Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2015-06-18 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-06-18
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I was about to ask her to marry me but she is too yang, too sexy, too crazy for a man in my age.. Really nice / almost excellent choice.
Appearance: exactly like the photos (110% real)
Behaviour: absolutely perfect. She really enjoys passionate sex, especially in front of the mirror or next to the window. Really curvy looks
Social time: she did not even waist even a single second. I couldn’t take my eyes and hands off her
I wish I could afford to book her for a few days... But I am willing to meet her again and again
Trust me or not she worth every single Euro and even more
Message to the agency : perfect choice one of your best ever
2015-06-18 Client: trick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-18
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Δεν έχω γράψει σε αυτο το σαιτ, αλλα παρακολουθω καποιους reviewers, και σας ευχαριστω για όσους μας ανοίγετε τα ματιά, στη προκειμένη περίτπωση ο New.

Η Ταμάρα είναι μια εκπληκτική κοπέλα, με ένα τεράστιο χαμόγελο & εκφραστικότατα μάτια.

Συνισταται ανεπιφύλακτα και για τα παρελκόμενα φυσικά.

Top marks Tamara - Thanks a bunch!

2015-06-17 Client: kimeleeee4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-06-17
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I think it is the only girl that deserves the money. See is really sexy and she loves what she do. Don't think about that just take her!

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη κοπέλα αξίζει να την πάρει κάποιος. Είναι πραγματικά σέξυ όχι σαν κάτι άλλες. Και της αρέσει αυτό που κάνει. Συνιστώ 100%,
2015-06-17 Client: KAGURO
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ι ΠΑΝΗΨΗΛΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΛΟ ΒΥΖΙ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΤΙΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ
2015-06-16 Client: alesandro
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-12
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Απο τις καλύτερες συμπεριφορές μιας γυναικαρας
Εμφάνιση ότι ακριβώς περιμένετε πίσω από την πόρτα μετά τις φωτογραφίες που σε φτιάχνουν . Όχι δεν θα δείτε κάτι άλλο . Όμορφη πολύ .. μακάρι να την είχα πάρει σπίτι μου για ολη την νυχτα
Στήθος Ονειρεμένο μεγάλο μαγεία
Πίπα .. Top.
Στάσεις .. ότι σταση ζητήσει κανείς όνειρο
Ξενοδοχείο : Κυριλέ 4 stars
Προτείνεται Ανεπιφύλακτα
2015-06-16 Client: diagnostisk82
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-06-16
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ καλη παρουσια νεο κοριτσι στο χωρο φιλοτιμο στον αγωνα απιστευτο μπουστο και μαχιμη εως λυσσαλεα στον αγωνα...πεντακαθαρη και αριστη συνενοηση...στο τελος θα μας παρει ολο το χαρτι με τη φιλη της ...
2015-06-15 Client: diagnostisk82
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-12
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
λοιπον θα στειλει πολλα escort αλλων γραφειων πισω στα χωρια τους να παιζουν με τα κινητα τους με ψηλα τη μυτη...ειναι γυρω στα 30 32 σωμα ομως 20αρας με τελειο στηθος και κωλο λες και βγηκε απο τελειο καλουπι βραζιλιανικο!!!!διαθεση και ψυχολογια στα υψη αριστα αγγλικα και συνενοηση ανθρωπινη ...ενω ειχαμε πει για1 ωρα εκατσα 2 χωρις να χρεωσει η να κοιταξει ρολοι ...ισως ειχαμε χημεια δεν ξερω ομως οποιος και να παει θα περασει τελεια
2015-06-14 Client: nektarios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-06-13
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
hello...linda is a very sexy and hot girl...the photo is 100% real ..the sex with her is an experience and the communication is perfect...is an escort who deserve to select everyone...winkwinked
2015-06-14 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-06-11
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
how comes and a girl like this is fully booked 3 days in a raw and None to write even a word about her ??? Come on guys is not so hard to speak the truth she is AMAZING ! And this is not her first time in Greece .. it happened the same a few months ago ! For my opinion and taste she far the best .. is everything a man is looking in a woman .. i am totally speechless!
Try her and you will never forget her ..
Have fun i did a lot !
2015-06-14 Client: Laforce
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-05-18
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Anna is one of the best , real girl friend , is active ,educated , intelligent , and the sex with her is one of the best ever had , she is always ready and she doesnt waste time. I had more than one meeting with her but never bored. N 1
2015-06-13 Client: giorgosgavlas
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-06
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ GFE ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
2015-06-12 Client: nek1980
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
the best and the most sweety girl i met ever.she is just perfect.. she is better than the photos...unique beauty...very good girl.perfect body and communication.and incredible sex...i hope to comeback again.winkwinked
2015-06-11 Client: dimvla
: 5.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:5 min
Meeting date:2015-06-07
Cost:€ 0
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ

