Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2014-12-04 Client: samyel
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:75 min
Meeting date:2014-12-02
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
δεν ειναι το εσκορτ που θα σε αναλαβει χωρις να κανεις εσυ πολα πραγματα!!εχει ομως κ αρκετα θετικα στοιχεια!!καταρχην απο εμφανιση οτι βλεπεται με μονο 5 της εκατο φωτοσοπ θα ελεγα!πολυ ελαχιστη διαφορα στο προσωπο,κ οχι τα ακρως ντουμπανα οπισθια της φωτο!αλα πραγματικα πολυ αξιολογα!για μενα πολυ σεξυ εμφανιση!!προσωπο που υποσχετε πολα!!στηθος τελοιο τριαρη,φυσικο κ στητο!!μεση δαχτυλιδη!!μαυρο δερμα!κ οπισθια για αμαρτιες!!το 9 στο λοοκ το εβαλα μονο κ μονο γιατι εχει μια ουλη πανω απο το νινακιτης απο εγχειριση!μαλι καταμυρο ισιο κ πρασινα ματια!!οταν πρωτομπηκα συναντισα ενα κοριτσι θα ελεγα φοβισμενο κ αγχωμενο!δουλειαμου να κουλαρω κ να το φερω στα ισατου!!οπου εσπασε ο παγος,αρχισαν τα χαμογελα!κ δεν αργισαν να ξεκινησουν τα προκαταρτικα υστερα απο δικητης πρωτοβουλια!ξεκινησε με στοματικο πολυ χαλια!πολυ ριχο κ με πολυ χερι!μετα απο καθοδιγιση κ απο ενα καλο ζεσταμα βελτιωθικε αρκετα!!οχι ομως πανω απο μετριο!!cim κανει για τα πενηντα,αλα δεν της αρεσει καθολου,παρα λιγο να κανει εμετο!!τωρα θα μου πειτε γιατι αβαλες οκτωμιση στις υπηρεσιες?γιατι το κοριτσι ειναι ολα τα λεφτα στα τεσερα!!απιστευτη θεα!!απιστευτα στησιματα!!σπαει τελοιως τη μεση,ξαμπλωνει τερμα κατω με τα στηθοι,γυριζει το κεφαλι κ σε κοιταει συνεχως με ενα προστυχο υφος σα να σου λεει,γουσταρω,χτυπα με δυναμη κ μη σταματας καθολου!!γουσταρει μαλιοτραβηγμα κ μπατσες στα οπισθια!!με εκανε κ τελοιωσα δυτερη φορα χωρις στματικο στα τεσερα!πραγμα ακατορθωτο για εμενα!!!!συν οτι φωναζει κ αρκετα!!!πραγματικα απο τα καλυερα doggie που εχω κανει!!!φιλια αρκετα καλα!!τα δυνατης σημεια,ακρως σεξυ εμφανιση!!φοβερη στα τεσερα!!!εγω πραγματικα θα τη ξαναδω γιατι ειναι αληθινη!!αυτο που δεν της αρεσει στο λεει!κ αυτο που της αρσει στο λεει,στο αποδικνηει,κ τα δινει ολα!!!!!ξεχασα να πω οτι δοκιμασαμε κ για αναλ αλα μου ειπε οτι ποναγε πολυ κ σταματησα!!
2014-12-01 Client: samsok
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-12-01
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΣΤΙ. ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η 1/12/14 ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ ΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ
ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΕΧ , ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΗΟΤΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΝΙ
ΓΕΥΜΑ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ 10. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΧ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΣΤΥΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΤΥΣΗ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Η ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΦΙΑ!!!!!!!
2014-12-01 Client: empago
: 7.5
: 2.0
: 3.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-29
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Den tha egrafa an den evlepa ta sxolia ton dio proigoumenon sxoliaston .
Giati ego alla diapistosa kai ston topo mou mia parimia leh pos to ftino kreas den to trone oute h skilh '
H kopelitsa kani gia mpordelo psekaste skoupiste telioste afto kai tipote parapsno lipame !
2014-12-01 Client: nakamoto
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing, joyful, playful, genuine, personality!! Active in sex! Recommended!

Ξεχωριστή παιχνιδιάρικη προσωπικότητα που βγάζει και στο κρεβάτι. Πολύ καλό σεξ, τα αγγλικά της είναι για τα βασικά αλλά το καλύπτει με το παραπάνω!
2014-12-01 Client: kostaspap1988
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2012-12-06
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
it was my first escort experience before 3 years.and i think it's the best of the girls i go with...i just write this review because i remember you baby... i will try to meet you again. and i want to see how you are now.also we stayed at met hotel which ise the meaning of luxury
Escort comment:
Ευχαριστω μωράκι :*
2014-12-01 Client: lambros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-30
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Simona thank you so much for a very beautiful time... I really enjoyed my time with you... You are a really nice girl and i would love to see you again sometime!!! Many many kisses!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-12-01 Client: MANOS
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-12-17
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντηθηκαμε. Ηταν σε ξενοδοχειο στα νοτια προαστια 5 αστερων
Ανοιγω την πορτα και βλεπω ενα πάνεμορφο ξανθο πλασμα 2 μετρα, μια κουκλαρα. Εμεινα κοκκαλο, δεν πιστευα στα ματια μου.Ορμαει επανω μου και ειναι σκετη ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ, στοματικο τελειο και ολες οι στασεις τελειες. Ελατε να προλαβετε αυτες αυτες τις ηδονικες στιγμες.
