Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2014-02-20 Client: sioannidis
: 8.0
: 9.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:01 hours
Meeting date:2014-02-18
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I HAD A WONDERFUL DUO WITH MARIA AND HER BEAUTIFUL FRIEND JULIA IN A LUXURY HOTEL IN THE CENTER OF ATHENS.TWO BEAUTIFUL SLIM MODELS ACTIVE AND PASSIONED READY TO PLEASE YOU ALL THE TIME IN ANY PART OF YOUR BODY WITHOUT BORING.THEY KNOW WHAT TO DO AND THEY DOING IT VERY WELL.I WILL MEET THEM AGAIN AND AGAIN FOR SURE..
2014-02-20 Client: sioannidis
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-02-18
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I HAD A VERY NICE DUO WITH JULIA AND HER FRIEND MARIA IN A LUXURY HOTEL IN CENTER OF ATHENS..TWO BEATIIFULL MODELS READY TO PLEASE YOU ALL THE TIME WITH PASSION AND PLEASURE FOR ME AND FOR THEM WITHOUT BORING..ACTIVE ALL THE TIME IN EVERY PART OF MY BODY.I WILL MEET THEM SOON.AGAIN AND AGAIN...



2014-02-20 Client: vag82
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-02-19
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
i will not share sexual details but i will tell you this.Very friendly,very clean,very pleasant personality and really good GFE experience.Very good level of english that you can have a conversation with her about everything.Is like to do sex with a pretty girl that you already know and know you also.She dont say no and she is very active and passionate.Thanks god i choose 2 hours
2014-02-18 Client: Matthew-mike
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:3 hours
Meeting date:2014-02-14
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She has a great ability to "Read"you and make you feel special ,overall this beauty I'd Describe her:wicked personality,absolutely loves sex,pure enthusiastic giver on this planet...She Quickly established a connection that helps both of you get the best from the session.Carolina is a very strong minded and Independent women with a great way(The more effort you put in for her,the more you will get in return)She loves to lead in the bedroom,is highly skilled in her services pse,gfe.Whatever fantasies i dream about with great comfort and ease.She has nice fit body with a great set of tits & ass,most honest escort with a truth profile,she is a must see,I give her all 10 to all votes (Mindblowing DFK,All Services+ ,best guarenteed,definitely a lady for a night .
2014-02-17 Client: postich
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-02-14
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
To rantevous sta tifla me tin Vasiliki eitan mia efxaristi ekpliksi h kopella eine poli omorfi glicoula kai para poli efxaristi
Tora sto zoumi ,h pipa pou kani eine apo tis oreoteres pou mou exoun kani kai eime opados tou sport aftou polla xronia
Kai telos sto gamisi an tin paris pisokolito tha se trelani to kounima tis eine fantastiko,afta opios teli as to di stin praksi!! Vasoula tha ta ksanapoume molis mazepso xrima !!
2014-02-15 Client: deorgeg80
: 9.0
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-13
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Οι φωτογραφιες με την βικτορια νομιζω ειναι οι πιο αντιπρωσοπευτικες.Το ραντεβου εκλεισε μετα απο ακυρωση αλλου συναθλητη για καλη μου τυχη.Η κοπελα με υποδεχτηκε με μαυρο διχτυοτο κορμακι με βαθυ ντεκολτε, λευκη γοβα,σπινθιροβολο βλεμα και ομορφο χαμογελο.Επικοινωνιακη χωρις να μου σπαταλει το χρονο,πεντακαθαρη σε ολο της το κορμι, και διακριτικα βαμενη.Πολυ ωραια γλωσσοφιλα με παθος, βαθια πιπα με πολυ δουλεμα τις γλωσσας , eye contact και σαλιομα, πρωτοβουλιες στο γαμησι και σφιχτο κοαλρακι στα 4.Τα βυζια τις ειναι φυσικοτατα και ισως τα πιο εντυπωσιακα που εχω γλυψει.Απ τα καλυτερα κοριτσια τις δουλειας που ειχα τη τυχη να γνωρισω... αυτα.
2014-02-14 Client: manolis1975
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-02-13
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Me tin kopela perasa ena dioro apolavstiko... aporo pos den exei grapsei kanenas allos pos prokite gia eskort pou sindiazei tin sintrofia kai telio krevati..! oi foto alithines xoria sxedon katholou paremvasi.
to rantebou itan stop proedriko tetrastero to domatio pentakatharo i kopeks mou pou mpika ferthike epagelmatika 100% ESCORT , prosfere krasaki ego den pino mou prosfere ximo portokali katsame milisame filithikame ola me rithmo GFE . Apla telia se avto pou anaferonte oi apo kato simfono spolita.
