Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2014-11-17 Client: samyel
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-16
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
εχω ξαναγραψει γιαυτο το κοριτσι οτι ειναι πραγματικος αγκελος!!πολυ πιο ομωρφο απο τις φωτο!!φοβερο σωμα,επιδερμιδα μικρου πεδιου!!στηθος μικρο αλα στητο κ τελοιο!σωμα αψεγαδιαστο!!προσωπο πραγματικο κουκλι!!για πρωτη φορα μπορει να ειναι λιγο μαζεμενη αλα εαν τη γνωρισεις ειναι πολυ ευχαριστος κ ανοιχτος χαρακτηρας!!παντα στην αρχη λεει δεν κανω αυτο δεν κανω το αλλο!οταν τη ζεστανεις ομως,το κουμπιτης δεν το λεω!ψαχτε κ θα το βρειτε!!οταν ζεσταθει λοιπον μεταμορφονεται ο αγκελος σε διαβολο!!πραγματικα δεν ξερει τι κανει!κ κανει παρα πολα απο αυτα που λεει στην αρχη οχι!!στοματικο τρελο,φιλια να σου καταπιει τη γλωσα,κουνηματα που σε στελνουν για ηλιο!!!απο τα καλυτερα city tour πιστευω!!
2014-11-12 Client: ody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-11
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το κορίτσι φαινόταν κάτι το διαφορετικό και ήθελα να δοκιμάσω. Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα θα την ξαναέβλεπα. Καλοσόρισμα με εσώρουχα και γόβες. Πολύ περιποιημένη κοπέλα, με ωραίο ασιατικό πρόσωπο και πύραυλος πραγματικός. Πέρασα μια ώρα από τις πιο ευχάριστες με 3 τελειώματα! Πραγματικά τα δίνει όλα για να περάσεις καλά και το καλύτερο είναι ότι το ευχαριστιέτε και το δείχνει. Αξίζε τελικά πολύ αυτό το διαφορετικό στο πρόσωπο. Thanks Lika!
2014-11-10 Client: samyel
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ καλη περιπτωση!!το κοριτσι γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα!!ποδια μακρια ωρεα!κολαρα ζορικη!!προσωπο ασιατικο αλα πολυ γλυκο!!!στοματικο βαθυ κ υγρο με τεχνη κ ενταση!!σε κοιταει συνεχως με ενα υφος που σε τρελενει!!γαμω τα στησιματα κ τα κουνηματα!!χυνει συνεχως!!αλο πραμα!!της αρεσουν κ οι δαχτυλοσκοπισεις παντου!!δεν λεει οχι σε τιποτα!!γουσταρει πολυ κ τα δινει ολα για να σε ευχαριστησει!!!τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!αυριο θα τις παρω ντουο με βασιλικη!πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεξω κ τα δυο κοριτσα αυτα παρεα γιατι ειναι τουρμπο!!αλα θα δοκιμασω ειναι προκλιση!!!!
2014-11-10 Client: giannis.peir
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:120 min
Meeting date:2014-11-09
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Vanesa and her friend at Larissa as incall.They are by far the best duo i have experienced in my whole life...
I knocked the door and 2 girls opened me in their lingeries wearing high heel sexy shoes..Very kind welcomed me in the room...We had a ten min talk to breaik the ice and learn each other. Vanessa is very social and friendly girl as also her friend too. She asked me if i would like to have a shower before we start... I said yes and i went to the bathroom. After 2-3 minutes both girls knocked the door and came in...They entered the bath and started playing each other.I was in the midddle feeling like being in heaven. Vanessa was kissing Guyzel and they started playing my cock which was already too hard... After 5 min we got out of bath and went to the bead...Vanessa came at 69 position spreading her nice and perfect saved pussy in my face...i started licking while she was moaning hard.Guyezel was licking my cock in front and vanessa was opening her ass with both hands. The show was shocking.I put condom and Vanesa came on top.Then Guyzel sit on my face kissing vanesa with tongue and playing her tits while Vanesa was riding my cock.i have never felt like this in my life.I was licking Guezel and fucking Vanessa at the same time... First time lasted 30 minutes. I could not keep more. They took out condom and cummed with both of them licking the top of my cock.
