Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2013-05-29 Client: ghoff
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-28
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
guys dont miss the girl she is amazing , very cocial , positive energy and great great body , sex is teke u t heaven blowjob and handjob u cant imagine i had a wonderfull time with her the view of her ass at doggy style !!!!!!!!!!! i just cant forget the girl , is worth every single euro and defenetly i recomand her value for money 100% . Paidia apla den yparxei i gomena tha pathete tin plaka sas to gamisi se olo toy to magaleio min sas tromazei oti einai pornstar den to paizei katholou mlf gia polla gazia

to grafeio einai stin sinenoisi toy apla apsogo

sara thanx for an amazing night , il be back date time xxaxaxaxaxaxa


agency as u can see george
2013-05-26 Client: Xiklifeustratios
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2013-05-27
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σαφής γίνεται. Έχω κάνει το πέος μου λάστιχο από τη μαλακιά διαβάζοντας τόσο καιρό τις αξιοζήλευτες κριτικές σας. Όταν είδα τις περίεργες υπηρεσίες της Sara Miller αποφάσισα να κλείσω ραντεβού και να την επισκεφτώ. Θα αποτυπώσω ότι βίωσα και νομίζω πώς θα βοηθήσω.



Ας ξεκινήσουμε από την εμφάνιση της.



Ύψος: 160 - 165

Βάρος: 45-50 ( τα βυζιά της είναι 5 κιλά το καθένα)

Πρόσωπο τσίτα από τα μποτόξ και χείλη καλοσχηματισμένα τύπου τζοκερ με δόντια κατάλευκα. Φρύδια ολίγον τι μεγαλούτσικα αλλά πραγματικές ματάρες που σπινθύριζαν!!! Βυζί? Εδώ σταματάμε. ΤΟΥΜΠΑΝΟ. 4άρια και σιλικονάτα με πολύ καλή αίσθηση. Ρογαρες και θηλάρες που τις καταευχαριστήθηκα.

Πολύ καλό σώμα όπως στις φωτό με κωλάρα. Νύχια χέρια πόδια τέλεια. Είναι petit γενικά σε αναλογίες όμως η ηλικία της έχει περάσει τα 35. Μιλφ θα έλεγα εγώ.



Ας πάμε τώρα στις υπηρεσίες.



Η γυναίκα είναι μια πραγματική γκέισα. Με κοίταξε και κατάλαβε οτί εκτός του ότι θέλω να γαμίσω, θέλω και να γαμηθώ. Και αμέσως με ένα αισθισιακό-βιαίο τρόπο να μου επιτρεπεί η έκφραση αφού έχωσε τη γλώσα της στο λαρύγγι μου πρίν καλά καλά προλάβω να βάλω βγάλω το πορτοφόλι και να δώσω το αντίτιμο της συνεύρεσης με πέταξε στο κρεβάτι να με γδύσει. Κάνει μια παυση και μου λέει:



I go to prepare the bathroom for us. You can leave my payment on the desc.



