Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2015-06-11 Client: Crazy-D
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Fantastic lady, perfect body, beautiful round tits, kissing with tongue like your girlfriend never did...! Very good english and communication. Never said no to anything, sex in all positions and in short, don't miss her!!! She is worth every cent and every minute you spend with her!
Thanks Darling, you are great, hope to see you soon.
2015-06-10 Client: diagnostisk82
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συναντηση σε προηγουμενο tour ..οντως καλη περιπτωση ειναι οπως στη φωτο και ισως καλυτερη απο κοντα !Στα του αγωνα ειναι στρατιωτης πολεμου ανταρτικου αντεχει τα παντα και προσαρμοζεται σε ολες τις καταστασεις και κακοτοπιες χωρις να δυσανασχετει η να στραβωνει .Πεντακαθαρη πολυ ευγενικη και τυπικοτατη σε ολα ...νομιζω για τα δικα μου κριτηρια αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της!
2015-06-10 Client: Lexus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Rita is one of the most beautiful women I have ever met. Time flies when I'm with her. She is sexy as hell. When I make her cum and she says "da" I feel happy. She knows how to please a man, and her breasts are hands down the best I have ever felt.
I would recommend this sexy pussycat to anyone.
Φοβερή γκόμενα, αναλογίες λες κι είναι γλυπτό. Τα καλύτερα βυζιά που 'χω δει από κοντά. Στο σεξ πολύ καλή, πίπα βαθιά και γλύψιμο αρχιδιών/κωλοτρυπίδας, κι απολαμβάνει πολύ αυτό που κάνει.
2015-06-09 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-05-09
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Guys from Cyprus, these days Victoria is in Nicosia. I personaly guarrantie that she is very beautiful and with perfect slim body. In outcalls she is dressed very well. If you meet her and find what I mention not true, I will pay back your money.

My sweet baby, I am expecting you in Athens.
Vassilis
2015-06-09 Client: MrX
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Mykonos
Meeting length:3 hours
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Once again what a wonderful time I had with this beauty.Ready to look after your every need and more...The naughty mischief promise in those eyes.She has it all in her.Your enthusiast.
Escort comment:
Hi there, can't wait for the next one...
2015-06-09 Client: stratos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-09
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
glukia triferi polu ka8arh einai puraulos kai pano apo ola baby face pou se trelenh ta tatoo uperoxa opws kai ta piercing ths sugoura tha thn ksana eblepa
Escort comment:
:* thanks
2015-06-09 Client: Codezed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
It was a duo Marina and Veronica, beautiful girls both of them and they did the best to please me. I will meet them again one by one to pass more time with them. Definitely suggested... wink
2015-06-08 Client: Ἀλέξανδρος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very sweet and sexy Girl. Friendly and funny. Great communication. The greatest time I've ever had. Thank you for this beautiful meeting. Looking forward to meet you again soon
2015-06-08 Client: Δημήτριος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι τέλεια σε όλα. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Πάρα πολύ ζεστή, χαμογελαστή, κάνει ότι της πεις και το γουστάρει.
Αφού τελειώσαμε και γω και αυτή, μου έκανε μασαζ για κανένα τέταρτο.
Μετά απο αυτό ήμουν έτοιμος ξανά. Μου τον πήρε πίπα και έχυσα στο στόμα της.
Απλά τέλει
2015-06-08 Client: Ἀβειρὼν
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Santorini Island
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Επειδή είμαι πελάτης μ' ιδιαίτερα γούστα, ζήτησα από την JULIET να παίξουμε ένα παιχνίδι ρόλων: ο καθηγητής κι η μαθήτρια. Τα τρία δεκάρια που βλέπετε, είναι ο έλεγχός της κι οι επιδόσεις της στα διαγωνίσματα που εξετάστηκε.

