Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2016-05-31 Client: tucker
: 8.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-03-14
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Όπως και οι προηγούμενοι θέλω να γράψω για να αποφύγω τα πεταμένα 120 ευρά συναγωνιστών μου. Η εμφάνιση και σίγουρα η τιμή είναι αυτήν που σε δελεάζει να πας στο κορίτσι. Εγώ είχα ραντεβού για πρωί κατά της 12:00. Μόλις είχε ξυπνήσει. Βρώμαγε γυράδικο ενώ παράλληλα νύσταζε και έκανε αγγαρεία. Από σώμα σίγουρα τα σπάει αλλά αυτό το βλέμμα της τρελής αγελάδας που έχει σε ξενερώνει λίγο. Υπηρεσίες τραγικές. Πίπα σαν κομπρεσέρ - μηχανική εντελώς. Σεξ λίγα πράματα. Φιλιά λες και φιλούσε βάτραχο και περίμενε να γίνει πρίγκιπας. Αγενέστατη με πολύ μπλα - μπλα. Ανούσιο. Έκραζε όλους όσους (δικαίως) την κράζουν στα review. Τώρα θα κράξει και εμένα αλλά nevermind. Ελπίζω να αλλάξει τακτική... Αλλιώς γρήγορα θα αποβληθεί από το σύστημα...!
2016-05-31 Client: Chris
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met this sweet lady on May 30th. For the small city of Chania is luxury visits like Vera. Very elegant and sofosticated girl with opinion in every era...I am keeping for me and my memories the moments who spend together.Honey thanks for everything. I count the days to cu again...
Escort comment:
Thx dear))) im hope see u soon))kisses
2016-05-31 Client: Art57
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-30
Cost:€ 190
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Φανταστικό σώμα, ωραίο πρόσωπο, πλήρης συμμετοχή στο σεξ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες επειδή δεν θα ήταν σωστό. Ελπίζω μόνο ότι τα βογγητά της να ήταν πραγματικά και όχι fake
2016-05-31 Client: nkg
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 min
Meeting date:2016-05-29
Cost:€ 10
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
Κύριοι μακρυά! Η κοπέλα που εμφανίστηκε δεν ειχε καμία σχέση με αυτή των φωτογραφιών (προφανώς ήταν μαύρο χάλι). Έτσι εξηγείται που έρχεται πρώτη φορά Ελλάδα! ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι μακρυά, απλά την έστειλα σπίτι της!
2016-05-30 Client: bpanour
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αξιολάτρευτο πιπινάκι, κοντούλα και μικροκαμωμένη, με απίστευτο κωλαράκι, βυζάκι σχεδόν τριάρι φυσικό, προσωπάκι πολύ γλυκό με πανέμορφα γαλαζοπράσινα ματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά. Με φοβερή διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά, με πολλές καυλωτικές χαριτωμενιές (ίσως και λόγω ηλικίας). Θα μπορούσα να πώ ότι είναι ιδανικό για πιπινολάτρες, προσοχή συναγωνιστές γιατί είναι ερωτεύσιμη.
2016-05-30 Client: allos111
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-26
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τι να πω ρε μαγκες...; Μιλαμε για γυναικαρα και δεν υπερβαλλω.
Με απιστευτη ερωτικη διαθεση(επερνε το πανω χερι οταν επρεπε) και φοβερη επικοινωνια μαζι της.Σε κανει να νιωθεις πολυ ανετα και σαν να τη γνωριζες ηδη,
αν και μπορει να τη συναντας για πρωτη φορα.
Με το που μπαινω στο δωματιο του ξενοδοχειου, με υποδεχεται ενα μωρο πολυ ωραιοτερο απο οτι περιμενα. Κερακια,μουσικουλα,κρασακι σε προδιεθεταν για το τι θα ακολουθησει. Δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες... να αναφερω μονο τη σωματαρα της με τις απιστευτες βυζαρες της και το νεανικο και σφιχτο δερματακι της.
Ορματε... και θα με θυμηθειτε.

