Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2015-04-02 Client: kingvasilis
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-04-02
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I just had a meeting with Marianna...
What can I say she is a real hot woman...
She come to my hotel room dressed up exactly as I had asked her to do... A classy dress with fishnet tights, high heels and hot ligerie under it...
At social time she was ok. At bed time she was a real volcano... Nice long lasting oral... She is very skillful at it!!! We had 2 times sex and she gave me the impression that she enjoyed it... She surely likes what she is doing... During the Anal time she was playing with her clit and had a strong orgasm!!! That made me really hot!!!

Hope to have the opportunity to meet her again...
2015-04-01 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-04-01
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This review is a personal opinion. With Jessica we match with each other and not only in sex. There is a perfect chemistry, so my opinion cannot be objective
Jessica is a nice girl, talkative enough which I like the most, she laughs a lot, intelligent, sexy and very natural. She can drive a man crazy in bed, she knows all the secrets and can give a perfect pleasure again and again. I don’t know for you guys but I have a “serious problem”.. it takes me more than 40 minutes to come and if I like the girl I can go on even longer than that. So when I come across a girl who is new to the job, I usually leave the room without getting any pleasure. Jessica is amazing (for me) I could go on forever in bed with her. And still not only in bed. She is amazing because she knows a lot of things. She speaks in English fluently and she has an opinion about almost everything.
If you ask me, she is thin with nice body though, breast size b, she definitely loves sex and if you can handle her the way she likes it, then she turns to be a wild cat .
i don't know if she provides a level and since i don't care i did not even ask for it (that's my no). And for the cum shot i think she does everything but again i don't mind since her sex was perfect (that's my second no)
At this point I have to thank the agency. When they make a suggestion they are almost 100% accurate. At least for me it worked with Jessica, hope it works out for all of you too
2015-04-01 Client: fitness24
: 9.5
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-31
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΛΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.ΣΩΜΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΦΙΧΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΒΑΘΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.ΤΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΤΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ..ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!
2015-04-01 Client: fitness24
: 1.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
EKANA ENA TAΞΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΧ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΩΣ ΒΑΡΕΤΟ..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 50 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.
2015-04-01 Client: kiriakos26
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-04-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Panemorfi...kormi pou sanavei! poli drastiria sto sex...ksereis pos na kanei ena antra na apolausei to sex!!! mazi tis taksideueis...exei kormi pou spania sinantas! oso gia ti pipa tis to kati allo den thes na stamatisei! safinei na teleiwseis oses fores antexeis mesa se mia wra kathws apolamvanei to sex...an mporousa apo ta 10 tha tis evaza 20 se ola
2015-04-01 Client: panospan
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-31
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αφού έχω βρίσει τον εαυτό μου αρκετές φορές που έχασα κάποιες κοπέλες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και εβρισκόμενος εις το κέντρον των Αθηνών, αποφάσισα να καλέσω την Valerie, μπας και χαλαρώσω λίγο. Επικοινωνία άψογη, με τρία sms κλείστηκε το ραντεβού και τσούπ σαν γύφτικο σκεπάρνι χτύπησα την πόρτα του γνωστού πλέον ξενοδοχείου στο Πεδίο του θεού του πολέμου. Τακουνάκι από μέσα και σκίρτησε η καρδιά μου σαν να έπαιζα στη ταινία Mrs Robinson (αξέχαστη ταινία). Ανοίγει η πόρτα .... κανένας. Σε ταινία τρόμου πρωταγωνιστής εγώ. Κοίτα να δεις που θα πεταχτούν τώρα τα βαμπιράκια να με ρουφήξουν. Όπερ και εγένετο. Εμφανίστηκε μια ψηλή, αέρινη παρουσία και μου σκάει γλωσσόφιλο πριν προλάβω να κάνω κιχ. (γι' αυτό από δω και μπρος κιχ κιχ). Προχωράω στα ενδότερα, αράζω το θεσπέσιο κορμί μου (που άμα βγει στη παραλία τρέχουν οι της greenpeace να με σπρώξουν πάλι στη θάλασσα) στην πολυθρόνα και μου κουλουργιάζεται η εν λόγω κορασίς στο γονατάκια μου σαν γατούλα. Νταχντιρντί το λέγανε και μου το παντρεύανε. Λίγη κουβέντα για αρχή, ντουζ και μάχη ανελέητη. Η κοπέλα πολύ όμορφη, αδύνατη πολύ - άκου birds - και φοβερά μάτια. Φωτό όχι αντιπροσωπευτικές γιατί αδικείται. Είναι πάρα πολύ γλυκιά, η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Στο δρόμο εύκολα παθαίνεις αυχενικό γιατί κάνει κεφάλια να γυρίζουν. Στα του αγώνα: πίπα μέτρια, θέλει δουλειά στο τομέα αυτό, στο σεξ πολύ καλή, στα 4, στα 2, στο 1 ...(doggy, όρθια, στάση Μητρομάρα για όσους έχουν δεί Τσιβιλίκα). Το κορίτσι πολυταξιδεμένο πολύ καλά αγγλικά μιας και έχει μείνει Λονδίνο δυο χρόνια. Αξίζει να το επισκεφτείτε όταν ξανάρθει. Συστείνεται ανεπιφύλακτα.
2015-04-01 Client: ioannina2015
: 7.0
: 7.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
i opela ine ayto akrivos poy fenete stis foto,prosxari,kseri ti kani,ebiri,thilikia,kai tautoxrona agria.exi orea podia kai petaxtes roges.poli kali pipa kai vazis daxtila pantoy.xini mazi soy sto gamisi.antexi sto agrio sex kai tis aresi.sigoyra tha tin xanado
2015-03-31 Client: makis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΣΚΕΤΗ ΛΟΛΙΤΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ,ΠΙΠΑ ΣΟΥΠΕΡ ΥΓΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΞ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