Πανέμορφο κορίτσι, γλυκύτατο, τσαχπίνικο, με εκφραστικό πρόσωπο, σφιχτό σοκολατένιο σώμα κι υπέροχο φυσικό στήθος. Διαγωγή κοσμιοτάτη. Ευγενέστατη, πεντακάθαρη, φιλική, με κατανόηση και -οποία έκπληξη!- με πολύ ικανοποιητική γνώση της ελληνικής γλώσσας, πράγμα που διευκολύνει την συνεννόηση και το κλείσιμο των ραντεβού.

Στην πράξη τώρα, αποδείχτηκε άριστη μαθήτρια, για υποτροφία! Ενθουσιώδης, συμμετοχική, με διάθεση και πρωτοβουλίες, ανταποκρίθηκε πλήρως σε κάθε μου επιθυμία. Άψογη! Δικαιούται ένα μεγάλο μπράβο κι ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ.

Ψάχνω να βρω και κανένα κουσούρι, όχι τίποτ' άλλο, μην την ματιάσω την κοπέλα, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ίσως την άλλη φορά, που θα υπάρξει σύντομα...
2015-06-08 Client: Best15
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:5 min
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 0
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Την κοπελα δεν την πηδηξα. Ηταν στο δωματιο της Adele οπου και εμεινε 4-5 λεπτα. Εγω ηθελα να καθισει γιατι μ αρεσε να βλεπω 2 γκομενες να περιμενουν ενα αντρα να πηδηξει. Οποτε για το σεξ δεν ξερω να πω. Ηταν ομως γλυκεια και ομορφη. Ειχε ευμεγεθη βυζια και καλο σωμα. Σκεφτομουν να προτεινω να μεινει για duo με Adele αλλα πηγαινε πολυ ακριβα. Λυπηθηκα που δεν την πηδηξα. Την επομενη φορα θα την παρω.

I did not fuck this girl. She was at Adele's room where she stayed for 4-5 minutes. I wanted her to stay because I liked to see 2 girls waiting for a man to fuck. For sex I don't know since we didn't do it. But she was sweet and beautiful. Big tits and nice body. I thought to propose duo with Adele but the cost would be high. I regret that I didn't fuck her. Next time I will take her for sure
2015-06-08 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η απολυτη σταρ. Οπως αυτες που βλεπουμε στην τηλεοραση να κανουν γυμναστικη. Γλυκο προσωπο και τελειο σωμα. Την αρχισα με ενα μακρυ γλυψιμο και μετα 69. Μετα στα γονατα μου πηρε πιπα και κοιτουσε στα ματια. Την εβαλα να με γλειψει στα μπαλακια και πιο κατω μεχρι τον κωλο. Δεν αφησα κανενα περιθωριο αρνησης. Στο πηδημα την πηρα στα 4, οπου τελειωσα πολυ γρηγορα. Καναμε μπανακι και με με κερασε ενα ποτο. Το δευτερο και το τριτο τα πληρωσα εγω. Ειχα ψιλοζαλιστει καπως και ο δευτερος γυρος ηταν πιο εντονος αλλα δυσκολευτηκα πολυ να χυσω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και την συστηνω χωρις δευτερη σκεψη.

The absolut star. Like those we see in TV presenting personal training. Sweet face and perfect body. I started with a long pussy licking and then 69. Then in nails she blowjob me, looking at my eyes. I forced her to lick my balls and then till my ass. She could not deny. I fucked her on 4 and I finished very fast. We took a shower and she offered me a drink. I offered the 2nd and 3rd drink. As I was a bit dizzy, 2nd round was brutal but I cumed not so easily. I was very satisfied and I fully recommend her
2015-06-08 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντησα την κοπελιτσα σε παραθαλασσιο ξενοδοχειο. Η κοπελα ειναι πολυ ομορφη, οπως στις φωτογραφιες. Στην αρχη ηταν πολυ γλυκια με ομορφα φιλια και αγκαλιες. Μετα ομως στο πηδημα, αρχισα να αισθανομαι οτι θελω ολο και κατι παραπανω. Γενικα δεν ζηταω πρωκτικο, αλλα μ' αυτη θελησα να το κανω. Της τον εβαλα μεσα, με λιγο λιπαντικο κι αρχισε να βογγαει. Οσο βογγουσε τοσο με αναβε. Μετα ερχισα να της κτυπαω τον κωλο, μεχρι που εγινε αρκετα γρηγορο και τελειωσα μεσα της. Ηταν καπως σκληρη η ολη φαση. Τη δευτερη φορα την πηδηξα ιεραποστολικα, αλλα εχυσα στο προσωπακι της. Συστηνεται !!

