Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2015-03-26 Client: Grestal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-01-13
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντηση με τα κοριτσια πριν κανα δυο μηνες στη Θεσσαλονικη ...Ηταν η πρωτη μου συναντηση και ομολογω εχω παθει πλακα με τα κοριτσια
Φανατικός οπαδος των διπλων καταστασεων ..ομολογω οτι θα βαλω το συγκεκριμενο διδυμο στο τοπ 3
ακομα και οταν το γαμοτηλεφωνο δεν ελεγε να σταματησει να χτυπαει τα κοριτσια συνεχιζαν τη δουλεια ...εκεινο το τελειο Ρουμανικο τρομπονι
Τωρα αν η guzel μεγαλωσε και το στηθος ...ε θα πρεπει να επιβεβαιωσω την αρχικη γνωμη
Προσοχη ειναι ερωτευσιμες ...
τις συνιστω ανεπιφυλακτα
Kisses babies ..see you soon
2015-03-26 Client: BILL99999964
: 8.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Εξαίρετη παρουσία, πάρα πολύ ευχάριστη με τρομερή διάθεση να σε ευχαρίστηση.
Στοματικό τέλειο βαθύ με σάλιο.. πολύ όμορφη με νεανικό αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα!! Από τις καλύτερες παρουσίες που έχω συναντήσει. Φίλοι μου επειδή διαβάζω ανελλιπώς και συμβουλεύουμε τα review την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
καλη τυχη!!!
2015-03-24 Client: ssppiirrooss
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Nice and easy meeting with monika
Just 2 sms and the date was set.
Very beautiful face and she looks even better than the her photos and she is also more slim and tanned. She smiles all the time and she spends the entire session trying to please and satisfy her client
She does not speak very good English nut you can communicate with her for the basics very easy. Very very good service, with an awesome blowjob, takes it in the ass like a champ and very active in sex with initiative of her own. 60 min very well spend with and i will be seeing her again soon.
2015-03-24 Client: chrkos
: 8.5
: 8.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Λοιπόν σύντροφοι η Margo είναι εκπληκτική.Μπορεί να μην είναι τόσο εκθαμβωτική όσο δείχνει στις photo,αλλά είναι αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας.Πολύ κοινωνική με χιούμορ,με ένα εκπληκτικό σώμα και φανταστικό κώλο.Ξέρει πως να σε ανεβάζει και φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει.Αν την ξαναπετύχω θα την προτιμήσω σίγουρα.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2015-03-23 Client: Pizagoras
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A beautiful tigress. Full of energy. A little older than the pictures but finer and more beautiful due to her energy and her wonderful smile. Of course, you need to appreciate women around 25 y old with nice sexy clothing. She jumps on me with extraordinary deep profound french kiss, and does not allow one minute of rest. I tried every hole, and some water game on her face. She is willing to try everything to please you (and do not wet her hair). I will return and see her at her next trip in Athens.
2015-03-23 Client: aelman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΧΕΙ.ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΑΣΑ 1 ΥΠΕΡΟΧΗ ΩΡΑ ΣΕΞ.ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΕΙΦΥΛΑΚΤΑ
2015-03-23 Client: crazyhard
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-01
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου. Η ημερομηνια είναι ενδηκτικη. Πολύ ευκολη συνεννοηση και κλεισιμο ραντεβού. Η κοπελα είναι όπως στις φωτογραφιες. Προσπαθει να σε κανει να νιωσεις ανετα ακομα και για καποιον που δεν ειχε προηγουμενη εμπειρια σαν εμενα. πεντακαθαρη και μυρωδατη παντου να χαιρεσαι να την γλύφεις και όταν αναλαβει αυτή απλα χανεις τον κοσμο. Σιγουρα θα την ξαναδω.
2015-03-23 Client: tofasma
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Εύα ειναι μια καυλα! Μην την χάσετε πραγματικά! She is the best girlfriend ever! I remembered my school relationships! !!!
2015-03-23 Client: gapgip
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-09
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