Thank you Aleksandra!
2014-02-13 Client: belin
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:25 min
Meeting date:2014-02-11
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Γράφω πάλι ότι ήταν πολύ χάλι η κατάσταση. Ενώ πριν την συνάντηση από sms ειπώθηκε πως στην 1 ώρα έχει 2 ικανοποιήσεις, στο 25 είχαμε βαρεθεί και οι 2. Το εργαλείο της με το ζόρι που σηκώθηκε ενώ η όλη κατάσταση ήταν διαδικαστική.
Όταν της είπα να κλείσουμε την 1 ώρα άρχισε σε σπαστά ισπανικά να μου λέει ότι αν ήταν η γυναίκα μου και δεν μπορούσε άλλο, εγώ δεν θα επέμενα!!! Τι είπε ρε παιδιά!!!
Όταν επέμεινα λίγο, με έβαλε να ξαπλώσουμε (με ύφος) μέχρι να περάσει η ώρα και να φύγω! Μιλάμε για αλητάμπουρα με βυζιά!
Μακρυά!
Έστειλα sms στον agent όταν έφυγα και μου ζήτησε και συγνώμη!
Ελπίζω να μην χαθεί το review μου και να αποδειχθεί αντικειμενικό το site, διαφορετικά δεν πρόκειται να το ξανα ακολουθήσω!
Δεν συνηθίζω να γράφω, εκτός αν είναι απάτη η κατάσταση και δεν την πληρώνουν και άλλοι όπως εγώ!
2014-02-12 Client: dimitris35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:3 hours
Meeting date:2014-02-07
Cost:€ 420
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
h kopela einai katapliktikh poly kalh kai eykolh epikoinwnia poly filikh kai krebati tigrhs filakia mwro 8a ta ksanapoyme am
Escort comment:
Glike mou xarika poli. Fillakia pola :* thank's gia to review,ta ksanapoyme sigura:****
2014-02-11 Client: caribsub
: 9.0
: 9.0
: 4.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-10
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This girl is fantastic and happy to please you, so fresh and so sweet, head to toes. very attractive and good looking girl, she would turn you on just by reading a phone book, stunning body. lots of kisses, and a BJ that you will remember. insatiable, she will want more, so be ready. her english is broken, but does it really matter, the communication works well and goes to the essential. She is so active, that if you close your eyes, you might think 2 girls are working on you.
2014-02-10 Client: Nick1
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2014-02-09
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Απλά Τέλεια!
Καλύτερη εμφάνιση από ότι στις φωτογραφίες, ενεργητική, με τέλεια συμμετοχή, χωρίς καθόλου βιασύνη-το αντίθετο μάλιστα!
Απλά Τέλεια!
Τα μόνα αρνητικά: 1)μιλάει πολύ λίγα αγγλικά, 2) δεν είναι συχνά στην Αθήνα...
2014-02-10 Client: hliastsouk
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-09
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πανεμορφη κ παραγματικα ψηλη κοπελα, πανω απο 1,80 σιγουρα. Ατελειωτα ποδια κ προσωπο με πολυ ωραια χαρακτηριστικα κ χιλια!!!στο κρεβατι οτι κ να κανει το απολαμβανει αν κ βλεποντας την εχεις την εντυπωση δεν θα παρεις αυτο που ελπιζεις(λογω το οτι ειναι πολυ ομορφη)!!Ελα ομως που σε ξαφνιαζει ευχαριστα...!!!Τρομερα χιλια κ βλεμα οταν σε κοιταει κ τον εχει στο στομα!!Αν εδινε κ κουλουρι θα μιλουσαμε για ολοκληρωμενο πακετο!!!!ακομη κ χωρις αυτο φευγεις γεματος!!
2014-02-09 Client: deorgeg80
: 6.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-09
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Επικοινωνιακο,προσχαρω και σεξι κοριτσι.Οι φωτο χανουν λιγο οσο αφορα το προσωπο και προσθετουν οσο αφορα το σωμα.Καλη πιπα με αρκετα ντιπ και γλυψιμο γυρω περιοχης.Ανεβαζει στροφες στο 69 και δειχνει να τις αρεσει.Στα τις πραξεις παιρνει πρωτοβουλιες και δε λεει οχι σε τιποτα.Πολυ καθαρη και χαμογελαστη.Συστεινεται σε λατρεις πιπινιου .