I met this little girl in a hotel by the sea. She is very beautiful, like in photos. At the beginning she was sweet, with kisses and hugs. But during the fuck, I felt that I want something more. Generally I don't ask anal, but with her, I wanted to try it. We used low quantity of lubricant and she started moanning and I was turn on. I did spanking until it became very fast and I cumed in her ass. I was brutal. The second time I fucked her face to face, but cumed in her face. Recommended !!
2015-06-08 Client: diagnostisk82
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
τι να πει κανεις για αυτο το κοριτσι ...τελεια σε ολα πεντακαθαρη πανεμορφη επαγγελματιας σωστος και πουλαει καλα αυτο που κανει ...αντεχει σφυροκοπημα χωρις διαμαρτυρια και πρεπει να γουσταρει πολυ( σπαρταραγε ολη την ωρα)
2015-06-07 Client: Padelis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Veronica is the girl wich all we want to meet! Photos of her cannot describe. Also her maners is one more pleasant surprise! wink ..........................................................
2015-06-07 Client: perasma
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-06
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
... ξεκαθαρίζω : ΔΕΝ είμαι προμοτορας. Απλά, με ενθουσίασε. Είναι διαμαντάκι, με όλη τη σημασία της έννοιας. Ωραιότατο σώμα, απόλυτη αντίληψη, εξαιρετικές υπηρεσίες και επίπεδο. Η ηλικία των 43 ΔΕΝ έχει αποτυπωθεί πάνω της, ίσως λίγο στο λάγνο της πρόσωπο. Ομολογώ ότι, μαζί της έχασα την αίσθηση του χρόνου. Σπάνια περίπτωση και μάλιστα σε τόσο μη προβεβλημένο escort. Κουκλαρα μου, πολλά φιλιά, τα κύτταρά μου περιμένουν την ... επόμενη φορά ...
2015-06-06 Client: alani1000
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-06
Cost:€ 350
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Οτι και να πεις ειναι λιγα για αυτα τα κοριτσια εχω παει με αμετρητα escort αλλα εδω ηταν ολα μαγικα μιλαμε για δυο αγγελους ρωσικους καθαριοτητα, υπηρεσιες, σεξ μοναδικο ωπως θελει,ς και για πρωτη φορα μαζι τους σαν να ειχα παει 10 φορες μαζι τους, τις πηρα και της δυο, φιλες καλες, απολυτη συναργασια χημεια και το αποτελεσμα αυτο που λεμε χωρις σχολια η καλητερη μου συναντηση μακραν!!!!! ορματε παντα με σεβασμο οτι θα δωσετε θα παρετε σε συμπεριφορα ενοω παντα, ελπιζω να ξαναερθουν ηρακλειο!!!!!!
2015-06-06 Client: stratos
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-06-05
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
winklovewinked Perfect very sweat i love it and i meet again soon really the best girl in all world is model. love youlovesmilewinkedwink
2015-06-05 Client: The_optimist
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Recently I visited this girl. I was pleasantly surprised. Loved the lack of silicone and other innovations from the beauty industry. She's nice skin, natural appearance, very hot process. She normally gets different desires .It's a pity I was little time. I would have stayed а couple of hours more. In my opinion it's the best offer in the town.
2015-06-04 Client: Vasilis
: 7.5
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε με χαμόγελο και καλή διάθεση, η φωτογραφίες που έχει στο Site είναι αρκετά ακριβής, δεν ήταν τόσο έντονα βαμμένη, γενικά η εμφάνισης της ήταν ωραία. Οπότε πρόσωπο και σώμα ήταν καλή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ωραίο στήθος, φιλί με πάθος, στον αγώνα σίγουρα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι υπομονετική και δεν βιάζεται. Γενικά είναι καλή περίπτωση. Ίσως θα ξαναπήγαινα.
