Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2014-07-16 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Volos
Meeting length:300 min
Meeting date:2014-07-06
Cost:€ 450
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντηση πριν απο 2 βδομαδες περιπου στο Βολο. Με τρελαινουν οι κοπελες που καταπινουν γι αυτο την εκλεισα. Ειναι ψηλη και γουσταρει πολυ το πηδημα. Βογγουσε και κουνιοταν σαν λυσσασμενη. Ετσι μου ρχοταν να πεταξω την καποτα και να της ζητησω να τα παρει στο μουνι της. Τελικα τα ρουφηξε ολα. Οταν εχυνα επαιζε με τη γλωσσα της το κεφαλακι. Ψηλη κοπελα που αξιζει τα λεφτα της. την εκλεισα για 2 ωρες. τελικα καθησα παραπανω (5 ωρες) πληρωνοντας για 3 περιπου. Γενικα περασα πολυ ωραια, μ εκανε να αισθανθω πολυ αντρας. Να περνατε ομορφα με ωραιες γυναικες
2014-07-16 Client: greekstud
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Generally a good escort, worth the time and money.

On the pro side
Natural tits (nice feeling on doggy, spanish bj etc)
Good BJ
Active sex, seems to enjoy it
Nice masage in between sessions

On the negative side
Use of lubricant
Anal not available
Super sensitive (don't bite my ass, don't touch my asshole I really don't like it etc)

On the whole you will for sure have a good time.
2014-07-16 Client: samuell
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
παρολο που εχω καποια χρονια στο χωρο κ αρκετα μεγαλη πειρα εκανα ενα λαθος!δεν εγραφα ποτε κριτικη.λαθος μεγαλο!προτεινω σε ολους τους συναγωνιστες να γραφουν οσο περισοτερο μπορουν!χρειαζομαστε ολοι ο ενας τη βοηθεια του αλου.ειμαο σιγουρος οτι ολοι εχουμε φαει τα παγωταμας!τωρα περι πολινας΄¨το μωρο ειναι πιπιναρος!!!δεν ειναι η θεα αλα ειναι το πιπινι ποθ θα δεις στο club κ θα το πλακωσεις στο πιτσι για να το βγαλεις!προσωπακι πολυ γλυκο κ πονηρο που σε προδιαθετει!πολυ ναζι κ θυληκοτητα!!!σωμα οχι γυναικαρας!πιπινιου ομως πολυ καλο κ φρεσκο σαν τα κρυα τα νερα!!διαθεση ατελειωτη παρολο που εχει ερθει απο tour στην ιταλια κ εκει για οσους δεν ξερουν γινεται ο χαμος!ειδικα στη milan τα κοριτσια δεν προλαβενουν ουτε νερο να πιουν!επι το εργον στοματικο αρκετα καλο εχω δει κ καλυτερα.αλα για την ηλικιατης κ την πειρατης καλο!ειμαι σιγουρος θα γινει αριστη γιατι εχει ορεξη!!φιλια πολυ βαθεια κ τα γουσταρει!στο κρεβατι πολυ καλη τα δινει ολα!της αρεσει παρα πολυ κ τρελενεται να τη φιλας στο λαιμο κ ταυτοχρονα να την παιζεις μα δαχτυλα παντου!!κανει κ anal δεν της αρεσει ομως κ το απεφυγα για να μην της χαλασω την διαθεση.εδω θελω να δωσω μια συμβουλη.σε μωρα οπως η polina οταν ανηγει η πορτα καλο ειναι να ειμαστε πιο χαμογελαστοι κ να λεμε κ κανα αστειο να σπασει ο παγος.δεν μιλαω για κοριτσια οπως margo,carolina,emily, sheila still.εκει οπως κ να εισαι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!αλα σε μωρα καινουργια στο χωρο θελει πιο καλυτερη συμπεριφορα κ θα το παρεις πισω εις διπλουν!!στεναχωριεμαι οταν μου λενε οτι οι περισοτεροι ελληνες μπενουν μεσα σοβαροι κ με τουπε κ οτι οι ιταλοι ειναι πιο ευχαριστοι γιατι εχουν πολυ χιουμορ κ καλυτερη διαθεση.τελος το μωρο για οσους ενδιαφεροντε ειναι ολα τα λεφτα στο 69.πεντακαθαρο της αρεσει πολυ κ την πιανουν σπασμοι!!!
2014-07-15 Client: iorgos_iorgos
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι που ξέρει πραγματικά πώς να συνδυάσουν τη δουλειά με την ευχαρίστηση, ακόμη και αν καταβάλλεται με έκανε να αισθάνομαι σαν στο παράδεισο έχει μια εντυπωσιακή χαμόγελο και πραγματικά ξέρει πώς να εργαστεί πολύ καθαρό και πολύ αρωματικά
2014-07-15 Client: samuell
: 8.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ ευχαριστο κοριτσι με πολυ διαθεση κ με πολα αστεια!μετριο προσωπο πολυ καλο σωμα με πολυ ωρεο κωλο!στα επι του εργου πολυ ενεργητικη με πολυ διαθεση κ πολυ καλο στοματικο!παρα μα παρα πολυ καθαρη!!!τα αξιζει τα λεφτατης κ με το παραπανω!!
2014-07-15 Client: Taller
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η κοπέλα ειναι όπως τις φωτογραφίες μικρή επεξεργασία στο πρόσωπο σώμα καλό δέρμα καλό φιλική όμορφη .θα περάσετε καλά .μωρο μου σε ευχαριστώ πολύ .επιλογη ανεπιφύλακτα καλη
2014-07-15 Client: kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-12
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Alexia!!! Perfect body and super tits much better than the photos. She try to speak Greek and she is a very nice personality an communications.