*κοριτσαρα μου, εμεις θα τα ξαναπουμε με την πρωτη ευκαιρια.Εχουμε καποιες εκρεμοτητες.
2016-05-30 Client: hunder1983
: 5.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-27
Cost:€ 100
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
μακρυα παδια.ειναι μεγαλη απατη η κοπελα.μπαινει η κοπελα στο σπιτι αντικρυζω ενα κοντοπουτανο ρουμανογιουφτακι οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε κ κανα μπαζο εντελως.μου λεει ψυχρα ψυχρα...τι θα κανουμε ενω εχουμε μιλησει στο τηλ πριν κ ειμαι σιγουρος οτι δεν μιλησα με την ιδια την κοπελα αλλα με αλλη.λεω καλα δεν τα ειπαμε στο τηλ?λεει ναι αλλα κοιτα εγω το κανονικο προγραμμα με 100 δεν κανω ελευθερο στοματικο κ για πρωκτικο θελω αλλα 30.της λεω με δουλευεις???αφου ειπαμε στο τηλ 100 ευρω φουλ προγραμμα γιατι δεν μου ειπες οτι χρεωνεις εξτρα το ακαποτο??λεει στο λεω τωρα.λεω απο μεσα μου δε γαμιεται βαριομουνα να περιμενω αλλη εσκορτ κ τελικα εκανα λαθος...συνεχιζουμε με τα ψεμματα που ειναι πολλα.πρωτον λεει εδω οτι ειναι απο τη μολδαβια ενω μου ειπε οτι ειναι ρουμανα.(μικρο το κακο)2ο γραφει 1,68.με το ζορι 1,58.σερβις μηδεν συνεχεια μου ελεγε εεεε θες να τελειωσεις???κ κατι τετοιες μπουρδες.φιλια δεν δινει ουτε για πλακα.στα του αγωνα ψυχρη τελειως κατι κραβγουλες ισα ισα για ν απουμε οτι κατι εγινε...προσοχη παιδια ειναι ωρα νομιζω να βοηθησουμε να φυγουν κατι τετοιες γκομενες απτην πιατσα κ χαλαμε τσαμπα τα λεφτα μας που ειναι κ τοσο δυκολα στις μερες μας να βγουν.
2016-05-29 Client: extreme
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-29
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This lady is one of a kind...a great combination of sexual attitude with nice fit body. She welcomes you with sexy lingerie, but her body is so firm and fit , she looks better without any sexy clothes or accesoires. She's very polite, breaks any ice from the begining...but the most important is that she makes sex very intense, she seems to enjoy it and want that her partner take as much pleasure ...She will lick you from head to toe, she will eat you, and then you can fuck her as much as you can,,,she will not take a look at the watch. Even when you cant fuck her anymore she will give you a nice massage. An expierience that worth it.
2016-05-28 Client: exsafanismenos
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-27
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το ραντεβού κλείστηκε με μηνύματα. Η επικοινωνία ήταν εύκολη καθότι Ελληνίδα. Συναντηθήκαμε για μία ώρα Παρασκευή βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ξέρετε τα κλασικά με την ημιδιαμονή... ;)
Η κοπέλα έχει τέλειο σωματάκι με πληθωρικό στήθος που δε θέλεις να το βγάζεις από το στόμα σου και να σταματήσεις να παίζεις με τις ρώγες της!
Απίστευτο κωλαράκι και γευστικότατο μουνάκι (ξέρει η Μαρία :D )! Απευλευθερωμένη από κόμπλεξ, ομιλητικότατη και χαμογελαστή!
Πέρασα τέλεια και με την 1η ευκαιρία θα επιδιώξω να συναντηθώ ξανά μαζί της. :)
2016-05-26 Client: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Simply put, once you meet her, Eva Sexy Moon will immediately go to the top of your list. She has a perfectly toned “to-die-for body” with no extra weight anywhere. Zero, I mean pure perfection. We don’t all live in Thessaloniki but Eva is the best reason I know to plan an unaccompanied business trip there. We met in her ultra-modern Five-Star hotel, which I liked except that it did not have enough mirrors. Eva wore something I had asked about in her pictures, a stunning all-black lingerie ensemble with fabulous killer Come-Fuck-Me (CFM) heels, designed for sex, and a matching diamond choker. Too sexy! When we met in late May Eva already had a fabulous tan, her skin already that magnificent dark brown you expect to see women wearing in August after weeks at the beach.
Eva was so friendly and helpful when I arrived that I could not believe such a stunning woman could be so graceful. So after a shower and a little chat, we were at it.
I must remind you I'm Canadian, and where I grew up we are oral sex fiends. Eva somehow understood this. She used her stunningly beautiful full lips to maximum advantage. She got down to it, and gave me an extremely long BJ, deep, super-wet and with some hard PSE-style action. Then she delivered a truly scorching 69 session, where I had no trouble pushing her head down on my "little buddy" as deep as it could fit. From what I could tell Eva really enjoyed this, and at times resisted when I tried to pull clear. Like a dream!
Ladies that know how to apply a condom only with their lips are hard to find! That is such a turn on that I could not stop shagging Eva in multiple positions for quite some time. Seeing Eva from behind, screaming for even deeper penetration was so intense I momentarily thought I was in a trance. I think that qualifies as brutal sex. She is simply super-hot!
Yes, I normally take my time with the super-hot babes, enjoying every moment. But Eva supercharged me. When it came time for Eva’s special CIM show, it was “ola ta lefta” (all the money). She simply wouldn’t take her lips off of my little guy while I was delivering, and it seemed to me she swallowed a lot of the payload. Take it from Rick, there's nothing like watching a beautiful dark sexbomb like Eva wipe your leftover CIM drops from her gorgeous sexy lips. Quite an inspiration. From now on, Eva will always be my first meeting in Thessaloniki!
Escort comment:
Thanks a lot darling !!! Hope to see you again;) kiss kiss nP.S. Κορίτσια μην ξανα βάλετε τους πελάτες B.L. αν δεν ξέρετε να τους προσέχετε η δεν ειστε ίδιες με τις φωτογραφίες ... Δεν φταίνε αυτοί !!! nAll the best dr. Rick !!!
2016-05-26 Client: dititi
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Alexandroupolis
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-05-21
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
We ve met at Alexandroupoli last Saturday!
Communication was very easy. Beside her look which is unique and very nice Mira is a very polite person. She makes you feel at ease and she really cares about your needs without any hesitation. She is willing to make you happy in every aspect! I m not gona say something about private time because it s "private"
I would definately meet her again if i had the chance without any hesitation.
Thank you for the wonderfull time!
2016-05-26 Client: jomi2001
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΒΕΛΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΟΜΟΡΦΗ, ΓΛΥΚΕΙΑ, ΑΣΤΕΙΑ, ΕΞΥΠΝΗ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ REWIEW. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.
THANK YOU SWEET FETIX YOUR SEXY.
2016-05-25 Client: triados
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-25
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ νεα κοπελα.πιτσιρικα!!ψυλη με πολυ γυμνασμενο σωμα!!κωλος φοβερος τουμπανο βραζηλιανικος!!προσωπο πολυ γλυκο!πολυ ευχαριστη στη παρεα κ προσπαθει να σε κανει να περασεις ομορφα!!στοματικο δυνατο κ στασεις αψογες!!πεντακαθαρη!!δεν εχω να πω τιποτα αλο!!πολυ καλη περιπτωση!!!
2016-05-25 Client: saramara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-24
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
to koritsi apla ta spaei. foveri simetoxi - to exei to atlima, apistefto kormi kai foveros xaraktiras gematos energeia.Sta toy agwna:den leei oxi se tipota kathe fora pou tha erxete tha tin vlepw.
thanks baby i miss you already !
2016-05-25 Client: Lion_king
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
angelika is a every nice girl.
she made a mistake with some fake photos but she deleted them
in fact she does not need fake photos.
she is gorgeous! !!!!

very good participation, deep wet blowjob and seem to enjoy sex a lot.
very attractive natural blobs and generally a very satisfactive meeting!!!!