Γεια χαρά στους συναγωνιστές, σε όλους του φίλους που γουστάρουν το σπορ και γιορτάζουν την αντρική φύση στα καλύτερα της .

Παρόλο που είμαι αθλητής χρόνια, και δύσκολα θα με πιάσετε αδιάβαστο, δε συνηθίζω να γράφω κριτικές, πχ. στο παρελθόν είχα γράψει μερικές σύντομες στο escortnews για κάποια αστέρια. Με τα call girls δεν ασχολούμαι ακόμα και στις περιπτώσεις όπου μπορεί να έχω περάσει τέλεια. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο νιώθω ότι πρέπει να σας προειδοποιήσω απέναντι σε μία λάθος επιλογή και μία ενδεχόμενη άσχημη εμπειρία. Στην προκειμένη περίπτωση για την εν λόγο κοπέλα.

Η κοπέλα μου φάνηκε σχετικά ψηλή και μεγαλόσωμη. Το πρόσωπό της δεν έλεγε πολλά και μου φάνηκε ότι έχει μερικά περιττά κιλά. Τη καλωσόρισα όπως όλες τις κοπέλες. Κάναμε μία σύντομη κουβεντούλα για 5 λεπτά. Τη ρώτησα αν θα κάνει ντους μου είπε ναι. Της δίνω τη πετσέτα της και την οδηγώ στο μπάνιο. Εκεί λοιπόν που είχα αράξει με το μπουρνούζι μου στον καναπέ και την περίμενα να έρθει, ξαφνικά βγαίνει από το μπάνιο μου πετάει την πετσέτα και μου λέει 'άστο καλύτερα'. Μετά φεύγει γρήγορα προς την πόρτα. Σηκώνομαι, την πλησιάζω και την ρωτάω ευγενικά τι τρέχει. Δε μου έδωσε καμία απάντηση. Ανοίγει την πόρτα και φεύγει έτσι στην ψύχρα.

Τώρα, να εξηγηθώ περί του πρακτορείου. Σχεδόν έχω πάρει όλες τις κοπέλες που έχουνε περάσει εδώ και καιρό. Από τις κοπέλες που είναι τώρα στο Site, Με Nataly, Nancy, Xenia, Ina είχα περάσει μία χαρά. Με Emmanouella και κυρίως MAggie super. Η Melina είχα κάνει ακριβώς το ίδιο και τότε δεν το είχα αναφέρει - ούτε καν είχα ασχοληθεί. Τώρα όμως που συμβαίνει δεύτερη φορά και από άλλη κοπέλα (ξανά ελληνίδα) τα πήρα λίγο στο κρανίο.