Όπως και έπραξα. Έρχεται και με βλέπει να έχω ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι. Βοηθάει να το ανοίξω και πλαγιάζοντας το σλιπάκι μου βουτάει με το μικρό της χεράκι το πέος μου. Τι χάδι και τη τεχνική. Έσερνε την παλάμη της με κυκλικό τρόπο από πάνω ως κάτω και με ορισμένες κινήσεις που δεν μπορούσα να καταλάβω με έκανε να νιώθω κάποια πετάγματα καύλας σαν να με χτυπάει το ηλεκτρικό ρεύμα. Τέτοιο handjob δεν είχα ματαδεί. Ανακόβει την πορεία και με σέρνει κυριολεκτικά στο μπάνιο όπου και με έπλυνε από την κορυφή ως τα νύχια. Καθώς με το ένα χέρι με μπανιάριζε το άλλο της το χωνε στο μουνί ενώ είχε βάλει το ντούς να τρέχει στο στήθος μου. Χάνω την μπάλα. Ήθελα να χύσω και να ουρλιάξω. Το κατάλαβε και άλλαξε θέμα χώνοντας πάλι τη γλώσσα της στο στόμα μου. Μετά, κατευθυνόμαστε προς το κρεβάτι. Το ψιλοξενέρωμα που χα φάει με την ηλικία της είχε εξαφανιστεί και προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Μου έλεγε συνεχώς, you are rude boy and I will learn you how to fuck and bring in orgasm a horny lady like me και γελούσε χαχαχαχαχαχαχα. Είχα εξτασιαστεί. Με είχε πάρει κυριολεκτικά μονότερμα. Δεν ήξερα πώς να πάρω το πάνω χέρι. Να κάνει χαβαλέ ενδιάμεσα με αστειάκια όπως dick is my life, my pussy need to take fire, I want to go away from Greece without pussy, you will see Sara miller in your dreams και άλλες πολλές ατάκες που δεν ήξερα αν έπρεπε να τις εκλάβω ως χιούμορ ή ως ενέσεις καύλας. Ούφ. Πάμε παρακάτω. Να μου ρουφάει τστιμπούκι και τα χέρια της να μου πασπατεύουνε τα αρχίδια. Να στριφογυρίζει τη γλώσσα και εξαφανίζει το πέος μου. OMG λέω. Είχε πάρει την πόζα την ξαπλωτή στο πλάι ώστε να μπορώ ανελέητα να δαχτυλιάζω το μουνί της. Τις το έκανα κατακκόκινο. Χαμπάρι. Να μου ρουφάει το καυλί σαν βαντούζα και να μου βάζει το άλλο χέρι στα βυζιά της που κατά διαστήματα έφτυνε τις πίπας το σάλιο. Ωχ το θυμάμαι και καυλώνω. Τον έβλεπε οτί σκλήραινε έκοβε ρυθμό για να μην χύσω. Προσπαθούσα να ξεχαστώ για να μην χύσω όμως το πέος μου χαλάρωνε και το ένιωθε φυσικά. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταφέρω να γαμίσω και με καβάλησε κρατώντας τη βάση του πέους μου με δύναμη για να αιματωθεί και να μπορεί να χωθεί στο μουνί της. Κάνει ένα κάθισμα αργό και σπασμωδικό και δυστυχώ έχυσα ουρλιάζοντας εγώ και αυτή να λέει SCREAM BABY, MORE LOUDLY!!! Ε τι να πω. Δεν ξέρω. Δεν ήξερα ότι μπορεί στα 21 μου να κινδυνέψω από ανακοπή καρδιάς. Τρέχει αμέσως στο μπάνιο να φέρει χαρτί και ενώ με σκουπίζει να μου λεει: you are great, you are the best, you scream so good. We ll work on my pussy now. Και την κοιτάω. Πλάκα με κάνεις είπα να της πω κυρά μου. Έχω σβήσει τώρα. Α, ενώ σκούπιζε με το άλλο χέρι μου χάιδευε την κοιλιά. Βασικά μου κανε αυτό το πάει το μυρμύγκι βόλτα μου κανέ η μαμά μου όταν ήμουν μικρός. Ωχ. Να πάρει. Έφτασε η ώρα να μου συστηθεί. Sara Miller μου λέει. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ήθελα να τις πω αλλά τις λέω ότι με λένε Χρήστο. (Ψέματα). Έχω διαβάσει πολλά εδώ και προτίμησα να μην πώ το αληθινό μου όνομα. Να μην τα πολυλογώ δεν πίστευα ότι θα μου σηκωθεί ξανά γιατί η θείτσες δεν είναι των προτιμήσεών μου. Με χίλια ζόρια να προσπαθεί να μου τον ξανασηκώσει ( ξέρω οτί έχω πρόβλημα και δεύτερη φορά δεν μου κάνει κούκου). Χώνει τις βυζάρες τις στο ελαστικό μου πλεον πέος και φτύντας το, το τρίβει πάνω της. Όταν άρχισε πάλι να σκληραίνει δεν πίστευα στα μάτια μου. Μια ευφορία, ένας αντρισμός κάτι κάτι χτύπησε μέσα μου. Λεω δεν μπορεί. Κοιτάζω κάτω και ο μουδιασμένος μου πούτσος είχε σηκωθεί ξανά. Η καρίόλα κατάλαβε ότι δεν γάμισα πριν και ξενέρωσα και μου ρίχνει μια ξυλίά στον κώλο ενώ στήνετε στα 4. Επιτέλους!!! ΓΑΜΑΩ. Γαμάω γαμάω γαμάω 4 λεπτά περίπου νομίζω και χύνω. Αυτή τη φορά άρχισε να μου τα γλύφει και να μου τα στέλνει στον κώλο τον οποίο ξεκίνησε να μου τον δαχτυλιάζει βάζοντας αντί για λιπαντικό τα χύσια μου. ΝΑ πάρει. Το ήθελα. ΣΑΝ ΜΑΓΙΚΟ κάνοντας μια κίνηση αστραπή εμφανίζει από το κομοδίνο το εργαλείο της. Το βάζει και εν ριπή οφθαλμού αντικαθιστά το δάχτυλο της με αυτό. Το αποκορύφωμα. Παίρνει το χέρι μου και μου λέει, guide me because I will destroy you hole. Μου έβαλε το χέρι στην κοιλιά της να την καθοδηγώ για να μην με καρφώσει μέχρι το στομάχι σουβλάκι. Αργά λοιπόν στην αρχή και λιγάκι έντονα στο τέλος με γάμησε και είπα και φχαριστώ. OMG OMG OMG!!!



Επίλογος.



Με αγένεια και χωρίς να πώ αντίο έφυγα. ;Είχα γίνει κατακόκκινος. Δεν ήξερα τη μου συμβαίνει. Νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να γαμήσω και γαμιθώ ξανά για τον επόμενο χρόνο. Όταν έφτασα σπίτι, την πήρα τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και είπα να με συνδέσουν με το δωμάτιο για να ζητήσω συγνώμη για την αγενή αποχώρηση μου άλλα μάταια. Δεν απάντησε. Ουυυυυφ θα την ξαναδώ όμως. Ευτυχώς που δεν έφυγα και έκατσα. Αχ.
2013-05-25 Client: nikolasgianno1978
: 7.0
: 1.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 min
Meeting date:2013-05-25
Cost:€ 0
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
Met Samanta, but after afew minutes left. Although she is a very pleasant and sweet girl, with a warm smile and nice to talk to, she is very different from the photos shown here. Therefore felt very disappointed and decided to cancel the meeting with her. It's a petty that sometimes photos are so deceiving and waste our time!!!!!!!!!!!!!!!!!! (disregard the passive sex, had to write something to be able to send my review)
2013-05-25 Client: allofus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-25
Cost:€ 270.0
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Because of my previous review was half/unfinished i want to add that she was cool,friendly,erotic,patient,communicative...
She worths her money.

Thanks Ioli!
2013-05-24 Client: thunderbolt
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-20
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I will start my review with her greatest asset ( besides her soft lips,fire tongue, flexible all the way legs )

Her mind i sharp, and her sense of humor is unparalleled so not only is she fun to Play with ,she's determined to make you feel good.