I hope she comes back soon
kisses Yuliia !!!!!!
2016-05-24 Client: erotikos
: 9.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Xanthi
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
English review follows after the Greek one.

Ξεκινώντας να σημειώσω ότι είμαι φαν των PSE συναντήσεων. Καθότι παντρεμένος δεν ψάχνω για αγκαλίτσες και χαδάκια, αλλά για γυναίκες έτοιμες να ξεσκιστούν άγρια και να υπομείνουν κάθε μου βίτσιο, εντός λογικών ορίων πάντα. Να έχετε υπόψη σας λοιπόν ότι η κριτική μου γράφεται με γνώμονα το παραπάνω κριτήριο.
Η συνάντηση δεν έγινε στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε επαρχιακή πόλη της Β. Ελλάδας, την οποία το σύστημα δε συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του. Η συνεννόηση έγινε εύκολα με μερικά sms και η κυρία ήταν διευκρινιστικότατη στις όποιες απορίες μου. Μάλιστα συμφώνησε να κλείσουμε αρχικά για μία ώρα και να το επεκτείνουμε και για παραπάνω αν γούσταρα τις υπηρεσίες της, καθώς προφανώς δεν είχε κάτι κλεισμένο στο καπάκι. Ευρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι βρήκα την ευκαιρία να συνομιλώ λίγο παραπάνω στο τηλέφωνο με το παράνομο έτερον ήμισυ (ναι υπάρχει και τέτοιο) και όπως καταλαβαίνετε από το πολύ τηλεφωνικό οι καύλες είχαν εκτοξευθεί σε επικίνδυνα επίπεδα. Οπότε βλέποντας την αγγελία για την παρουσία της στο μέρος που ήμουν, ένιωσα σα να έπιασα το τζακποτ, παρότι μου φάνηκε ακριβή για την περίοδο που διανύουμε.
Έτοιμος για το κασκαντεριλίκι φτάνω στο τετράστερο (τρομάρα του) χοτέλι στο οποίο διέμενε και καθώς ανοίγει η πόρτα μένω παγωτό για δύο λόγους. Πρώτον αντίκρυσα μία νταρντανογυναίκα λίγο πιο κάτω από το 1,80 και δεύτερον ήταν ντυμένη και στολισμένη σα λατέρνα. Πως εμφανίζονται τα κορίτσια των σαλούν στα western, ένα τέτοιο πράγμα, απλά στο ξανθό. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο αρκετά, καθαρό και τακτοποιημένο, όμως εμένα με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν έξτρα παντοφλίτσες και listerine ή betadine στο μπάνιο, τα οποία απουσίαζαν. Όπως απουσίαζε βέβαια και ο κλιματισμός, ο οποίος μου είπε μετά ότι ήταν χαλασμένος και οδήγησε σε απίστευτο ιδροκόπημα και εξάντληση.
Αφού μου ζήτησε ευγενικά το δωράκι της κι έγινε και το απαραίτητο ντουζάκι αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα στο όρθιο. Η αρνητική έκπληξη για το παρουσιαστικό και το στόλισμά της χάθηκε αμέσως, καθότι η κοπέλα το έχει και δεν είναι καθόλου δήθεν. Η γλώσσα της δούλευε παθιασμένα πάνω κάτω, μέσα έξω στο στόμα μου και ελαφρά δαγκωματάκια στα χείλη έκαναν τον πούτσο μου πέτρα σε δευτερόλεπτα, οπότε έκρινα ότι ήρθε η ώρα να της ζητήσω να βγάλει όλα αυτά τα κακόγουστα εσώρουχα που φορούσε, τα οποία δεν ήταν και λίγα (Μάιο έχουμε κορίτσι μου, κρυώνεις;).
Η κυρία είναι πάνω κάτω όπως στις φωτογραφίες, οι οποίες βέβαια είναι επεξεργαμένες στο αισθητικότερο. Την έκανα γύρω στα 30+, με λάγνα πουτανόφατσα, ελάχιστα σπασμένη, με ωραίο χαμόγελο και μάτια. Στο σώμα είναι κατηγορίας πολλών κυβικών. Δεν τη λες χοντρή, αλλά πληθωρική σίγουρα. Το καλό είναι ότι τα κιλά είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα και η κυρία είναι αρκετά γυμνασμένη και σφιχτή, χωρίς να κρέμονται κοιλιές και μπούτια. Νταρντανογυναίκα με τα όλα της, που εμένα δε με χαλάει, αλλά δε με τρελαίνει κιόλας. Το στήθος της μια χαρά στητό, φυσικότατο, με ευαίσθητες θηλές και ρόγες που έγιναν κάγκελο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτιμώ ότι είναι περίπου 3άρι, ίσως ελαφρά μικρότερο. Το δέρμα της με ωραία υφή, είχε ένα τατουάζ κοντά στον αστράγαλο (πιθανότατα το όνομα του γκόμενου) και το μόνο που με χάλασε ήταν μία μεγαλούτσικη ουλή που είχε στο πόδι, για την οποία δεν έγινα αδιάκριτος να τη ρωτήσω πως την απέκτησε.
Παίρνοντας το καυλί μου στο στόμα της, την άφησα να κάνει παιχνίδι για να δω τι ψάρια πιάνει. Αξιοπρεπής πίπα, ρουφηχτή με καλή χρήση της γλώσσας και όχι ιδιαίτερη συμμετοχή των χεριών, χωρίς όμως ιδιαίτερη προσπάθεια για deepthroat, το οποίο είναι και το αγαπημένο μου. Χωρίς να τη ζορίσω για κάτι παραπάνω είπα να τη φτιάξω και αφού έκανα μια στάση στις ρόγες της, κατέβηκα στην κλειτορίδα. Ωραίο μουνάκι, εντελώς ξυρισμένο, καθαρό, δεχόταν δάχτυλα άνετα και έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίησή μου, σε σημείο που από τους σπασμούς του κορμιού της και τα φυσιολογικά βογγητά της να υποπτεύομαι ότι έχυσε (αν και ποτέ δε μπορείς να ξέρεις πότε μια γυναίκα προσποιείται).