Θα ηθελα συντομα να συναντηθω μαζι της.
2014-11-30 Client: Akis2
: 1.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:45 min
Meeting date:2014-11-23
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
Sinantisi se xoro sthn Athina. H kopela erxetai sthn ora ths alla pliris apogoiteusi. Oi photo exoun toso photoshop pou nai men einai dikes ths alla se kamia periptosi den thn perigrfoun. Anigo porta, ths gelao kai th sloe na perasei kai mou leie an den paro lefta den mpani mesa. Tha klaite ta lefta sas. Kamia sxesi me tis photo simperifora kai service aparadekta. Sketi koroidia.
2014-11-30 Client: samyel
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:135 min
Meeting date:2014-11-29
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
εχω ξαναγραψει για το πολινακι,αλα επιδει το κοριτσι ειναι τελοιο θα του κανω μια αναφορα ακομα γιατι χωρις πολα λογια αξιζει πολα!!!εγω βεβαια μπορει να το λεω πολινακι,αλα η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλο εσκορτ σε ολα,παρολο το μικρο της ηλικιας της!!κ θεωρω,μαλον οχι θεωερω!ειμαι σιγουρος λογω πολυς μεγαλης πειρας οτι το πολινακιμας θα πεζει στα τοπ ευρωπη ισωσ κ ποιο μακρια!!ιδη γυρισε απο τουρ στη νεα υορκη το μικρο οπου διεπρεψε!!!σωματαρα,φυσικο στηθος c!πολυ γλυκο προσωπακι με λιγο ακμη λογω ηλικιας που εμενα προσωπικα στη συγκεκριμενη αντι να με χαλαει με φκιαχνει!!φοβερη επικοινωνια!!το κοριτσι ειναι πολυ ανοιχτο σε ολα!!φοβερη διαθεση!!μιλαμε για το τελοιο εσκορτ!!ο απολυτος ορισμος!!δηλαδη εσκορτ δεν ειναι μονο στιλ barby παρε κ κανα μπουκαλι μαζισου γιατι με το εργαλειοσου μονο δεν θα τα βγαλεις περα!!ειναι κ αλα πολα!!το γουσταρει πολυ αυτο που κανει!το δειχνει κ το αποδεικνιει!ειναι τσεκαρισμενο!!καθαροεμο gfe!που οταν πρεπει ομως μεταμορφονεται!!!δεν χρειαζεται να ζυτησεις κατι!της λες απλα κανε οτι σου αρεσει εσενα, κ απλα ασε το παιχνιδι σε αυτη!!!σημειωτεον οτι πηρα το πολινακι στης 23.οο κ εκατσα μεχρι της 1.15 με δικητης θεληση χωρις χρηματα!κ αν δεν καβλωνε καποιος να γαμισει στης 1.30 ειμαι σιγουρος θα μας εβρισκε το πρωι!!πολινακι εισαι κ γαμω τα κοριτσια χωρις καθολου υπερβολες!!!!!!
2014-11-30 Client: petrosdo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-27
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This girl is amazing,she makes really enjoying you!
Μόλις μπήκα είδα μια μικρή τσαχπινούλα με ζεστό χαμόγελο. Ωραίο προσωπάκι, λυγερό κορμάκι, μα το μεγάλο τις ατού είναι το πανέμορφο κολαράκι. Μου τα έδωσε όλα στο κρεββάτι και πέρασε ευχάριστα η ώρα μαζί τις. Θα την ξανά προτιμούσα σίγουρα. Φιλάκια Denisa!
2014-11-30 Client: stelioslis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-29
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
SimonaI'm get in love with you.!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are an Angel I will see you again!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-29 Client: xPeter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-13
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I have just ceated this account to write a Review about Pelin , because I had a great time with her. First of all, she is just like the pictures concerning her body. As for her face i was a little sceptical at the beginning because it is blurred in the pictures, but in reality it is very beautiful and sweet. Most notable are her big green eyes, when she stared at me I felt like being hypnotized. When I entered the room she was really friendly and welcome me smiling and so I felt very comfortable immediately. She is a very funny person and laughs a lot and you feel like being with a good friend. In addition to that she speaks very good English so its easy to communicate and you can talk with her about many topics during the social time. Now when it comes to SEX she is amazing and knows exactly what to do and how to execute it perfectly. She does all the Services that are listed above and she did not deny me anything, in reasonable terms of course. In General she seemed to enjoy our meeting a lot. Another notable aspect is her kiss. She kisses so good that I felt like I was paralyzed and although she smokes her breath was really fresh. Moreover she doesn't look at the clock during the entire meeting and doesn't rush. Another good thing is that she didn't ask for the Money at the beginning of the meeting like most escorts do. I can say for sure that if you decide to meet her you won't regret it.