2014-02-07 Client: Dr Rick
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-02-05
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Lucky boys in Athens got a rare visit from hot Bulgarian bombshell Tamara this week; I am still spinning days after our meeting! Her agency did a perfect job of setting the meeting up. First of all the excellent pictures you see do not show how stunningly gorgeous Tamara really is. She also works in the fashion business and the hot black ensemble she wore for me was simply dynamite. Absolutely perfect body, fantastic hair and lots of fun in the social time. In bed Tamara provided a strong wet BJ the way the doctor ordered, and the main event was dynamite. She has some moves that will blow your mind when she dances on top of you, and knows exactly how to stroke you while you boil to an indescribable explosion. Players, you haven't lived until you have seen and felt this extraordinary lady wrap herself around you. Lucky for us here in Greece that she lives close and might consider coming back every now and then...Hurry back dear Tamara!
2014-02-03 Client: Thomas
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Ολα ήταν πολυ ωραία ..!.!! Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα σαν να βρίσκεσαι με την κοπέλα ..!! Συμπαθητική , γλυκιά και ορεξάτη ..!!
2014-02-03 Client: kritiki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-02-01
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eine krima pou afto to anggeliko prosopo to parousiazh krimeno,eine panemorfh, ekpempi mia estisiakh glika pou se erethizh mono pou tin vlepis ,afto eine to proto pou diapistosa stin Vasiliki ,to deftero kai pio simantiko eine o stomatikos erotas, kai to leo etsi giati pragmatika sou piani to pouli kai tou kani erota afto to pragma den to exo ksanazisi eitan mia teleth pou ginotan metaksi ekinis kai tou pouliou mou les kai ego den ipirxa eixa kawlosi apo ta nixia ton podion mou mexri ta malia tou kefaliou mou se kratah kawlomeno ,stamatah otan nioth pos pas na xishs milame gia poli maestria tosa xronia sto kourmpeti afto to pragma ego den to exo ksanazisi kai to trito kai telefteo eine otan thin pernis apo pisso, exi ena kounima tou kolou pou den xriazete na kanis tiptoe para na tin afisis na ton pezi, megaliteri apolafsi den iparxh tora poso mporis na anteksis eine allo ,ego pantos ezisa pagmata me aftin tin kopella pou den eixa ksanazisi Vasilikoula mou na se exei o theos kalla na mas xarizis tetia !!!!
2014-02-03 Client: gr
: 7.0
: 7.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-02-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
ΚΑΛΉ ΚΟΠΈΛΑ ΜΕ ΩΡΑΊΟ ΣΏΜΑ. ΈΒΓΑΖΕ ΒΟΓΓΗΤΆ ΚΑΤΆ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ ΚΑΛΉ ΠΊΠΑ. ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΉΘΗΚΕ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΜΑΖΊ, (ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΠΩ Σ ΜΟΛΙΣ ΕΊΧΕ ΚΆΝΕΙ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ.
2014-02-02 Client: nikospapas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-12-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
vrethikame kapou sta anatolika.. mpianei mesa kai epatha sok psili ksanthia me terastio stithoskouventoula
tsigaro kai... ksekinaei to klarino kai varaei aneleito rihtmo ligo kaliteri apo ton salea sta girismata... olles tis staseis kanei.. magkes dokimaste einai katapliktiki... se euxaristw kouklara tha ta ksanapoume sigoura
2014-02-01 Client: koursaros2010
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-01-31
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Ταμάρα ήταν και πριν από δύο χρόνια περίπου στην Ελλάδα και δούλευε με εξωτερικά ραντεβού με το γραφείο που την έχει και τώρα. Την είχα πάρει 3-4 φορες. Μόλις είδα ότι επέστρεψε για λίγες ημέρες πήγα να την ξανατιμήσω. Εμένα αυτό το καβλάκι μου πάει πολύ. Δεν χαλάει κανένα χατήρι και έχει κορμάρα. Η δε κωλοτρυπίδα της είναι απόθανη για να την σκίζεις. Τσιμπούκι βαθύ και απολαυστικό. Χυσίματα στο πρόσωπο ή στο στόμα. Κάνει τα πάντα και είναι εξαιρετική στη συμπεριφορά της. Εχω γαμήσει αρκετές φορές και την Αλεξάνδρα από το ίδιο γραφείο. Τα λεφτά μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά τα δουλεύει. Οτι πληρώνεις αυτό παίρνεις.
2014-02-01 Client: byzodoulos
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-02-01
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Εμφάνιση: Πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο και στο σώμα σαφώς καλύτερη από τις φώτο
Υπηρεσίες: ΤΕΛΕΙΑ δε λέει όχι σε τίποτα και νομίζω ότι δύναται να εκλπηρώσει κάθε φαντασίωση.