2015-06-04 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πάλι προσωπική άποψη θα εκφράσω και θα πώ ότι αξίζει η επίσκεψη.
Δεν είναι τόσο λαμπερή όσο στις φωτογραφίες, αλλά είναι κατά 96% ακριβώς αυτή. Ίσως οι φωτό να έχουν τραβηχτεί στα 18 της, τώρα δεν δείχνει πάνω από 20, βγάλτε το συμπέρασμα.
Εχει όμορφο κορμί, αδύνατο (όχι κοκαλιάρα) πολύ καλή στο στοματικό (όση ώρα θέλεις και σάλιο ) . Στο δια ταύτα όλες οι στάσεις και ιδιαίτερα λέει της αρέσει στα 4 όπου είναι μια χαρά. Κανέναν παράπονο δεν έκανε, κανένα κόμπλεξ δεν έβγαλε, κανένα μη κι όχι κτλ. Δεν το κοκορεύομαι αλλά όταν δουλεύει το εργαλείο μέσα της για 30-40 λεπτά οι περισσότερες με βρίζουν .. η συγκεκριμένη ήθελε κι άλλο !
Προσωπικά με έφτιαξε πάρα πολύ και αντέχει το σφυροκόπημα.
Είναι όμορφη. Θα έλεγα πως ΔΕΝ περνάει απαρατήρητη διόλου. Την βλέπεις και θέλεις να της σκίσεις το φουστανάκι .
Θα ξαναπάω σίγουρα !
2015-06-03 Client: pangio35
: 9.5
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-01
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
the best sex in escorts girls..i love this women..the fuck was great.beautifull ass!! and eyes.i love her lips. she was came at the hotel do shower condom with power and great 69 sex !!! i will meet her again!
2015-06-02 Client: farasis
: 9.5
: 9.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beautiful girl. Had a very good time with her. Her body is amazing and her face too. She does everything she can to leave you satisfied. Do not miss her. Thanks babe.
nik
2015-06-02 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2015-06-02
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Εχω εκπλαγεί «ευχάριστα» με το συγκεκριμένο πρακτορείο τώρα τελευταία.
Η αλήθεια είναι πως είναι μετρημένα τα κορίτσια που μου αρέσουν αλλά για μια ακόμα φορά έπεσε διάνα στην επιλογή. Ίσως οι περισσότεροι από εσάς να επιθυμούν κορίτσια με εμπειρία και πολλά πιασίματα. Προσωπικά ψάχνω μικρά καραμελάκια με μια κάποια εμπειρία, που να γουστάρουν αυτό που κάνουν αλλά περισσότερο σε απόλυτα gfe κατάσταση.
Η συγκεκριμένη είναι 100% όπως στις φωτογραφίες, ακριβώς στο ύψος που περιγράφεται και στο βάρος που γουστάρω ώστε αν είναι διαχειρισιμη στον αγώνα και γουστάρει το ερωτικό σεξ (όχι ξέσκισμα απαραίτητα, αν και ανέβηκαν οι στροφές αρκετές φορές στο 2 ωρο) έμεινα 2 ώρες ενώ είχα κλείσει αρχικά 1 και η απόλαυση ήταν 150%
Όμορφο κορμί, βυζάκια β φυσικά (επιτέλους και λίγο καλό φυσικό στήθος, έχω πήξει στα φουσκωτά σιλικόνης) σεξ σε όλες τις στάσεις, πίπα υγρή και βαθιά όσο πρέπει (να μην μας πνιγεί) φιλιά και χάδια τόσα που με καυλωναν αρκετά ώστε να «τρέξουμε» 3 γύρους
Αν ψάχνετε για ανάλογες καταστάσεις μην τη χάσετε. Ειδικά τονίζω για μια ακόμα φορά όσοι άλλο περιμένουν να δούνε κι άλλο βλέπουν πίσω από την πόρτα ας κοπιάσουν ΔΕΝ θα χάσουν
Καλή απόλαυση
Υ.Γ. επικοινωνία δεν το έχει το αγγλικό , αλλά τι να το κάνεις όταν σε όλα τα άλλα γουστάρεις ?