LINDA IS JUST PERFECT.CUTE FACE,HOT BODY,SMOOTH SKIN AND READY TO MAKE ALL YOUR DESIRES COME TRUE.VERY POLITE.I'M SURE THAT YOU WILL NOT REGRET IF YOU MEET HER.
2015-03-30 Client: spike11
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-29
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Crystal; she has amazing body.Fit ,tall ,cute and very attractive woman.Until now my best experience was with Crystal.She likes talk dirty during sex and she is so eager.If you wanna see a amazing body i offer to you visit crystal.İm planning the visit her again.Thank you crystal ,see you again :*
2015-03-30 Client: diomanofkos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 nights
Meeting date:2015-03-29
Cost:€ 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I said she is addictive. Another meeting with sexy Margo, this time all night. What can I say, she had me up literally all night. I have never come so much in my life. That beutifully shaped ass of her, those tender lips on my mouth or around my penis was pure magic. And again she swallowed me from orgasm to orgasm. Fantastic! And again she made me cum between those fantastic natural tits. Heaven!
Thank you my love for a fantastic night. Hope to see you soon. Kisses.

To eipa pos einai ethixi. Alli mia foveri sinantisi me tin sexy Margo, touti ti fora gia olokliro vradi. Ti na po, me eiche sikomeno olo to vradi. Toso poli den echo chisi pote. To fantastico tis kolaraki, ta apala tis cheili sto stoma mou i ston poutso mou itan mageia. Kai pali me katapine apo orgasmo se orgasmo. Fantastico! Kai pali men ekane na chiso anamesa apo tis fisikes tis vizares. Paradeisos!
Se efcharisto agapi mou gia ena fantastico vradi. Elpizo na se do sintoma. Filakia.javascript:void(0);
2015-03-30 Client: Taller
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-03-30
Cost:€ 100
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Συμπαίκτες το μωρό ειναι πολύ όμορφο
Το αρνητικό ειναι το μικρό πεσμένο
Στήθος αλλά ειναι πολύ ωραία και καυλιαρα
Που Ξεπερνιέται μικρή λολιτα
Θα περάσετε ωραία προτείνετε
2015-03-30 Client: Kokas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-03-29
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντηση με την γλυκιά Αllesya σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης μας.Πολύ εύκολη επικοινωνία και μετά από 2-3 sms ήταν όλα έτοιμα.