Παιδιά είναι πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Προτείνεται σίγουρα όταν ξανάρθει.
P.S.:Pelin ich hatte viel Spass mit dir, danke! Ich hoffe dich wieder zu sehen.
Kussen
Escort comment:

Σας ευχαριστώ αγαπημένος
Sas ef̱charistó̱ agapi̱ménos
Aufwiedersehen...
2014-11-29 Client: leonidasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-29
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What can i say about Julia. i said myself that i must meet her one day and finally did it! The sweet girl with her athletic uniform, the firm body and full of energy smile, was the first impression.
When i visited her room, i met something different...! she opened the door and she was wearing a black, tight short dress with her louboutin stilletos. I was stunned! beautiful, classy, totally the kind of a woman to die for... she welcome me with her warm smile and a nice hug and deep kiss with her amazing lips.
On the battlefield... she is a weapon of mass destruction! her nipples are reacting quickly... and she gets sooooo wet.!
on her turng, she is capable of making you cum quickly with her amazing oral skills! deepthroat, wet and her amazing eyes starring at you.
This girl transforms to a she devil woman very quickly and she enjoys sex more than you possibly imagine! Anal, atm, pussy to mouth you name it... you got at its best!
Social time is great, you will think that you having discussion with one of your best friends, yet she keeps you warm for the fight! ;)
thank you my wonderful Julia! I expected something extremely hot, but you exceeded that.!
hope to see you soon for more than just an hour babe!!!!!
filakia moraki!
2014-11-28 Client: ΔΥΣΗΣ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-28
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
δεν κατάλαβα πότε πέρασαν οι 2 ώρες-έχει απίστευτα γκαβλιάρικο προσωπο και ματάρες,συμμετοχή στο σεξ κ διάθεση έχει πολύ μεγάλη,πίπα άριστη,χαίρεσαι να μιλάς μαζί της-value for money!
2014-11-28 Client: chr82
: 8.5
: 7.5
: 5.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-09-19
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τυχαία η ημ/νια. Συνάντηση αργά το βράδυ σε κεντρικό (πολύ μέτριο) ξενοδοχείο. Πολύ εύκολο το κλείσιμο ραντεβού με το γραφείο και δελεαστική η τιμή μιας και οι περισσότερες παίζουν στα 200Ε. Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως τις φωτό, καθαρή, μικρή σε ηλικία, έχει ένα θέμα με τα αγγλικά (δύσκολο social time..). Γενικά μια μέτρια εμπειρία.
2014-11-27 Client: samyel
: 8.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-25
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
μπραβο στο μπαρμπουλι γιατι παρολο που ειναι μια σταλια,εχει καταφερει πολυ ντορο γυρω απο το ονοματου!9 στην επικοινωνια γιατι παρολο που δεν ξερει καλα αγκλικα,το παλευει πολυ κ τα καταφερνει!8 με επιηκεια στο λοοκ γιατι σιγουρα δεν ειναι οπως οι φωτος!προσωπο μετριο προς το γλυκο,στηθος σιλικον αλα καλη δουλεια,στο μεγεθος που πρεπει κ με ρωγα καγκελο!οπισθια οχι της φωτο κ ελαφρωσ πεσμενα!σωμα αδυνατο ακρωσ μοντελε!βαλε ρε κοριτσιμου 5-6 κιλα επανοσου να δειξει κ ο κολαρακοσου κ τα μπουτακιασου που ειναι σαν ακριδας!κ δεν λεω!δεν μπορει να ειναι ολες μελινα!αλα ρε πουστημου δεν μπορω να πιανω κοκαλα!!κ ενα πραγμα που μου τη σπαει πολυ!ενω ειναι στο σωμα πεντακαθαρη!εαν μου ερχεται απο μαλια η μυρωδια της αλουσιλας πραγματικα σπαζομαι!!ξυπνα μιση ωρα νωριτερα μωρομου το πρωι κ λουσου!!κ τωρα στν αγωνα!10 φυσικα γιατι τα κανει ολα κ αριστα!!καθαροεμη πορνοκατασταση!καταπινει,ξυλο,μπατσες,μαλιοτραβηγματα οτι μπορεις να φανταστεις κ αλα που δεν τα βαζει το μυαλοσου!!φωνες κ εισαι πολυ αντρας!τι εργαλειο ειναι αυτο!!φυσικα δεν τσιμπαμε!!μου θυμισε angelina rus αλα σε πιο σκληρη εκδοση!εχει πιασει το νοημα οτι οι ελληνες γουσταρουν καομποιλικια κ περνει ολο το χρημα!!πρωτο πραγμα οταν μπεις μεσα θελεις αναλ?κ οταν παρει το εξτρα πενηνταρι ζητα οτι θες!κ να μην ζυτησεις θα στα προτινει αυτη!!αλλα!!!!πολυ καλη δεν λεω!!αλλα στημενο!!περισοτερο με εξιταρουν κοριτσια στιλ betty domιnick που τους προσφερεις 100 για εξτρα,δεν τα περνουν κ σου λεν δεν κανω τιποτα εξτρα!κ μετα παλευεις κ αγωνιζεσε κ οταν βρεις το κουμπιτους στα κανουν δωρεαν τη συγκεκριμενη στιγμη γιατι τις τρελανες πραγματικα κ γουσταρουν χωρις εξτα χρηματα!!!!συμπερασμα.οσοι γουσταρουν αρβαλες κ τρελα,να κατσουν να σκεφτουν οτι ανωμαλια περναει απο το μυαλοτους κ να πανε!κλεισιμο ομως απο προηγουμενη μερα γιατι γινεται χαμος!!οσοι τα εχουν ξεπερασει αυτα κ θελουν κατι πιο ειδικο κ εκλεπτισμενο οπως εγω!οχι!!