During sex she is very active and she deserves every you want. She is becoming very easily very wet and this helps you to give more & more, she likes to tell her want you want and she lkes different possisions. The massages it's the best.

Very nice meeting. I hope to meet her again!!!
2014-07-15 Client: panospan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μετά από κάποια reviews στ' αγγλικά είπα να γράψω και στα Ελληνικά. Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα καταρτίσω μια λίστα από 5 κοπέλες οι οποίες κατ' εμέ θα ήταν μακράν οι καλύτερες. Απέτυχα οικτρά. Νέα είσοδος στο TOP TEN!!! πλέον. POLINA!!!! Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που άμα έρθει να σου ζητήσει καφέ έχεις κάνει ήδη στο μυαλό σου 7.000.000 σκέψεις για το πως να το ρίξεις στο κρεββάτι.
Συνάντηση στο γνωστό πλέον hotel του agency και με το που ανοίγει η πόρτα του δωματίου.....Κ Ο Κ Κ Α Λ Ο. Άβαφη (ήμουν ο πρώτος πελάτης γαρ) και με ένα όμορφο άσπρο φόρεμα μίνι. Παιδιά μιλάμε για φυσική ομορφιά που σπάνια συναντάς. Δεν είναι η μοντέλα που θα σου τρέξουν τα σάλια (όπως όταν σε πιάνει ο ύπνος στο καναπέ) αλλά η κοπέλα που δύσκολα θα αντισταθείς να καμακώσεις. (Κάποιοι άνω των δεύτερων άντα ευτυχώς το έχουμε ακόμα). Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι κάνει αυτή τη δουλειά.
BJ απλά ονειρική, υγρή, βαθιά μέχρι πνιγμού και τελείωμα στο στόμα όπου διακριτικά τα έφτυσε.
Στα του σεξ δεν μπορώ να περιγράψω μιας και για πρώτη φορά σπατάλησα την μια ώρα σε προκαταρκτικά, χάδια, γλωσσόφιλα, γλυψίματα εκατέρωθεν και ο σώζων εαυτό σωθεί τω.
Δεν περιγράφω άλλο γιατί μου ξανασηκώθηκε!!!!!!!
Σίγουρα θα τη ξαναδώ και δεν θα ξανακαντεμιάσω τον εαυτό μου που την έχασα στο πρώτο της tour εδώ.
Όπως είπε και κάποιος συναθλητής και σοφός "βλέπω γεροντοέρωτες" να έρχονται.
2014-07-15 Client: vasilisl
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-07-11
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ήταν η πρωτη αποπειρα με escort μεσω site και μπορω να πω λογω της Βασιλική όχι η τελευταία. Πηγα πολύ διστακτικός στο ραντεβού, παρά τα πολύ καλά σχόλια, και πραγματικά η Βασιλική με έκανε να νοιωσω πως πήγα με μια συνηθισμένη κοπέλα. Με το που μου χαμογέλασε και μου μίλησε με χαλαρωσε κατευθείαν. Όσο για το sex, δεν νομίζω πως έχω να πω κάτι περισσοτερο από τους προηγούμενους. Απλά φανταστικό. Βασιλική, νομίζω πως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε οι δυο μας. Εις το επανιδείν..
2014-07-14 Client: petros1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ομορφη,καμπύλες,συνέχεια χαμογελαστή,φοβερό στήθος,πιασίματα.,χιούμορ και ναι σε όλα
2014-07-13 Client: JamesonJ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-11
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is simply gorgeous.Very beautiful. Very elegant.Top service.Easy to book. Very good level of English and very nice on social time.I really enjoyed my time with Sheila. I will repeat it for sure. Highly recommended.
2014-07-13 Client: aigo35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Volos
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-07-12
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
καλησπερα , γραφω πρωτη φορα κριτικη και αυτο γιατι η Βσιλικη αξιζει απο το πρωτο ως το τελευταιο ευρω.
Απο τηστιγμη που μπαινεις στο δωματιο φευγει ολο το αγχος για το τι θα συναντησεις.Ειναι η απολυτη gfe και οσο για τοsex?
απλα σε στελνει στον εβδομο ουρανο γιατι ξερει πως να σε κραταει καυλωμενο ολη την ωρα.
Ελπιζω Βασιλικη να ξανασυναντηθουμε γιατι εχουμε πολλα να κανουμε ακομα και να πουμε.
2014-07-10 Client: patroklos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-07-04
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Pistevo pos h Sellma eine apo tis kales periptosis pou exo sinantisi ,poli omorfi kai poli ginekara gemizi to krevati niothis pragmatika tin parousia tis .sto gamisi para poli kali opos kai na tin paris,stin pipa eki eine pou den pezete den xorteni na glifi to efxaristiete kai ego petousa sta sinefa milame gia poli mounara,sgnomi ginekara.
2014-07-10 Client: byzodoulos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-10
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Emfanisi¨- poly omorfi, psili kai poly kalyterh apo tis fwto