Με υποδέχτηκε με μαύρα εσώχουρα και ωραίες ψηλοτάκουνες γόβες.Προσωπικά για εμένα έχει το ιδανικό ύψος αφού ούτε κοντή είναι άλλα ούτε και πολύ ψηλή.Μαλλί κοντό ξανθό,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ-ΜΑΤΑΡΕΣ,αδύνατη αλλά όχι skinny,βυζάκι στητό νούμερο 2 με πολύ ωραίες ρώγες και πολύ ωραία κωλοράκι.Χέρια και πόδια άψογα,καλοσχηματισμένα και περιποιημένα.
Επιδερμίδα πραγματικά μεταξένια και άτριχη παντού,πεντακάθαρη παντού και ευωδιαστή παντού.Στο social time είναι πολύ ευχάριστη αφού πέρα ότι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά(σπάνιο για Ρωσίδες) είναι και πολύταξιδεμένη.Γενικότερα μπορείς να κάνεις μια ωραία συζήτηση για πολλά θέματα χωρίς βέβαια η κοπέλα να επιδιώκει να σου κλέψει χρόνο από την μάχη.

Στο κρεβάτι η Μοσχοβίτισα είναι πραγματικά αυτό που πάντα ψάχνω σε ένα escort ανεξάρτητα αν ξέρει ή δεν ξέρει να γαμιέται καλά.Να τα δίνει όλα,να μην ''κλέβει'' και να ιδρώνει την φανέλα.Να προσπαθεί όσο δεν πάει για να περάσω εγώ που πληρώνω καλά αλλά εννοείται και αυτή καλά.Η Allesya λοιπόν είναι μια τέτοια περίπτωση.Ενώ σου δίνει στην πρώτη εντύπωση ότι απλά θα περάσεις μια διεκπαιρωτική βραδιά,η κοπέλα πραγματικά ξέρει να γαμιέται και για αυτό ήρθε άλλωστε στην χώρα μας.Γουστάρει πούτσα,τέλος!!!!!

Επιδιώκει τα φιλιά και δεν τα αποφεύγει και πρακτικά ότι της ζήτησα όχι μόνο δεν δυνασχέτησε αλλά απεναντίας το εκτέλεσε με πολύ χαρά και ιδιαίτερο ζήλο.Ασχολήθηκα αρκετή ώρα με το στενό μουνάκι της,υπέροχο και σε σχήμα και σε γεύση και κυρίως στενό.Η ρωσίδα γούσταρε κάργα και έχυσε ανασταινάζοντας όπου της πήρε μερικά λεπτά να συνέλθει.
Στάθηκα τυχερός γιατί μου αρέσει η σφιχτή πίπα και χωρίς να της πω τίποτα μου πρόσφερε ένα τσιμπούκι ακριβώς όπως γουστάρω.Σφιχτό και δυνατό,όπου άλλες στιγμές χρησιμοποιούσε χέρι και άλλες όχι.

Σε ότι στάση και αν την πήρα,την γάμησα πολύ δυνατά και πραγματικά ανεβάζαμε μαζί αρκετά έντονους ρυθμούς.Είναι κορμί γυμνασμένο και ευλυγίστο και σε όλες τις στάσεις ευχαριστήθηκα γαμήσι.Γενικότερα όποιος πάει και θέλει να πηδήξει δυνατά θα περάσει καλά.Για να τα λέμε και όλα όμως το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να της προσάψω ήταν δεν άφηνε δάχτυλα για λόγους υγιεινής όπως μου είπε.


Κατά την γνώμη ειλικρινά όχι απλά προτείνεται αλλά επιβάλλεται η επίσκεψη στην Alessya.Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έρχεται κάτι που αξίζει στην πόλη μας και δεν κλαις τα λεφτά σου.Κοινώς..Ορμάτε!!!!!!