2014-11-27 Client: panospan
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-26
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Barby. Μια από τις καλές περιπτώσεις συνοδών. Οι δυο τελευταίες φωτό είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Συνάντηση σε ξενοδοχείο του New World στο μετρό, ο θεός να το κάνει ξενοδοχείο, πολύ μικρό δωμάτιο, στο μπάνιο ένιωθες σαν περιπτεράς. Μπαίνεις με το κεφάλι, βγαίνεις με τον κώλο. Η συνεννόηση με το πρακτορείο με sms άψογη (εύκολη και γρήγορη). Ανοίγει η πόρτα και το μάτι μου έπεσε στο στήθος της (έμαθα ότι είναι πρόσφατα φτιαγμένο από Α σε C) καλοσχηματισμένο και αυθάδικο. Σώμα μοντέλου, αδύνατη, ψηλή, του γούστου μου με άλλα λόγια.(ακούς birds?) Λίγη κουβεντούλα στην αρχή, δεν καταλάβαινε και πολλά (στα μείον αυτό). Ρωτάω: cim? Ohh yes μου απαντάει, και μου κάνει κίνηση με το χέρι της πάνω κάτω στο λαρύγγι της. Όπα λέω άλλη Xaviera Hollander μας βρήκε. (οι 45+ σε ηλικία την ξέρουν). Πίπα βαθιά, υγρή με ένταση και τελείωμα στο λλααρρυυγγι με τρέμουλο από μέρος μου γιατί δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Εγώ τελείωνα και αυτή εκεί συνέχιζε. Μπανάκι, τσιγαράκι, προσπάθεια συνεννόησης και δεύτερος γύρος με απαλό μασάζ και σεξ σε ό,τι στάση μπορείς να φανταστείς. Στα τέσσερα δε η κοπέλα είναι .... Κουνήματα, σπασίματα, χωρίς να κουνιέμαι εγώ κουνιόταν αυτή. Στριφογυριστό, σκαμπανεβαστό, και ότι άλλη λέξη γνωρίζεις πες την. Δάχτυλα παντού. Τι να πω. Άξιζε τα χρήματα. Ααααα μην το ξεχάσω ! Τέλειωσε δεν τέλειωσε, προσποιούνταν ή όχι οι κραυγούλες της (ήταν αληθοφανείς) καθώς και το σφίξιμο των σεντονιών με τα χέρια της, εμένα με έφτιαξαν
Για το πρακτορείο. Παιδιά αλλάξτε ξενοδοχείο γιατί μειώνει την ψυχολογία του πελάτη. Με άλλη διάθεση θα μπεις σε ένα δωμάτιο τετράστερου ή πεντάστερου και με άλλη σε ξενοδοχείο τύπου Ομόνοιας.
2014-11-25 Client: Constantin
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-24
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sofia is a sexy kitten in bed ,very good moments and very genuine women that needs time to get to know eachother(I enjoyed our time )great body and personality , can't explaine more ,you certainly should try.(wink)
2014-11-25 Client: mmmm
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ SEX ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΥΦΙΛΑΚΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΩΡΑΙΑ.
2014-11-25 Client: s1122
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Camilla is a very cute Baltic girl,with very good social time,always smiling,very charmy,beautiful eyes.she is young ,with curvy body in the right points and she do everything for satisfy u..very active sex,bj with very good technic,so everything was perfect..first time in Greece,i hope to see her again here..thank u camilla
2014-11-24 Client: samyel
: 4.5
: 5.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2014-11-23
Cost:€ 100
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
ανοιγω τη πορτα κ βλεπω ενα αρκετα γλυκο κοριτσι με ωρεα ρουχα,κ λιγα σπυρακια στο προσπο τα οποια ενταξει δεν ειναι κ τοσο ασχημα!με ξεγελαει η εμφανιση κ πληρωνω τα χρηματα!μεχρι εδω καλα!!μολις εβγαλε τα ρουχα ομως πολυ χαλια!το κοριτσι πρεπει να ηταν πολυ χωντρο!εχει σε ολο το σωμα τομες απο χειρουργειο!μαλον για αφερεση λιπους!!πολυ ξενερωμα!!τελικα εκατσα αφου την ειχα δεχτει,μονο για μιση ωρα.πηρα τα μισα πισω κ εφυγα!!στοματικο πολυ ριχο!σιμ ενω λεει οτι κανει δεν κανει!κ στον αγωνα πολυ μετρια!!χαλια!!!
