Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2014-11-23 Client: Kodos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-23
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What to say about my sweet godess?She is tha one and only perfect escort around. A woman aof pure perfection. Sweet as honey and wild as a tiger. the scent of her perfect body enchanted me. Thank you my love. I will be eternally yours.

Escort comment:
I am happy that together we experienced exciting moments that remain forever in our memory!!!
2014-11-23 Client: John_Th
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-11-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Υπέροχο βράδυ με μια φοβερή κοπέλα.

Ποτό, κουβέντα και πολύ σεξ.
Έτσι θα θέλαμε να είναι οι γυναίκες μας ! Θα ήθελα να την ξανασυναντήσω πολλές φορές.

Ο χρόνος παραμονής μου στον χώρο της είναι παραπλανητικός όπως και η μέρα.
2014-11-23 Client: John_Th
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-09-17
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η κοπέλα είναι ταυτόχρονα πολύ καλός χαρακτήρας, σέξυ και δεκτική σε όλα.
Συστήνεται και για πολύωρες συνευρέσεις αφού εκτός της καλής παρέας δεν αφήνει να περάσουν πάνω από 5-10' από τον έναν γύρο στον άλλο.
Το μυαλό της είναι στο σεξ για να σε ικανοποιήσει και πιθανόν τον γουστάρει.

Ωραίο σώμα με πολύ απαλό δέρμα.

2014-11-23 Client: samyel
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:75 min
Meeting date:2014-11-22
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
καταρχην να πω οτι δεν ειμαστε κ τοσο βλητα με κατι αξιολογητες που εμφανιζοντε απο το πουθενα σαν αλεξιπτοτα κ κρινουν με δεκα μια κ μονο κοπελα στη καρεριατους κ μαληστα κοπελα που τη ξερουμε κ αν ειναι αυτη κ αλες για δεκα τη πρεπει να βαλουμε στα αστερια??σιγουρα η καθε κοπελα εχει την αξιατης!κ σιγουρα πρεπει να εχει βαθμο κ τιμη που της αξιζει!!δεν ειμαστε ολοι το ιδιο φυσικα!αλα το καλο ειναι καλο,το μετριο κ το πολυ καλο αναλογα!τελος παντον στο θεμα αλισον τωρα.η alison ειναι ενα πολυ ομορφο κοριτσι απο αυτα του γουστουμου,με πολυ γλυκο προσωπο,ανοιχτη λεκανη κ ωρεα πισηνα οπως κατα τη γνωμημου πρεπει να ειναι το σωματοτυπο μιας ωρεασ γυναικας!λεπτη μεση φυσικα,ωρεο συλικονατο στηθοσ!!επεμβασουλα κ στο προσωπο που της παει ομως!κ γενικα πολυ ωρεα παρουσια!!την ειχα συναντισει πριν τρια χρονια οπου τοτε απο σερβις κ συμπεριφορα ηταν μηδεν!ουτε φιλα,στοματικο με προφυλακτικο,μη εδω μη εκει!!το ντουμπαι μετα ομως μαλον την εστρωσε κ γυρισε ενα κοριτσι εντελως μεταμορφωμενο σε ολα!!καταρχην φοβερη διαθεση κ χιουμορ!!στοματικο χωρις προφυλαξη,αρκετα καλο!που οταν της κανεις 69 τρελενεται αρκετα!ανεβαζει πολες στροφες κ το κανει αψογο!!φιλια βαθεια με γλωσα!!στασεις κ αγωνας με παθος κ δυναμη!!κ εκει που παραξενευτκα εντελως,τη ρωταω για cim με 20 εβρο κ μου λεει οχι λιγα!τελικα στο 69 δεν αντεξα γιατι με τρελανε κ της τα ριξα στο στομα!ελεγα θα φυγει τρεχοντας κ θα με βρισει!προς μεγαλημου εκπληξη τα πηρε ολα στο στομα!πηγε εφτυσε με την ησυχιατης,με ειπε μονο κακο παιδι!γυρισε με το γελιο,κ δεν ζυτησε κ τιποτα εξτρα!!μπραβο alison!!πραγματικα με εντυποσιασες!!κ σιγουρα εαν μπορουσα πριν φυγεις θα σε ξανασυναντουσα!!συμπεχτες πραγματικα πολυ καλη περιπτωση!!!!τελοιωνοντας να πω οτι τα δεκαρια δεν μπενουν τοσο ευκολα!!δεν βαζουμε δεκαρια σε κοροτσα που ειναι πραγματικα αστερια κ παλι προσεχουμε!απολυτο δεκα σημενει κοροτσι θεος σε ολα!!κ φυσικα δεν τσιμπαμε με τα αλεξιπτωτα!!!