Sex- brutal - ths aresei na paizei me to mounaki ths olh thn wra!

Communication- Apsogi kai poly filiki !GFE
2014-07-10 Client: poupée
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-09
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Egine i synantisi sto xoro tis. mou anoixe tin porta kai einai polu pio orea apo tis foto kamia sxesi me photoshop.einai psili me polu oraio soma k polu omorfi. sta tou agwna einai triferotati kanei poly kalo tsimpouki k den xortenei to sex. teleiwsa mia sto prosopo kai mia sta vusia tis.
poly xamogelasti k einai gkomena gia sinodia na tin kikloforeis ekso san na einai kopela soy.
se eyxaristo gia tin yperoxi vradia.
2014-07-06 Client: alkis
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-07-02
Cost:€ 240
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
η Αλεξία είναι το πρωτο κορίτσι που χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες του,καθώς είμαι γυναίκα και δεν τολμούσα να κάνω αυτό το βήμα πολύ καιρό.είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία κάνω σεξ στην ζωή μου και η εμπειρία ήταν απλά ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.ήταν σαν να έκανα έρωτα με φίλη μου,με μια φίλη απίστευτης ομορφιάς.σε ευχαριστώ Αλεξία,θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.
2014-07-04 Client: Φαλαρίδης
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-01
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπελίτσα είναι καταρχήν ενα απίστευτο μωράκι! Πολύ καλύτερη απο τις φωτογραφίες oι οποίες βέβαια είναι και αυτες πολύ καλες! Από κοντά όμως το μωράκι είναι ακόμα πιο όμορφο και γλυκό! Ηρθε ντυμένη απίστευτα σεξυ με ένα καυτο σορτσάκι που αν την δεις εξω έτσι και οδηγείς δεν υπαρχει περίπτωση να μην τρακάρεις! Όσον αφορά τωρα τον αγώνα, είναι και σε αυτο κορυφή, στα προκαταρτικά αλλά και σε όλα τα άλλα. Βαθιά παθιαρικα φιλια, τέλειο στοματικό και ότι σταση γουσταρει η ψυχή σου! Γενικά είναι μια από τις καλύτερες επιλογές ειδικά σε όσους γουσταρουν γλυκούλες και πιπινάκια! Ο πωπαρίνος της είναι απλά θεικός! Δε θα πω αλλα...Συναγωνιστες! Μην διστάσετε! Κανεις δε προκειτε να κλάψει τα λεφτά του. Πρόσοχή μην ερωτευτείτε!
2014-07-03 Client: Best15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-07-01
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αυτην τη φορα την πηδηξα ασχημα. Εφαγε ξυλο στα κωλομερια, πολυ τραβηγμα στα μαλλια και ανελεητο γαμησι στο στομα της. Συνηθως ειμαι ευγενικος με τις κοπελες αλλα αυτη τη φορα μου βγηκε το κτηνος, Την εδειρα, την εγλειψα, τη ρουφηξα. Παθος, βια και χυσιμο.
2014-07-01 Client: TheTolis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Third Time.
As you can probably understand , i can never get enough of her ...Sweet,Sexy as hell, and with great personality..
I think i do not need to tell you anything more
I said everythng in my past two reviews, so if you really want to know more you only have to try meeting her :)
But beware.SHE IS ADDICTIVE!!!!
Thanks for the awesome time Eva
Escort comment:
Thank you moraki!polla filia
2014-06-27 Client: kalamaria
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Mili is a very nice and beautifull girl.She is the girl next door.She is doing her best to satisfy you. I had a very pleasent hour with her. I surely meet her again.
2014-06-27 Client: fitness24
: 4.0
: 3.0
: 4.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Eipa na grapsw tin ebeiria mou giati etsi mou tn edwse stis dio vdomades salonica.i xeiroteri ebeiria pou eixa itan i megan.adynati para polu kamia sxesi me tis fwto.les kai den exei anaptyxthei. Vyzi polu metrio genika xenerwti to mono kalo pou kanei ine otan sou glyfei ta arxidia.to xeirotero ine oti vrwmaei to stoma tis! !! Opote den tn filas oute guia plaka. Genika polu kaki ebeiria makria kai agapimeni.gia kanena 50ariko kai polu lew..
2014-06-26 Client: fitness24
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-19
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