Προσέξτε τώρα να δείτε. Στο παρελθόν σε διάφορα περίεργα που είχανε συμβεί με άλλα πρακτορεία από μόνοι τους κοιτάνε να σου κάνουνε κάποιο σκόντο για να μη σε χάσουνε ως πελάτη (π.χ. όταν μία κοπέλα δε κάνει αυτά που λέει στο προφιλ, σε στήνει ή η συμπεριφορά της είναι τραγική κτλ). Τους παίρνω λοιπόν τηλ να διαμαρτυρηθώ. Μου λένε να μου στείλουν άλλη κοπέλα (σοβαρά?). Τους λέω ότι σκοπεύω να καλέσω κοπέλα αλλά αν είναι να καλέσω από το Your angels τότε μόνο με σκόντο. Και αυτό το γράφω γιατί και εσείς έτσι πρέπει να κάνετε και να μη δέχεστε σε καμία περίπτωση να σας περνάνε για κορόιδα. Μου λέει μια κοπέλα (πρέπει να είναι νέα στο γραφείο) ότι δεν εξαρτάται από αυτή κτλ. Καλά της λέω και το κλείνω. Κάλεσα τη Μελίσσα από το AGN που την έψαχνα εδώ και καιρό και πέρασα πολύ καλά. Μετά το βράδυ με πήρε μία άλλη κυρία από το πρακτορείο με την οποία είχα μιλήσει αρκετές φορές για να μου ζητήσει συγγνώμη. Της είπα πάνω κάτω τα ίδια. Μου είπε ότι την κοπέλα την είχε εκνευρίσει ο προηγούμενος πελάτης όταν η ίδια η κοπέλα όταν ήρθε μου είπε ότι είχε ξυπνήσει πριν από λίγο. Τέλος πάντων, από τότε δε ξαναμίλησα με το πρακτορείο και για να είμαι ειλικρινής μάλλον θα σταματήσω να καλώ κοπέλες από εκεί γιατί απλά δε δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Στην τελική εμείς είμαστε αυτοί που τους τα σκάμε και δεν είναι και λίγα, είτε να μάθουν να μας σέβονται ή να αλλάξουν επάγγελμα.

Για να τελειώσω, η κοπέλα είναι σχετικά μέτριας εμφάνισης - για call girl αυτό δε σημαίνει τπτ , μια χαρά μπορεί να περάσει κάποιος με μία μέτριας εμφάνισης call girl. Από συμπεριφορά το κλασικό μαγκάκι Ελληνίδα που ενοχλείτε εύκολα και σπάει @@.

Κλείνοντας θα ήθελα να κλείσω με το γνωστό [email protected] γιατί χανόμαστε', ιδίως τώρα το καλοκαίρι που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο .. :)

Καλή συνέχεια σε όλους!
2015-06-11 Client: Sotos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-04-21
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Natasha!! Thank you for the nice night spend with you. You were fantastic! Nice body , nice tits!!! Sex is a pleasure with you! I will see you again soon!!!!
2015-06-11 Client: Codealpha
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Volos
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τόσα σχόλια μόνο τυχαίο δεν ειναι. Συνάντηση πρώτη φορ αργά το βραδάκι. Δεν μοιάζει με καμία αλλη escort, απο τη πρώτη στιγμή με έκανε να νιώσω άνετα και δε προσπαθεί απλα να τελειώνει. Αξίζει κάθε ευρώ και θα το μετανιώσετε. Βασιλική σε ευχαριστω πολύ, να σε παντα καλα!
2015-06-11 Client: alvaro33
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-10
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I meet Maria a few day ago, and it was amazing. She speaks really good english and was very fun and worm, she received me with a smile and photos don't show her true beauty, she looks better in reality. The best sex I have ever had in my life, great ass. Blowjob was really good. You could see how she really enjoys what she does. I hope to meet you again, It was an amazing experience. javascript:void(0);
2015-06-11 Client: Crazy-D
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Fantastic lady, perfect body, beautiful round tits, kissing with tongue like your girlfriend never did...! Very good english and communication. Never said no to anything, sex in all positions and in short, don't miss her!!! She is worth every cent and every minute you spend with her!
Thanks Darling, you are great, hope to see you soon.
2015-06-10 Client: diagnostisk82
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συναντηση σε προηγουμενο tour ..οντως καλη περιπτωση ειναι οπως στη φωτο και ισως καλυτερη απο κοντα !Στα του αγωνα ειναι στρατιωτης πολεμου ανταρτικου αντεχει τα παντα και προσαρμοζεται σε ολες τις καταστασεις και κακοτοπιες χωρις να δυσανασχετει η να στραβωνει .Πεντακαθαρη πολυ ευγενικη και τυπικοτατη σε ολα ...νομιζω για τα δικα μου κριτηρια αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της!
2015-06-10 Client: Lexus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Rita is one of the most beautiful women I have ever met. Time flies when I'm with her. She is sexy as hell. When I make her cum and she says "da" I feel happy. She knows how to please a man, and her breasts are hands down the best I have ever felt.
I would recommend this sexy pussycat to anyone.
Φοβερή γκόμενα, αναλογίες λες κι είναι γλυπτό. Τα καλύτερα βυζιά που 'χω δει από κοντά. Στο σεξ πολύ καλή, πίπα βαθιά και γλύψιμο αρχιδιών/κωλοτρυπίδας, κι απολαμβάνει πολύ αυτό που κάνει.
2015-06-09 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-05-09
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Guys from Cyprus, these days Victoria is in Nicosia. I personaly guarrantie that she is very beautiful and with perfect slim body. In outcalls she is dressed very well. If you meet her and find what I mention not true, I will pay back your money.