2014-11-21 Client: GunhildNor--
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She likes obviously very well what she's doing, very good insight. She takes her time, no stress or watching the clock. She seems concerned only to give you a memorable experience. Excellent GFE from end to end.
Thank Sofia, I will definitely return!See you next time.
Takk Sofia, jeg kommer definitivt tilbake!
I believe if you are polite and kind to her she will do her best to please you. I myself am looking forward to seeing her again.
2014-11-20 Client: kostaspap1988
: 8.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
in continue to my review...it was my third time writing review and i didn't notice that i put 2.5 on looks.. he made me the best blowjob .the girl is pleasant and want to have fun...see you soon baby...
2014-11-19 Client: spiros
: 5.5
: 5.5
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-17
Cost:€ 0
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Γράφω και εγώ μια κριτική. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ καλή κοπέλα που κάνει τα πάντα και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και να φύγεις με το χαμόγελο στα χείλη. Από εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες και από κοντά ακόμα καλύτερη με πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραία μάτια. Επικοινωνία πολύ εύκολη και άνετη. Στο SEX είναι πολύ καλή και νιώθεις ότι το γουστάρει και η ίδια και σε καμία περίπτωση μια απλή διεκπεραίωση. Προτείνεται σίγουρα.
2014-11-17 Client: ToyBoy
: 9.0
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-02
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
She is my favorite, she is passionate,sweet,tender, enjoy what she is doing and trudr me she is doing it very well already miss her and i will see her very soon ..
2014-11-17 Client: samyel
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
εχω ξαναγραψει γιαυτο το κοριτσι οτι ειναι πραγματικος αγκελος!!πολυ πιο ομωρφο απο τις φωτο!!φοβερο σωμα,επιδερμιδα μικρου πεδιου!!στηθος μικρο αλα στητο κ τελοιο!σωμα αψεγαδιαστο!!προσωπο πραγματικο κουκλι!!για πρωτη φορα μπορει να ειναι λιγο μαζεμενη αλα εαν τη γνωρισεις ειναι πολυ ευχαριστος κ ανοιχτος χαρακτηρας!!παντα στην αρχη λεει δεν κανω αυτο δεν κανω το αλλο!οταν τη ζεστανεις ομως,το κουμπιτης δεν το λεω!ψαχτε κ θα το βρειτε!!οταν ζεσταθει λοιπον μεταμορφονεται ο αγκελος σε διαβολο!!πραγματικα δεν ξερει τι κανει!κ κανει παρα πολα απο αυτα που λεει στην αρχη οχι!!στοματικο τρελο,φιλια να σου καταπιει τη γλωσα,κουνηματα που σε στελνουν για ηλιο!!!απο τα καλυτερα city tour πιστευω!!
2014-11-12 Client: ody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το κορίτσι φαινόταν κάτι το διαφορετικό και ήθελα να δοκιμάσω. Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα θα την ξαναέβλεπα. Καλοσόρισμα με εσώρουχα και γόβες. Πολύ περιποιημένη κοπέλα, με ωραίο ασιατικό πρόσωπο και πύραυλος πραγματικός. Πέρασα μια ώρα από τις πιο ευχάριστες με 3 τελειώματα! Πραγματικά τα δίνει όλα για να περάσεις καλά και το καλύτερο είναι ότι το ευχαριστιέτε και το δείχνει. Αξίζε τελικά πολύ αυτό το διαφορετικό στο πρόσωπο. Thanks Lika!
2014-11-10 Client: samyel
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ καλη περιπτωση!!το κοριτσι γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα!!ποδια μακρια ωρεα!κολαρα ζορικη!!προσωπο ασιατικο αλα πολυ γλυκο!!!στοματικο βαθυ κ υγρο με τεχνη κ ενταση!!σε κοιταει συνεχως με ενα υφος που σε τρελενει!!γαμω τα στησιματα κ τα κουνηματα!!χυνει συνεχως!!αλο πραμα!!της αρεσουν κ οι δαχτυλοσκοπισεις παντου!!δεν λεει οχι σε τιποτα!!γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα για να σε ευχαριστησει!!!τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!αυριο θα τις παρω ντουο με βασιλικη!πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεξω κ τα δυο κοριτσα αυτα παρεα γιατι ειναι τουρμπο!!αλα θα δοκιμασω ειναι προκλιση!!!!