anevika thessaloniki gia douleitsa kai eipa na parw mia kopela gia na perasw ligo kala..;)..epeidi exw mania me tis psiles pira tin sellma..i kopela eine entypwsiaki,pragmatika polu omorfi...tis aresei polu na sou pernei pipa...kai akrivws epiddi tis aresei t kanei teleia..xrisimopoieie polu salio,ftynei...ena xaraktiristiko tis eine oti pezei polu to mounaki tis enw tn gamas...kai to simantikotero den xortenei poutso me tpt...thelei xana k xana k xana...fenete na eine kainourgia sto xwro alla den t xerw k sigoura..opows k na exei i kopela to xei t spor kai eine nomizw apo tis kaluteres edw mesa..kai pistepte me exw dokimasei arketes..;)..eyaristw kouklara mou!!!!
2014-06-26 Client: fitness24
: 6.5
: 8.0
: 3.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Logw epaggelmatikwn ypoxreosewn anevika Salonica gia dio vdomades kai eipa na parw mia kopela apo edw...exw idiaiteri protimisi stis psiles etsi epelexa tn anna...me ypodextike me ena uperoxo xamogelo kai me ti mia pige to mati mou stis apisteutes vyzares tis..benw mesa kanw ena banio kai vgenontas me perimene forontas mono ena strigaki...afou filiomastan kabosi wra me glwssa arxizw na tn glyfw...ta vuzia tis den yparxoun oi roges tis terma kaulwmenes..meta..katevika sto mounaki tis opou me to pou to aggixa spartarouse...ayto itan..me arpaei me gyrnaei anapoda me arxizei sti pipa...dne yparxei i kopela sti pipa...to kanei les k eine kati monadiko gia aytin..meta mou kanei ispaniko...ekei pleon o poutsos mou eixe trelathei...ti gyrnaw anapoda tin glyfe mouni kwlo kai anapoda...ti synexeia tin katalavenete...i kopela pidiete toso kauliarika pou den thes na teleiwsei pote..eyxaristw polu anna tha ta xanapoume na eise sigouri...a...kai opoios thelei ti gynaika pou kyriolektika tha tn valei katw..e tin vrike.
2014-06-26 Client: ody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-12
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Γενικώς πολύ ευχάριστη παρουσία. Ψηλή και χαμογελαστή κοπέλα. Πολύ εύκολη συνεννόηση μιας και μιλάει ελληνικά. Λίγο ποτάκι στην αρχή και μετά η συνέχεια ήταν τρέλα πραγματικά. Γουστάρει αυτό που κάνει και στο δείχνει με κάθε τρόπο.
2014-06-24 Client: empago
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-06-23
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
den ksero giati alla emena h milf me travane pistevo pos metriazoun kai apolamvanoun to sex kalitera apo tis mikroules sixna ksenerotes,kai etsi kateliksa stin Anoula kai den to metaniosa goustara tin kormara tis apolafsa tin kolara tis geftika tin mounara tis,h pipa tis vithia kai glikia (apolafsi) to mono elatoma eine pos mia milf me to onoma prepi na dini kolo... afto Anoula mou na to lavis san minima filakia polla!!
2014-06-23 Client: THODOROSGT
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-22
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Λοιπον η γκομενα ειναι πολυ δυνατη απο ολες τις αποψεις,το μονο που με χαλασε καπως ειναι οτι η κοπελα ειναι αρκετα πιο αδυνατη απο τις φωτογραφιες,δεν ειναι δηλαδη η πληθωρικη κοπελα που μας δειχνουν.Στο ζουμι τωρα,η γκομενα ειναι δυναμιτης πιπα αριστη,γλυψιματα παντου,κωλαρακι απιθανο,βυζι φυσικο,κανει οτι της ζητησεις με το χαμογελο στα χειλη.Μια πολυ καλη επιλογη για τους λατρεις των πιπινιων.
2014-06-20 Client: irresistible
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:3 hours
Meeting date:2014-06-17
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Wonderful experience.
Mediterranean looks, In addition she has a great personality to match and she really goes out of her way to make your liaison a must wonderful experience,
I had the privilege of spending time with Carolina, a truly memorable experience with a delightful for 3hours.
A Truly special Lady ,she oozes professionalism and to tell you all guys out there,you will not be disappionted.
Carolina is smart, funny, caring, willing to cater to your needs, professional - a beautiful woman with a beautiful demeanour.
I was accommodated for a late night visit at her hotel.
From start to finish my time with Carolina was first class.
She is - very sensual, attentive, horny, responsive and engaged - a perfect companion. (She also tastes divine - everywhere!)
This experience is one I will be thinking about with a smile on my face for a long time. Nothing was rushed.She takes her time in everything she does(Knows how to please).Thank you for making a middle aged man feel young again.

