημερομηνια ενδεικτικη.
2016-05-17 Client: 1000kissesman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:4 hours
Meeting date:2016-03-27
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Margo… what can you say about that tall, beautiful wondrous miracle of a woman? She is fun, clever, sexy and her tongue will be sending you to Mars and back, as if you were a ping-pong ball. She knows how to treat you, she knows what to say to you. She is a master at creating the right atmosphere for a date you will never forget. She will change the way you thought about sex forever. Margo, gentlemen! Enjoy responsibly!
2016-05-17 Client: KostasPap
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-15
Cost:€ 380
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Today in the morning i met VERA and KIRA FOR DUO at her hotel for 1 hours.She was waiting for me as i asked with black lingeries and high heels.What can i say about these girl?Sexy face, and a body than drives you to hell.She 100%Natural!!!We chat for a while and after that i went direct in the bathroom to make shower.The girl follow me and we had a great hot shower.She was kissing me with tongue she took my hand and put my fingers deep to her juicy pussy after that she sucked them and taste her juice.i let them play each other and from my small experince i can tell that they make good lesbian show...After 10 minutes she grab my cock and she starts a super blowjob i couldnt stand so finished deep to her throat and she swallow my cum.We chat again for a while and this time i fucked her pussy.Her pussy was tight and juicy during sex she played with her clit and the other hand was deep in her ass.She really loves to make sex she enjoyed and tries to make everything in order to satisfy her partner.both girls try to satisfy you..thats very important to me..i am a young boy kai this is the most importnant . That lady is sex machine she is nympho,she wants to be fucked all time!!She is good choise.I ll meet thesse girls again for sure
2016-05-17 Client: KostasPap
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
She is good girl, with friendly behavior. She is trying her best to please her men. Does not rush , takes it easy.That's what I liked about our time together. By the time you leave the room , you are pleased and relaxed . .!Hope to see you again & again..!your little young boy
2016-05-17 Client: KostasPap
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Very social, very god english, great communication skill, she will make you relax even you are shy. Great BJ, great sex, I had a wonderfull time with her, I'll definitely reccomend her.
2016-05-16 Client: expert1
: 6.0
: 4.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-10
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Geia sas paidia,

i gkomena einai afti pou blepete sti fotografies me konta malia - aplos exei merika kila parapano.
Einai professional - kani mono gia megales pektes. Den einai 52 kila, tin blepo sta 65.
Kapou 30 xronon.
2016-05-16 Client: Lion_king
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
.
My second meeting with Vera.
The absolute GFE !!!!

Much better than our first time.
Maybe
because we were both more comfortable
Very active with great kiss and blowjob...
Big natural boobs with horny niples.

Very good social time

The most attractive on her???
Her fantastic smile!!!!