From the moment when you walk in / till the moment when you walk out.She genuinely enjoys what she does!
2013-05-22 Client: gg1988
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-20
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Lauren on the first day of her tour in Athens! We fixed the meeting quite easily and I asked for some fetish stuff (light dom etc).
I arrived at her hotel a bit earlier but she was ready! When she opened the door I saw the girl of the pictures right in front of me and iwas amazed! She is slim with nice breast (perfect size for her body) and a very sexy brazilian ass!
She welcomed me with a very friendly manner and she asked me to help her put her corset on. I did as I was asked from my mistress and the show began! She is perfect for her role! She told me to undress her and then get undressed and she started playaing with me before she asked me to satisfy her orally. She is fully shaved and the taste was amazing! After a while she put me a condom and started riding me as a cowgirl and she loves that position! Then we changed to doggy where the view is amazing of that pefrect BRAZILIAN ass! I couldnt control myself and I finished inside her. After some chat (very good social skills) i started playing with her feet (i love feet) and she started getting aroused! She saw that I was ready for action and she used a condom before we started having sex again at the missionary position. I asked to change to doggy stle because her ass is outstanding and i finished after a while.

She is perfect for the mistress role(which does not include any kisses, so i do not know if in a gfe role she will kiss deeply with tongue and also, she did not blow me for more than 30 seconds because I did not ask for it) and I definitely recommend her for fetish stuff, feet etc.

I would love to see her again in the future!
2013-05-22 Client: peter sommer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
HI , I WANT TO SAY THANK YOU NIKOLE FOR THE GRATE TIME WITH YOU! FIRST I WANT TO SAY FOR ALL SHE IS VERY SEXY MORE DEN PHOTO , NICE FACE ,SMILE ALL THE TIME, AND ABOUT THE BODY SO SEXY,BUT THE MOST SEXY IS HER ASS! I DONT REMEBER WHEN I SEE ASS LIKE THIS!
2013-05-22 Client: Le Reve
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-20
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A very good meeting with a pro girl! she knows what u want and she is giving to you all the way!!I enjoy anal after long time!Very deep BJ all the way to the throat,one of the best face fucking i had!! There are no come backs or donts with Lauryn you just enjoy dirty sex i thought i was in porno movie,next time i might ask her to have my cam with me!!
2013-05-21 Client: JIORGOS81
: 10.0
: 10.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:0
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-13
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Υπεροχο το μωρο ατελειωτα ποδια και κορμι θανατηφορο.Ευγενικοτατη και περιποιητικια με το που μπηκα στο δωματιο εχασα το μυαλο μου.Απαλο χαιδεμα και πιπα που δεν θελεισ να τελειωσει ποτε.Εγω πηγα αρχικα για μια ωρα και τελικα εμεινα για ενα ακομα γυρο,το σιγουρο ειναι πως εφυγα με το χαμογελο.
2013-05-20 Client: Rafael
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2013-05-18
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Just agree with all previous comments!! Great girl with fantastic blow and knowledge of sex generally. Perfect body exactly like at the photos. Sexy goddes! Very professional but still friendly and easy in a social. After my ruined night with a previous girl from the site who didnt match my expectations Lauryn made me to forget about it totally!
Thank you Lauryn!
Hope to see you again baby!
2013-05-20 Client: konluc74
: 6.0
: 1.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-17
Cost:€ 350
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Very bad meeting! i wonder why she has such high ratings. It was the ratings that convinced me to make an apointment with her. What a mistake. Very friendly at the beginning, had a chat with her and everything was going great. She seemed friendly and nice. But then she went to the shower, she then came out ad performed the most mechanical blowjob of all times. Put her on top where she was passive and realy boring. Finished quickly and asked her to leave immediately. Dreadfull experience total waste of time and money. No comparison what so ever with Cynzia her friend. AVOID!!!
2013-05-20 Client: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-05-10
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Something special sexy wonderful! That’s the song that best describes our meeting…….
I was lucky to get referred to Marianna, I had seen her gorgeous pictures on the site, and figured the Latvian goddess would be fully booked that night. I was stunned by the gorgeous lady that met me when I visited her hotel. Marianna is a smart, sweet lady, and when you meet her, you will understand instantly you are going to make it with a former top model that remains in perfect shape.
When it comes to oral sex, here in Greece we hear a lot about the “Romanian School,” and I by and large agree it’s an amazingly potent mix. But it’s not always the best way to blow one’s load….let me tell you. Latvia has a lot to offer! I was knocked off my socks by the way Marianna’s gorgeous full lips took me to paradise. It was just such a wet, velvet experience that I almost lost it in the first five minutes. She kept telling me, between licks, not to worry, since there was time for a second round even if she "blew me down" at the start. I held off though and turned to the "horizontal dance” special, and I was surprised by how much energy Marianna had and also by her special grinding dance moves. When it came time to let go, I was back in Marianna’s velvet mouth for one of the hottest wettest explosions I can remember, driven to ecstasy by the soft but confident way she handled Dr Rick’s rocks. Mind blowing!
To top it off, Marianna would not let me pull away until every drop had been released. So I left her room just an exhausted sex prisoner….but somehow blessed.
Recommend the agency examine better hotels for future CT's.This highest caliber escort needs to be using the very best hotels available in Athens.
2013-05-18 Client: Maden
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Very friendly and smart girl! Relaxed and easy going with an amazing body (especially her breasts) and very clean! Her blowjob was really beyond my expectations...
I'll definitely see her again! Recommended for all tit lovers!
2013-05-18 Client: rakalos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ Η ΕΥΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΗΛΟ Κ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ !!!! ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ !!! ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ 1 ΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ !


Υ.Γ ΕΥΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΩΜΜΑΤΙ ....
Escort comment:
kiss u baby :*
2013-05-18 Client: aderbo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu Kerkyra
Meeting length:1.5 hours
Meeting date:2013-05-18
Cost:€ 220
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
She is amazing it was a great time I will call definitely back. She kiss with tounge ver sweet ..great body great looking soooo friendly. Everything was nature felt like having a girlfriend atmosphere..she is very well communicate. She know what to do..she is flexible and soft..had a great sex with her can't wait to have her again
2013-05-17 Client: aleventaga
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-17
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Amazing girl with an unbelievable body. Very soft skin. Excellent gfe. Very polite and always "smiling". not laughing.much better than the photos.
Looking forward to see her again in Athens. 1 hour is not enough.
Thanks sweety for the fantastic hour.
2013-05-17 Client: pussymaniac
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Κλείσιμο συνάντησης για ντούο με Εύα και Ντέλια στο γνωστό πολυτελές hotel.
Η εύα άλλαξε το μαλλί προς το ξανθό και της πάει πολύ.
Η Ντέλια νέο αίμα στη δουλειά με πολύ ωραία μάτια,ωραίο χαμόγελο με υπέροχο φυσικό στήθος που η Εύα και εγώ δεν το άφηναμε ήσυχο, σώμα καλό με λίγα σημάδια χαλάρωσης κώλος ιδανικός για σφαλιάρες.
Μετά το μπάνιο άρχισε το ματς με την Εύα να επιτίθεται με φιλιά στην Ντέλια και επειδή ζήλεψα μπήκα αμέσως και γω στο παιχνίδι με τρείς γλώσσες να γίνονται ένα, εγώ να χουφτώνω τους κώλους των κοριτσιών και ο πούτσος στο 100%.Μετά ξάπλωσα από κάτω και η Εύα συνέχισε να φιλιέται με την Ντέλια είχε καβλώσει φαίνεται, δεν άντεχα άλλο, ζήτησα να ασχοληθούν με τον πούτσο.
Η καλύτερη φάση ενός ντούο πιστεύω είναι το πουτσοζάπιγκ, γλύψιμο αρχιδιών και από τις δύο, μετά άφηνα την μία να τσιμπουκώνει και φιλούσα την άλλη τι να πω ένα καλό ντούο δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εμπειρία στο σέξ.
Η Ντέλια το έχει το τσιμπούκι ωραίο βαθύ χωρίς δόντια για την Εύα τι να πούμε το ξέρει το άθλημα πολύ καλά. Τις σταμάτησα και ζήτησα προφυλακτικό και τις άφησα να αποφασίσουν όποια ήθελε να με καβαλήσει πρώτη και η Εύα αμέσως ανέβηκε από πάνω, το χει από πάνω την έβαλα και λίγο από κάτω ενώ παράλληλα φιλούσα την Ντέλια. Αλλαγή προφυλακτικού με την Ντέλια να έρχεται από πάνω και μετά ιεραποστολικά γαμιέται ωραία φιλάει ωραία αλλά δεν είναι πολύ εκδηλωτική (αναστεναγμούς,φωνές κτλ). Επειδή είδα ότι το σπέρμα δεν άντεχε άλλο και ήθελε να βγει τις έβαλα να γονατίσουν, συνεχές πιποζάπιγκ και τελείωμα στα στόματα και των δύο, ίσως το καλύτερο τελείωμα της ζωής μου.
Μπανάκι social time κυρίως με την Εύα είναι ντροπαλή η Ντέλια και μετά από λίγα λεπτά δεύτερος γύρος με πολύ τσιμπούκι την Ντέλια στα τέσσερα όπου ευχαριστήθηκα την κωλάρα της. Όπως την είχα στα τέσσερα η Εύα ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και έπαιζε με το μουνί της, εκεί τα είδα όλα με κάβλωσε ακόμα παραπάνω αυτή η εικόνα, αλλαγή προφυλακτικού και όρμηξα στην Εύα και την σφυροκόπησα με όλη μου την δύναμη είχε καβλώσει κι αυτή και ζήταγε κι άλλο κι άλλο, η Ντέλια με φιλούσε και μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο έχυσα μέσα στην Εύα σ αυτή την στάση και στεναχωρέθηκε λίγο γιατί ήθελε κι άλλο ξέσκισμα.
Συμπερασματικά πολύ καλή εμπειρία η Ντέλια έχει όλα τα προσόντα αλλά της το είπα και της ίδιας πρέπει να γίνει λίγο πιο εκδηλωτική.
Escort comment:
ωραία το γιορτάσαμε ;)
2013-05-17 Client: pussymaniac
: 9.0
: 7.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Κλείσιμο συνάντησης για ντούο με Εύα και Ντέλια στο γνωστό πολυτελές hotel.
Η εύα άλλαξε το μαλλί προς το ξανθό και της πάει πολύ.
Η Ντέλια νέο αίμα στη δουλειά με πολύ ωραία μάτια,ωραίο χαμόγελο με υπέροχο φυσικό στήθος που η Εύα και εγώ δεν το άφηναμε ήσυχο, σώμα καλό με λίγα σημάδια χαλάρωσης κώλος ιδανικός για σφαλιάρες.
Μετά το μπάνιο άρχισε το ματς με την Εύα να επιτίθεται με φιλιά στην Ντέλια και επειδή ζήλεψα μπήκα αμέσως και γω στο παιχνίδι με τρείς γλώσσες να γίνονται ένα, εγώ να χουφτώνω τους κώλους των κοριτσιών και ο πούτσος στο 100%.Μετά ξάπλωσα από κάτω και η Εύα συνέχισε να φιλιέται με την Ντέλια είχε καβλώσει φαίνεται, δεν άντεχα άλλο, ζήτησα να ασχοληθούν με τον πούτσο.
Η καλύτερη φάση ενός ντούο πιστεύω είναι το πουτσοζάπιγκ, γλύψιμο αρχιδιών και από τις δύο, μετά άφηνα την μία να τσιμπουκώνει και φιλούσα την άλλη τι να πω ένα καλό ντούο δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εμπειρία στο σέξ.
Η Ντέλια το έχει το τσιμπούκι ωραίο βαθύ χωρίς δόντια για την Εύα τι να πούμε το ξέρει το άθλημα πολύ καλά. Τις σταμάτησα και ζήτησα προφυλακτικό και τις άφησα να αποφασίσουν όποια ήθελε να με καβαλήσει πρώτη και η Εύα αμέσως ανέβηκε από πάνω, το χει από πάνω την έβαλα και λίγο από κάτω ενώ παράλληλα φιλούσα την Ντέλια. Αλλαγή προφυλακτικού με την Ντέλια να έρχεται από πάνω και μετά ιεραποστολικά γαμιέται ωραία φιλάει ωραία αλλά δεν είναι πολύ εκδηλωτική (αναστεναγμούς,φωνές κτλ). Επειδή είδα ότι το σπέρμα δεν άντεχε άλλο και ήθελε να βγει τις έβαλα να γονατίσουν, συνεχές πιποζάπιγκ και τελείωμα στα στόματα και των δύο, ίσως το καλύτερο τελείωμα της ζωής μου.
Μπανάκι social time κυρίως με την Εύα είναι ντροπαλή η Ντέλια και μετά από λίγα λεπτά δεύτερος γύρος με πολύ τσιμπούκι την Ντέλια στα τέσσερα όπου ευχαριστήθηκα την κωλάρα της. Όπως την είχα στα τέσσερα η Εύα ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και έπαιζε με το μουνί της, εκεί τα είδα όλα με κάβλωσε ακόμα παραπάνω αυτή η εικόνα, αλλαγή προφυλακτικού και όρμηξα στην Εύα και την σφυροκόπησα με όλη μου την δύναμη είχε καβλώσει κι αυτή και ζήταγε κι άλλο κι άλλο, η Ντέλια με φιλούσε και μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο έχυσα μέσα στην Εύα σ αυτή την στάση και στεναχωρέθηκε λίγο γιατί ήθελε κι άλλο ξέσκισμα.
Συμπερασματικά πολύ καλή εμπειρία η Ντέλια έχει όλα τα προσόντα αλλά της το είπα και της ίδιας πρέπει να γίνει λίγο πιο εκδηλωτική.
2013-05-16 Client: vRomantic
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:180 min
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Nicole is the sweetest escort you can wish for. A real, human person, not playing games or fooling you to make you happy. Treat her well and you will see on her face a smile like you've never seen before. Her body is stunning and her ass superb. And she does not even realize how cute she is. Kissing her is perfect, her tits hard, small and perty, perfect nipples. Her tiny pussy is so sweet. Lick her clit and she will react very warmly and give you whatever you want. She took the initiative where needed and let you control things if you want. A real pro.