My sweet baby, I am expecting you in Athens.
Vassilis
2015-06-09 Client: MrX
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Mykonos
Meeting length:3 hours
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Once again what a wonderful time I had with this beauty.Ready to look after your every need and more...The naughty mischief promise in those eyes.She has it all in her.Your enthusiast.
Escort comment:
Hi there, can't wait for the next one...
2015-06-09 Client: stratos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-09
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
glukia triferi polu ka8arh einai puraulos kai pano apo ola baby face pou se trelenh ta tatoo uperoxa opws kai ta piercing ths sugoura tha thn ksana eblepa
Escort comment:
:* thanks
2015-06-09 Client: Codezed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
It was a duo Marina and Veronica, beautiful girls both of them and they did the best to please me. I will meet them again one by one to pass more time with them. Definitely suggested... wink
2015-06-08 Client: Ἀλέξανδρος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very sweet and sexy Girl. Friendly and funny. Great communication. The greatest time I've ever had. Thank you for this beautiful meeting. Looking forward to meet you again soon
2015-06-08 Client: Δημήτριος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι τέλεια σε όλα. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Πάρα πολύ ζεστή, χαμογελαστή, κάνει ότι της πεις και το γουστάρει.
Αφού τελειώσαμε και γω και αυτή, μου έκανε μασαζ για κανένα τέταρτο.
Μετά απο αυτό ήμουν έτοιμος ξανά. Μου τον πήρε πίπα και έχυσα στο στόμα της.
Απλά τέλει
2015-06-08 Client: Ἀβειρὼν
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Santorini Island
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Επειδή είμαι πελάτης μ' ιδιαίτερα γούστα, ζήτησα από την JULIET να παίξουμε ένα παιχνίδι ρόλων: ο καθηγητής κι η μαθήτρια. Τα τρία δεκάρια που βλέπετε, είναι ο έλεγχός της κι οι επιδόσεις της στα διαγωνίσματα που εξετάστηκε.

Πανέμορφο κορίτσι, γλυκύτατο, τσαχπίνικο, με εκφραστικό πρόσωπο, σφιχτό σοκολατένιο σώμα κι υπέροχο φυσικό στήθος. Διαγωγή κοσμιοτάτη. Ευγενέστατη, πεντακάθαρη, φιλική, με κατανόηση και -οποία έκπληξη!- με πολύ ικανοποιητική γνώση της ελληνικής γλώσσας, πράγμα που διευκολύνει την συνεννόηση και το κλείσιμο των ραντεβού.