Ξανά στα γόνατα και ώρα να ζορίσουν τα πράγματα. Το καυλί στο στόμα, τα χέρια στο κεφάλι και για να δούμε πόσο αντέχει σφυροκόπημα σαγονιού. Φευ!! Πιάνοντας με το χέρι της τον πούτσο μου στη βάση του, φρόντισε να μειώσει τη διαθέσιμη απόσταση στο μισό, αποφεύγοντας έτσι να συναντηθούν το πουτσοκέφαλό μου με το λαρύγγι της. "You're big" μου ψιθύρισε. "Σιγά να μην είμαι και ο John Holmes" της είπα στα αγγλικά και την άρχισα στα πουτσοσκάμπιλα και στα τριψίματα του πούτσου μου στην καυλόφατσά της, μόνο και μόνο για να απομακρύνω το χέρι της από το καυλί μου και να ξαναδοκιμάσω να συναντήσω το λαρύγγι της. Μάταιος κόπος. Βάζοντας τη γλώσσα της ως αντίσταση και σφίγγοντας τα χείλη της όσο μπορούσε, τον έπαιρνε μεν βαθιά στο στόμα της, αλλά όχι στα όρια του deepthroat που θέλω εγώ. Αφού συνέχισα το επίμονο σφυροκόπημα του κεφαλιού της για λίγη ώρα ακόμα, βγήκα από το στόμα της και βλέποντάς με απογοητευμένο λέει "Do you want some sex?". Άντε να δούμε.
Μπήκε το σκουφί, τα πόδια στον άερα κι εγώ έτοιμος να τον καρφώσω, όταν ακούω "Gently dear, you're too big for me!!!!". Άντε πάλι! Βρε μπας και είμαι ο Γκουσγκούνης και δεν το ξέρω; Τέλος πάντων, παίρνω απόφαση ότι η PSE φαντασίωσή μου πήγε περίπατο για ακόμα μια φορά κι αποφασίζω να πάω πιο συγκαταβατικά. Προς μεγάλη μου έκπληξη και παρόλο που ένα τέτοιο κορμί δεν κουμαντάρεται εύκολα αν δεν είναι ο άντρας 1,90 τουλάχιστον, με τακτική παρουσία στο γυμναστήριο, η ανταπόκρισή της στο σεξ ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Μπορεί να μην έπαιρνε πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθούσε αδιαμαρτύρητα κάθε αλλαγή στάσης και ρυθμού, τρίβοντας και μόνη της την κλειτορίδα της και χουφτώνοντας τακτικά τις βυζάρες της, συμμετέχοντας γενικά φυσιολογικά και χωρίς υπερβολικές κραυγές και τέτοια χαζά, υπενθυμίζοντάς μου απλά διακριτικά όποτε ξεχνιόμουν να μην μπαίνω μέχρι τα αρχίδια γιατί την ενοχλεί και δεν το απολαμβάνει. Δεν εξάντλησα και το βιβλίο του κάμασούτρα, αλλά μία γενική επανάληψη στα sos την κάναμε και μέχρι και αδιαμαρτύρητα βυζοσκάμπιλα και κωλοσκάμπιλα δέχτηκε και έδειχνε να της αρέσουν κιόλας. Η καλύτερη στάση ήταν με εκείνη στα 4, με θέα την υπέροχη κωλάρα της και την ατελείωτη πλάτη της. Καθώς περνούσε όμως η ώρα, η έλλειψη κλιματισμού άρχισε να επιδρά αρνητικά επάνω της και επάνω μου. Εγώ είχα γίνει ήδη μούσκεμα στον ιδρώτα από την υπερπροσπάθεια να κουμαντάρω την νταλίκα, εκείνη έδειχνε να αρχίζει να ψιλοδυσφορεί και να κουράζεται που κοντεύαμε να συμπληρώσουμε μία ώρα ασταμάτητου σφυροκοπήματος και μάλιστα χωρίς διάλειμμα για διαφημίσεις (μασαζάκι), οπότε αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για κατάθεση.
Ξανά στα γόνατα λοιπόν κι εγώ όρθιος με κουρασμένα πόδια πια, να νιώθω τον πούτσο μου να χαλαρώνει επικίνδυνα, λόγω κούρασης και πιο πολύ λόγω της ζέστης και του ιδρώτα που κυλούσε ποτάμι. Επειδή η αρχική πίπα της, παρότι χωρίς deepthroat, με είχε αφήσει σχετικά ικανοποιημένο, υπέθεσα ότι θα γίνω πάλι πέτρα μέσα στο στόμα της. Το χεράκι της ξαναμπήκε στη βάση του καυλιού μου για την προστασία του λαρυγγιού της, αλλά εγώ ακάθεκτος έσπρωχνα όλο και πιο βαθιά, μέχρι που συνέβη το αναπάντεχο. Όπως την έβαλα να με κοιτάζει την ώρα που με πίπωνε, άρχισε να στάζει ο ιδρώτας μου στο εξαντλημένο, αλλά ακόμα λάγνο, πρόσωπό της και κάθε φορά που την ακουμπούσε μία σταγόνα ιδρώτα τιναζόταν λες και τη χτυπούσε ρεύμα διακόπτωντας το ρυθμό και την ένταση του πεοθηλασμού. Μετά την πέμπτη ή έκτη σταγόνα ιδρώτα δε, την έπιασε και ένα νευρικό γέλιο κι εγώ ξενέρωσα εντελώς και την έκανα για το μπάνιο.
Την ώρα που σκουπιζόμουν πρόσεξα ότι είχε περάσει ήδη η μία ώρα και άρχισα να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να μείνω για δεύτερη ή όχι. Αποφάσισα στα γρήγορα ότι αν βγαίνοντας έπαιρνε και πάλι το καυλί μου στο στόμα της με δική της πρωτοβουλία θα έμενα, διαφορετικά θα την έκανα σιγά σιγά, παρόλο που δεν είχα χύσει. Ναι, σωστά μαντέψατε, δεν έκανε την παραμικρή κίνηση και μάλιστα είχε ρίξει ήδη πάνω της ένα κακόγουστο ξανά εσωρουχάκι, κάνοντας την απόφασή μου ακόμα πιο εύκολη. Την ευχαρίστησα λοιπόν για την υπερπροσπάθειά της και την αποχαιρέτησα με ένα ακόμα απίθανο γλωσσόφιλο.
Συνοψίζοντας: Νταρντανογυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά, δεν ενδείκνυται για πιπινολάγνους και εραστές μικροκαμωμένων κορασίδων, αλλά για αρσενικά που τους αρέσουν τα πιασίματα και γενικότερα αυτού του είδους οι γυναικείοι σωματότυποι. Στο σεξ πρόθυμη να ακολουθήσει και να συμμετέχει, με σχεδόν μηδενική όμως δική της πρωτοβουλία, πράγμα που πάντα περιμένουμε από μία επαγγελματία του είδους. Γενικά αν δε λυπάστε τα 200 και φτιάχνεστε με λάγνα μιλφορωσιδάκια τύπου GFE, θα περάσετε καλά, χωρίς να κλάψετε τα λεφτά σας και να χάσετε την ώρα σας. Προσωπικά, άνετα θα την ξανασυναντούσα, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω και την πίσω τρύπα της, για την οποία βέβαια ζητάει και έξτρα 50, αλλά στα 200 και χωρίς να είναι η PSE φάση που αναζητάω, μάλλον θα κοιτάξω να δοκιμάσω και άλλα ανατολικά προϊόντα στο μέλλον, ψάχνοντας εναγωνίως για το τέλειο PSE γαμήσι. Εκτός εάν ρίξει τις τιμές της σε επίπεδα που επιβάλλει η εποχή.