2014-11-10 Client: giannis.peir
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-11-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Vanesa and her friend at Larissa as incall.They are by far the best duo i have experienced in my whole life...
I knocked the door and 2 girls opened me in their lingeries wearing high heel sexy shoes..Very kind welcomed me in the room...We had a ten min talk to breaik the ice and learn each other. Vanessa is very social and friendly girl as also her friend too. She asked me if i would like to have a shower before we start... I said yes and i went to the bathroom. After 2-3 minutes both girls knocked the door and came in...They entered the bath and started playing each other.I was in the midddle feeling like being in heaven. Vanessa was kissing Guyzel and they started playing my cock which was already too hard... After 5 min we got out of bath and went to the bead...Vanessa came at 69 position spreading her nice and perfect saved pussy in my face...i started licking while she was moaning hard.Guyezel was licking my cock in front and vanessa was opening her ass with both hands. The show was shocking.I put condom and Vanesa came on top.Then Guyzel sit on my face kissing vanesa with tongue and playing her tits while Vanesa was riding my cock.i have never felt like this in my life.I was licking Guezel and fucking Vanessa at the same time... First time lasted 30 minutes. I could not keep more. They took out condom and cummed with both of them licking the top of my cock.
Got to shower and came out. We smoked to relax and had a drink...Social time with both very nice...After 20 minutes second round with Guezel on 4 and Vanessa with legs wide opened being fingering by Vanesa...Got crazy.Fucking for some time and then they changed. I changed condom and then i started with Vanessa. I was fucking her hard took out the condom and spread my cum over her perfect ass with Guyezel licking the cum.Guys this was my most amazing experience in Duo i have ever made...We stayed and talked without any pressure.If i could they could continue fuck for 3rd time too. I got to the shower got dressed and left...Thanks girls i love you and for sure i want to taste u again and again in the near future
Many kisses babes you are the best by far.....!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-09 Client: samyel
: 7.5
: 6.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
οταν γραφουμε κριτικη πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι γιατι επηρεαζουμε κοσμο που δινει τα λεφτατου κ ειδικα αυτες τις εποχες δεν βγενουν ευκολα το ξερουμε ολοι!!ετσι λοιπον κ εγω επηρεαστικα απο τον προηγουμενο συμπεκτη κ αναρωτιεμαι?το μονο κριτηριο σε μια βαθμολογια ειναι οτι η κοπελα ειναι 20 χρονων?τελος παντων γουστα ειναι αυτα!!η κοπελα ειναι πραγματι πιτσιρικα,πρωτο τουρ της.προσωπο αδιαφορο,κοντη γυρω το 1.67!με μεγαλο στηθος φυσικο αλα πεσμενο!σωμα καλο με αρκετα καλα οπισθια, οχι ομως οπως στης φωτο!!μαλι λαδομενο κ απεριποιητο!κ εδω παλι στο μυαλομου η βασιληκουλα με τη μαλουρατης τη περιποιημενη,το μακιγιαζτης το αισθησιακο,τα νυχια τελοια!!διαθεση,ορεξη,γελιο,ταπεραμεντο,ναζι,υπηρεσιες!!τα εχει ολα το αστερι αυτο!!ευτηχως ερχεται αυριο κ θα δουμε ασπρη μερα!!στυο εργο τωρα η πιτσιρικα,στοματικο χαλια!!στο dogy αντι να σπαει μεση προς τα κατω τη σηκωνει ψυλα!ξενερωμα!!ετηχως που εβγαζε κατι κραβγουλες γιατι παρα λιγο να μου πεσει!!καθολου καλα στησιματα!!επικοινωνια χαλια!!δεν μιλαει αγκλικα εκτος απο 5 λεξεις!ολη την ωρα με το κινητο!!στο μονο που συμφωνω συμπεκτη μαζισου το κρασι!πολυ καλη επιλογη!!ειναι ακομα εκει κ το δοκιμασα!!