Υ.Γ Μου έλεγε ότι εδώ στην Σαλόνικα της έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση πόσο ευγενικά της φέροντε όλοι,από το ξενοδοχείο,στα εστιατόρια,στα μαγαζιά γενικότερα παντού σε σχέση με Τουρκία και άλλα μέρη όπου οσονούπω ψάχνεται να πάει για δουλειά.Της λέω ότι είναι λογικό αφού είσαι μούναρος και εμείς τα καρντάσια είμαστε κύριοι με τις ωραίες γυναίκες,τί σου κάνει εντύπωση??Μα μου λέει ακόμα και οι γυναίκες μου χαμογελούν,μου μιλάνε ευγενικά ενώ έξω μου λέει δεν είναι έτσι.Αβυσσος τελικά.
2015-03-29 Client: belarus
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-28
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αν επρεπε να βαλω τιτλο στα παρακατω θα ηταν Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.. Μετα απο καποιες αναβολες για τη συναντηση, ηρθε η ΜΕΓΑΛΗ στιγμη....καταφτανει η νεανιδα πρωτη στο ξενοδοχειο με διαφορα δυο λεπτων απο εμενα και με περιμενει στην εισοδο.. Μολις μπαινω τη βλεπω και καταλαβαινω οτι ειναι αυτη και μου σκαει κατ ΄ευθειαν το λεγομενο: καλως τον ομορφο.. εχω χασει το σαλιο μου στο ακουσμα και στο θεαμα που ειδαν τα ματια μου. Η κορασιδα οντως στα 24 ετη τρυφερη και μακιγιαρισμενη καταληλα για την ωρα και ενα χαμογελο ρε παιδια ??? το κατι αλλο..περναμε στο δωματιο και με το που κλεινει η πορτα εχει κολησει στα χειλη μου και με ρουφαει τη γλωσσα μου με μανια ξανα και ξανα...μας φερνουν τα ροφηματα και επειδη ειναι αρκετα ζεστα εκμεταλευομαστε την ευκαιρια και ξεκιναει το παιχνιδι.τρυφερη σε καθε ακρη και σημειο του κορμιου της και στο επιμαχο καυτη απο την αρχη.... παιξαμε αρκετα μεχρι να τελιωσει το βελουδινο μουνακι της αλλα αυτο ηταν μονο η αρχη...με παιρνει στο στομα και πριν καλα καλα καταλαβω τι μου συνεβη εχω τελειωσει στο στομα της... μετα το λογικο δειαλειμα δεν με αφησε να κανω τιποτα..τετοια επαγγελματικη δουλεια απο τετοια ηλικια δεν τη περιμενεις ουτε και απο τα πολλα υποσχομενα Ρωσσιδακια .. τοσο ρουφηγμα και τετοιο παθος με εναλλαγες απο βαθυ σε ρηχο και απο κεφαλι σε μπαλακια με τη μικρη βοηθεια χεριων ... τελικα λιγο απο πανω μου και στο τελος οπισθιο σφυροκοπημα ηταν οτι καλυτερο.φωνουλες και κραβγες ''βασανισμενου'' ηταν το κερασακι στη τουρτα της απολυτης καυλας..παντα χαμογελαστη και ευδιαθετη καθ' ολη τη διαρκεια της συναντησης... μια κοπελα με τα ''πιασιματα της'' ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ.. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΑ ΠΙΠΙΝΟΜΟΥΝΑΡΑ.. σε ευχαριστω μωρο μου και να σου ζητησω συγνωμη για καποιες λεξεις που ισως δεν περιμενες να δεις εδω γραμμενες και για οτι τυχον παρελειψα να γραψω....
2015-03-29 Client: lambros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-02-19
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Δεν ήθελα να γράψω κριτική για την Simona μου γιατί θέλω να την κρατήσω μόνο για μένα αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτήν την άσχημη κριτική για αυτήν γιατί δεν ειναι καθόλου δίκαιο. Η κοπέλα ειναι απλά υπέροχη με μια ομορφιά που δεν την συναντάς συχνά θα μπορούσα άνετα να πω ότι ειναι σαν μοντέλο πολυ καλύτερη από πολλές άλλες που θέλουν τα διπλάσια χρήματα. Ο φίλος από κατω που λέει ότι δεν πέρασε καλα θα πρέπει να μάθει ότι υπάρχει και ο παράγοντας χημεία... This is a message for you my sweet Simona when our meeting ended and I was walking out of the hotel my whole body was in extacy from you really can't explain the way I was feeling... I really miss you my angel I am really waitting for you and I dream about the next time I will see you again... It scares my baby but I think that I am in love with you please come back to me quick❤️❤️❤️❤️❤️
Escort comment:
:))))
2015-03-28 Client: georgepap81
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι πάρα πολύ εμφανίσιμη, κοντό ξανθό μαλλί, πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο με φοβερα μάτια. Οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά
Εχει εκπληκτικά πόδια και κώλο, στήθος 2άρι "γεμάτο" με φανταστικές ρώγες που σε αδύνατο σώμα φαίνονται καταπληκτικά.
Υψός γύρω στο 170
Πάρα πολύ φιλική και πανεύκολη στην επικοινωνία.
Στο σεξ είναι πολύ θερμή, πολλά φιλιά, πίπα με πολύ σάλιο και βαθιά και στο κυρίως πιάτο τα δίνει όλα. Γενικά είναι GFE που αντέχει και ανταποκρίνεται και σε υψηλότερες "στροφές"
Στα συν η εξαιρετική καθαριότητά της, μοσχοβολούσε το "[email protected]" της, πραγματικά άπαιχτο.