Got to shower and came out. We smoked to relax and had a drink...Social time with both very nice...After 20 minutes second round with Guezel on 4 and Vanessa with legs wide opened being fingering by Vanesa...Got crazy.Fucking for some time and then they changed. I changed condom and then i started with Vanessa. I was fucking her hard took out the condom and spread my cum over her perfect ass with Guyezel licking the cum.Guys this was my most amazing experience in Duo i have ever made...We stayed and talked without any pressure.If i could they could continue fuck for 3rd time too. I got to the shower got dressed and left...Thanks girls i love you and for sure i want to taste u again and again in the near future
Many kisses babes you are the best by far.....!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-09 Client: samyel
: 7.5
: 6.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
οταν γραφουμε κριτικη πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι γιατι επηρεαζουμε κοσμο που δινει τα λεφτατου κ ειδικα αυτες τις εποχες δεν βγενουν ευκολα το ξερουμε ολοι!!ετσι λοιπον κ εγω επηρεαστικα απο τον προηγουμενο συμπεκτη κ αναρωτιεμαι?το μονο κριτηριο σε μια βαθμολογια ειναι οτι η κοπελα ειναι 20 χρονων?τελος παντων γουστα ειναι αυτα!!η κοπελα ειναι πραγματι πιτσιρικα,πρωτο τουρ της.προσωπο αδιαφορο,κοντη γυρω το 1.67!με μεγαλο στηθος φυσικο αλα πεσμενο!σωμα καλο με αρκετα καλα οπισθια, οχι ομως οπως στης φωτο!!μαλι λαδομενο κ απεριποιητο!κ εδω παλι στο μυαλομου η βασιληκουλα με τη μαλουρατης τη περιποιημενη,το μακιγιαζτης το αισθησιακο,τα νυχια τελοια!!διαθεση,ορεξη,γελιο,ταπεραμεντο,ναζι,υπηρεσιες!!τα εχει ολα το αστερι αυτο!!ευτηχως ερχεται αυριο κ θα δουμε ασπρη μερα!!στυο εργο τωρα η πιτσιρικα,στοματικο χαλια!!στο dogy αντι να σπαει μεση προς τα κατω τη σηκωνει ψυλα!ξενερωμα!!ετηχως που εβγαζε κατι κραβγουλες γιατι παρα λιγο να μου πεσει!!καθολου καλα στησιματα!!επικοινωνια χαλια!!δεν μιλαει αγκλικα εκτος απο 5 λεξεις!ολη την ωρα με το κινητο!!στο μονο που συμφωνω συμπεκτη μαζισου το κρασι!πολυ καλη επιλογη!!ειναι ακομα εκει κ το δοκιμασα!!
2014-11-08 Client: Ἀγάπιος
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Την Liza την έχω συναντήσει 2 φορές αλλά και οι δύο έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μου. Η κοπέλα είναι νέα με απίστευτο χαμόγελο και μεγάλα μπλε μάτια! Οταν σε τσιμπουκώνει και σε κοιτά είναι όλα τα λεφτά. Τα βυζιά της είναι έργο τέχνης με τον πλαστικό της σε μεγάλα κέφια. Στο σεξ τα δείνει όλα αρκεί να τις πεις τί θέλεις και αυτή θα το κάνει... αλλά αυτό που μένει είναι η πίτα της, βαθιά με πολλά φτυσίματα και γλυψιμο όλης της περιοχής. Η κοπελία είναι αυτό που βλέπεται... Μία ζούμερη 25 άρα με μεγάλα στήθη και κώλο πεταχτό τον οποιο δινει απλόχερα σε ολες τις στασεις και δειχνει να το απολαμβανει κιολας! Την συστήνω ανεπυφίλακτα σε όσου αρέσουν οι ζουμερές και όχι τα κοκαλιάρικα μοντέλα. Thx baby ... See you soon!
2014-11-08 Client: sakis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing slim petit girl.She has passion and she enjoys sex in every way.Very nice body and very flexible in bed.She will do almost anything ,and always with a smile. I really liked her sexy mood...
Higly reccomended !!!