2014-11-08 Client: Ἀγάπιος
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Την Liza την έχω συναντήσει 2 φορές αλλά και οι δύο έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μου. Η κοπέλα είναι νέα με απίστευτο χαμόγελο και μεγάλα μπλε μάτια! Οταν σε τσιμπουκώνει και σε κοιτά είναι όλα τα λεφτά. Τα βυζιά της είναι έργο τέχνης με τον πλαστικό της σε μεγάλα κέφια. Στο σεξ τα δείνει όλα αρκεί να τις πεις τί θέλεις και αυτή θα το κάνει... αλλά αυτό που μένει είναι η πίτα της, βαθιά με πολλά φτυσίματα και γλυψιμο όλης της περιοχής. Η κοπελία είναι αυτό που βλέπεται... Μία ζούμερη 25 άρα με μεγάλα στήθη και κώλο πεταχτό τον οποιο δινει απλόχερα σε ολες τις στασεις και δειχνει να το απολαμβανει κιολας! Την συστήνω ανεπυφίλακτα σε όσου αρέσουν οι ζουμερές και όχι τα κοκαλιάρικα μοντέλα. Thx baby ... See you soon!
2014-11-08 Client: sakis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing slim petit girl.She has passion and she enjoys sex in every way.Very nice body and very flexible in bed.She will do almost anything ,and always with a smile. I really liked her sexy mood...
Higly reccomended !!!
2014-11-08 Client: kostaspap1988
: 2.5
: 10.0
: 2.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-07
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
i just arrived home after i met vera...first of all...we are arange the meeting with to messages. the girl is very clean kai tries to satisfy tha costumer...very good blowjob and deepthroats. i am a young boy and some things didn't like me.. overall is a very good choice and i suggest everyone to meet vera hot
Escort comment:
Thank you for the comment of a young boy) And what do you think I am terrible !!)))
2014-11-06 Client: samyel
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-03
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συμπεχτες εδω εχουμε δυο πολυ καλες περιπτωσεις που προτινω!νικολ νεο κοριτσι,με πολυ διαθεση κ ορεξη!πολυ ανοιχτος χαρακτηρας παντα με το γελιο!!πολυ γλυκο προσωπο καλυτερο απο τις φωτο!μελανουρι με ωρεο φυσικο στηθος!πολυ ωρεο κολαρακι καταστρογκιλο!!πολυ καλο στοματικο κ σιμ!!προσπαθει να σε ευχαριστισει κ με το παραπανο!!μελινα απο αγγελους το δευτερο!μιλαμε για το τουμπανο!φοβερο προσωπο ιδια μενεγακη ισως κ πιο ωρεα!για κολω δεν συζηταμε!το τουμπανο!!συλικονατο στηθος που εμενα δεν μου αρεσει κ τοσο πολυ!αλα αυτης της παει λογω σωματοτυπου!!πολυ γυμνασμενη!μεση δαχτυλιδη!!απο τα καλυτερα στοματικα!!κ αυτη θελει να σε ευχαριστησει οσω καλυτερα μπορει!!μπραβο κ στα δυο κοριτσα γιατι οχι απλα τιμανε τα λεφτατους,τα υπερτιμανε!!οχι σαν την αλη τη ντιβα που τσατιστηκε γιατι της εβαλα ενα ενιαμιση,κ εχει την ιδια βαθμολογια με τη βασιλικη!κ εσβυσε τη κριτικη!!τωρα καταλαβα γιατι στα μπουρδελα την εχουνε χωσει!!αλα εκει οτι γραφετε δεν ξεγραφετε!!αλος εχει το ονομα κ αλος τη χαρη!!εχω γραψει 40 κριτικες κ μου εχουν σβυσει τις 15!!!δεν γινεται να εχω λιγοτερη βαθμολογια απο την ολιβια μου λεει η ντιβα!αφου δεν τη φτανεις κοπελαμου πως θα γινει!!το μονο κακο στα μπουρδελα δεν εχουν ολα τα κοριτσα!παω να γραψω για βασιλικη η οποια ειναι πραγματικα αστερι κ δεν την εχουν!!αλιως θα εγραφα μονο εκει!!
2014-11-05 Client: HOTAUSSIE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
My appontment was made for 4 november 1.00pm. I was greeted at the door by a pleasant smiling attractive lady . She introduced herself to me with a kiss. I knew that I was to enjoy my stay with Karoline . She seduced me with her wonderful character and personality. Details are not required except to say that I would love to see Karolina again. I hope she returns as I will be waiting for her. Thank you so much Karoline! I left with a smile on my face!