2014-11-23 Client: Kodos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-23
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What to say about my sweet godess?She is tha one and only perfect escort around. A woman aof pure perfection. Sweet as honey and wild as a tiger. the scent of her perfect body enchanted me. Thank you my love. I will be eternally yours.

Escort comment:
I am happy that together we experienced exciting moments that remain forever in our memory!!!
2014-11-23 Client: John_Th
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-11-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Υπέροχο βράδυ με μια φοβερή κοπέλα.

Ποτό, κουβέντα και πολύ σεξ.
Έτσι θα θέλαμε να είναι οι γυναίκες μας ! Θα ήθελα να την ξανασυναντήσω πολλές φορές.

Ο χρόνος παραμονής μου στον χώρο της είναι παραπλανητικός όπως και η μέρα.
2014-11-23 Client: John_Th
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-09-17
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η κοπέλα είναι ταυτόχρονα πολύ καλός χαρακτήρας, σέξυ και δεκτική σε όλα.
Συστήνεται και για πολύωρες συνευρέσεις αφού εκτός της καλής παρέας δεν αφήνει να περάσουν πάνω από 5-10' από τον έναν γύρο στον άλλο.
Το μυαλό της είναι στο σεξ για να σε ικανοποιήσει και πιθανόν τον γουστάρει.

Ωραίο σώμα με πολύ απαλό δέρμα.

2014-11-23 Client: samyel
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:75 min
Meeting date:2014-11-22
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
καταρχην να πω οτι δεν ειμαστε κ τοσο βλητα με κατι αξιολογητες που εμφανιζοντε απο το πουθενα σαν αλεξιπτοτα κ κρινουν με δεκα μια κ μονο κοπελα στη καρεριατους κ μαληστα κοπελα που τη ξερουμε κ αν ειναι αυτη κ αλες για δεκα τη πρεπει να βαλουμε στα αστερια??σιγουρα η καθε κοπελα εχει την αξιατης!κ σιγουρα πρεπει να εχει βαθμο κ τιμη που της αξιζει!!δεν ειμαστε ολοι το ιδιο φυσικα!αλα το καλο ειναι καλο,το μετριο κ το πολυ καλο αναλογα!τελος παντον στο θεμα αλισον τωρα.η alison ειναι ενα πολυ ομορφο κοριτσι απο αυτα του γουστουμου,με πολυ γλυκο προσωπο,ανοιχτη λεκανη κ ωρεα πισηνα οπως κατα τη γνωμημου πρεπει να ειναι το σωματοτυπο μιας ωρεασ γυναικας!λεπτη μεση φυσικα,ωρεο συλικονατο στηθοσ!!επεμβασουλα κ στο προσωπο που της παει ομως!κ γενικα πολυ ωρεα παρουσια!!την ειχα συναντισει πριν τρια χρονια οπου τοτε απο σερβις κ συμπεριφορα ηταν μηδεν!ουτε φιλα,στοματικο με προφυλακτικο,μη εδω μη εκει!!το ντουμπαι μετα ομως μαλον την εστρωσε κ γυρισε ενα κοριτσι εντελως μεταμορφωμενο σε ολα!!καταρχην φοβερη διαθεση κ χιουμορ!!στοματικο χωρις προφυλαξη,αρκετα καλο!που οταν της κανεις 69 τρελενεται αρκετα!ανεβαζει πολες στροφες κ το κανει αψογο!!φιλια βαθεια με γλωσα!!στασεις κ αγωνας με παθος κ δυναμη!!κ εκει που παραξενευτκα εντελως,τη ρωταω για cim με 20 εβρο κ μου λεει οχι λιγα!τελικα στο 69 δεν αντεξα γιατι με τρελανε κ της τα ριξα στο στομα!ελεγα θα φυγει τρεχοντας κ θα με βρισει!προς μεγαλημου εκπληξη τα πηρε ολα στο στομα!πηγε εφτυσε με την ησυχιατης,με ειπε μονο κακο παιδι!γυρισε με το γελιο,κ δεν ζυτησε κ τιποτα εξτρα!!μπραβο alison!!πραγματικα με εντυποσιασες!!κ σιγουρα εαν μπορουσα πριν φυγεις θα σε ξανασυναντουσα!!συμπεχτες πραγματικα πολυ καλη περιπτωση!!!!τελοιωνοντας να πω οτι τα δεκαρια δεν μπενουν τοσο ευκολα!!δεν βαζουμε δεκαρια σε κοροτσα που ειναι πραγματικα αστερια κ παλι προσεχουμε!απολυτο δεκα σημενει κοροτσι θεος σε ολα!!κ φυσικα δεν τσιμπαμε με τα αλεξιπτωτα!!!