Give her champaign and sushi and you will not regret it.she is a princess!!
2013-05-16 Client: MrKavlopoulos
: 8.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-05-16
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Εφόσον είμαι στην πόλη και το κορίτσι ξεχωρίζει από την εμφάνιση με το σχιστό μάτι και το πλούσιο στήθος, αποφάσισα να κατέβω για το κασκαντεριλίκι!!
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα!! και μετά από λίγο να'μαι στην πλατεία για το σεξακι!
Με το άνοιγμα της πόρτας η αντίδραση δεν ήταν αρνητική , μάλλον ήμουν προδιαθετιμένος αρνητικά!! Μια εμφανίσιμη κοπέλα, ψηλή με αδύνατο κορμί, όπως το γουστάρω και βύζους!!
λίγη κουβεντούλα και βουρ για μπανάκι!!!
Το κορμί με περίμενε στο κρεβάτι!!Ξεκινήσαμε με μερικά χαδάκια και φιλάκια και γρήγορα η λίμπιντο ανέβηκε ψηλΑ!!!
Τι τσιμπούκια, τι να τον τρίβει στα βυζιά της, και να τον φτύνει για να το χαρεί ξανά αλλά ισπανικά!!!!
εκεί έγινε και η πρώτη κατάθεση.. κάνοντάς την χάλια μιας και τα σκάγια την πήρανε παντού! και αυτή τα γέυτηκε με πρόστυχο τρόπο!!!
Μπανάκι και κουβεντούλα για να χαλαρώσουμε! Αν και προτίμησα να μου κάνει ένα μασάζ... φημίζονται εκεί στας ανατολάς..

Αν είχα και εκείνη τη ζεστή μύξα.. θα ζητούσα και nuru...
Γρήγορα με τα τριψήματα ξανα καύλωσα!!!

Της τον δίνω πάλι στο στόμα αλλά αυτή τη φορά εγώ από πάνω για να έχω καλύτερη θέα...! Της ζητάω καπέλο και την ξαπλώνω..
Η θέα της Ανατολής με τα βυζιά να είναι πιάτο μπροστά μου, έδωσαν μια ιδαιίτερη εικόνα για πολύ ξέσκισμα!!

Αποφάσισα να κρατηθώ γιατί ήθελα να πάρω το κωλαράκι της !!! Παιδικό με ωραία αφή λοιπόν την γυρνάω στα τέσσερα!!
Εδώ είμαστε! Σούφρα χωρίς σημάδια πολυδουλεμένης ήταν σκέτη πρόκληση!!

Την δακτυλιάζω ενώ την πηδάω στα τέσσερα και ομολογώ ότι κρατιώμουν με δυσκολία!!!! Ανεβάζω ρυθμούς και ακολουθεί το τσουλάκι με μανία!!
Χαλαρώνω και την βλέπεις να γλυκαίνει σαν να λιώνει!!

Ενώ λοιπόν έχω δουλέψει την πίσω πόρτα.. είμαι έτοιμος για τη βαθιά είσοδο!!
Στενή όπου μπορώ να πώ ότι με ζόρισε !!!!
Εκεί όμως ήταν και το κερασάκι! Καθαρή και περιποιημένη με προέτρεπε να την σκίσω περισσότερο όπως και φυσικά έκανα! γυρνώντας πριν τελιώσω να τη χύσω στο σχιστό της πρόσωπο για να γουστάρω! Τα μισά τα ρούφηξε σαν να της έλειπε το νέκταρ μου!