Take care little squirrel. George xxx
2015-03-28 Client: Inlovewithyou
: 8.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
In love with you ever and ever se thelo san trelos an ise ena asteri nomizo se eroteutika ela sintoma se mena to antraki sou.mou lipis aggele mou erota mou se zito kathe mera
2015-03-26 Client: Grestal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-01-13
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντηση με τα κοριτσια πριν κανα δυο μηνες στη Θεσσαλονικη ...Ηταν η πρωτη μου συναντηση και ομολογω εχω παθει πλακα με τα κοριτσια
Φανατικός οπαδος των διπλων καταστασεων ..ομολογω οτι θα βαλω το συγκεκριμενο διδυμο στο τοπ 3
ακομα και οταν το γαμοτηλεφωνο δεν ελεγε να σταματησει να χτυπαει τα κοριτσια συνεχιζαν τη δουλεια ...εκεινο το τελειο Ρουμανικο τρομπονι
Τωρα αν η guzel μεγαλωσε και το στηθος ...ε θα πρεπει να επιβεβαιωσω την αρχικη γνωμη
Προσοχη ειναι ερωτευσιμες ...
τις συνιστω ανεπιφυλακτα
Kisses babies ..see you soon
2015-03-26 Client: BILL99999964
: 8.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Εξαίρετη παρουσία, πάρα πολύ ευχάριστη με τρομερή διάθεση να σε ευχαρίστηση.
Στοματικό τέλειο βαθύ με σάλιο.. πολύ όμορφη με νεανικό αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα!! Από τις καλύτερες παρουσίες που έχω συναντήσει. Φίλοι μου επειδή διαβάζω ανελλιπώς και συμβουλεύουμε τα review την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
καλη τυχη!!!
2015-03-24 Client: ssppiirrooss
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Nice and easy meeting with monika
Just 2 sms and the date was set.
Very beautiful face and she looks even better than the her photos and she is also more slim and tanned. She smiles all the time and she spends the entire session trying to please and satisfy her client
She does not speak very good English nut you can communicate with her for the basics very easy. Very very good service, with an awesome blowjob, takes it in the ass like a champ and very active in sex with initiative of her own. 60 min very well spend with and i will be seeing her again soon.
2015-03-24 Client: chrkos
: 8.5
: 8.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Λοιπόν σύντροφοι η Margo είναι εκπληκτική.Μπορεί να μην είναι τόσο εκθαμβωτική όσο δείχνει στις photo,αλλά είναι αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας.Πολύ κοινωνική με χιούμορ,με ένα εκπληκτικό σώμα και φανταστικό κώλο.Ξέρει πως να σε ανεβάζει και φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει.Αν την ξαναπετύχω θα την προτιμήσω σίγουρα.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2015-03-23 Client: Pizagoras
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A beautiful tigress. Full of energy. A little older than the pictures but finer and more beautiful due to her energy and her wonderful smile. Of course, you need to appreciate women around 25 y old with nice sexy clothing. She jumps on me with extraordinary deep profound french kiss, and does not allow one minute of rest. I tried every hole, and some water game on her face. She is willing to try everything to please you (and do not wet her hair). I will return and see her at her next trip in Athens.
2015-03-23 Client: aelman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-23
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΧΕΙ.ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΑΣΑ 1 ΥΠΕΡΟΧΗ ΩΡΑ ΣΕΞ.ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΕΙΦΥΛΑΚΤΑ
2015-03-23 Client: crazyhard
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-01
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου. Η ημερομηνια είναι ενδηκτικη. Πολύ ευκολη συνεννοηση και κλεισιμο ραντεβού. Η κοπελα είναι όπως στις φωτογραφιες. Προσπαθει να σε κανει να νιωσεις ανετα ακομα και για καποιον που δεν ειχε προηγουμενη εμπειρια σαν εμενα. πεντακαθαρη και μυρωδατη παντου να χαιρεσαι να την γλύφεις και όταν αναλαβει αυτή απλα χανεις τον κοσμο. Σιγουρα θα την ξαναδω.
2015-03-23 Client: tofasma
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Εύα ειναι μια καυλα! Μην την χάσετε πραγματικά! She is the best girlfriend ever! I remembered my school relationships! !!!
2015-03-23 Client: gapgip