Επικοινωνία: ΣΟΥΠΕΡ ευγενική. Και στο κανόνισμα σε όλα άριστα 10 με τόννο

Ελπίζω να μας ξανάρθεις Bασιλικούλα!
2014-01-31 Client: adwnis77
: 7.0
: 7.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-01-24
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑ ΣΟΥΠΕΡ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΨΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΥΡΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ SOCIAL TIME ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΞΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΛΠΑ...ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΜΕ ΧΕΙΛΑΡΕΣ , ΡΩΓΕΣ ΓΙΑ ΓΛΕΙΨΕΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΖΟΥΜΟ ;) ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΙ 69 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΥΓΡΗ.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΚΕΙΖΕΙ.
ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ...
2014-01-31 Client: empago
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-01-30
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture


Σήμερα στις 5:00 μ.μ.






Afto pou me travikse stin Vasiliki itan o kolos tis exo adinamia se afto to

meros tou somatos kai oxi toso na thelo na gamiso colo alla me ftiaxni !!

Kanonisa lipon mia sinantisi me tin Vasoula kai den epesa ekso,

Me ipodextike me ena aspro forema pou efarmoze se olo tis to soma, diafano kai eftane siriza to kolaraki ths, kai olo afto servirismeno me ena kafto xamogelo.afou sistithikame mpeno sto mpanio gia ena freskarisma ,vgenontas me perimeni ksaplomeni sto krevati .ksaplono kai ego dipla ths kai axizi na periferh ta xeili ths eissa eissa pou me akoumpouse ston poutso ,sta arxidia,eniotha thn anasa ths isa pou me angize kai afto me kawlone perisotero afou me tiranise kamposi hora mou roufah ton poutso se olo to vathos pou xorouse eki me trelane ,mpenovgene arga kai vathia to stoma tis eitan veloudino den eixa ksana niosi tetia glika ston poutso parolo pou eime palios sto athlima

mou affine ton poutso kai roufage ta arxidia me ena tropo poli kawliariko, to apolafsa kamposi hora meta anevene pros ta pano mou roufikse ta xeili vithise tin glosa tis sto stoma mou me poli maestria ,eki mpeno kai ego sto pexnidi arxisa na tis xaidevo kai na tis filao ta vizakia tis ,katevika pros ta kato ,to mounaki tis eitan poli gliko trifero kai drosero sou ekane oreksi na to fas ,tis to eglipsa me poli pathos eki arxise na andidrah kai ego sinexisa pio entona pigena apo tin mia tripa stin allh mexri pou spartarise mou fonazi xinooo kai mou esproxne to kefali ,,afou iremise ligo thn girnao sta tesera mou ksamoni thn kolara ths kai tis ton xono oxi gia poli giati hmoun toso kawlomenos pou den anteksa pano apo dio lepta kai adiasa me megali anakoufisi .kai etsi pige o gyros gia ton deftero alli for a giati kourastika . kouklara mou ... grigora na ksanarthis!!!!
2014-01-29 Client: poupée
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-01-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
To rantebou me tinVasilliki, an kai eixa mia epifilaktikotita me tis foto pou ekriban to prosopo dioti den me enthousiasan. Me duo apla sms kleistike to rantebou sto hotel. Otan mou anoikse thn porta k tin antikrisa apo pano mexri kato epatha thn plaka ths zohs mou…. H Vasilliki einai apla omorfi oxi mono alla para poly omorfh me praio soma, fusika buzia k theiko kwlo. Oi yphresies ths poly kales apo pleura ths sevetai ton pelati kai prospathei na tou kanei ola ta xatiria :)) H Vasilliki einai to kati allo alla h pipa tis einai oneiro. Thn teleiosa duo fores. Filia polla Vasilliki mou k tha xanapoume opos eixame pei!!!!!!
2014-01-28 Client: FragkatoCock
: 3.5
: 3.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Acharnes
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-01-25
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Rantebou se hotel twn boreion proasteion me ti mikaela kai oxi mono...arxika i sinenoisi me to grafeio apsogi.i kopela sto tilefono eksipiretikotati kai me oraia foni...i mikaela stin ora tis.rosidaki me profora pou kani bam alla sti koubenta ta paei kala kai exei apopsi gia polla.otan tin eixa dei stis foto fenotan omorfi...einai omos simpathitiki adinati kai me psila podia pou sta tessera sou dinoun ali aistisi kitontas ti kolara tis.den ksero an einai i pragmatiki ilikia tis auti pou anagrafei...alla isos ine ligo pio pano.oraio soma poli kali sto xoro toy polemou kai i pipa apsogi.kolaraki de dini alla ok.de pirazei.to stithos ligo pesmeno alla i roges kagkelo.kremas kai kapelo pano telies gia glipsimo.emfanisiaka sto prosopo me xalasan kapiou idous sakoules kato apo ta matia alla ok isos na einai kai logo tis kourasis tis kopelas.den prospatho na dikaiologiso alla toulaxiston sto sex to paleuei.exei ena prosopo ligo skile me xilares alla anjelina jolie pou thes na tis tsiboukosis.euxaristo to grafeio gia tin sinenoisi kai gia tin euxaristisi pou mou prosfere.isos kai na tin ksanaparo.