νομιζω σε ερωτευτικα και ξεκινω μια νεα περιπετια.εισαι ο αγγελοσ μου,ακομα και τωρα εχω την γευση απο τα χειλη σου στα δικα μου.θελω να σε αγγιξω να σε μυρισω να χαιδεψω τα μαλλια σου να σου κανω ερωτα.απο την πρωτη φορα που σε ειδα κατι εκανε μεσα μου κλικ να ηξερα οτι θα εχουμε και συνεχεια..
2015-03-22 Client: Day_dreamer
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-06
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Very pleasant meeting with Lina at her hotel room. Easy communication , perfect face and great body with very active participation.
I hope i meet her again
2015-03-21 Client: gg1988
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γρήγορη επικοινωνία με 3 μηνύματα και να τη στην πόρτα μου!
ΟΙ φωτογραφίες είναι ακριβέστατες στο σώμα και στο πρόσωπο είναι πιο γλυκιά και της το είπα.
Σώμα: ψηλή (όσο λέει δηλαδή γύρω στο 1,70), μικρό στήθος που εμένα δε με πειράζει και καμπύλες γενικά! Ο τύπος του σώματος (επειδή όμως δεν είναι γυμνασμένη, άμα αφεθεί, θα χαλάσει γρήγορα, πρέπει να προσέξει) εμένα μου αρέσει πολύ! Ήρθε ντυμένη πολύ όμορφα με ένα κοκκινο φορεματάκι και μπότες που βλέποντας την έξω θα σου έκανε θετική εντύπωση.
Στα του αγώνα: φιλία βαθιά με γλώσσα μέχρι δαγκώματα σχεδον κατά τη διάρκεια του σεξ, στοματικό αρκετά καλό χωρίς χέρια προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα (δε ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της σε κανέναν από τους δύο γύρους αλλά δε νομίζω να είχε πρόβλημα όπως και με την πίσω πόρτα την οποία την έκοψα για δουλεμένη αλλά δεν είμαι και μεγάλος φαν) και συμμετοχή πολύ καλή κι ενεργητική. Ακόμα και σε στάσεις όπως το ιεραποστολικό που δεν ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με είχε κλειδώσει με τα πόδια της και με πίεζε για πιο δυνατά ενώ σχεδόν μου δάγκωνε το στόμα. Μεταξύ των δύο γύρων, μπορείς να συζητήσεις μιας και μιλάει καλά αγγλικά χωρίς όμως να μιλάει πολύ άμα δεν θέλεις εσυ και αμα πάρει το σύνθημα για συνέχεια του αγώνα ακολουθεί με μεγάλη ευχαρίστηση.
Συμπέρασμα, πέρασα πολύ καλά και θα την ξαναπάρω. Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει διαχωρισμός σε PSE/GFE γιατί τα κατέχει και τα δύο. Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε εμένα, ίσως και να ήταν θέμα χημείας!
2015-03-20 Client: kostaspap1988
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Τελικα
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχεο κ φωτια... Καταρχας το ραντεβου κλειστημε μεσα σε δυο λεπτα...τα κοριτσια εχουν χημεια μεταξυ τους και θελω τας και μη μπαινες και εσυ στο πνευμα... Τα πολλα λογια ειναι περιττα... Αξιζει να δοκιμασεις!! Τα
Φιλια μου !
2015-03-19 Client: κοστριδερ1
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-18
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ ομορφη κοπελα με υπεροχο φυσικο στηθος και απεχτο κωλαρακι...μολις ζεσταθει καλα γινεται υφαιστειο και ειναι ικανη να ικανοποιησει ολα τα γουστα γι αυτο οποιος την περιποιηθει καλα θα του ανταποδωσει με πολυ παθος.ενα απο τα σιγουρακια του χωρου που ξεπερνα πολυ ακριβοτερες escort...που νομιζουν οτι ειναι ομορφες και καλες στο κρεβατι ..ΑΞΙΑ λοιπον και να μας ξαναρθει στη ΛΑΡΙΣΑ
2015-03-17 Client: diomanofkos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-03
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Another unforgetable meeting with beautiful Margo. No matter what you do with her it feels like a dream. First round and after a great 69 she makes me cum in her fantastc mouth which with me she always swallows. Small break and after some great head we go for anal in the best ass in the world. Small break and after some more head we make love in many positions and she is so inventive. After another small break she puts me between her fantastic tits and makes me explode for a 4th time. Later we dined at an Athens taverna and even our social time was fantastic. She is such an interesting person to talk with.
Guys you have to visit her and understand what i mean
Thank you once again darling Margo for giving me so much pleasure. Until our next meeting kisses.