Mira is a tall lady, with a charming smile and mesmerizing eyes. She is not skinny, but woman all the way, for those who love that type of women. Great ass, nice natural tits with sensitive nipples and a quite tight pussy.
She kisses with a very pleasant use of her tongue that made me hard in seconds. Her blowjob is quite skillful and she knows how to use her tongue, although she doens't deepthroat. She did follow me to every type of position I tried, always trying to keep up with me, being quite active, although she wasn't very initiative. She does provide anal and CIM/CIF with an extra charge.
Overall a decent professional who tries to please her client with a smile and not complaining all the time. More on the GFE side, for those who like that kind of meetings.
Thank you very much Mira for a very sexy and relaxing hour. Just try to find an airconditioned room for next time. ;) Kisses and hugs darling!!
2016-05-24 Client: psolias
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Ενδεικτική η ημερομηνία αλλά η εύα σκέτη κάβλα...Ξέρει πως να κάνει τον άνδρα χαρούμενο και να του τονώσει την αυτοπεποίθηση... Μωρό μου άντε έλα να τις βλέπουμε παρέα :) :)
Escort comment:
Ευχαριστω μωρο μου :* nΜιλάμε ... Κατι θα κανουμε ;)
2016-05-24 Client: nicoss
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γνωρισα την Καρινα χθες, ηρθε ντυμενη με ενα τζην και γαλαζιο σι θρου που μολις ανοιξα την πορτα με αγκαλιασε με εριξε ενα βαθυ φιλι με γλωσσα. Φοβερη γκομενα.

Παμε για μπανιο και μετα ξεκιναει μια βαθεια πιπα με λαρυγγοτες εναλλαγες, οπου δεν κρατηθηκα και εχυσα στο στομα της. Διακριτικα σηκωθηκε και τα εφτυσε στον νιπτηρα. Τσιγαρακι και βουρ στον δευτερο γυρο οπου παλι καγγελο με εκανε και καναμε ερωτα σε διαφορες στασεις με τελειωμο στα τεσσερα. Η Καρινα ουρλιαζε και φαινεται οτι της αρεσει να την παιρνουν στα 4, με χαστουκια στα κωλομερια.

Απο τα καλυτερα κολ γκιρλς που εχω παρει και πολυ ωραι σε εμφανηση και στο κρεβατι.