2014-11-21 Client: GunhildNor--
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She likes obviously very well what she's doing, very good insight. She takes her time, no stress or watching the clock. She seems concerned only to give you a memorable experience. Excellent GFE from end to end.
Thank Sofia, I will definitely return!See you next time.
Takk Sofia, jeg kommer definitivt tilbake!
I believe if you are polite and kind to her she will do her best to please you. I myself am looking forward to seeing her again.
2014-11-20 Client: Kokas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Συνάντηση με την Βασιλική αφού ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την γνωρίσω και τελικά ο επιμένων νικά

Ολα όσα έχουν γραφτεί για την Βασιλική από τους προηγούμενους ισχύουν μέχρι κεραίας.Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το σπορ η κυρία με Κ κεφαλαίο είναι must see.Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές και δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν δοκιμάσει δεν σταματάνε να την συναντούν ξανά και ξανά.

Από εμφάνιση προσωπικά για τα δικά μου γούστα είναι καταπληκτική.Είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες και έχει πολύ ωραίο και θυληκό κορμί.Αλλά εκεί που η κούκλα δεν παίζεται είναι στο πρόσωπο,φοβερό βλέμμα και μάτια,πολύ γλυκιά φατσούλα και πάνω από όλα ένα τρομερό και συνάμα πονηρό χαμόγελο.

Στην πράξη η κοπέλα πραγματικά είναι πύραυλος,δεν κωλώνει πουθενά και ξέρει να κάνει ένα άντρα να περνάει καλά.Θα συμβούλευα σε όσους την συναντήσουν να της αφιερώσουν χρόνο και να την περιποιηθούν και σίγουρα και η Βασιλική με την σειρά θα τους ανταποδώσει την ευχαρίστηση πολύ παραπάνω.

Πρέπει να σημειώσω βέβαια και ένα πολύ αρνητικό: Είναι άκρως ερωτεύσιμη:-))))))))
2014-11-20 Client: kostaspap1988
: 8.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
in continue to my review...it was my third time writing review and i didn't notice that i put 2.5 on looks.. he made me the best blowjob .the girl is pleasant and want to have fun...see you soon baby...
2014-11-19 Client: spiros
: 5.5
: 5.5
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-17
Cost:€ 0
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Γράφω και εγώ μια κριτική. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ καλή κοπέλα που κάνει τα πάντα και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με το χαμόγελο στα χείλη. Από εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες και από κοντά ακόμα καλύτερη με πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραία μάτια. Επικοινωνία πολύ εύκολη και άνετη. Στο SEX είναι πολύ καλή και νιώθεις ότι το γουστάρει και η ίδια και σε καμία περίπτωση μια απλή διεκπεραίωση. Προτείνεται σίγουρα.
2014-11-18 Client: panos12
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γράφω και εγώ μια κριτική, αν και με έχουν υπερκαλύψει πλήρως οι προηγούμενοι. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ καλή κοπέλα που κάνει τα πάντα και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με το χαμόγελο στα χείλη. Από εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες και από κοντά ακόμα καλύτερη με πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραία πράσινα μάτια. Επικοινωνία πολύ εύκολη και άνετη καθώς μιλάει ελληνικά. Στο SEX είναι πολύ καλή και νιώθεις ότι το γουστάρει και η ίδια και σε καμία περίπτωση μια απλή διεκπεραίωση. Προτείνεται σίγουρα.
2014-11-17 Client: ToyBoy
: 9.0
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-02
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
She is my favorite, she is passionate,sweet,tender, enjoy what she is doing and trudr me she is doing it very well already miss her and i will see her very soon ..
2014-11-17 Client: samyel
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
εχω ξαναγραψει γιαυτο το κοριτσι οτι ειναι πραγματικος αγκελος!!πολυ πιο ομωρφο απο τις φωτο!!φοβερο σωμα,επιδερμιδα μικρου πεδιου!!στηθος μικρο αλα στητο κ τελοιο!σωμα αψεγαδιαστο!!προσωπο πραγματικο κουκλι!!για πρωτη φορα μπορει να ειναι λιγο μαζεμενη αλα εαν τη γνωρισεις ειναι πολυ ευχαριστος κ ανοιχτος χαρακτηρας!!παντα στην αρχη λεει δεν κανω αυτο δεν κανω το αλλο!οταν τη ζεστανεις ομως,το κουμπιτης δεν το λεω!ψαχτε κ θα το βρειτε!!οταν ζεσταθει λοιπον μεταμορφονεται ο αγκελος σε διαβολο!!πραγματικα δεν ξερει τι κανει!κ κανει παρα πολα απο αυτα που λεει στην αρχη οχι!!στοματικο τρελο,φιλια να σου καταπιει τη γλωσα,κουνηματα που σε στελνουν για ηλιο!!!απο τα καλυτερα city tour πιστευω!!