llo ena axechasto rendevous me tin panemorfi Margo. Oti ki an maneis mazi tis einai san oniro. Protos giros me fovero 69 pou me kani na chino kai na ta katapini ola os sinithos. Mikro dialima kai meta apo protis taxis pipa kanoume anal sto kalitero kolaraki ston kosmo. Mikro dialima kai pali klarino kai meta kaname erota se para polles stasis, me polli fantasia apo tin idia. Kai to apokorifoma tis vradias sto tetarto giro, mou to vazi stis megales vizares tin kai teliono kai pali. Argotera pigame kai fagame se taverna kai sizitisame gia polli ora kati pou mou arese giati einai toso endiaferon koritsi.
Paidia, episkeftite tin gia na katalavete ti leo.
Margo mou se efcharisto gia tosi idoni kai filakia mechri tin epomeni mas sinantisi mas.
2015-03-17 Client: e86447
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-15
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το Ευάκι είναι ένα μικρό καυλάκι έτοιμη για πολύ όμορφες καταστάσεις.. είναι το κορίτσι σου.. Ελληνίδα σούπερ σέξι!
2015-03-17 Client: siomxar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-02
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Exo synantisei tin Evelina 2 fores kai itan kai oi 2 monadikes. Katarxin oi kopela einai afti stis foto kai exei to stithos tis einai akomi kalitero. 100% fysiko. Kolos petaxtos kai einai apolafsi na tin exeis sta 4 gia na mporeis na ton vlepeis. Megalo yper kai to glyko prosopo tis pou arkei gia na se kanei na teleioseis stin pipa. Symetexei kai kavlonei kai i idia sto sex kai pairnei protovoulies. Panta pentakathari kai poly sexy. Synenoisi prin to rantevou panta apsogi. Elpizo na katafero na tin ksanasynantiso syntoma.
2015-03-17 Client: siomxar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-02-18
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολυ εντυπωσιακη παρουσια. Καλοντυμενη και περιποιημενη. Γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης. Σωμα αψογο με στητο καλοσχηματισμενο στηθος και πεταχτες ρωγες. Η συνενοηση εγινε πανευκολα και η Daima με περιμενε στο δωματιο με σεξυ εσωρουχα. Ξερει να παιρνει πρωτοβουλιες και να σε κανει να αισθανεσαι ανετα απο τη πρωτο λεπτο. Μου εκανε εντυπωση το ποσο καθαρη ηταν. Στο σεξ συμμετεχει με το παραπανω και δειχνει να το ευχαριστιεται και η ιδια. Δεχεται ολες τις στασεις προθυμα και ειναι το ιδιο καυλα σε καθε σταση! Ηταν η πρωτη εμπειρια μου με μιλφ και πραγματικα αξιζει γιατι η Daima ξερει πως να σε κανει να περασεις καλα. Οποιος δοκιμασει θα καταλαβει τι εννοω...
2015-03-16 Client: Stavros
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Είναι η δεύτερη φορά που διαλέγω το συγκεκριμένο πρακτορείο. Συνεννόηση με 2 sms. Ραντεβού σε hotel δυτικά. Για ακόμα μια φορά έκανα σωστή επιλογή. Χαμογελαστό και ευχάριστο κορίτσι με κορμί λαμπάδα και καλές αναλογίες. Μετά από φρεσκάρισμα με περιμένει στο κρεβάτι μόνο με ένα κόκκινο στριγκάκι. Πίπα επαγγελματική με deep και βογκητά. Εκεί τελείωσε και ο πρώτος γύρος. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Μετά από λίγο social αρχίζουμε το δεύτερο ημίχρονο. Νινάκι καθαρό και περιποιημένο. Μετά με καβάλησε όπου απόλαυσα το φιδίσιο κορμί της να λικνίζεται τόσο αισθησιακά που δεν ήθελα να σταματήσω. Έπρεπε όμως να απολαύσω και την πίσω θέα. Έτσι γύρισε στα τέσσερα όπου και τελείωσε πανηγυρικά. Αξίζει τα χρήματα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε...
2015-03-15 Client: ssppiirrooss
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very good meeting
No problem setting the date
The girl is what you see. She smiles all the time. Very polite and with very good services.
She tries all the time to satisfy you and she does make it happen.