Συνολικά ένα τσουλί για ξέσκισμα ειδικά λόγω της διαφορετικότητας της Ανατολικής της εμφάνισης με στοιχεία της Δύσης στο σέβις!
Ευχάριστη έκπληξη και πολύ καλύτερη από το να δοκίμαζα κάτι στα τυφλά!

2013-05-13 Client: tom
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-05-13
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Fresh girl nice smile always. Body with a few kilos but perfect. Really girlfriend. If it has more points I will give her 20...! I will meet her again. Thank you baby for nice time. Kisssssss
2013-05-13 Client: Michaliss
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-12
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very nice woman so smiling person, polite , clean amazing body and eyes. Totally GFE. I pass 2 wonderful hrs.
I respect ours personal moments and i will not describe in detail. She worth each euro, real pictures and much more
beautiful than pictures.
Laura thanks see you soon.
2013-05-11 Client: s1122
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1h hours
Meeting date:2013-05-11
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
today i met karina and laura in a super duo edition..the girls are absolutely friendly,with a very good chemistry and action..curvy with very nice boobs,smiling,sparkling eyes,not very tall,but reals tigers,gave to me an 1 hour to paradise.they know how to please a man,and for sure i met them again..photos are absolutely real,karina with alittle photoshop more,but more pretty in reality.thank u girls..
2013-05-11 Client: s1122
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1h hours
Meeting date:2013-05-11
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
today i met karina and laura in a super duo edition..the girls are absolutely friendly,with a very good chemistry and action..curvy with very nice boobs,smiling,sparkling eyes,not very tall,but reals tigers,gave to me an 1 hour to paradise.they know how to please a man,and for sure i met them again..photos are absolutely real,karina with alittle photoshop more,but more pretty in reality.thank u girls..
2013-05-10 Client: george
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Η επιθυμια μου εγινε τελικα πραγματικοτητα και συναντησα την ευα σε πολυ σουπερ 5αστερο ξενοδοχειο.Ηταν αψωγη σε ολα οπως τα λενε και οι αλλοι φιλοι που την συναντησανε και μου αθησε την εντυπωση οτι ειναι το κοριτσι της δυπλανης πορτας που ειρθε να ζητησει ζαχαρη για τον καφε της!!!!ΕΥΑ εισαι φοβερη και ανυπομονω να τα ξαναπουμε να μου κανεις και καφεδακι που ειπες οτι κανεις ωραιο καφε και να κανουμε κι αλλα πραγματα που δεν προλαβαμε.Συναντησα φευγωντας και την ντελια και θα ηθελα να διαβασω πως περασε ο τυχερος φιλος που θα επαιρνε και της δυο μαζι και τον παρακαλο να γραψει εντυπωσεις.Ευα σ" ευχαριστω που κανονισες τα ραντεβου σου για να καταφερω να σε συναντησω πιστευω να τα πουμε συντομα και αν μπορεσεις ελα και μια βολτα απο σερρες.Φιλακια πολλα γιωργος απο σερρες.
Escort comment:
Μωρο μου χαρικα πολυ που καταφέραμε να βρεθούμε επιτέλους ;) φιλια πολλα και χαιρετίσματα απ τιν Delia :* Ευχαριστώ . Eva
2013-05-09 Client: Leo0905
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-05-09
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My meeting with Julia was probably one of the best expriences in my life. She was my first and even though I was really anxious and had no idea what to do she somehow managed to relax me and she guided me perfectly through the whole process. About the pictures, its a pitty that there is not an extra option for "She is even more stunning in reality" cause honestly Julia is 10 times compering to those pictures. The best part from our meeting was the blowjob, she handles it like a real pro and to be frank the word "APISTEUTO" (amazing in Greek) is what it fits best for that act.
She's clean, fragrant and gentle and treated me like I was a noble. Her character and attitude is her best feature. She even managed to motivate me to improve my lifestyle to be honest. She was perfect for my situation but I bet that Julia is a person very similar to a "chameleon" being able to adapt on every situation and every client.
Julia is a rare jewel and a unique personality. I wish her the best for her life and future and I am looking to meet her again on her next visit in Greece. Take care Julie.
Escort comment:
Thak you my APISTEUTO MORAKI!!!
2013-05-09 Client: inaugural
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-05-09
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My meeting with Julia was simply perferct...! Date was set with just 3 sms and communicating with her was very easy.When she opened the door of her room I saw an A N G EL .She is extremely beautiful and her smile is amazing...She knows how to make a guy have the time of his life..I knew from the first kiss we had that the meeting will be one to remember..
Her blowjob was one of the best I ever had...She was also very active and passionate during sex and you can tell that she really loves what she does..I felt like I was on a date with my girlfriend...But we had also our PSE moments...! Her body is very fit and the view during doggy stylle was breathtaking! I also enjoyed our social time, since I felt I was wth a girl that loves life and her personality enraptures you straight away.. If you treat her with respect and value her character she will "give" it back to you big time.. I would certainly meet her again next time she visits Greece..Thank you once again for a great meeting Julia..Loads of kisses!