2015-06-01 Client: kostaspap1988
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-31
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
What a fantastic experience! I've planned to visit her for one hour,but i stayd 2..She is very beautiful, very classy and with a combination of courtesy and raunchy that excites me. It is the definition of escort woman, who likes what she does and knows how to do it. Tender when should active and initiatives when needed.

Her pussy was constantly wet and horny and was tireless appetite for more. A divine blowjob, she is licking slowly around the dick and then takes it down to the throat with ease. The ultimate pleasure is when it was at four and saw that divine ass rigged and ready wet pussy for fucking!
2015-06-01 Client: kostaspap1988
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-06-01
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Συναγωνιστές δε ξέρω απο που να ξεκινήσω. Η κοπέλα είναι σε άλλο επίπεδο!!!!! Ας τα πάρουμε απο την αρχή, η επικοινωνία εύκολη!!!!το ξενοδοχείο πολύ καλο!!!! Η κοπέλα πολύ όμορφη με ωραίο σώμα και με πολύ ωραία πιασίματα!!! Στην πράξη γτ εκεί είναι όλο το ζουμί.με το που θα μπείς στο δωμάτιο ξεχνάς γτ πήγες εκεί, σε κερνάει ποτό και αρχίζετε μια κουβεντούλα αλλα πάντα είναι έτοιμη να ορμήσει και να σε ρίξει στο κρεβάτι!!! μπάνιο και για τους 2 μας.και μετά αρχίζει ο αγώνας με 2 ημίχρονα και ένα απαραίτητο διάλειμμα στο ενδιάμεσο!!!! Βασικό πλεονέκτημα στην κοπελάρα αυτή είναι οτι δεν την νοιάζει ο χρόνος αλλά το να φύγεις ευχαριστημένος απο εκεί!!!!Δεν θα μετανιώσετε ούτε ένα ευρό με αυτήν την κοπέλα!!!!!!!!!!!!
2015-05-31 Client: Maik
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-05-30
Cost:€ 200
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Saturday night in Thessaloniki. I met this girl in a 5 stars hotel. If you treat her nice, she can easily become wet... I had a great time with her. Nice body, tits and passion for sex you can find in this russian beauty. We had sex two times. Thanks you for the moments i had with you.
Costas
2015-05-31 Client: niceguy
: 9.5
: 9.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-05-31
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Έκλεισα σαν μπουρδελιάρης!
Με την επικεφαλίδα που έχω βάλει νομίζω ότι τα λέω όλα,έτσι θα έπρεπε να είναι τα citytourια.
Ύστερα από αρκετές φόλες το τελευταίο διαστήμα η Άννα ήταν πραγματικά αυτό που αναζητούσα.Η κοπέλα είναι αρκετά ψηλή(κοντά στο 1,80,πολύ όμορφη τη κατατάσω στο top 3 από αυτές που έχω συναντήση και πιστέψτε με ότι είναι αρκετές.
Στα του αγώνα η μικρή Αννούλα είναι πολύ φιλότιμο κοριτσί και τιμάει το μεροκάματο μέχρι το τελευταίο ευρώ. Για να καταλάβετε,ύστερα από τρεις καταθέσεις και μισή ώρα μασαζ της είπα μόλις 15 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας να μου ξαναφορέσει σκούφο και όπως και έγινε χωρίς τη παραμικρή δυσανασχέτηση και έτσι ήρθε και το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις.Στα μοναδικά μείον η όχι και τόσο καλή πίπα και τα λίγα αγγλικά που δυσκολέυουν τη συννενόηση,βέβαια εκεί δε πάμε για κουβεντούλα οπότε το παραβλέπω αυτό,όσο για τη πίπα το κορίτσι είναι μικρό ακόμα οπότε έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης καθώς την όρεξη για δουλειά φαίνετε πως την έχει και με το παραπάνω.