All and all a VERY good meeting and will be seeing her again when or if she returns in athens.
2015-03-15 Client: mugsans
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-03
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνενόηση με το γραφείο πολύ εύκολα.
Ευγενικότατη η κοπέλα στο τηλέφωνο έκλεισε το ραντεβού

Συνάντηση στα νότια της Αθήνας στο γνωστό

Ακριβώς στην ώρα της η κοπέλα
Αρκετά εντυπωσιακό σύνολο με πάρα πολύ καλά αγγλικά και πάντα χαμογελαστή.

Τα τυπικά πέρασαν γρήγορα και επιτόπου ξεκίννησε ενα απο τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν παρει.
Γλυψιμο απο τον αφαλο έως τον κώλο και γενικά σε ολόκληρο το σώμα

Πέρασμα προφυλάκτικού και ξεκίνημα τρελού sex!! η κοπέλα το χαίρεται το ευχαριστιέται και η κλειτορίδα της είναι
υπερευαίσθητη και ανταποκρίνεται στο χάδι και στην γλώσσα εξαιρετικά.

Αντέχει το γαμήσι πάρα πολύ. Φιλάει βαθιά με γλώσσα και δεν εχει "οχι" , γενικότερα το ευχαριστιέσαι στο έπακρο

Δεν γαμάς μοντέλο στο πρόσωπο αλλά γαμάς μοντέλο στο σώμα. Εαν είχε και λίγο πιο όμορφο πρόσωπο θά ήταν το κάτι άλλο.
2015-03-14 Client: Filippo
: 9.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
I had a great time with her. The session was GFE but from certain moments I think she can adopt also to more rough style. She is very receptive and adoptive. Physical appreance is what you see in the pics. I will probably see her again.
2015-03-14 Client: panthes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-13
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
winkwinkwinkthis was my first ever meeting with an escort and I was very nervous about it in the beginning.she try to relax me and she does it very good even I don't help her a lot because of my nervous that continues!she try a lot really like she was my girlfriend and try to relax me in every way!she succeeded in the end!her services was great!her body extremely great, her feet extremely beauty!!very good mood and communication in whole meeting!for the first ever meeting with an escort I love it and I enjoy it and I try to repeat this again as soon as I can!
This girl is very beautiful and very charming and with high communication you can have a very nice time with her!she is great!
Thank you for your time beauty I will see you again for sure! :) kissess
2015-03-13 Client: Lexus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-12
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
An awesome GF experince with easy communication , she likes sex, kissing .
Best blowjob and deepthroat ever. Moreover she's active in sex and changing positions.
Her eyes are really pretty,and hypnotize you when you look them closer as snakes. She's all natural with smooth skin and really smells good.
She's like an angel. Thanks for the unforgetable time honey. You're a professional business woman :) Hope to see you next time ...Highly recommended...
2015-03-12 Client: pipis76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μεγαλο αστερι, πραγματική καβλα γυναικα καλυτερη απο τις φωτο..απιστευτο στοματικό..φρεσκια και νεα!

Real star, sexy beauty, excellent sex, fresh young better than pics!