Στην πράξη τώρα, αποδείχτηκε άριστη μαθήτρια, για υποτροφία! Ενθουσιώδης, συμμετοχική, με διάθεση και πρωτοβουλίες, ανταποκρίθηκε πλήρως σε κάθε μου επιθυμία. Άψογη! Δικαιούται ένα μεγάλο μπράβο κι ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ.

Ψάχνω να βρω και κανένα κουσούρι, όχι τίποτ' άλλο, μην την ματιάσω την κοπέλα, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ίσως την άλλη φορά, που θα υπάρξει σύντομα...
2015-06-08 Client: Best15
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:5 min
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 0
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Την κοπελα δεν την πηδηξα. Ηταν στο δωματιο της Adele οπου και εμεινε 4-5 λεπτα. Εγω ηθελα να καθισει γιατι μ αρεσε να βλεπω 2 γκομενες να περιμενουν ενα αντρα να πηδηξει. Οποτε για το σεξ δεν ξερω να πω. Ηταν ομως γλυκεια και ομορφη. Ειχε ευμεγεθη βυζια και καλο σωμα. Σκεφτομουν να προτεινω να μεινει για duo με Adele αλλα πηγαινε πολυ ακριβα. Λυπηθηκα που δεν την πηδηξα. Την επομενη φορα θα την παρω.

I did not fuck this girl. She was at Adele's room where she stayed for 4-5 minutes. I wanted her to stay because I liked to see 2 girls waiting for a man to fuck. For sex I don't know since we didn't do it. But she was sweet and beautiful. Big tits and nice body. I thought to propose duo with Adele but the cost would be high. I regret that I didn't fuck her. Next time I will take her for sure
2015-06-08 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η απολυτη σταρ. Οπως αυτες που βλεπουμε στην τηλεοραση να κανουν γυμναστικη. Γλυκο προσωπο και τελειο σωμα. Την αρχισα με ενα μακρυ γλυψιμο και μετα 69. Μετα στα γονατα μου πηρε πιπα και κοιτουσε στα ματια. Την εβαλα να με γλειψει στα μπαλακια και πιο κατω μεχρι τον κωλο. Δεν αφησα κανενα περιθωριο αρνησης. Στο πηδημα την πηρα στα 4, οπου τελειωσα πολυ γρηγορα. Καναμε μπανακι και με με κερασε ενα ποτο. Το δευτερο και το τριτο τα πληρωσα εγω. Ειχα ψιλοζαλιστει καπως και ο δευτερος γυρος ηταν πιο εντονος αλλα δυσκολευτηκα πολυ να χυσω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και την συστηνω χωρις δευτερη σκεψη.

The absolut star. Like those we see in TV presenting personal training. Sweet face and perfect body. I started with a long pussy licking and then 69. Then in nails she blowjob me, looking at my eyes. I forced her to lick my balls and then till my ass. She could not deny. I fucked her on 4 and I finished very fast. We took a shower and she offered me a drink. I offered the 2nd and 3rd drink. As I was a bit dizzy, 2nd round was brutal but I cumed not so easily. I was very satisfied and I fully recommend her
2015-06-08 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντησα την κοπελιτσα σε παραθαλασσιο ξενοδοχειο. Η κοπελα ειναι πολυ ομορφη, οπως στις φωτογραφιες. Στην αρχη ηταν πολυ γλυκια με ομορφα φιλια και αγκαλιες. Μετα ομως στο πηδημα, αρχισα να αισθανομαι οτι θελω ολο και κατι παραπανω. Γενικα δεν ζηταω πρωκτικο, αλλα μ' αυτη θελησα να το κανω. Της τον εβαλα μεσα, με λιγο λιπαντικο κι αρχισε να βογγαει. Οσο βογγουσε τοσο με αναβε. Μετα ερχισα να της κτυπαω τον κωλο, μεχρι που εγινε αρκετα γρηγορο και τελειωσα μεσα της. Ηταν καπως σκληρη η ολη φαση. Τη δευτερη φορα την πηδηξα ιεραποστολικα, αλλα εχυσα στο προσωπακι της. Συστηνεται !!