Escort comment:
Δεν καταλαβαίνω όμως αφού μείνατε ικανοποιημένος γιατι τόσο χαμηλή βαθμολογία. Αν υπάρχει κάτι άλλο αναφέρετε το μας για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε.αλλιώς η βαθμολογία σας δεν συμπίπτει με την κριτική σας. Ευχαριστούμε...
2014-01-28 Client: georgeps
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-01-27
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολύ όμορφη κοπέλα.Συμπεριφορά καλύτερη κι από γκόμενας στο sex ξέρει τι να κάνει και έχει μακρύ και απολαυστικό κορμί, με ατελείωτα πόδια και εκπληκτικά δάκτυλα. Για τους λάτρεις του είδους όπως είμαι εγώ είναι από τα ωραιότερα πόδια που έχω δει ξέρει να τα χρησιμοποιεί πολύ ωραία η πρώτη εκτόνωση έγινε στο στοματάκι σε σύντομο χρονικό διάστημα.Μετά κουβεντούλα και χαδάκια και ύστερα ήρθε η ώρα για το δεύτερο γύρο. Κάναμε αρκετές στάσεις με αρκετή διάρκεια.. Με λίγα λόγια το μωρό αξίζει τα λευτά του. Πολύ καλή στην δουλειά της.
2014-01-25 Client: Yuber
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2014-01-24
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Today it was our 2 year anniversary. My favorite part of her is her super strong legs! Nothing new to tell,but i will continue to book meetings with her as long as i have money
2014-01-24 Client: dryiannis
: 10.0
: 8.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-01-24
Cost:€ 260
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
THE GIRL OF YOUR DREAM!!!!
Υπέροχο μωρό 21 ετών γεμάτο δροσιά και φρεσκάδα.GFE αληθινή,με υγρό γλωσσόφιλο.Φιλώντας και γλείφοντας το άρχισε να φτιάχνεται (βράζει το αίμα σ' αυτή την ηλικία) κι άρχισε να βγάζει ήχους ηδονής (αληθινούς κι όχι επαγγελματικούς).πεντακάθαρο,ροδαλό και αδούλευτο μουνάκι μ'έκανε ν' αναρωτιέμαι αν βλέπω όνειρο!!! Καιρό είχε να μου χαμογελάσει έτσι η τύχη! Δε σου κάθονται συχνά τέτοια λαχεία! Δε χόρταινα να το γλείφω και να το κοιτάζω ώσπου ήρθε η ώρα για ένα μαγικό 69! Ακολούθησε ιεραποστολικό με μοναδική θέα τα στητά σαν ψεύτικα βυζάκια να δονούνται ρυθμικά ενώ τα μακριά ίσια μαύρα μαλλιά έπεφταν με μιά μοναδική αρμονία στους ώμους της και το πανέμορφο προσωπάκι μόρφαζε σε μιά λεπτή έκφραση ηδονής.Μετά από λίγη ώρα τέλειωσε η θεά κι ανέβηκα εγώ πάνω της.Γλωσσόφιλα και δάγκωμα ρόγας καθώς ανέβαιναν οι ρυθμοί.Τέλος ακολούθησε το doggy στο οποίο απόλαυσα καπούλια,πλατούλα και τα μεταξένια μαύρα μαλλιά να πέφτουν τριγύρω.Και κάπου εκεί ήρθε η κορύφωση αγγίζοντας το τέλειο.Οταν έχεις ένα αδούλευτο μωρό μοναδικής ομορφιάς στα χέρια σου αδιαφορείς αν δεν κάνει επαγγελματική πίπα,παίρνεις εσύ κάθε πρωτοβουλία και αφήνεσαι ν απολάυσεις αυτό που χωρίς τα λεφτά θα ταν άπιαστο όνειρο για ένα βετεράνο παίχτη..Αξίζει ν απολάυσετε αυτήν την καλλονή που θα μείνει για λίγο ακόμη κοντά μας.Η ευγένεια κι η αθωώτητα που εκπέμπει το υπέροχο πρόσωπο της σε φτιάχνει ακόμη πιο πολύ...THANK YOU MY GODESS!!!I HOPE TO MEET YOU AGAIN IN A NEW DREAM
2014-01-24 Client: DoctorJim
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-01-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
a Real lady! fantastic SEX,body she is a Real beauty! and in bed she is perfect!