Many kisses Anna
2015-05-31 Client: Kostas
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 nights
Meeting date:2015-05-28
Cost:€ 800
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ,
ΠΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ. ΣΕΧ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΜΑΣΑΖ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΣΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΣΙ.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΦΙΛΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
2015-05-30 Client: Miltiadis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-05-29
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ti na pw giayto to koritsi apla yperoxo sthn arxh nomiza oti tha einai oi fwto pseftikes alla otan tin eida mprosta mou htan pragmatika xilies fwres pio sexy apo tis fwtografies oso gia to sex apla gia mena mia apo tis kalyteres lovelovelovewink your little angel i will see you soon
2015-05-30 Client: dimitris35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:3 hours
Meeting date:2015-05-29
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
επισκευθηκα χθες την julia μια πολυ καλη εμπειρια η κοπελα ευχαριστη πολυ καλη στο social συνενοειση αψογη σαν να την ξερεις χρονια στα του αγωνα κανει οτι περναει απο το χερι της να σε ευχαριστησει γενικα ενα καλο value for money τα αξιζει τα λευτα η κοπελα

nice to meet you julia we will meet again for sure amwink
Escort comment:
Thank you dear :)
2015-05-30 Client: JohnnyBoy
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-05-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Hot hot hot!Finally I understand why this amazing girl have this name!She always smiles,speaks very good English and Greek so is a very nice company.Very polite and really clean.But the most important thing that I have to say is her BLOWJOB I can really let her for hours.
2015-05-30 Client: Neron
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-28
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This is my 3nd meeting with beautiful,gorgeous Nika and everytime being with her had been sweeter and better than the previous one. Actually i haven't had written a review so far but after my last date with her i have decided to do it for 2 reasons. 1st: because i owed it to her and it would have been totally unfair to omit it,and 2nd: because we should aware those who are interested in knowing about the real good and real pro escorts city tour who visit our country once in a while, respecting our Money (particularly this hard period of crisis). So guys, Nika is certainly one of them, one of the kind !!! From the 1st moment when my eyes laid on her i realised that that stunning girl has had something different,something awesome...the magic touch !!! With the air of classical russian beauty,with an air of warmness and tenderness,a beautiful, witty face and expressively-playfully eyes full of promises. Slender body but with curves in the right places. With rich physical boobs that you never want to stop caressing,kissing or squizing them.She knows how to break the ice once you meet her, making you at once feel at ease,captivating you with that lovely sweet smile.Concerning hygiene rules and cleanliness not a word to be said. Cleanliness is her MUST !!!Each inch of her body smells sweetly. Sexually her manner of making you happy is magic...unique !!! Her attitude,her skills are amazing indeed. Her kisses are full of passion,deep,wet and so sweet,giving you the sense that you kiss your girlfriend.Guys if you treat her like real gentlemen then she will pay it back to you in double.The girl doesn't try simpy to please you, she lives everything she does,never gets tired,never looks at her watch. She always offers the best part of herself in order to leave you pleased and completely satisfied. The absolutely GFE situation, you'll never want to get away of her !!! Playful, pleasant,very nice girl,deadly witty,funny,sociable,very hot and sexy. She's endowed with a sort of out of the ordinary-exotic beauty,sometimes provocative...A TRUE WOMAN !!! In the field of sex she leaves you to take the game in your hands but also she easily takes initiatives that most of the times startle you due to her unlimited fantasy.She's very active indeed,passionate in all positions,warm and wet throughout the meeting.Her blowjob is devine !!! Deepthroat, wet, skillful tongue, not using her hands. She adores the pose of 69 and with your proper handling(her clit is so sensitive) you can easily rock her to Heaven !!! Also endowed with well - formed fingers and sexy soles and toes,i always take advantage of licking and sucking them as i'm a keen of feet fetish.With all my experience i've got so far i could reasure you that Nika is one of the best escort city tour. I undoubtedly fully recommend her !!!! I always await her to come back with the same strong desire and passion !!! For one more time I've had a memorable date with Nika. Thank you honey for the best moments you shared with me !!! Till next time,be well " Pretty Woman " !!!! Players go for it and do not miss her !!!!