Baby as you said: "The more love you give away, the more love you will have ! "
Escort comment:
Sex pleasure in women is a kind of magic spell and i think you found this magic!!! Thank You so so much!!!
2013-04-29 Client: smh1976a
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-24
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Pek yorum yazmayan biri olarak bu bayan için yazma ihtiyacı hissettim. Çünkü bugüne kadar yeterince bayan gezdiğimi ve yorumu hakedenleri ayırt edebileceğimi düşünüyorum. Bunun yanı sıra İstanbul'a geleceğini söyledi, sizlerin de faydalanaması için yazıyorum. İş sebeebiyle bulunduğum Selanik'de ziyaret ettim bayanı. İlk mailleşme anından pozitif ve içten cevapları bana doğru bir seçim yaptığım hissi uyandırmıştı ve öyle oldu. Profesyonel çekilmiş resimlerde görülen mistik kadın değil aslında gerçekten, gerçeği güleryüzlü ve çok sıcakkanlı bir bayan. Sizi rahat ettirmek için ve sizin kendinizi ona yakın hissedebilmeniz için elinden geleni yapıyor. Muhabbeti çok iyi. Gelelim asıl olaya; öpüşmesi çok içten ve sıcak, orali de mükemmele yakın. Yaşı olmasına rağmen vücudu inanılmaz iyi, hem spor yapıyor hem de etnik köken etkisiyle 20likler ile yarışır, göğüsler silikon ancak göğüs ucu aynı resimdeki gibi dehşet ... Yatakta her pozisyonda çok rahat ve istekli. Uçuruyor adeta. Hiçbir şeye hayır demiyor hatta zevk almaya bakıyor. Yaşından dolayı tecrübesi yannda bonus diyelim. Kesinlikle öneririm. Hizmet anlamında kesinlikle sorun yaşamayacağınız bir bayan. Thanks Julia. kisses
Escort comment:
Bebek teşekkür ederiz!!! I experienced a wonderful time with You!!!
2013-04-25 Client: Idrag
: 2.0
: 2.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-04-23
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Full Photoshop
Η κοπέλα καμία σχέση με τις φωτογραφιές! Οι μόνες ομοιότητες είναι το ξανθό χρώμα μαλλίων και τα μεγάλα βυζιά...μέχρι την κοιλιά!!! Από επικοινωνία άψογη, αφού ζει στο Λονδίνο, αλλά νομίζω πως δεν πας για να μιλήσεις . Στην διάρκεια της κουβέντας το δήλωσε ότι έχει ανάγκη τα χρήματα και ότι πλέον δεν το γουστάρει αυτό που κάνει. Αλλωστε είχε σταματήσει και ξεκίνησε μόνο για την αρπαχτή! Πάντως ήταν ειλικρινής, αφού μου είπε ότι η χαμηλή τιμή ειναι για να προσέλκυσει μαλάκες, σαν και μένα. Στα του αγώνα τώρα, ξεκίνησε με πίπα, βαριεστημένα. Οταν γύρισε για να δω τις τρύπες της, η μπόχα που ήρθε μου έκοψε κάθε διάθεση! Της ζήτησα να βάλλει δάχτυλο στις τρύπες ( εγώ εκεί δάχτυλα δεν έβαζα!) αλλά μου είπε πως η κωλοτρυπίδα της είναι στενή για αυτό! Και καλά μωρή γιατί πήρες το 50€ όταν δεν χωράει το δάχτυλο, πως θα χωρέσει η πόυτσα μου! Τα πήρε στο στόμα, έτρεξε στο μπάνιο, τα έφτυσε και βγήκε χωρίς και ντουζάκι... Δεύτερος γύρος μετά απο μπλά, μπλά και αφού είδα ότι δεν έχει σκοπό να να ξεκινήσει, της έκανα νόημα άλλα το MTV την ενδίεφερε περισσότερο. Μόνο πέξιμο, τελικά μετά από πίεση και στο στόμα, τελείωσα και γρήγορο ντύσιμο. Αποτέλεσμα, και τα 210€ πάνε, αφού κώλο δν πήρα και sex δεν έκανα! Ξέρω, άργησα να γράψω το review, αφού ήμουνα ο πρώτος για να προστατέψω τους συναγωνηστές, αλλά λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα! Ενα είναι σίγουρο, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
2013-04-24 Client: Theodore
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-04-23
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
AMAZING GIRL, VERY ATHLETIC AND SLIM BODY WITH A GREAT ASS, AMAZING TITS AND GEORGIOUS LEGS!!! THE LADY IS FULL OF POSITIVE ENERGY AND THE COMMUNICATION IS MORE THAN GREAT. SHE IS VERY ENERGETIC AND VERY PASSIONATE OF WHAT SHE DOES. SHE KNOWS WHAT TO DO AND WHEN TO DO IT... A GIRL NOT TO MISS OUT ON, EVERYONE SHOULD HAVE A TASTE OF HER!!! SORRY FOR MY LOW PERFORMANCE BABY, NEXT TIME I WILL BE AT THE LEVEL YOU DESERVE... KISSES.
Escort comment:
Sas efcharisto poly Theodore,reading so many positive things about myself I have the motivation to be even better!!!
2013-04-22 Client: Amart0l0s
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Elena is a pretty and sexy girl. I meet her before 4 days in Athens hotel. She late 10 minutes but really I don t care because the girl is very sexy and sweet. In sex she do everything. Perfect sex and she is very good at anal. The girl she know what she do. Congratulations Elena. The foto is real but closely is better!the girl has caught the meaning of slavery!!!!
2013-04-22 Client: Theodore
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-01-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I write this late but she is 150% worth my time!!!
This LADY is born for having sex. She was waiting for me with a smile and sexy underwear and some high heels to die for. After 5 minutes I was surprised to take it all off simply because she does not need anything!!! Amazing face, a mouth and lips to die for, her eyes are breathtaking and with her body you can simply start crying!!! From joy... Ass and legs? I could take them home and sleep with them!!!
She makes love like a warrior, backdoor is more than perfect, her pussy is sweeter then honey and the dilemma is between the follwoing: doggie style in the ass, standing behind her in the ass, blowjob, on top of her watching her georgious face and lips, just kissing her and letting her give you a hand job, letting her ride your cock, or just have her palying with herself and enjoying the view????