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-09
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
νομιζω σε ερωτευτικα και ξεκινω μια νεα περιπετια.εισαι ο αγγελοσ μου,ακομα και τωρα εχω την γευση απο τα χειλη σου στα δικα μου.θελω να σε αγγιξω να σε μυρισω να χαιδεψω τα μαλλια σου να σου κανω ερωτα.απο την πρωτη φορα που σε ειδα κατι εκανε μεσα μου κλικ να ηξερα οτι θα εχουμε και συνεχεια..
2015-03-22 Client: Day_dreamer
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-06
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Very pleasant meeting with Lina at her hotel room. Easy communication , perfect face and great body with very active participation.
I hope i meet her again
2015-03-21 Client: gg1988
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γρήγορη επικοινωνία με 3 μηνύματα και να τη στην πόρτα μου!
ΟΙ φωτογραφίες είναι ακριβέστατες στο σώμα και στο πρόσωπο είναι πιο γλυκιά και της το είπα.
Σώμα: ψηλή (όσο λέει δηλαδή γύρω στο 1,70), μικρό στήθος που εμένα δε με πειράζει και καμπύλες γενικά! Ο τύπος του σώματος (επειδή όμως δεν είναι γυμνασμένη, άμα αφεθεί, θα χαλάσει γρήγορα, πρέπει να προσέξει) εμένα μου αρέσει πολύ! Ήρθε ντυμένη πολύ όμορφα με ένα κοκκινο φορεματάκι και μπότες που βλέποντας την έξω θα σου έκανε θετική εντύπωση.
Στα του αγώνα: φιλία βαθιά με γλώσσα μέχρι δαγκώματα σχεδον κατά τη διάρκεια του σεξ, στοματικό αρκετά καλό χωρίς χέρια προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα (δε ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της σε κανέναν από τους δύο γύρους αλλά δε νομίζω να είχε πρόβλημα όπως και με την πίσω πόρτα την οποία την έκοψα για δουλεμένη αλλά δεν είμαι και μεγάλος φαν) και συμμετοχή πολύ καλή κι ενεργητική. Ακόμα και σε στάσεις όπως το ιεραποστολικό που δεν ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με είχε κλειδώσει με τα πόδια της και με πίεζε για πιο δυνατά ενώ σχεδόν μου δάγκωνε το στόμα. Μεταξύ των δύο γύρων, μπορείς να συζητήσεις μιας και μιλάει καλά αγγλικά χωρίς όμως να μιλάει πολύ άμα δεν θέλεις εσυ και αμα πάρει το σύνθημα για συνέχεια του αγώνα ακολουθεί με μεγάλη ευχαρίστηση.
Συμπέρασμα, πέρασα πολύ καλά και θα την ξαναπάρω. Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει διαχωρισμός σε PSE/GFE γιατί τα κατέχει και τα δύο. Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε εμένα, ίσως και να ήταν θέμα χημείας!
2015-03-20 Client: kostaspap1988
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-20
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Τελικα
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχεο κ φωτια... Καταρχας το ραντεβου κλειστημε μεσα σε δυο λεπτα...τα κοριτσια εχουν χημεια μεταξυ τους και θελω τας και μη μπαινες και εσυ στο πνευμα... Τα πολλα λογια ειναι περιττα... Αξιζει να δοκιμασεις!! Τα
Φιλια μου !
2015-03-19 Client: κοστριδερ1
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-18
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ ομορφη κοπελα με υπεροχο φυσικο στηθος και απεχτο κωλαρακι...μολις ζεσταθει καλα γινεται υφαιστειο και ειναι ικανη να ικανοποιησει ολα τα γουστα γι αυτο οποιος την περιποιηθει καλα θα του ανταποδωσει με πολυ παθος.ενα απο τα σιγουρακια του χωρου που ξεπερνα πολυ ακριβοτερες escort...που νομιζουν οτι ειναι ομορφες και καλες στο κρεβατι ..ΑΞΙΑ λοιπον και να μας ξαναρθει στη ΛΑΡΙΣΑ
2015-03-17 Client: diomanofkos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-03-03
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Another unforgetable meeting with beautiful Margo. No matter what you do with her it feels like a dream. First round and after a great 69 she makes me cum in her fantastc mouth which with me she always swallows. Small break and after some great head we go for anal in the best ass in the world. Small break and after some more head we make love in many positions and she is so inventive. After another small break she puts me between her fantastic tits and makes me explode for a 4th time. Later we dined at an Athens taverna and even our social time was fantastic. She is such an interesting person to talk with.
Guys you have to visit her and understand what i mean
Thank you once again darling Margo for giving me so much pleasure. Until our next meeting kisses.