2014-11-12 Client: ody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το κορίτσι φαινόταν κάτι το διαφορετικό και ήθελα να δοκιμάσω. Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα θα την ξαναέβλεπα. Καλοσόρισμα με εσώρουχα και γόβες. Πολύ περιποιημένη κοπέλα, με ωραίο ασιατικό πρόσωπο και πύραυλος πραγματικός. Πέρασα μια ώρα από τις πιο ευχάριστες με 3 τελειώματα! Πραγματικά τα δίνει όλα για να περάσεις καλά και το καλύτερο είναι ότι το ευχαριστιέτε και το δείχνει. Αξίζε τελικά πολύ αυτό το διαφορετικό στο πρόσωπο. Thanks Lika!
2014-11-10 Client: samyel
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ καλη περιπτωση!!το κοριτσι γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα!!ποδια μακρια ωρεα!κολαρα ζορικη!!προσωπο ασιατικο αλα πολυ γλυκο!!!στοματικο βαθυ κ υγρο με τεχνη κ ενταση!!σε κοιταει συνεχως με ενα υφος που σε τρελενει!!γαμω τα στησιματα κ τα κουνηματα!!χυνει συνεχως!!αλο πραμα!!της αρεσουν κ οι δαχτυλοσκοπισεις παντου!!δεν λεει οχι σε τιποτα!!γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα για να σε ευχαριστησει!!!τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!αυριο θα τις παρω ντουο με βασιλικη!πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεξω κ τα δυο κοριτσα αυτα παρεα γιατι ειναι τουρμπο!!αλα θα δοκιμασω ειναι προκλιση!!!!
2014-11-10 Client: giannis.peir
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-11-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Vanesa and her friend at Larissa as incall.They are by far the best duo i have experienced in my whole life...
I knocked the door and 2 girls opened me in their lingeries wearing high heel sexy shoes..Very kind welcomed me in the room...We had a ten min talk to breaik the ice and learn each other. Vanessa is very social and friendly girl as also her friend too. She asked me if i would like to have a shower before we start... I said yes and i went to the bathroom. After 2-3 minutes both girls knocked the door and came in...They entered the bath and started playing each other.I was in the midddle feeling like being in heaven. Vanessa was kissing Guyzel and they started playing my cock which was already too hard... After 5 min we got out of bath and went to the bead...Vanessa came at 69 position spreading her nice and perfect saved pussy in my face...i started licking while she was moaning hard.Guyezel was licking my cock in front and vanessa was opening her ass with both hands. The show was shocking.I put condom and Vanesa came on top.Then Guyzel sit on my face kissing vanesa with tongue and playing her tits while Vanesa was riding my cock.i have never felt like this in my life.I was licking Guezel and fucking Vanessa at the same time... First time lasted 30 minutes. I could not keep more. They took out condom and cummed with both of them licking the top of my cock.
Got to shower and came out. We smoked to relax and had a drink...Social time with both very nice...After 20 minutes second round with Guezel on 4 and Vanessa with legs wide opened being fingering by Vanesa...Got crazy.Fucking for some time and then they changed. I changed condom and then i started with Vanessa. I was fucking her hard took out the condom and spread my cum over her perfect ass with Guyezel licking the cum.Guys this was my most amazing experience in Duo i have ever made...We stayed and talked without any pressure.If i could they could continue fuck for 3rd time too. I got to the shower got dressed and left...Thanks girls i love you and for sure i want to taste u again and again in the near future
Many kisses babes you are the best by far.....!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-09 Client: samyel
: 7.5
: 6.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
οταν γραφουμε κριτικη πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι γιατι επηρεαζουμε κοσμο που δινει τα λεφτατου κ ειδικα αυτες τις εποχες δεν βγενουν ευκολα το ξερουμε ολοι!!ετσι λοιπον κ εγω επηρεαστικα απο τον προηγουμενο συμπεκτη κ αναρωτιεμαι?το μονο κριτηριο σε μια βαθμολογια ειναι οτι η κοπελα ειναι 20 χρονων?τελος παντων γουστα ειναι αυτα!!η κοπελα ειναι πραγματι πιτσιρικα,πρωτο τουρ της.προσωπο αδιαφορο,κοντη γυρω το 1.67!με μεγαλο στηθος φυσικο αλα πεσμενο!σωμα καλο με αρκετα καλα οπισθια, οχι ομως οπως στης φωτο!!μαλι λαδομενο κ απεριποιητο!κ εδω παλι στο μυαλομου η βασιληκουλα με τη μαλουρατης τη περιποιημενη,το μακιγιαζτης το αισθησιακο,τα νυχια τελοια!!διαθεση,ορεξη,γελιο,ταπεραμεντο,ναζι,υπηρεσιες!!τα εχει ολα το αστερι αυτο!!ευτηχως ερχεται αυριο κ θα δουμε ασπρη μερα!!στυο εργο τωρα η πιτσιρικα,στοματικο χαλια!!στο dogy αντι να σπαει μεση προς τα κατω τη σηκωνει ψυλα!ξενερωμα!!ετηχως που εβγαζε κατι κραβγουλες γιατι παρα λιγο να μου πεσει!!καθολου καλα στησιματα!!επικοινωνια χαλια!!δεν μιλαει αγκλικα εκτος απο 5 λεξεις!ολη την ωρα με το κινητο!!στο μονο που συμφωνω συμπεκτη μαζισου το κρασι!πολυ καλη επιλογη!!ειναι ακομα εκει κ το δοκιμασα!!