Guys this is a fuck you simply MUST not miss. This WOMAN is AMAZING!!!
Baby I am certain you do not remember me but next time you are in Athens I intend to fuck you some more... LOVE YOU!!!
2013-04-21 Client: ioannis30
: 7.0
: 8.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-19
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
the meeting the girl easy with 2 sms , after i go in hotel i say the number room , i go to the bath ,2 mint no finish my both tik tok the door come to the girl nice dress with nice boddy , after finish my both go to bathroom girl finish come to bed sex machine for my soon do meeting soon do anal golden shower anal wiht extra 50 plush
2013-04-18 Client: IEROTHES
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kallithea
Meeting length:60 min
Meeting date:2013-04-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
paea polu sexy kai eleytherwnete sto sex...Kaulwnei kai mono pou thn aggizeis. h Elena pragmatika to apolamvanei. Pernw tosa xronia escort kai pote den me kinise kamia na grapsw kati. Diaferei makran apo oles tis escort ...Tha ta ksanapoume suntoma elena!!!!
2013-04-18 Client: dimjose69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-04-17
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Υστερα απο τοσες κριτικες για αυτη την γυναικα πραγματικα τα λογια και οι λεπτομερειες που διαθετεις στο λεξιλογιο σου περιοριζονται στο ελαχιστο...Αναμφισβητητα τα οσα εχουν γραφτει στις προηγουμενες κριτικες περιγραφουν ακριβως αυτο που κανει την εν λογω κυρια μοναδικη.Σεξουαλικοτητα και ερωτισμοσ αστειρευτος.Στο κρεβατι σκετος πυραυλος. Ξεχνας που εισαι. Σεξ μαγευτικο,κορμι που δεν χορταινεις να το απολαμβανεις.Μπροστατις ολες οι αλλες μοιαζουν απλες οδοντοκρεμες.Αν γουσταρετε να εχετε μια συναντηση ολο καβλα αυτη η γυναικα ειναι η μονη επιλογη...Τη συνιστω ανεπιφυλακτα
φιλακια baby.Cant wait to see you again already miss you sexy.
Escort comment:
See you soon my dear.Thank you for everything...
2013-04-18 Client: Nikos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2013-04-16
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Margo+Diana!This duo can drive you to hell with their performance!Hot kissing with the magic tongue of Margo for welcome and Diana giving kisses to other parts of me!!!!Fantastic start i think!!!A nice shower(not bath) and then the show starts!!!Striptease by margo as diana was sucking my dick and i was a volcano ready to explode!Thing that happened after a few minutes!!!Diana fucked my Dick while Margo with her magic tongue and finger was down down to my ass and giving me pleasure!!!!!Second round after a little conversation and cleaning our bodies...Margo sit on my dick and made me finish again!!!!ouaou!!!!Sexy girls, special situations!!!!Absolutely recommended to everyone who wants something special, over every fantasy!!!!Kisses babes!!!!Thank you for everything!!!!
2013-04-17 Client: nikos
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-12
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Παιδιά.. η προσωποποίηση της περιποίησης. Άψογη επαγγελματική εμφάνιση, πολύ καλή επικοινωνία, φοβερό σώμα και αληθινό βυζάκι.. με καταπληκτικό φιλί ( λες και είναι γκόμενα σου!!) πολύ καλή πίπα και επιδερμίδα 18 Χρόνης!!!! Ζει το πήδημα και συμμετέχει πολύ ενεργά. Τα χρήματα τα αξίζει και δεν θα τα κλάψετε!! Vasilis
Escort comment:
Thank you!!!! Hope to see you soon!!! Many kisses!!!
2013-04-17 Client: nikos
: 9.0
: 2.0
: 4.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-15
Cost:€ 180
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Παίδες.. αν θέλετε να πηδήσετε ένα πολύ όμορφο πλάσμα με ροζ μαμουνάκι πολύ όμορφη επιδερμίδα και άπαικτο βυζάκι..να το κάνετε άμεσα. Αλλά κατά τα άλλα έως εκεί και μη παρέκει!! η κλασική περίπτωση Ρουμάνας που το μόνο που την νεάζει είναι να χύσεις και να φύγεις!! Πίπα μόνο με προφυλακτικό, φιλί λες και φιλούσε τον κωλο του γαιδάρου!! Συμμετοχή?? Εγώ ήμουν μέσα στο δωμάτιο και αυτή στην βεράντα. Αλλά ο μαλακας ήμουν εγώ, ενώ βλέπεις ρε άσχετε ..καταγωγή Ρουμανία!! τι τις θέλω τις δοκιμές?? Ενώ την έχω ξαναπατήσει χιλιάδες φορές με τα μικρά κομπλεξικά κοριτσάκια που έρχονται και νομίζουν ότι σου κάνουν χάρη να καθίσουν για να τα πηδήξεις!!! Αθάνατη ΡΩΣΙΑ!!!! Αυτά και όσοι πιστοί η προσέλθετε η αποφύγετε!! Εγώ πάντως το δεύτερο!!
Escort comment:
REVIEW IS FAKE ! ! !
2013-04-17 Client: bigone4u
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2013-04-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
GREAT KISS, AMAZING BJ, FANTASTIC MASSAGE, EXTRAORDINARY SEX !!!! THE GIRL IS PERFECT !!!!! SHE WELCOMED ME WITH A GREAT KISS, I HAD A SHOWER AND THEN A FANTASTIC BLOWJOB..WE CONTINUED WITH A VERY SEXY MASSAGE SHE GAVE ME AND THEN AMAZING SEX... YOU SHOULD VISIT HER GUYS!!
2013-04-12 Client: hk
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:2 hours
Meeting date:2013-04-01
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Beautiful brunette girl , very sweet with big breast and hot body , perfect Girl Friend Experience , very communicative want to meet her again !!!!

Back to Top