llo ena axechasto rendevous me tin panemorfi Margo. Oti ki an maneis mazi tis einai san oniro. Protos giros me fovero 69 pou me kani na chino kai na ta katapini ola os sinithos. Mikro dialima kai meta apo protis taxis pipa kanoume anal sto kalitero kolaraki ston kosmo. Mikro dialima kai pali klarino kai meta kaname erota se para polles stasis, me polli fantasia apo tin idia. Kai to apokorifoma tis vradias sto tetarto giro, mou to vazi stis megales vizares tin kai teliono kai pali. Argotera pigame kai fagame se taverna kai sizitisame gia polli ora kati pou mou arese giati einai toso endiaferon koritsi.
Paidia, episkeftite tin gia na katalavete ti leo.
Margo mou se efcharisto gia tosi idoni kai filakia mechri tin epomeni mas sinantisi mas.
2015-03-17 Client: e86447
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-15
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το Ευάκι είναι ένα μικρό καυλάκι έτοιμη για πολύ όμορφες καταστάσεις.. είναι το κορίτσι σου.. Ελληνίδα σούπερ σέξι!
2015-03-17 Client: siomxar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-02
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Exo synantisei tin Evelina 2 fores kai itan kai oi 2 monadikes. Katarxin oi kopela einai afti stis foto kai exei to stithos tis einai akomi kalitero. 100% fysiko. Kolos petaxtos kai einai apolafsi na tin exeis sta 4 gia na mporeis na ton vlepeis. Megalo yper kai to glyko prosopo tis pou arkei gia na se kanei na teleioseis stin pipa. Symetexei kai kavlonei kai i idia sto sex kai pairnei protovoulies. Panta pentakathari kai poly sexy. Synenoisi prin to rantevou panta apsogi. Elpizo na katafero na tin ksanasynantiso syntoma.
2015-03-17 Client: siomxar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-02-18
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολυ εντυπωσιακη παρουσια. Καλοντυμενη και περιποιημενη. Γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης. Σωμα αψογο με στητο καλοσχηματισμενο στηθος και πεταχτες ρωγες. Η συνενοηση εγινε πανευκολα και η Daima με περιμενε στο δωματιο με σεξυ εσωρουχα. Ξερει να παιρνει πρωτοβουλιες και να σε κανει να αισθανεσαι ανετα απο τη πρωτο λεπτο. Μου εκανε εντυπωση το ποσο καθαρη ηταν. Στο σεξ συμμετεχει με το παραπανω και δειχνει να το ευχαριστιεται και η ιδια. Δεχεται ολες τις στασεις προθυμα και ειναι το ιδιο καυλα σε καθε σταση! Ηταν η πρωτη εμπειρια μου με μιλφ και πραγματικα αξιζει γιατι η Daima ξερει πως να σε κανει να περασεις καλα. Οποιος δοκιμασει θα καταλαβει τι εννοω...
2015-03-16 Client: Stavros
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Είναι η δεύτερη φορά που διαλέγω το συγκεκριμένο πρακτορείο. Συνεννόηση με 2 sms. Ραντεβού σε hotel δυτικά. Για ακόμα μια φορά έκανα σωστή επιλογή. Χαμογελαστό και ευχάριστο κορίτσι με κορμί λαμπάδα και καλές αναλογίες. Μετά από φρεσκάρισμα με περιμένει στο κρεβάτι μόνο με ένα κόκκινο στριγκάκι. Πίπα επαγγελματική με deep και βογκητά. Εκεί τελείωσε και ο πρώτος γύρος. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Μετά από λίγο social αρχίζουμε το δεύτερο ημίχρονο. Νινάκι καθαρό και περιποιημένο. Μετά με καβάλησε όπου απόλαυσα το φιδίσιο κορμί της να λικνίζεται τόσο αισθησιακά που δεν ήθελα να σταματήσω. Έπρεπε όμως να απολαύσω και την πίσω θέα. Έτσι γύρισε στα τέσσερα όπου και τελείωσε πανηγυρικά. Αξίζει τα χρήματα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε...
2015-03-15 Client: ssppiirrooss
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very good meeting
No problem setting the date
The girl is what you see. She smiles all the time. Very polite and with very good services.
She tries all the time to satisfy you and she does make it happen.