2015-05-29 Client: twin80
: 9.0
: 7.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-25
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
it is a nice girl..skinny with very nice ass and nice breast.good looking generally ...communication very good ...in the bed is ok. but just ok. she could be more active..
2015-05-27 Client: Constantin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Mykonos
Meeting length:4 hours
Meeting date:2015-05-25
Cost:€ 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Our date in Mykonos with An absolute Gem,a women that knows what she wants and what You need,great for dinner in and out of the bed or any leisure with pleasure.You will not regret it.
1.She has the most explosive personality just find out for your self.How she is -is what is said before.2.Knows exactly what buttons to press.3.She loves what she does and this is very special ( she likes to treat you individually.)this is what I liked.
Carolina baby ...thanks for the great time in Myk see you soon Constantin
Escort comment:
What is so great about it that I know & you know what is the top secret , thank you xxx.
2015-05-27 Client: johnkarapapas
: 5.5
: 2.5
: 5.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-05-26
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Good looking girl with a very bad attitude. If she doesn't like what she does it would be better to stop. I left on the half hour. Not suggested. Nothing else. Wasted money
2015-05-26 Client: kiriakos26
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Volos
Meeting length:1 hours
Meeting date:2015-05-25
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Απλα φανταστικη!!! Ο,τι και να πεις ειναι λιγο για την Εβελινα...εκρηκτικη, ομορφη, γλυκια, δραστηρια και γενικα απολαμβανει αυτο που κανει. Τα δινει ολα για να σε ικανοποιησει. Αξιζει μεχρι και το τελευταιο λεπτο που θα ξοδεψεις μαζι της...δεν θα θες να φυγεις ποτε. Ξερει πως να περιποιηθει εναν αντρα και ποτε να του φερθει γλυκα και ποτε λιγο πιο βιαια αναλογα με τα γουστα. Η πιπα της δεν υπαρχει ενω και το κορμι της ειναι θανατηφορο!!! Οπως λενε γυναικα χωρις πιασιματα δρομο χωρις σηματα..και η Εβελινα εχει τα τελεια πιασιματα. Μια ματια της στα 4 θα σας πεισει για ολα αυτα :). Χερομαι που ειχα τι τιμη να σε συναντησω και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...Φιλια!!!
2015-05-25 Client: Grestal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2015-05-18
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What shall I say for these two ladies ...They were in Thessaloniki for a short stay and I was very lucky to meet them both in their Hotel ..
It took them few seconds to recall my face from the previous meeting
I will not bother you with nasty details I will point out few things
Gyuzel improved the air bags and now she is even more attractive for the boob lovers ...
This girl has the devil inside her ... 12 points for her blow job and 12 points for being restless
My small friend down there was disappearing in her mouth
The best of all was the "stereo" blow job that I enjoyed from both ladies with a happy ending in mouths chicks and cum swapping
As for Vanessa ..the silent power ..she came only twice

Best duo EVER ..highly recommended

Kisses Girls ..and see you soon
2015-05-25 Client: Vasilis
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-02-18
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Έχει περάσει καιρός και νοσταλγό, η ημερομηνία δεν είναι ακριβής.. Μετά από προτροπή φίλου κανόνισα ραντεβού με Βανέσσα και Μπιάνκα, το ραντεβού το έκλεισα με 3 sms σε 5 άστερο ξενοδοχείο. Τα κορίτσια ήταν πανέμορφα όμως η Βανέσσα ξεχώριζε, είχε το πάνω χέρι και η Μπιάνκα ακολουθούσε τις εντολές τις, φοβερή χημεία οι δύο τους. Ένιωσα σαν να παίζω σε πορνοταινία. Ήταν καθαρές και ευχάριστες και έμεινα 100% ικανοποιημένος.
2015-05-24 Client: tasoos
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2015-05-22
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
great looking girl..even better than the photos...also has a polite and good character...i was completely satisfied with the meeting...thank you channel..hope you too have a good time and see you again

Back to Top