2014-11-04 Client: belarus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-04
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
τι να γραψει κανεις για ενα τετοιο κοριτσι ?? ανοιγει η πορτα του δωματιου και εμφανιζεται μπροστα μου ενας ΑΓΓΕΛΟΣ.. δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις την ομορφια και τη τσαχπινια σε αυτο το κοριτσι...σωματακι τελειο , απαλο βελουδινο και ατριχο ολο το κορμι να μυριζει τελεια, με ωραια βυζακια (σιλικονης) και ενα βλεμμα, αλλωτε φιλικο και αλλωτε καυλιαρικο αναλογα την περιπτωση ..δλδ. με λιγα λογια ειναι αυτο που λεμε με μια λεξη ΜΟΥΝΑΡΑ.. ειναι να τη κυκλοφωρησεις μαζι σου για να της "μπεις" της πρωην σου...πολλα φιλια μωρο μου στο ΓΑΤΑΚΙ σου Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..
Escort comment:
Thank you darling . Φιλάκιαααα
2014-11-03 Client: hliastsouk
: 8.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Best duo in town is back☺!! And not only in services but in price also! The chemistry between these girls is very good! The 1 experienced and other fresh!they really like each other and enjoy the time in bed! The price is a reall surpise but its not joke and the service is veryyyy good. Theydont cheat or anything else and iinstead they dont stop having sex even with u or between them !!!!!!!!
Οκ τα μωρα τα σπανε! 2η φορα εδω.2ο καψιμο! Πας με καλη διαθεση κ φευγεις με ακομη καλυτερη..!!!
Thanks both.especially the new 1
2014-11-02 Client: kolomaxos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-01
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Δε θα πω πολλα.Καταπληκτικο 2ωρο και οταν ξαναρθω Αθηνα θα την ξαναπαρω.Η κοπελα ειναι σουπερ.
2014-11-01 Client: jimny
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beauiful lady with a hot body and even hotter attitude!! I had 2 great hours with Karolina and she is still in my mind. Especially her tits... Ahhh those tits...
Definitely I will meet her again
thanks a lot, Natt. j
2014-11-01 Client: John_Th
: 9.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Ωραία κοπέλα με σώμα petit - αψεγάδιαστο και πρόσωπο επίσης όμορφο ολίγον porno style.
Γενικά ανοίγοντας την πόρτα η εικόνα σου υπόσχεται πολλά αλλά
Εκτός από μουγκρητά και κινήσεις του κεφαλιού ναι/όχι/δεν καταλαβαίνω ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕ ΛΕΞΗ.
Στάθηκε κανένα τρίλεπτο γυμνή και όρθια περιμένοντας εντολή - σαν ρομπότ - να κάνει κάτι.
Τα πήρα και άνοιξα τηλεόραση - Δεν γαμιέται λέω ας σηκωθεί να ντυθεί και να φύγει.
Αφού έκατσε δίπλα κανένα δεκάλεπτο!!!! και κοιτούσε το zaping που έκανα μου τράβηξε το φερμουάρ και άρχισε μία πίπα για τα επόμενα 30 λεπτά. Στο τέλος άρχισε να μπουκώνει το στόμα της με όλα μέσα και άρχισα να αισθάνομαι άσχημα.
Τέτοιο άχυρο δεν έχω ξαναδεί. Χωρίς να την βασανίσω άλλο της έδωσα το δώρο της και έφυγε.
Κρίμα το κορμί τι να πω
2014-11-01 Client: starship
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2014-11-01
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
great girl great service value for Money
2014-10-31 Client: fitness24
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Anevika salonica kai eipa na dialexw mia kopela pou den eixa xanaparei.Me to pou anoigei i porta vlepw mia polu omorfi melaxrini kopela asiatikis katagwgis polu peripoiimeni me korsedes kai zartieres...exei katpliktika psila podia kai teleia daxtyla gia podolagnous...episis filaei pol erwtika kai sindiazei k to erotiko k to prostixo mazi.emeina polu euxaristimenos kai sigoura otan xanaanevw tha tn protimisw gt eine mia xexwristi ebeiria...
2014-10-31 Client: sakis
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Gorgeous girl, much better than photos! wonderful face.great breasts and body.very sweet and kind.does everything to please you great sex! fairly recommended !