Love you baby
2016-05-24 Client: Nikisea
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:90 min
Meeting date:2016-05-21
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I Can say is that she is the definition of escorting! she really wants to have a great time from the start till the end! If you treat her well you are going to get the most of her! she is really like an angel and you feel with her as if you were with your girlfriend! Any other details from the meeting i want to keep it between her and me!!!! Eva to meet you again soon
2016-05-24 Client: Stavros2016
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:8 hours
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 900
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
From the 1st moment when my eyes laid on her i realised that that stunning girl has had something different,something awesome...the magic touch !!! With the air of classical russian beauty,with an air of warmness and tenderness,a beautiful, witty face and expressively-playfully eyes. Very nice body .With nice small boobs that you never want to stop caressing,kissing or squizing them.She knows how to break the ice once you meet her, making you at once feel at ease,captivating you with that lovely sweet smile.Each inch of her body smells sweetly.
Sexually her manner of making you happy is magic...unique !!! Her attitude,her skills are amazing indeed. Her kisses are full of passion,deep,wet and so sweet,giving you the sense that you kiss your girlfriend.
Guys if you treat her like real gentlemen then she will pay it back to you in double.
The girl doesn't try simpy to please you, she lives everything she does,never gets tired,never looks at her watch. She always offers the best part of herself in order to leave you pleased and completely satisfied.
The absolutely GFE situation, you'll never want to get away of her !!! Playful, pleasant,very nice girl,funny,sociable,very hot and sexy. She's endowed with a sort of out of the ordinary-exotic beauty,sometimes provocative ..
A TRUE WOMAN !!! In the field of sex she leaves you to take the game in your hands but also she easily takes initiatives that most of the times startle you due to her unlimited fantasy.She's very active indeed,passionate in all positions,warm and wet throughout the meeting. With all my experience i've got so far i could reasure you that Vasiliki is one of the best escort .
I undoubtedly fully recommend her !!!! I always await her to come back with the same strong desire and passion !!! Thank you honey for the best moments you shared with me !!!
2016-05-24 Client: RolfStefan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-20
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
what can I say ... I did the first time I come to this girl! And I never regretted! From the first minute you feel comfortable enough like I know Eva long ago. The girl magnet! In bed, damn sexy from her insanely delicious smells always expensive Parfum. When Eva asked whether I smoke . I was surprised that this girl smoked- of it does not smell of cigarettes ..with there is no feeling that I was at the hotel. I travel a lot and always use an escort, but few of these girls, which can be attributed to the escort. Every time I do not want to leave! Soon I will return) .Take care my sweet girl !!!
2016-05-23 Client: bpanour
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (next door). Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή αν και θέλει καθοδήγηση, η πίπα καλή με παίξιμο γλώσσας που σε απογειώνει και καλά στησίματα. Δεν κολώνει και αντέχει, γενικά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Θα μπορούσα να πώ πως ήταν μια θετική εμπειρία. Thank you baby, I like you.
2016-05-22 Client: Jackx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 days
Meeting date:2016-05-08
Cost:€ 1900
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
You are beautiful
Not only because of the curve of your hips
Or the shape of your body
Not only because of the fullness of your lips
Or the curl of your eye lashes .

You are beautiful because you want to be
You are beautiful because God made you that way .
You are beautiful because in my eyes
There is no one more beautiful than you.

You are beautiful because you have a heart .
And that is a beautiful thing .
You are beautiful because you have a brain .
And that is a beautiful thing .
You are beautiful because you give advice .
And that is a beautiful thing .

You are beautiful because you have confidence .
You are beautiful because you have determination and wit .
You are beautiful because you have goals and you plan to reach them .
You are beautiful because you are always there to lend a helping hand .

You are beautiful because God made you that way .
Escort comment:
Wawwwwww! Thank you for soo beautiful poem!!!!
2016-05-22 Client: BluEyes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
angelika is very nice and cute lady.very clean and boys u have to see her new boobs..really good and have the best real touch.she kiss very nice and amazing blowjob...she can hold hard sex as i notice.she will come back again in heraklion and i will visit her for sure again... see you in heraklion soon...
2016-05-22 Client: Loafer
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-21
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Φοβερή νταρντάνα,ψηλή με βυζάρες 4άρια στητά,τσιμπουκόχειλα.
Ωραίο τυπάκι,καλή πίπα και τελείωμα στο στόμα.Στο σεξ τα δίνει όλα,ανέβηκε πάνω μου και χτυπιόταν.το ίδιο κα στα 4.

Παίχτηκε μαλακία με τις φωτο της,αλλά το μωρό έχει ΠΟΡΝΟΕΜΦΑΝΙΣΗ και πολύ καλό σέρβις.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2016-05-21 Client: kostaskyriakop
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Meta apo mia poly kurastiki mera sinadisa afta ta dio fadastika kortitsia, tin Lily kai tin Anna-sexy.
H epikoinwnia poly efkoli gia to radevu, me 1-2 sms. Fthanw se gnwsto hotel tis polis Kai sto dwmatio anoigei tin porta i Lily poli filiki kai xamogelasti. Meta eida tin Anna-sexy sto krevati, pou agize to gataki tis kai ta megala, poly megala vizia tis.
Amesws kai xwris xasimo xronou meta to prwto ntouz, arxisan na me glyfun pantou kai oi 2 taftoxrona.
Kai oi dyo apistefta omorfes me gymnasmeno ateleiwto soma.
Sta tu agona, Lily stin arxi apo panw kai h Anna peripoihsh sta balls ateleiwti.
Meta tin prwti katathesi kai to deftero ntouz seira pire h Anna se doggy style pou taftoxrona glyfotane me tin lily pantou.
Htan ena 2oro fadastiko, oi kopeles katapliktikes Kai poly epikounwniakes San to koritsi su.
Tis sistinw anepifilakta Kai tis dyo Se DUO!!!!!
2016-05-21 Client: kostaskyriakop
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Meta apo mia poly kurastiki mera sinadisa afta ta dio fadastika kortitsia, tin Lily kai tin Anna-sexy.
H epikoinwnia poly efkoli gia to radevu, me 1-2 sms. Fthanw se gnwsto hotel tis polis Kai sto dwmatio anoigei tin porta i Lily poli filiki kai xamogelasti. Meta eida tin Anna-sexy sto krevati, pou agize to gataki tis kai ta megala, poly megala vizia tis.
Amesws kai xwris xasimo xronou meta to prwto ntouz, arxisan na me glyfun pantou kai oi 2 taftoxrona.
Kai oi dyo apistefta omorfes me gymnasmeno ateleiwto soma.
Sta tu agona, Lily stin arxi apo panw kai h Anna peripoihsh sta balls ateleiwti.
Meta tin prwti katathesi kai to deftero ntouz seira pire h Anna se doggy style pou taftoxrona glyfotane me tin lily pantou.
Htan ena 2oro fadastiko, oi kopeles katapliktikes Kai poly epikounwniakes San to koritsi su.
Tis sistinw anepifilakta Kai tis dyo Se DUO!!!!!
Lily and Anna thank you very much for great time. Many kisses and see you soon ;)
2016-05-21 Client: Luc
: 7.5
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το μωρο ειναι γυρω στα 23 - 36 με συμπαθητικο προσωπο, μαυρα εκφραστικα ματια, καλο σωμα, ισως λιγο αγυμναστ και φυσικα βυζια με μεγαλες θηλες.