Send you a big kiss...
2015-03-12 Client: kost_ath
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:45 min
Meeting date:2015-03-09
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Κλασσικός δοκιμαστής cg είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη Μαρίνα.
Δοκιμάζω και άλλες κοπέλες αλλά πλέον η Μαρίνα είναι κάτι σαν θεσμός.
Η συνάντηση μας έγινε για μια ακόμα φορά σε ξενοδοχείο η Μαρίνα όπως πάντα στην ώρα της τυπική.
Εμφανίστηκε χαμογελαστή και ύστερα από τις χαιρετουρες έφυγε κατευθείαν για ντουζάκι. Μετά από λιγη ώρα αυτός ο άγγελος ήταν γυμνός δίπλα μου.
Ξεκίνησε με παθιάρικα φιλιά και ύστερα από λιγο κατεβηκε δίνοντας μου ένα υπέροχο στοματικό.
Δεν άντεξα πολύ και την έβαλα στα τέσσερα για να έχω αυτη την υπέροχη θέα από το κωλαράκι της.
Παρα το ότι στο ραντεβού οι εκτονώσεις είναι 2 ανά ωρα αρκέστηκα στη μία και μετά για λίγη ώρα απολαυστικό social με αυτό το κορίτσι.
Οι υποχρεώσεις όμως έτρεχαν και έπρεπε να φύγω.Η Μαρίνα πήρε το δωράκι της και κατεβηκαμε μαζί οπου την αποχαιρετησα. Πάντα κρατάω ένα ξεχωριστό μέρος για αυτό τον άγγελο.
Έχει ανεβάσει το gfe σε άλλο επιπεδο και την λατρευω για αυτό,
Συστηνεται ανεπιφύλακτα και καταφερε να με κάνει τακτικό πελάτη όσο αυτο γίνεται..
2015-03-12 Client: unclesam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-02-12
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΜΙΑ ΠΑΘΑΣΜΙΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ SEX.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΠΙΕΖΕ.ΟΣΗ ΩΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ.ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΝΝΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ.ΠΟΛΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΧΑΤΗΡΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ANNA my Love you owe me an erotic massage the next time that we meet...!!!
Kisses...!!!
2015-03-12 Client: panospan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ρε πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά. Το συγκεκριμένο κορίτσι το είδα στο lobby γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και είπα μέσα μου τι γυναίκα είναι αυτή! Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Και μετά από τρεις ώρες που είχα κλείσει ραντεβού, χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει αυτή!!!!!!! Έκατσα σαν 18άρης και την κοίταζα. Τόσο όμορφη. Θα μπεις? μου λέει. Αμ τι, θα κάτσω απέξω? απάντησα. Πέρασε κανα δεκάλεπτο σε κουβέντα μπήκα στο ντούζ και βγαίνοντας μου σηκώθηκε αμέσως. Φορούσε ένα κόκκινο σατέν ριχτό και από μέσα μαύρο δαντελωτό κομράκι (έχασα τα λόγια μου τρομάρα μου).Φιλιά παθιάρικα λες και ήμουν ο γκόμενός της. Πίπα αισθησιακή, τεχνική. Σεξ. τι να λέμε τώρα. Έρχεται Αθήνα μετά το Πάσχα. Κατά τις 15 με 20 είπε.Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ μαζί της και τότε θα είναι για πολλές μέρες. Θα την κλείσω για μια βδομάδα, ένα μήνα ένα χρόνο - δεν ξέρω τι λέω ο λακαμάς στα 45+. Όπως είπε κάποιος πάνσοφος, που διαβάζει την κριτική αυτή, βλέπω γεροντοέρωτες να έρχονται. Αχ και βαχ γλυκιά μου Lina. I love you my baby, thanks for the beautyfull moments.
Escort comment:
Dear thank you for a nice time. Hope to see you in Athens
2015-03-11 Client: Jack_
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-10
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η ημερομηνια δεν ειναι ακριβης γιατι δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν. Δευτερα απογευμα παντως γυρω στις 5. Ημουν για επαγγελματικο ταξιδι στη σαλονικα κ διαβαζοντας τα σχολια αποφασισα να επισκεφτω την ευα. Οκ σε γενικες γραμμες καλη με ωραια φατσουλα κ σωμα αλλα ως εχει. Καπως υπερβολικα τα οσα γραφονται κατ εμενα υπαρχουν πολυ πιο σουπερ κοπελες
Escort comment:
Ευχαριστω Mr. Jack ;) να εισαι καλα :*
2015-03-10 Client: patakis
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-09
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟ ΦΟΒΕΡΟ .ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ.
2015-03-10 Client: starship
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-03-10
Cost:€ 200
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
i have booked this girl through that number finally i have arrived to the hotel and get the room number when i entered the room it was a different girl i remmember the profile but coulnt remmember her name just now i checked her again the girl is Victoria not afrodita so i booked afrodita but sent to Victoria, well no answer from the agency why they do like this .
You land up inside the room and if you have time for this game you leave etc but if you have no time to waste you take that arangment thats whats what going on.
2015-03-10 Client: starship
: 8.5
: 7.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-03-10
Cost:€ 200
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
well actually i have booked afrodita even different ctct number but i landed up in Victoria room while she was saying she is afrodita if you check their profile they are not looking same at all but i was already in the room so i didnt leave , i text this to the agt number no answer
so you book an escort but they give another once you are in room there is %50 you will stay or they will say sorry or what ever
be carefull not realible service.....................
2015-03-08 Client: desant1983
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:3 hours
Meeting date:2015-03-07
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
απλα εκπληκτικη! απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη που εχω παρει ανα την υφυλιο. 5αστερων κοριτσι.. τρομερο σερβις... ευγενικη και στην ωρα της! έγινε ό,τι είχε συμφωνηθει με το πρακτοριο.

The girl is amazing! 100% like in the photos and better.. awsome girlfriend experience, excellent service and very clean and polite

Sonya thank you for your time and the fun we had!!