his boobs and ass was perfect! her blowjob was deep,wet without hands!
just perfect! :D :D
2014-01-23 Client: Dr Rick
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-06-10
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Have met with Sabrina twice in Athens in the summer months and am very happy this magnificent Romanian (but very international) sex bomb is settling here for a long-term stay.. This woman is beyond gorgeous! She has a warm and very charming personality that will captivate you.and if she turns on the sassy sexy GFE, then you are lost forever. Man I wish my girlfriend was hot like her!

In bed Sabrina is torrid. She does not like to do bareback blowjobs, and I was worried a little bit until we met.but after that I became a true believer in Sabrina's advanced deep-throat skills. Watch out guys, while you are having all that fun, Sabrina will wrap her gorgeous breasts around you, and leave you exhausted for days after she does her dance on top. Do not miss the chance to meet up!
2014-01-20 Client: Jonathan75
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1.5 hours
Meeting date:2014-01-17
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
For the wonderful 1,5 hours spent together,everything announced that i wanted and asked for (performed with charm and delight)Firstly one experience that you will remember for a long time because of the attention to details and no hurry,great attitude she gives 100%of herself to satisfy,the delivery is perfect,passionate,she will give you back pleasure & moments to remember.
Πραγματικα μια γυναικα η οποια δυκολα θα βρεις ομοια της , και που θα σου προσφερει παρομοια ανεπαναλιπτη ικανοποιηση..
2014-01-20 Client: billys24
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:90 min
Meeting date:2014-01-17
Cost:€ 270
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
90 λεπτά μ'ένα υπέροχο πλάσμα.Ότι και να πεις είναι λίγο.Υπέροχη πίπα με φτυσίματα,σεξ σε όλες τις στάσεις και τελείωμα στο στόμα που δεν αφήνει σταγόνα χαμένη και φτύνει διακριτικά.Η συνάντηση σε πεντάστερο hotel.Εύα μου σ'ευχαριστώ για τις υπέροχες ερωτικές στιγμές που μου χάρισες.Ένα γλυκό παιδί που σε κέρδισε με το please.Ελπίζω να κατάλαβες.Φιλιά πολλά μωράκι μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!!!!!
Escort comment:
Mwraki mou filia polla , se perimeno !!! Na fereis kai thn zesti kai thn thallasa mazi sou ;) kiss u baby . Thanks :*
2014-01-20 Client: sexem
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-01-19
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Afto pou me travikse gia na dialekso tin Vasiliki eitan prota to kolaraki tis pou to provali toso orea apofasisa lipon na kliso mia sinantisi opos Kai egine ths zitisa na foresi afto pou forah stin foto .
Ftani h hora tis sinantisis me ipodexete me Ena Plati xamogelo , mpenontas mesa mou dini Ena drosero filaki tote tis piano triefera to prosopo Kai tin filao kanonika me ena gliko fili me glosa les kai tin iksera apo palia, meta katevazo ta xeria mou sto kolaraki tis to opio tis eixa zltisi na min forah kato esorouxo eniosa ena veloudino derma alla kai sfixto kolaraki .stamatao eki giati eimouna eidi kawlomenos kano grigora ena ndouz gia freskarisma giati eixa kani tin mpanara mou sto spiti prin pao sto R.V . Vgenontas apo to mpanio me perimene ksaplomeni sto krevati h Thea eitan fantastikh thn plisiazo xaidevontas thn thn girizo mproumouta sta tesera kai arxizo na taksidevo sto kolaraki tis me thn glosa mou psaxnontas this tripoyles tis tis aniga ta kolomeria tis vithisa tin glosa mou stin mikri trpoula tis meta sto mounaki pigena apo tin mia stin allh arga kai vathia poli to goustara tin eniotha na sfigkete arxisse na vogah diakritika stin arxh thn hxa parh monopanda afou eixe kai afti kawlosi alazi poza girizi kai mou arpai ton poutso kai arxizi na ton roufah arga ka prospanton vathia h pipa tis den perigrafete eitan tromeri dev mporesa na antistatho eixa englovisti mesa sto stoma tis den anteksa omos gia poli exisa , kai etsi ektilixtikai to proto imixrono .