2014-10-31 Client: Ἀγάπιος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, αυτό το κορίτσι έχει κάτι που δεν έχει καμία αλλή κοπέλα που ξέρω. Η συμπεριφορά της εξαιρετική, σε καμία στιγμή της συνάντησης δεν κοίταξε το ρολόϊ της (εκτός και αν το είχε κάπου κρυμένο). Εντυπωσιακό σωματάκι, ειδικά το κωλαράκι της που σπάει πέτρες :) , ωραίο ξύρισμα μπροστά που σε κάνει να σου τρέχουν τα σάλια :) ... Συμμετέχει ενεργά σε όλη την διαδικασία του σεξ, αλλάζει εύκολα στάσεις και συνεργάζεται άψογα, (Ειδικά η στάση με το τουρλωμένο κωλαράκι της να με κοιτάει δεν παιζόταν με τίποτα παιδιά)...
Θα την ξαναπάρω όπωσδήποτε!
2014-10-28 Client: Merak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-28
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Eva is a fantastic woman.

A great person and a great sexperience.

Unforgettable!

She makes you feel very comfortable and she treats you will great passion!

For sure I will see her again!!!

Escort comment:
Thank you moraki!see you soon..kisssss
2014-10-27 Client: Makemyday02
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
ΓΕΙΑ ΣΑΣ . Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10/2014 ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ..ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΟΛΟ ΤΡΕΛΑ ΕΧΥΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ . ΑΞΙΖΕΙ .ΣΤΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΣΗ ...
2014-10-27 Client: Teddy
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-24
Cost:€ 250
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
An excellent girl. Great choice for people who prefer small statute girls.
Great blowjob and she seems to enjoy what she is doing.
I will definitely see you again.
2014-10-27 Client: empago
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
H PERIERGIA ME ODIGISE NA DIKIMASO ASIATISA ALLA EKINO POU MOU KINISE TO ENDIAFERON EINE TO YPSOS THS KOPELAS POU DEN EINE SINITHISMENO GIA MIA ASIATISA OPOTE IPARXEI MIXH KAI AFTO PROKALI ENDIAFERON
H SINANTISI EITAN PARA POLI EPIKODOMITIKH POLI PATHOS POLI OREKSI GIA NA IKANOPIHSI TA GOUSTA THA TIN ELEGA KAWLIARA MIA KOUKLITSA ETIMH GIA OLLA EITAN KATI DIAFORETIKO PANTOS.

OTAN THA MATHI NA DOULEVI KAI TIN MIKRI TRIPOULA THA EINE TELIA !
2014-10-26 Client: TheTolis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-10-25
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
My 4th review for Eva
Well i told you she is addictive :)
My 4th time with Eva and it was as wild as it could get.
She is so hot with the body of a model, and naughty , always teasing you.
Not to mention the passion at sex.
You treat her nice ,and you will have the time of your life.
Well i really think there's not much to say :)
Only if you try her you will understand what i mean.
Escort comment:
Thanks sweety!hope to see you soon:):)
2014-10-24 Client: poupée
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Loipon gia tin sinantisi me asiatisa mazi tis den mou exei xanasimbei gia ena k mono logo.
Tin upodoxi mou epatha pote tin zoi mou tetoia analogi stigmi. Forouse zartietes k kokkino korse, omorfo prosopo me sxista matia k maura mallia k omorfo kormi gia na min lew polla tha mpo sto thema.
Thn ekleisa gia 1h k perimena pws tha antikrisw ena koritsi opos oles k tha perasw mia bradia metriou k sintrofias mazi tis alla epesa exw opos eipa prin pou forouse ntekonte bathi kokkino me dixtiotes kaltses k goves 10ponto.
H kopela einai sketi prostixada, pathiasmeni mixanis sex se bazei katw apo ta oria ston agona sto proto k sto deutero. Tin exisa sto prosopo k me kitouse sta matia san na thelei kati na pei.
Den eixa ksana paei me asiatisa k telika mou emine polu orea empiria me ta uperoxa matia tis. Poli kali k omilitiki, ipiame to krasaki mas k me eftiakse orea fasi telika to goustara poly. thanks...