Vera I will miss us until our next time ❤❤❤
2016-05-15 Client: AxelT
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-08-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
One of the best experiences I've ever had. Gorgeous looks, hot body, big tasty cock. Perfect girl) Every time I'm passing Athens I'm looking for her. Very clean and nice location, discreet.
2016-05-14 Client: tucker
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Μετά από ώριμη σκέψη και ψάξιμο αρκετό στο διαδύκτιο για την Maria, αποφάσισα να την επισκεφθώ. Οι φωτογραφίες που έχει στο EscortNews.eu φαίνεται πως έχουν υποστεί αρκετό photoshop και αυτό με έκαν λιγάκι διστακτικό. Ψάχνοντας όμως καλύτερα βρήκα σε άλλο διαδυκτιακό σάιτ του ίδιου τύπου, natural photos της, που με έπεισαν. καθώς πρόκειται για μια γυναικάρα!
Τις έστειλα αργά το βράδυ (23:00) μήνυμα και μου απάντησε πως είναι έξω για κρασάκι. Μόνη της. Και με προσκάλεσε να πάω από εκεί. Και λοιπόν πήγα. Από την πρώτη στιγμή έπαθα πλάκα. Η κοπέλα είναι 32 ετών και είναι αυτό που βλέπεις έξω και σε κάνει να την σκέφτεσαι για ολόκληρο το βράδυ ή μπορεί και την εβδομάδα. Σωματάρα, προσωπάρα, ναζιάρα με χαμογελάκια, πολύ ομολιτική και διάθεση να περάσει καλά. Αφού ήπιαμε το κρασάκι μας, μετά από μία ωρίτσα πήραμε το αυτοκίνητο και πήγαμε στο ξενοδοχείο. Εκεί μου ζήτησε λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί που φυσικά της έδωσα. Μετά από 7 λεπτά που μπήκα στο δωμάτιο της, η καύλα ξεχείλιζε του εσωρούχου μου!
Ντυμένη με ένα ωραίο κορμάκι σε συνδυασμό με ζαρτιέρες και γόβες όλα σε απόχρωση του μαύρου, το βράδυ έδειχνε πως θα συνεχιστεί όπως άρχισε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Στα του αγώνα. Καλή πίπα, πολύ τρυφερό μουνάκι και πεντακάθαρη! Σε στάσεις είχε αρκετές αναλογές με μία συμβουλή προς όλους που θέλουν να δοκιμάσουν. Η κοπέλα είναι "γατούλα". Θέλει τρυφερότητα. Κοινώς θέλει έρωτα... Αν της συμπεριφερθείς τρυφερά και με πάθος στην επαφή όχι απλά το νιώθει αλλά τελειώνει κιόλας!
Λεπτομέρειες στα του αγώνα δεν θα αναφέρω περισσότερες, καθώς οι εμπειρίες είναι του καθενός μοναδικά γούστα. Πάντως σίγουρα αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω! Την επόμενη φορά όμως θα έχει περισσότερα γούστα. Πρώτα έξω φαγητό μαζί, μετά ποτάκι και μετά σεξ! Γιατί η γκόμενα το γουστάρει πολύ! Ειδικά αν περνά καλά είναι σα να είσαι με την γκόμενα σου...
2016-05-13 Client: ioaxi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:3 hours
Meeting date:2016-05-12
Cost:€ 450
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
I have met again with Natassa yesterday. I have to say honestly that she is amazing, there is no boredom. I had again a mesmerizing experience, exploring my domination and submission, kinky fantasies with her. Her presence as a Mistress cretates an erotic and sensual realm in timae and space.
Thank you for the beautiful moments again. :)

“I've learned that I'd rather wait for you than be with any other woman when you're all I can think about.” ( from Lilly Black, A Jade's Trick ) devoted to you.


Escort comment:
:)
2016-05-13 Client: Paris65
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-12
Cost:€ 180
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
...with just one word...she is super...nice gfe, good english ...nice body...very very active...she takes initiatives...nice sex with a big surprise when you look her from behind.!!!!..thanks Emma... see you .
2016-05-12 Client: diti17
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Kavala
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-05-07
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This was my first meeting with her. Communication via whatsapp was very easy. Linda she is an amazing young lady. She is pretty, clever, easy on conversation with perfect english and hunger to satisfy. She really made me feel very confortable and it was like we knew each. Everything came naturally and that made us both to have great time. I m not going to go into details but all i can say is that this wonan is a volcano! She loves making you happy and she also loves been happy. You ll never regret a meeting with her. She respects and aporeciates your time and money. Linda thank you for those unique monents we ve spent together. See u soon! Xoxoxo
2016-05-12 Client: ssppiirrooss
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2016-05-11
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A very good meeting with Emma
Young and beautiful
She kisses she takes initiative
Good blowjob perfect body and her tattoo is crazy !!!
My original plan was for 30 minutes and i stayed 1 & half hour!!!!
Will meet her again before she leaves from Athens.

Really well spend money here
2016-05-12 Client: extreme
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-04-14
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Magnificent experience with a beautiful woman. Jessica is a very beautiful lady, with slim athletic body, blue eyes, long black hair, long legs. In sex things are getting even more better. Your fantasies gonna be true.Jessica is so sexy and hot. Amazing deep throat, hard sex in every position, a true pornstar experience.

Back to Top