2014-11-08 Client: Ἀγάπιος
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Την Liza την έχω συναντήσει 2 φορές αλλά και οι δύο έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μου. Η κοπέλα είναι νέα με απίστευτο χαμόγελο και μεγάλα μπλε μάτια! Οταν σε τσιμπουκώνει και σε κοιτά είναι όλα τα λεφτά. Τα βυζιά της είναι έργο τέχνης με τον πλαστικό της σε μεγάλα κέφια. Στο σεξ τα δείνει όλα αρκεί να τις πεις τί θέλεις και αυτή θα το κάνει... αλλά αυτό που μένει είναι η πίτα της, βαθιά με πολλά φτυσίματα και γλυψιμο όλης της περιοχής. Η κοπελία είναι αυτό που βλέπεται... Μία ζούμερη 25 άρα με μεγάλα στήθη και κώλο πεταχτό τον οποιο δινει απλόχερα σε ολες τις στασεις και δειχνει να το απολαμβανει κιολας! Την συστήνω ανεπυφίλακτα σε όσου αρέσουν οι ζουμερές και όχι τα κοκαλιάρικα μοντέλα. Thx baby ... See you soon!
2014-11-08 Client: sakis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing slim petit girl.She has passion and she enjoys sex in every way.Very nice body and very flexible in bed.She will do almost anything ,and always with a smile. I really liked her sexy mood...
Higly reccomended !!!
2014-11-08 Client: kostaspap1988
: 2.5
: 10.0
: 2.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-07
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
i just arrived home after i met vera...first of all...we are arange the meeting with to messages. the girl is very clean kai tries to satisfy tha costumer...very good blowjob and deepthroats. i am a young boy and some things didn't like me.. overall is a very good choice and i suggest everyone to meet vera hot
Escort comment:
Thank you for the comment of a young boy) And what do you think I am terrible !!)))
2014-11-06 Client: samyel
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-03
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συμπεχτες εδω εχουμε δυο πολυ καλες περιπτωσεις που προτινω!νικολ νεο κοριτσι,με πολυ διαθεση κ ορεξη!πολυ ανοιχτος χαρακτηρας παντα με το γελιο!!πολυ γλυκο προσωπο καλυτερο απο τις φωτο!μελανουρι με ωρεο φυσικο στηθος!πολυ ωρεο κολαρακι καταστρογκιλο!!πολυ καλο στοματικο κ σιμ!!προσπαθει να σε ευχαριστισει κ με το παραπανο!!μελινα απο αγγελους το δευτερο!μιλαμε για το τουμπανο!φοβερο προσωπο ιδια μενεγακη ισως κ πιο ωρεα!για κολω δεν συζηταμε!το τουμπανο!!συλικονατο στηθος που εμενα δεν μου αρεσει κ τοσο πολυ!αλα αυτης της παει λογω σωματοτυπου!!πολυ γυμνασμενη!μεση δαχτυλιδη!!απο τα καλυτερα στοματικα!!κ αυτη θελει να σε ευχαριστησει οσω καλυτερα μπορει!!μπραβο κ στα δυο κοριτσα γιατι οχι απλα τιμανε τα λεφτατους,τα υπερτιμανε!!οχι σαν την αλη τη ντιβα που τσατιστηκε γιατι της εβαλα ενα ενιαμιση,κ εχει την ιδια βαθμολογια με τη βασιλικη!κ εσβυσε τη κριτικη!!τωρα καταλαβα γιατι στα μπουρδελα την εχουνε χωσει!!αλα εκει οτι γραφετε δεν ξεγραφετε!!αλος εχει το ονομα κ αλος τη χαρη!!εχω γραψει 40 κριτικες κ μου εχουν σβυσει τις 15!!!δεν γινεται να εχω λιγοτερη βαθμολογια απο την ολιβια μου λεει η ντιβα!αφου δεν τη φτανεις κοπελαμου πως θα γινει!!το μονο κακο στα μπουρδελα δεν εχουν ολα τα κοριτσα!παω να γραψω για βασιλικη η οποια ειναι πραγματικα αστερι κ δεν την εχουν!!αλιως θα εγραφα μονο εκει!!

Back to Top