If you are considering visiting , Carolina is probably the best you could ever have the pleasure to spend time with.
Looks 10 Services 10,wink
Escort comment:
Next time I hope to meet in the place we like most,Memories never fade but only in time we'll see:)
2014-06-20 Client: vente
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-06-19
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Just amazing !!! Very clean, very communicative, ιn action she is the best i ever been with. She don't use oils somewhere. Thank you baby, i hope to see you again.
2014-06-18 Client: stauros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-17
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Από τις καλύτερες escort που έχω πάει. Δεν λέει σε τίποτα όχι. Προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Η συνάντηση ξεκίνησε με γλωσσόφιλα και συνέχισε παθιασμένη μέχρι το τέλος. Απίστευτη πίπα και γενικότερα είναι φωτιά το μωρό, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γιατι το γουσταρει αυτό που κάνει και αυτό έχει σημασία. Πεντακάθαρη περιποιημένη, 10' σε όλα. Εννοείται πως θα την ξαναδώ όταν ξανάρθει.

Hope to see you soon again my beauty!!
You are an angel !! Kisses babe
2014-06-15 Client: sakis
: 4.5
: 4.5
: 4.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-13
Cost:€ 160
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
το χειροτερο πραγμα που μου την δινει σε μια γυναικα ειναι οταν μετα το sex-τσιμπουκι δεν παι να πλυθει , αυτο πιστευω τα λεει ολα!!!
δεν θα την προτεινα σε κανεναν..
2014-06-14 Client: Agisilaos199
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-14
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η καλυότερη κοπέλα που έιχα πάει στην! Απίστευτο σεξ, όμορφο κορμί, κούλο, μαλακό δέρμα. Είναι η κοπέλα τού ονείρο. Κάνει σεχ σαν καλύτερη πουτάνα, μιλάει σαν εξυπνότατη γυναίκα. Το κόλο της είναι σαν της Βραζιλιάνίδας. Το χαμόγελο της είναι σαν από τον παράδεισο. Μεγάλη εμπειρία που θα ήθελα να να επαναλάβω ξανά και ξανά. Αξίζει να την ονομάσω η καλύτερη escort. Παθιασμένη και Ηοτ. Θέλο να το γλύψω το ωραιοτερο μουνάκι σου ξανά! ΔΕν είχα συναντήσει καμία σαν αυτή. Σε λατρευώ!!!request
2014-06-14 Client: TheTolis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-13
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Second time with sweet Eva.and unforgettable as well
I went to her hotel room ,she opened the dor giving me kisses and a warm welcome
The heavenly body of hers is made to be desired from men...so as soon as i got in we talked a bit and went to take a shower
when i got out she was waiting me ,in the bed , with a naughty smile
Without losing anytime we started and soon i felt a hell of a pleasure from her blowjob
She then removed her underwear and i stared sucking her marvelous breast and licking her pussy and ass...
The rest.is too damn hot to describe
Better taste her yourself
She is the kind of woman u meet once in a life time
Amazing body as i mentioned in my previous review, great for communicating, and epic at sex
U feel like she is your real girlfriend
Thank you for everything sweet Eva, cannof wait for our next meeting!!!
Escort comment:
thanks sweety!hope to see you as soon as its possiblle...kissessssssssnn
2014-06-14 Client: Adrian109
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-14
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Megan is very attractive,amazing and fascinating bitch.She has good sweet stiff ass.It's
make me crazy.This girl really know how to satisfy you.Sucking my dick and balls,i was in seventh
heaven.Her skin is very soft like baby's.The features are striking.She is enchantress,after her service,
i am thinking about her every day.What has she done with me? Guys,i really recommend her to test it :)
smilelove
2014-06-14 Client: fatsa
: 9.0
: 9.0
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-13
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