2014-10-22 Client: samsok
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-20
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την Βασιλική την επέλεξα όταν είδα στο site ότι είναι ίσως η μόνη εσκοτ που γεμίζει το καρέ με το εκφραστικό της πρόσωπο. Μετά σταθηκα στα υπέροχα πρασινα μάτια της με το γεμάτο μυστήριο βλεμμα.Στό πλούσιο site της βρήκα βίντεο, πολλές πραγματικές φοτό και στο προσωπικό της μπλόκ πολύ καλά σχόλια από συναγωνιστές.Οταν έκανα το ραντεβού μαζί της είδα ότι το κορίτσι εκτός από σωστή επαγγελματίας μοιάζει ότι μπορεί να γίνει η κοπέλλα σου, η μόνιμη συνοδός σου.Ερωτικά τέλεια ,καλοσύνη και κατανόση, έξυπνη , παθιασμένη παίρνει και δίνει πρωτοβουλίες στον αγώνα.Σε ευχαριστώ Βασιλική για αυτά που μου έδωσες για τις χαρούμενες στιγμές που πέρασα μαζί σου. ONE REAL INTIPENTED VIP ESCORT IN ATHENS WHO KHNOS TO MAKE YOH HAPPY! I HAVE THE BEST EXPIRIANS FROM HER..
2014-10-22 Client: samyel
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-21
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
αρκετα γλυκο κοριτσι με ωρεο πατουρι!μοιαζει με τισ φωτο αλα δεν ειναι ακριβως ιδιο!πολυ καλη επικοινωνια κ πολη φιλικη!δεν μου πηρε λεφτα μπροστα,τα πηρε ολα στο στομα μεχρι τελευταια σταλα!κ στο τελος δεν μου ζυτησε ουτε φραγκο εξτρα!!μου εκανε εντυπωση πραγματικα,κ μου ειπε κ χιλια ευχαριστω!!μπραβοτης!!!δεν ειναι κ τουρμπο αλα οταν ζεσταθει πηδιετε αρκετα καλα!!κ στοματικο καλο κ το προσπαθει για καλυτερο!γενικα προσπαθει να σε ευχαριστισει!!δεν περνας ασχημα μαζιτης σιγουρα!!!
2014-10-21 Client: jacob
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-18
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
kanei oti kalytero gia na fygeis efxaristimenos apo to rantevou tin sinistw anepifilaxtasmile. Tha tin ksanasinantousa sigoura.
2014-10-20 Client: samyel
: 8.5
: 8.5
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-16
Cost:€ 270
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτογραφιες!πολυ γλυκο προσωπο,ωρεος κωλος καταστρογκυλος κ πολυ ελαφρια κοιλιτσα που εμενα μου αρεσει!κοντουλα βεβεα κ με πολυ ασπρο δερμα που δεν μου αρεσει καθολου!ειχε ενα σημαδι στα μπροστινα δοντια που δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι τσιχλα,τροφη η χαλασμα!απεφυγα τα φιλια!!πιπα κατω του μετριου αφου πρωτα στον απολυμανει με αντισυπτικο!ο κωλοστης δεχεται ανετα δαχτυλα μεχρι κ τρια συνχρονως!αναλ αρκετα καλο,αλα εκει που ειναι καλυτερη ειναι στο cow girl!!stomatiko xalia στα αλα ειναι αρκετα καλη!δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα!επικοινωνια χαλια!ελαχιστα αγκλικα!!γελαστη παντος κ το προσπαθει!κερναει κ καφε!χα χα!!ρωσιδακι ανατολικου τμηματος,που φερνει πολυ κ σε κινεζακι αλα με πιο γλυκα χαρακτηριστικα!!
2014-10-17 Client: SALONICA
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-09-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
AMAZING GIRL BRING HER BACK ! VALUE FOR MONEY! VERY BEAUTIFUL ,ACTIVE SEX,10 TO ALL,VERY GOOD COMMUNICATION ,
SHE WAS REALLY ENJOY IT,AND SHE WAS VERY GO OD
2014-10-17 Client: sakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ -
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
The girl has a face of an angel and a really nice body. The dress code was exactly what I asked. About services, she does what you want, she always smiles, she is sexy as hell, she accepts everything. I went for 1 hour and i stayed 2..wish i could stay more.
Thx Milana and I really hope I see you again one day...
2014-10-16 Client: satyr0s
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-30
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
amazing girl. worth every euro you spent. fantastic sex. sensual, really likes blowjobs and for the fans: best anal ever... in every position you can imagine..

Back to Top