I met this little girl in a hotel by the sea. She is very beautiful, like in photos. At the beginning she was sweet, with kisses and hugs. But during the fuck, I felt that I want something more. Generally I don't ask anal, but with her, I wanted to try it. We used low quantity of lubricant and she started moanning and I was turn on. I did spanking until it became very fast and I cumed in her ass. I was brutal. The second time I fucked her face to face, but cumed in her face. Recommended !!
2015-06-08 Client: diagnostisk82
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
τι να πει κανεις για αυτο το κοριτσι ...τελεια σε ολα πεντακαθαρη πανεμορφη επαγγελματιας σωστος και πουλαει καλα αυτο που κανει ...αντεχει σφυροκοπημα χωρις διαμαρτυρια και πρεπει να γουσταρει πολυ( σπαρταραγε ολη την ωρα)
2015-06-07 Client: Padelis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Veronica is the girl wich all we want to meet! Photos of her cannot describe. Also her maners is one more pleasant surprise! wink ..........................................................
2015-06-07 Client: perasma
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-06
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
... ξεκαθαρίζω : ΔΕΝ είμαι προμοτορας. Απλά, με ενθουσίασε. Είναι διαμαντάκι, με όλη τη σημασία της έννοιας. Ωραιότατο σώμα, απόλυτη αντίληψη, εξαιρετικές υπηρεσίες και επίπεδο. Η ηλικία των 43 ΔΕΝ έχει αποτυπωθεί πάνω της, ίσως λίγο στο λάγνο της πρόσωπο. Ομολογώ ότι, μαζί της έχασα την αίσθηση του χρόνου. Σπάνια περίπτωση και μάλιστα σε τόσο μη προβεβλημένο escort. Κουκλαρα μου, πολλά φιλιά, τα κύτταρά μου περιμένουν την ... επόμενη φορά ...
2015-06-06 Client: alani1000
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-06
Cost:€ 350
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Οτι και να πεις ειναι λιγα για αυτα τα κοριτσια εχω παει με αμετρητα escort αλλα εδω ηταν ολα μαγικα μιλαμε για δυο αγγελους ρωσικους καθαριοτητα, υπηρεσιες, σεξ μοναδικο ωπως θελει,ς και για πρωτη φορα μαζι τους σαν να ειχα παει 10 φορες μαζι τους, τις πηρα και της δυο, φιλες καλες, απολυτη συναργασια χημεια και το αποτελεσμα αυτο που λεμε χωρις σχολια η καλητερη μου συναντηση μακραν!!!!! ορματε παντα με σεβασμο οτι θα δωσετε θα παρετε σε συμπεριφορα ενοω παντα, ελπιζω να ξαναερθουν ηρακλειο!!!!!!
2015-06-06 Client: stratos
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
winklovewinked Perfect very sweat i love it and i meet again soon really the best girl in all world is model. love youlovesmilewinkedwink
2015-06-05 Client: The_optimist
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Recently I visited this girl. I was pleasantly surprised. Loved the lack of silicone and other innovations from the beauty industry. She's nice skin, natural appearance, very hot process. She normally gets different desires .It's a pity I was little time. I would have stayed а couple of hours more. In my opinion it's the best offer in the town.
2015-06-04 Client: Vasilis
: 7.5