Kano Ena ntouzaki girnao ksaplono kai kouvediasame gia polla kai diafora mexri pou h Vasoula arxise kai me xaideve apala kai ftani sto pouli mou diladi poulaki eitan to perni sto stoma to pipilize to epeze sto stoma mexri pou fouskone siga siga kai egine tourmpo ton roufouse me poli klasi katevike Sta arxidia mou ta eglife mou ta pipilize eniotha thin zestasia tis glosas tis sta arxidia mou mou anikse ta mpouthia kai katevike stin kolotripa mou vithise tin glosatis vathia mesa meta mou ton eglife giro giro apo tin tripa sinxronos tis eglifa to mounaki eniotha pos to goustare opos kai ego meta girisame kai plakonomaste Sta filia les kai imaste apo panta erastes, afou xortasame ta glipsimata apofasisa na gamiso anevika pano tis tis piano ta kolomeria kai ta sfikgo kai totes ta Dino olla eki arxise na mougrizi htan fevgati kai afto me kawlone perisotero mexri pou eftase se orgasmo kai eki exisa me megali efxaristisi eniosa pos adiase olos mou o eaftos .afto eitan to goustara Para poli

.Mou xarise mia vradia aksexasti ,pistewo omos pos me mia kopella san tin Vasiliki h defteri sinantisi tha eine akoma pio fantastiki giati me tin proti den eksantlis oles sou tis epithmies ,elpizo na ta katafero prin anaxorisi apo Athina

Na eisse kalla Vasilikoula mou na mirazis eftixeia !!!!!
2014-01-19 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-01-19
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Reviewing ... Tell you what .. Reviews are personal . Deferent people, deferent tastes , deferent likes ;-) but this one was outstanding !! The door opened and her photos came more than real ! Dressed in a black mini dress and the glasses feted like she was born a natural beauty .. gorgeous !! Her kiss was so soft that I couldn't take my mouth from her, her skin, her body .. Oh my gad !! To tell you the truth when we came to the main course i felt like I could be stack in her like forever .. I think chemistry was really good and trust me 1 hour is not enough.. But again this is something personal ... She is staying in Athens for another 10 days and I am willing to meet HER and only, without bothering about the new girls .. I was looking for a real girlfriend experience with some imagination and she was like meeting with a princess
2014-01-14 Client: johnys
: 6.0
: 7.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-12-18
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
καλησπέρα αλάνια , συνάντησα την τίνα πριν πολύ καιρό...Είχα καύλες και λέω κάτσε να κανονήσω με ένα escort ραντεβουδάκι μιας και ήταν η πρώτη φορά στο επαγγελμα..Ζήτησα να είναι τέρμα σέξυ, με τα απαραίτητα σέξυ εσώρουχα πράγμα που δεν έγινε και ήταν με κάτι πολύ συνηθισμένο...Εύκολη εποικινωνία με το γραφείο ,χτυπάω την πόρτα και βλέπω ένα πιπινάκι τούμπανο...λέω εδώ είμαστε...μπαίνω για μπανάκι , όταν βγαίνω με αρχίζει στα φιλιά και με παίρνει με την μία ένα τσιμπούκι αλλά δεν ήταν και απο τα καλήτερα μου...όυτε πολύ βαθιά , ούτε τίποτα , ίσα ίσα το κεφαλάκι έγλυφε και γενικά με έβγαλε ένα feeling στο να μην αποδόσω έτσι όπως πραγματικά ήθελα...εγώ αναζητούσα ένα πιπινάκι που να γουστάρει πραγματικά να τον παίρνει και όχι να το κάνει καθαρά σαν δουλειά.Είχε λίγο κυτταρίτιδα και λίγα παραπανίσια κυλάκια...Δεν έμεινα πολύ ευχαρηστημένος αλλά δεν έμεινα και ούτε πολύ ξενερομένος ήταν κάτι μέτριο . Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα..
(Η ημερομηνία δεν είναι σωστή, δεν θυμάμαι ακριβός)
2014-01-13 Client: barov
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-12-23
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture






Den sinithizo na grafo giati varieme alla den mporesa na min antidraso se afta pou egrapse o proigoumenos filos ..afti h kopela ego thin vrika ekseretikh dini olo ton eafto tis kai to kani me megali efxaristisi to niothi opos to eniotha kai ego an kseris na to xiristis tin vlepis na kawloni perisotero apo sena kai ta dini olla makari na eipirxan polles san tin Vasiliki episis o filos milai gia stithos silikoni,pou to eide ? profanos den exei idea apo silikoni , mipos ekane lathos kopella? Vasilikoula mou min masas na eisse kalla na mas dinis idoniii kai ase tous kompleksikous na lene ...filakia polla !!!