спасибо Sonia
2015-03-07 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-07
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Oh!!! A little princess!!
If you like very yang looking girls, this is the perfect choice. Her age is 21-22 but she looks like 17-18! Slim body, well build (no fat at all), very nice face and tits small (just perfect) and natural. She is short but this is something that I do like a lot.
Kiss: nice and smooth (perfect gfe)
Blow job: without hands mostly
Sex: in every position and in every place in the room
In total, she is like a little candy and I suggest that you all have to give a try! (if yu are looking for a mature don’t go )
2015-03-06 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-03-02
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
To start with, all her pictures are almost accurate (something like 95%). Of course if you meet her as an in call you will lose much of her real look but if you ask an out call I am sure you will be impressed. She has the body type I do like most, small tits, slim body – well build (no fat at all), sexy style and gfe behaviour. Blow jop quiet good (she is experienced enough) and sex in every possible position.
I usually look forward for such girls and this time I was lucky.
Many thanks to the agency once more..
2015-03-06 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 6.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-02-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
To start with, her recent picture is the last one. She is really good in bed, very energetic and she is willing to please the client in every way. I was really satisfied with her look, her actions and in total she deserves my 10!
None will lose money, unless you are looking for a porn star.. she is into more like a wild gfe experience, rather than a nasty wild cat ..
Thank you and have lots of fun
2015-03-06 Client: sunday
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-04
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Δεύτερη φορά που συναντιόμαστε με την Εύα και τα λόγια είναι περιττά.Εύα ζεις εσύ μας οδηγείς.Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.loveamwink
Escort comment:
Χάρηκα και πάλι που σε ειδα Μιαούλη ;)
2015-03-05 Client: Stavros
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πιπίνι με όλη τη σημασία της λέξεως. Λολίτα σε όλα της. Πεταχτούλα και τσαχπίνα που σου κάνει εντύπωση από την πρώτη ματιά. Άνοιξε την πόρτα και τρελάθηκα με τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε. Παθιαρικο φιλί και αμέσως στο ντουζ. Με περίμενε ξαπλωμένη μπρούμυτα. Η πιπα για σεμινάριο. Βαθιά και υγρή. Καθαρό νινί και στο κρεβάτι κόλαση. Δεν βιάζεται και δεν κοιτάει ρολόι. Σίγουρα θα την ξαναδώ.
2015-03-05 Client: alehandro_6
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 min
Meeting date:2015-03-04
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Απίστευτη έκπληξη. Βρέθηκα εχθές με την Ντανιέλα και πέρασα καταπληκτικά. Πολύ καλή πίπα με πάθος, ειδικά το deepthroat πάρα πολύ καλό, αλλά αυτό που με τρέλανε ήταν η φωνή της . Φωνάζει μεν, αλλά με τόση χάρη και σκέρτσο που σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς. Δεν γκαρίζει απλά το κάνει λες και είναι γκόμενά σου. Πολύ καλή εντύπωση η μυρωδιά της και η γάμπες της. Ειδικά πάνω στις γόβες δε χρειάζεται να κάνει πολλά για να ανάψεις. Τελείωμα στο κορμί επάνω, στήθος, αλλά σηκώθηκε στα γόνατα και το άφησε να κυλάει σε όλο το κορμί. Θα την ξαναπάρω
2015-03-05 Client: master_BONDAGE
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-04
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντησα την Μάρτα εχθές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Αναπάντεχα καλή περιποίηση. Είχα εκτός από την κοπέλα να πάω με άλλη γυναίκα για 2 μήνες και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Απίστευτη θέληση, τσαχπίνα, καταπληκτικό σώμα αν και κοντούλα... αλλά τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Καταπληκτική πίπα βαθιά, γρήγορη ή αργή όπως την κατευθύνεις, να σε κοιτάει στα μάτια με λάγνο βλέμμα, και να ακούγετε ο θόρυβος από τα υγρά που καλύπτουν το βαθύ deepthroat. Το πισωκολλητό με δυσκολία κρατιέσαι να μην τελειώσεις... όσο γρήγορα και να το προσπάθησα εκείνη λυσσασμένα λες και ήθελες περισσότερο από εμένα να έρθει σε οργασμό. Με μεγάλη δυσκολία κρατήθηκα να μην τελειώσω με το που γύρισε στα τέσσερα. Έχει απίστευτα λάγνο βλέμμα και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει λες και θέλει η ίδια να ικανοποιήσει τον εαυτό της. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Απίστευτη ακόμα και στο τελείωμα.
2015-03-05 Client: kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:3 hours
Meeting date:2015-03-04
Cost:€ 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
what i can say for that beauty... i arrange meeting for one hour but i couldn't leave. very sexy and beautiful woman with sence of humor. definatly i will see her again when she will visit us.

Back to Top