Στο σερβις ειναι απαιχτο, πολυ εμπειρη, πηδιεται σε οτι σταση θελεις και αντεχει εντονο πρωκτικο σε οτι σταση θελεις ακομα και ορθια. Θα ελεγα οτι πρεπει να εχει γυρισει και τιποτα ταινιες απο την ανεση που εχει με το σεξ.

Αγγλικα παρα πολυ καλα, και Ισπανικα ακομη καλυτερα οποτε η κουβεντα στο ενδιαμεσο ευχαριστη οπως και η κοπελα ειναι ανετη και ευχαριστος τυπος.

ΥΓ. Δεν εχω καμια σχεση με το γραφειο και ο τυπος με την Καρινα απλως δεν ξερει να οδηγησει, και ιδως Ferrari. He just crashed and burned
2016-05-20 Client: CFULOVER
: 7.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
νομίζω ότι μου έκανε την καλήτερη πίπα στην μέχρι τώρα ζωή μου .winkθα την ξαναδω σίγουρα όταν ξαναέρθει κέρκυρα ,πέρασα καταπληκτικά .έχει και πάθος με την καθαριότητα και πολύ χιούμορ
2016-05-20 Client: Paris65
: 1.0
: 1.0
: 2.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-19
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
...ηθελα να παρατηρησω οτι ο "συναγωνιστης" Luc για ενα περιεργο λογο εχει "γλεντησει " ολα τα κοριτσια του συγκεκριμενου πρακτορειου με συγκεκριμενες και μετριοπαθεις - προφανως για να επηρεασει θετικα ολους εμας που διαβαζουμε αυτες τις παρατηρησεις...- παρατηρησεις."ευχαριστουμε συναγωνιστη Luc αλλα μαλλον εισαι undercover συνεταιρος του πρακτορειου και θελεις να εξασφαλισεις την επενδυση σου.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..το συγκεκριμενο κοριτσι ειναι μια καταστροφη...απλα δεν της αρεσει αουτο που κανει...αγγαρεια δηλαδη...και δυστηχως ...και ασχημια.
2016-05-19 Client: coctac
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-15
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πανέμορφη αισθησιακή και σεξυ Ήρθε ντυμένη με φόρεμα Valentino βαμμένη και προσεγμένη στην εντέλεια Το σώμα της ειναι πραγματικού μοντέλου και το πρόσωπο της πιο όμορφο απο τις φωτογραφίες Στο σεξ δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες αλλα δεν έλεγε όχι σε οτιδήποτε Στο επικοινωνιακό κομμάτι ειναι άψογη και πολυ φιλική αλλα θέλει λιγο προσοχή γιατι μπορει να ξεφύγει και να περάσει η ωρα γρήγορα Έν κατακλείδι ίσως το πιο όμορφο escort που εχω παει και μια απο τις ωραιότερες συναντήσεις Σιγουρα πάντως αξέχαστη
2016-05-19 Client: papoutsinho
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-18
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Χθες που είχα τις σηκωμάρες μου είπα να δοκιμάσω αυτον τον ξανθό άγγελο.Η κοπέλα είναι χαμογελαστή απο την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο δωμάτιο.Εχει όμορφα μακρυα ξανθά μαλλιά και αγαλμάτινο δέρμα.Μικρές ρόγες αλλα λαχταριστες για πιπιλισμα και ωραία πόδια για εμένα που είμαι λάτρης του foot fetish και μύριζε υπέροχα.Το service της ήταν πολύ καλό και σίγουρα την επόμενη φορά θα δοκίμάσω και A-level γιατι το κωλαρακι της ήταν φανταστικό .Εμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα την ξαναπροτιμήσω.
2016-05-18 Client: DiEm
: 8.0
: 7.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Kαλησπέρα... Καταρχάς να επαναλάβω ότι μόνο γράφοντας στα ελληνικά θα προφυλαχτούμε από ψευτικες κριτικές!!
Ημερομηνία ενδειτκική για ευνόητους λόγους. Ραντεβου στο ξενοδοχείο της, στην Συγγρού κατω κατω. Απο λάθος συννενοηση αργησα πολύ να παρω αριθμό δωματίου και ετσι δεν ειχα χρονο για ραντεβου μιας ωρας! Το αποτελεσμα ηταν να μην χαλαρωσω και να ειναι όλα λίγο πιεστικά. Η Ταμαρα είναι μια πολύ γλυκεια κοπέλα, πολύ καλή στο σόσιαλ, ευγενική (μου ζητησε 100 φορες συγνωμη για την ασυνεννοησία) και καθαρη! Με υποδέχτηκε με μαυρα εσωρουχα και μαυρες διχτυωτες καλτσες. Είναι λίγο διαφορετική απο τις φωτο, χωρίς αυτες να ειναι καθολου παραπλανητικες!! Απλα περιμενα να δω την μουναρα των φωτογραφιων.
Στο σέρβις και μετα απο λίγο κουβέντα, ξεκίνησε μια ωραία πιπα που αν δεν την σταματούσα θα με τελειωνε. Λίγη περιποίηση απο μένα όπου προς εκπληξη μου, δεχόταν δαχτυλα στο ομολογουμένως στενό μουνάκι της αλλά όχι στο κωλαράκι fellow . Τα φιλιά της φειδωλά, χωρίς γλώσσα (είτε δεν φιλά με γλωσσα είτε επειδη ειμαι καπνιστης δεν γουσταρε, κατι όμως που με ξεκαύλωσε!!). Μετα απο λίγο διείσδυση όπου υπο την πιεση του χρόνου, δεν υπηρχε δυνατότητα για πολλά. Παρόλα αυτά πρεπει να πω ότι με δική της παρότρυνση πήρα λίγες πρωτοβουλίες και φάνηκε ότι κάτι πάει να γίνει, αλλάξαμε 2-3 στασεις και τελος! Αυτό το τελευταίο με κάνει να πιστευω οτι εχει προοπτικές και ίσως οφείλω μια ακόμα επίσκεψη για να διαπυστωσω αν μπορεί καλύτερα ή όχι.