2014-11-06 Client: samyel
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-03
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συμπεχτες εδω εχουμε δυο πολυ καλες περιπτωσεις που προτινω!νικολ νεο κοριτσι,με πολυ διαθεση κ ορεξη!πολυ ανοιχτος χαρακτηρας παντα με το γελιο!!πολυ γλυκο προσωπο καλυτερο απο τις φωτο!μελανουρι με ωρεο φυσικο στηθος!πολυ ωρεο κολαρακι καταστρογκιλο!!πολυ καλο στοματικο κ σιμ!!προσπαθει να σε ευχαριστισει κ με το παραπανο!!μελινα απο αγγελους το δευτερο!μιλαμε για το τουμπανο!φοβερο προσωπο ιδια μενεγακη ισως κ πιο ωρεα!για κολω δεν συζηταμε!το τουμπανο!!συλικονατο στηθος που εμενα δεν μου αρεσει κ τοσο πολυ!αλα αυτης της παει λογω σωματοτυπου!!πολυ γυμνασμενη!μεση δαχτυλιδη!!απο τα καλυτερα στοματικα!!κ αυτη θελει να σε ευχαριστησει οσω καλυτερα μπορει!!μπραβο κ στα δυο κοριτσα γιατι οχι απλα τιμανε τα λεφτατους,τα υπερτιμανε!!οχι σαν την αλη τη ντιβα που τσατιστηκε γιατι της εβαλα ενα ενιαμιση,κ εχει την ιδια βαθμολογια με τη βασιλικη!κ εσβυσε τη κριτικη!!τωρα καταλαβα γιατι στα μπουρδελα την εχουνε χωσει!!αλα εκει οτι γραφετε δεν ξεγραφετε!!αλος εχει το ονομα κ αλος τη χαρη!!εχω γραψει 40 κριτικες κ μου εχουν σβυσει τις 15!!!δεν γινεται να εχω λιγοτερη βαθμολογια απο την ολιβια μου λεει η ντιβα!αφου δεν τη φτανεις κοπελαμου πως θα γινει!!το μονο κακο στα μπουρδελα δεν εχουν ολα τα κοριτσα!παω να γραψω για βασιλικη η οποια ειναι πραγματικα αστερι κ δεν την εχουν!!αλιως θα εγραφα μονο εκει!!
2014-11-05 Client: HOTAUSSIE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
My appontment was made for 4 november 1.00pm. I was greeted at the door by a pleasant smiling attractive lady . She introduced herself to me with a kiss. I knew that I was to enjoy my stay with Karoline . She seduced me with her wonderful character and personality. Details are not required except to say that I would love to see Karolina again. I hope she returns as I will be waiting for her. Thank you so much Karoline! I left with a smile on my face!
2014-11-04 Client: belarus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-04
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
τι να γραψει κανεις για ενα τετοιο κοριτσι ?? ανοιγει η πορτα του δωματιου και εμφανιζεται μπροστα μου ενας ΑΓΓΕΛΟΣ.. δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις την ομορφια και τη τσαχπινια σε αυτο το κοριτσι...σωματακι τελειο , απαλο βελουδινο και ατριχο ολο το κορμι να μυριζει τελεια, με ωραια βυζακια (σιλικονης) και ενα βλεμμα, αλλωτε φιλικο και αλλωτε καυλιαρικο αναλογα την περιπτωση ..δλδ. με λιγα λογια ειναι αυτο που λεμε με μια λεξη ΜΟΥΝΑΡΑ.. ειναι να τη κυκλοφωρησεις μαζι σου για να της "μπεις" της πρωην σου...πολλα φιλια μωρο μου στο ΓΑΤΑΚΙ σου Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..
Escort comment:
Thank you darling . Φιλάκιαααα
2014-11-03 Client: hliastsouk
: 8.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-11-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Best duo in town is back☺!! And not only in services but in price also! The chemistry between these girls is very good! The 1 experienced and other fresh!they really like each other and enjoy the time in bed! The price is a reall surpise but its not joke and the service is veryyyy good. Theydont cheat or anything else and iinstead they dont stop having sex even with u or between them !!!!!!!!
Οκ τα μωρα τα σπανε! 2η φορα εδω.2ο καψιμο! Πας με καλη διαθεση κ φευγεις με ακομη καλυτερη..!!!
Thanks both.especially the new 1
2014-11-02 Client: kolomaxos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-11-01
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Δε θα πω πολλα.Καταπληκτικο 2ωρο και οταν ξαναρθω Αθηνα θα την ξαναπαρω.Η κοπελα ειναι σουπερ.