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε με χαμόγελο και καλή διάθεση, η φωτογραφίες που έχει στο Site είναι αρκετά ακριβής, δεν ήταν τόσο έντονα βαμμένη, γενικά η εμφάνισης της ήταν ωραία. Οπότε πρόσωπο και σώμα ήταν καλή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ωραίο στήθος, φιλί με πάθος, στον αγώνα σίγουρα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι υπομονετική και δεν βιάζεται. Γενικά είναι καλή περίπτωση. Ίσως θα ξαναπήγαινα.
2015-06-04 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πάλι προσωπική άποψη θα εκφράσω και θα πώ ότι αξίζει η επίσκεψη.
Δεν είναι τόσο λαμπερή όσο στις φωτογραφίες, αλλά είναι κατά 96% ακριβώς αυτή. Ίσως οι φωτό να έχουν τραβηχτεί στα 18 της, τώρα δεν δείχνει πάνω από 20, βγάλτε το συμπέρασμα.
Εχει όμορφο κορμί, αδύνατο (όχι κοκαλιάρα) πολύ καλή στο στοματικό (όση ώρα θέλεις και σάλιο ) . Στο δια ταύτα όλες οι στάσεις και ιδιαίτερα λέει της αρέσει στα 4 όπου είναι μια χαρά. Κανέναν παράπονο δεν έκανε, κανένα κόμπλεξ δεν έβγαλε, κανένα μη κι όχι κτλ. Δεν το κοκορεύομαι αλλά όταν δουλεύει το εργαλείο μέσα της για 30-40 λεπτά οι περισσότερες με βρίζουν .. η συγκεκριμένη ήθελε κι άλλο !
Προσωπικά με έφτιαξε πάρα πολύ και αντέχει το σφυροκόπημα.
Είναι όμορφη. Θα έλεγα πως ΔΕΝ περνάει απαρατήρητη διόλου. Την βλέπεις και θέλεις να της σκίσεις το φουστανάκι .
Θα ξαναπάω σίγουρα !
2015-06-03 Client: pangio35
: 9.5
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-01
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
the best sex in escorts girls..i love this women..the fuck was great.beautifull ass!! and eyes.i love her lips. she was came at the hotel do shower condom with power and great 69 sex !!! i will meet her again!
2015-06-02 Client: farasis
: 9.5
: 9.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beautiful girl. Had a very good time with her. Her body is amazing and her face too. She does everything she can to leave you satisfied. Do not miss her. Thanks babe.
nik
2015-06-02 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Εχω εκπλαγεί «ευχάριστα» με το συγκεκριμένο πρακτορείο τώρα τελευταία.
Η αλήθεια είναι πως είναι μετρημένα τα κορίτσια που μου αρέσουν αλλά για μια ακόμα φορά έπεσε διάνα στην επιλογή. Ίσως οι περισσότεροι από εσάς να επιθυμούν κορίτσια με εμπειρία και πολλά πιασίματα. Προσωπικά ψάχνω μικρά καραμελάκια με μια κάποια εμπειρία, που να γουστάρουν αυτό που κάνουν αλλά περισσότερο σε απόλυτα gfe κατάσταση.
Η συγκεκριμένη είναι 100% όπως στις φωτογραφίες, ακριβώς στο ύψος που περιγράφεται και στο βάρος που γουστάρω ώστε αν είναι διαχειρισιμη στον αγώνα και γουστάρει το ερωτικό σεξ (όχι ξέσκισμα απαραίτητα, αν και ανέβηκαν οι στροφές αρκετές φορές στο 2 ωρο) έμεινα 2 ώρες ενώ είχα κλείσει αρχικά 1 και η απόλαυση ήταν 150%
Όμορφο κορμί, βυζάκια β φυσικά (επιτέλους και λίγο καλό φυσικό στήθος, έχω πήξει στα φουσκωτά σιλικόνης) σεξ σε όλες τις στάσεις, πίπα υγρή και βαθιά όσο πρέπει (να μην μας πνιγεί) φιλιά και χάδια τόσα που με καυλωναν αρκετά ώστε να «τρέξουμε» 3 γύρους
Αν ψάχνετε για ανάλογες καταστάσεις μην τη χάσετε. Ειδικά τονίζω για μια ακόμα φορά όσοι άλλο περιμένουν να δούνε κι άλλο βλέπουν πίσω από την πόρτα ας κοπιάσουν ΔΕΝ θα χάσουν
Καλή απόλαυση
Υ.Γ. επικοινωνία δεν το έχει το αγγλικό , αλλά τι να το κάνεις όταν σε όλα τα άλλα γουστάρεις ?

Back to Top