Αυτά...να [email protected]@τε καλά και με προσοχή!
2016-05-18 Client: Paris65
: 3.5
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 160
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
.αδικος κοπος.χαμενα χρηματα.στο λεει ευθεως το κοριτσι..."ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ".οκ ματακια μου ...εμεις τι φταιμε που θελουμε να ξεσκασουμε...δεν ειμαστε το φιλοπτωχο ταμειο...
Σε οτι αφορα στο πρακτορειο...τι να γραψω...μια λεξη μονο...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..., δεν σεβονται τους πελατες τους ουτε τους αποζημιωνουν , με καποιο τροπο , για να αισθανθουν κι αυτοι οτι δεν πεταξαν τα χρηματα τους.ΚΡΙΜΑ.αλλα η καθημερινη ενημερωση μεταξυ μας ειναι ...το " οπλο " μας.για την αποφυγη τετοιων καταστασεων.
2016-05-18 Client: elray
: 4.0
: 1.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-04-19
Cost:€ 180
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Date is indicative. Looks are good even though with a different hairstyle wasn't able to verify that was the same girl.
Very good body, tits smaller vs. pics face ok-ish.
Not a classy experience and the attitude was like visiting a brothel. Definitely not a high class escort!
Really disappointing experience. I believe there are other better options out there at this price range.
2016-05-18 Client: Hleios
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-05-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Yesterday i wanted to meet a beautiful girl! Having in mind a conversation with a friend of mine and his strong recommendation, i decided to meet with Angelika! The meeting arranged easily through Whatsapp! When she opened the door and i saw her for first time, i felt a suprising desire for her! Guys, she is very beautiful, much better than her photos! Very nice green eyes, blond hair, amazing lips and a classic beautiful Russian face. She welcomed me with a big smile and a very promising look! She has a very nice, tight body with a great ass and so soft skin! Her breasts are big with a very nice touch feeling! After a quick bath, i came back ready for action! But she was much more ready from me! The girl was very active, a real sex bomb! She really ate me alive!!! Her blowjob was deep, wet and very technical! Amazing indeed! But besides she is a so beautiful girl, her best feature is her great desire for sex! Of course she likes doing sex and it is very easy to understand it! Very, very active and tireless! When my time finished, i was really tired, but she could easily continue further! What more to say, Angelika is a beautiful, sexy and young girl ready for sex! I was absolutely satisfied and as my friend did, i also strongly recommend the girl! Thank you baby, you were amazing, i will meet you again for sure! Kisses!!!!!
2016-05-17 Client: Demos
: 9.5
: 9.5
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 160
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (όντως με όλα αυτα τα τατουαζ) και φατσούλα με φακιδούλες

Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή με καλή πιπα και στησίματα.Δεν κολώνει και αντέχει! Πολύ καλη διαθεση και ωραία εμπειρια γενικα

σημειωτέον, φορά σιδεράκια, αλλά ξέρει να πιπωνει...Δυστυχως δεν ξέρει γρι αγγλικά οπότε συννενόηση με νοηματική...

2016-05-17 Client: miltos233
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2016-04-30
Cost:€ 220
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
marina is a hot girl very king and social. i love her smile and her ass. she has tattoo that i love and are sexy too!!!
i love to meet with marina .and i will do it again!
2016-05-17 Client: QuasarNJ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2016-05-17
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Fantastic date with a very beautiful, sexy, engaging, smart and fun girl. Communication was great,location easy to find and comfortable. Our time as spent getting to know each other a bit, then onto sensual kissing, great oral both ways, and some amazing energetic sex. Some more chatting afterwards, and then I was on my way with a big smile on my face. Would happily see again. Thanks for a great time xxx.
2016-05-17 Client: Luc
: 8.0
: 9.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2016-04-28
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κοριτσι το εχω συναντησει πολλες φορες, ειναι γυρω στα 27-30 με συμπαθητικο προσωπο, γαλαζια ματια, σιλικονατα βυζια με πεταχτες ρωγες και μοντελε σωμα. Θα εβαζα προσωπο 7-7.5, και σωμα 8.5-9. Με τζην ειναι μουναρος. Οι φωτο στο σιτε απεικονιζουν την κοπελα αλλα ο φωτογραφος ερασιτεχνης.

Στο σερβις ειναι φοβερη αλλα δεν ειναι αλφα θηλυκο, και δεν ειναι για ολους, αναβει γρηγορα για αυτους που γνωριζουν τα κατατοπια, πηδιεται δυνατα και απο τις πολυ ελαχιστες στο επαγγελμα που ερχονται σε οργασμο. Μπορει να σας ακουσει ολο το ξενοδοχειο και αξιζει ενα πηδημα στην βεραντα, αν εχετε. για να κανετε τους γειτονες να ζηλεψουν. Ειναι Φερραρι στο κρεβατι αλλα θα πρεπει να ξερετε να οδηγησετε κατι τετοιο, αλλοιως "you will crash and burn".

Αγγλικα επικοινωνιακα και σοσιαλ καλο με τα Αγγλικα που διαθετει. Αυτα ειναι προσωπικες εμπειριες και μπορει να μην βγει σε αλλους το ιδιο.

Ημερομηνια ενδεικτικη.

Back to Top