φιλοτιμη και προσπαθει συνεχεια να σε ικανοποιησει πολυ καθαρη τον κενο χρονο τον γεμιζει κανοντας μασαζ και γενικα το παλευει οσο μπορει στα αρνητικα δεν μιλαει γρι αγγλικα η ελληνικα βαραει το κινητοτης συνεχεια ρωσικη ποπ
2014-06-12 Client: durex69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Acharnes
Meeting length:90 min
Meeting date:2014-06-12
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
see first in Paris and with MagDA here in Grece u can read my revue for both girls
the best duo and Kira vey good anal sex and very lesbi show
do it so greatlovewink
2014-06-12 Client: dimvla
: 10.0
: 10.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-06-11
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Monica is an amazing model. She gave a remarkable effort to please me, and I had a great time with her. Her kisses are great and her looks are astonising, her body slim and well shaped. In sex she is very active. In short, she has everything a man can ask. The only 'bad' thing is that she doesn't speak english, so this may be an issue for those who like to dirty-talk during sex.
2014-06-11 Client: maryland2004
: 9.5
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-10
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
cindy is a very beatifull girl , tall with nice looking body. her eyes is amazing as her hair also but unfortenelly she doesnt like to cutch them. bur First of all cindy are an elegant lady with Super Communication even thau at First minutes is little bit aggresive. cindy i would like to meet you again to finnish that we start tonight. i still bellieve that your tits was better natural. good night baby. elias
2014-06-10 Client: tommaso20i
: 9.5
: 10.0
: 6.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-06-08
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
She is like a woman who walked out of a novel of Tolstoy. She could be the woman you saw at the Metro station, but you didn't dare to talk. When she opened the door, her warm eyes, make you feel comfortable. Her eyes have a tenderness of a lost innocence.. When you feel her body, you remember all the good things that worth in life. She kisses like a princess of a fairytail, she sucks in a way, that you don't want to stop, and she spreads her legs, like she wants to embrace you in her warmness.
Yes she is a beauty., But she has excellent manners too. She makes you feel relaxed and undrestands the man she has next to her. She makes love in a rare way. Like she is the girlfriend of your lost dreams. At the end she pushed her hands through her thick blonde hair and i remember looking at her with admiration.. I hope she stays in Athens as long as she desires.. . Her gaze returns, i miss her already! Love.. T.
2014-06-09 Client: nakamoto
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-06-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
A next door girl you would like to fuck. I really enjoyed it much more than other girls around.

Advantages : Very clean girl, she is about 30 but her face looks like 25 or 20 and that combination is great, interesting (and wise) personality in social time. She is experienced enough to makes it easy to satisfy you and herself. Very nice face.

Neutral : Her body is not a model figure but cute. 2-3 extra kilos but good.

I think if you dont turn her off you she can give a real GFE.
2014-06-09 Client: s1122
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-04-30
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
what i can say for this girl..i had meet her some times and will be always my Number 1.is the absolut SEX symbol..she burns you with her sparking blue look and she warns you what it will continue after..she is very passionate and does everything to please you.super natural, not only big, but and well- shaped tits,the best that i ever seen, for many games.active sex with amazing oral skills.her friend vicktoria, is also very good.thank you baby..

Back to Top