2014-01-13 Client: mauros32
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-01-10
Cost:€ 210
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
me liga logia i kopela einai fovera pro8imi kai tis aresei to a8lima. Omilitiki kai evgeniki.
tin proteino 100% !!!
8a prospa8iso na tin ksanado ..$$$$$...
2014-01-12 Client: kritoras
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-01-10
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eixa tin evkeria ton imeron na eimai elevtheros kai araxtos kai eipa na kliso ena koritsi na peraso omorfa! i Alena mou travikse to endiaferon etsi opos einai stis foto me ta levka isorouxa kai me merika sms eklisa to randevoudaki ston xoro tis, epi evkairias gatzosa kai ena krasaki ston dromo afou tin eklisa gia ena dyoraki! to koritsi poly simpathitiko me poly omorfo soma kai xaraktiristika modelou, katsame ipiame to krasaki mas (tis aresei to elliniko levko krasi!) mesa sto dekalepto egine to ela na deis... ksafnika vrethike anamesa apo ta podia mou kai ego akoma me to potiri sto xeri! ekana tin televtaia goulia kai ksekoumbosa to fermouar gia na tin dievkolino! :))))
to koritsi arpakse to ergalio kai arxise na to glifei les kai itan o apagorevmenos pirasmos pou tis epitrapi gia televtaia fora! sta tou agona i kopela pernei fotia kai den se afinei stin isixeia se oles tis staseis, opos kai an tin estina den elege oxi akoyga mia fonoula na vogaei dixnondas na to apolamvanei. apo emena sinistane anepifilakta oti kalitero pou kikloforei, value for monety!
2014-01-11 Client: tucker
: 8.0
: 10.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-12-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ημερομηνία ενδεικτική! Η κοπέλα ήταν φοβερή! Φτάνοντας στο δωμάτιο απ' έξω είδα που είχε βγάλει τον δίσκο, έχοντας μάλλον τελειώσει το φαγητό της (βραδινό) και σάστισα καθώς είπα αυτήν έφαγε και τώρα θα έχει όρεξη για γαμήσι; Και όμως ήταν πύραυλος! Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο με υποδέχτηκε με ένα ολόσωμο μαύρο διχτυωτό κορμάκι σούπερ! Απαραίτητες συστάσεις και μετά της ζήτησα στριπτίζ όπως και γράφει και μου είπε πως δεν το έχει καθόλου... Τέσπα έκανε εκεί δύο στροφές, τις έβγαλα το μαύρο κορμάκι και άρχισα να την λείφω εγώ πρώτος. Έχω πάρει και άλλα σίτιτούρια αλλά τόσο καθαρό μουνί δεν είχα ξαναδεί, ούτε και από γκόμενα μου! Πεντακάθαρο! Αφού την έγλειψα κάνα 10λεπτο ώσπου και του μουνί έγινε υγρό, με έπιασε τον πούτσο και άρχισε μια πίπα με πολύ deep throat και γενικά πολλές αλλαγές ρυθμού! Δεν ήθελε να σταματήσει! Την γύρισα στα 4 και μετά από κανένα 10λεπτο σφυροκόπημα την έχυσα στα στο στόμα, έχοντας τελειώσει και αυτήν μαζί μου! Δεύτερος γύρος μια από τα ίδια μόνο που αλλάξαμε πολλές στάσεις. Στο cowgirl την έχυσα ενώ αυτήν συνέχισε καθώς όπως μου είπε μετά ήθελε να τελειώσει και το έκανε! Μάγκες το γουστάρει! Σωματάρα έχει, τρομερό δέρμα έχει! Να την πάρετε στάνταρ!
2014-01-10 Client: kolomaxos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-12-20
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Παρα πολυ καλη και πολυ ομορφη.Ειναι δευτερη φορα που συναντιεμαι με την κοπελα σε τριο και θα υπαρξει και τριτη.Κριμα που δε δινει πισω πορτα...
2014-01-09 Client: jmarinopoulos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-01-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πανεμορφη ρωσιδα , τελειο μουνι , ανετα θα ηταν μοντελο..service αψογο,φοβερη πιπα χωρις χερια,τελειο σωμα αδυνατο και γυμνασμενο,δεν υπαρχει καλυτερο κωλαρακι απο αυτο!!φοβερη θεα στα τεσσερα οπου κ τελειωσα την δευτερη φορα,Τελεια επιλογη δεν κλαις τα λεφτα σου..Προτεινεται ανεπιφυλακτα!!!Στηθος φυσικο μικρο κ με καβλωμενη ρωγα,Ευγενικο μωρο κοιταει να σε ευχαριστησει κ να περασεις ενα τελειο βραδυ..
javascript:;

Back to Top