All and all a VERY good meeting and will be seeing her again when or if she returns in athens.
2015-03-15 Client: mugsans
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-03
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνενόηση με το γραφείο πολύ εύκολα.
Ευγενικότατη η κοπέλα στο τηλέφωνο έκλεισε το ραντεβού

Συνάντηση στα νότια της Αθήνας στο γνωστό

Ακριβώς στην ώρα της η κοπέλα
Αρκετά εντυπωσιακό σύνολο με πάρα πολύ καλά αγγλικά και πάντα χαμογελαστή.

Τα τυπικά πέρασαν γρήγορα και επιτόπου ξεκίννησε ενα απο τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν παρει.
Γλυψιμο απο τον αφαλο έως τον κώλο και γενικά σε ολόκληρο το σώμα

Πέρασμα προφυλάκτικού και ξεκίνημα τρελού sex!! η κοπέλα το χαίρεται το ευχαριστιέται και η κλειτορίδα της είναι
υπερευαίσθητη και ανταποκρίνεται στο χάδι και στην γλώσσα εξαιρετικά.

Αντέχει το γαμήσι πάρα πολύ. Φιλάει βαθιά με γλώσσα και δεν εχει "οχι" , γενικότερα το ευχαριστιέσαι στο έπακρο

Δεν γαμάς μοντέλο στο πρόσωπο αλλά γαμάς μοντέλο στο σώμα. Εαν είχε και λίγο πιο όμορφο πρόσωπο θά ήταν το κάτι άλλο.
2015-03-14 Client: Filippo
: 9.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
I had a great time with her. The session was GFE but from certain moments I think she can adopt also to more rough style. She is very receptive and adoptive. Physical appreance is what you see in the pics. I will probably see her again.
2015-03-14 Client: panthes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-03-13
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
winkwinkwinkthis was my first ever meeting with an escort and I was very nervous about it in the beginning.she try to relax me and she does it very good even I don't help her a lot because of my nervous that continues!she try a lot really like she was my girlfriend and try to relax me in every way!she succeeded in the end!her services was great!her body extremely great, her feet extremely beauty!!very good mood and communication in whole meeting!for the first ever meeting with an escort I love it and I enjoy it and I try to repeat this again as soon as I can!
This girl is very beautiful and very charming and with high communication you can have a very nice time with her!she is great!
Thank you for your time beauty I will see you again for sure! :) kissess
2015-03-13 Client: Lexus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-12
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
An awesome GF experince with easy communication , she likes sex, kissing .
Best blowjob and deepthroat ever. Moreover she's active in sex and changing positions.
Her eyes are really pretty,and hypnotize you when you look them closer as snakes. She's all natural with smooth skin and really smells good.
She's like an angel. Thanks for the unforgetable time honey. You're a professional business woman :) Hope to see you next time ...Highly recommended...
2015-03-12 Client: pipis76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-03-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μεγαλο αστερι, πραγματική καβλα γυναικα καλυτερη απο τις φωτο..απιστευτο στοματικό..φρεσκια και νεα!

Real star, sexy beauty, excellent sex, fresh young better than pics!

Send you a big kiss...

Back to Top