2014-11-01 Client: jimny
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beauiful lady with a hot body and even hotter attitude!! I had 2 great hours with Karolina and she is still in my mind. Especially her tits... Ahhh those tits...
Definitely I will meet her again
thanks a lot, Natt. j
2014-11-01 Client: John_Th
: 9.0
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 120
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Ωραία κοπέλα με σώμα petit - αψεγάδιαστο και πρόσωπο επίσης όμορφο ολίγον porno style.
Γενικά ανοίγοντας την πόρτα η εικόνα σου υπόσχεται πολλά αλλά
Εκτός από μουγκρητά και κινήσεις του κεφαλιού ναι/όχι/δεν καταλαβαίνω ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕ ΛΕΞΗ.
Στάθηκε κανένα τρίλεπτο γυμνή και όρθια περιμένοντας εντολή - σαν ρομπότ - να κάνει κάτι.
Τα πήρα και άνοιξα τηλεόραση - Δεν γαμιέται λέω ας σηκωθεί να ντυθεί και να φύγει.
Αφού έκατσε δίπλα κανένα δεκάλεπτο!!!! και κοιτούσε το zaping που έκανα μου τράβηξε το φερμουάρ και άρχισε μία πίπα για τα επόμενα 30 λεπτά. Στο τέλος άρχισε να μπουκώνει το στόμα της με όλα μέσα και άρχισα να αισθάνομαι άσχημα.
Τέτοιο άχυρο δεν έχω ξαναδεί. Χωρίς να την βασανίσω άλλο της έδωσα το δώρο της και έφυγε.
Κρίμα το κορμί τι να πω
2014-11-01 Client: starship
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2014-11-01
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
great girl great service value for Money
2014-10-31 Client: fitness24
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Anevika salonica kai eipa na dialexw mia kopela pou den eixa xanaparei.Me to pou anoigei i porta vlepw mia polu omorfi melaxrini kopela asiatikis katagwgis polu peripoiimeni me korsedes kai zartieres...exei katpliktika psila podia kai teleia daxtyla gia podolagnous...episis filaei pol erwtika kai sindiazei k to erotiko k to prostixo mazi.emeina polu euxaristimenos kai sigoura otan xanaanevw tha tn protimisw gt eine mia xexwristi ebeiria...
2014-10-31 Client: sakis
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-10-31
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Gorgeous girl, much better than photos! wonderful face.great breasts and body.very sweet and kind.does everything to please you great sex! fairly recommended !
2014-10-31 Client: Ἀγάπιος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, αυτό το κορίτσι έχει κάτι που δεν έχει καμία αλλή κοπέλα που ξέρω. Η συμπεριφορά της εξαιρετική, σε καμία στιγμή της συνάντησης δεν κοίταξε το ρολόϊ της (εκτός και αν το είχε κάπου κρυμένο). Εντυπωσιακό σωματάκι, ειδικά το κωλαράκι της που σπάει πέτρες :) , ωραίο ξύρισμα μπροστά που σε κάνει να σου τρέχουν τα σάλια :) ... Συμμετέχει ενεργά σε όλη την διαδικασία του σεξ, αλλάζει εύκολα στάσεις και συνεργάζεται άψογα, (Ειδικά η στάση με το τουρλωμένο κωλαράκι της να με κοιτάει δεν παιζόταν με τίποτα παιδιά)...
Θα την ξαναπάρω όπωσδήποτε!
2014-10-27 Client: Makemyday02
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
ΓΕΙΑ ΣΑΣ . Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10/2014 ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ..ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΟΛΟ ΤΡΕΛΑ ΕΧΥΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ . ΑΞΙΖΕΙ .ΣΤΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΣΗ ...
2014-10-27 Client: Teddy
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-24
Cost:€ 250
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
An excellent girl. Great choice for people who prefer small statute girls.
Great blowjob and she seems to enjoy what she is doing.
I will definitely see you again.
2014-10-27 Client: empago
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-25
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
H PERIERGIA ME ODIGISE NA DIKIMASO ASIATISA ALLA EKINO POU MOU KINISE TO ENDIAFERON EINE TO YPSOS THS KOPELAS POU DEN EINE SINITHISMENO GIA MIA ASIATISA OPOTE IPARXEI MIXH KAI AFTO PROKALI ENDIAFERON
H SINANTISI EITAN PARA POLI EPIKODOMITIKH POLI PATHOS POLI OREKSI GIA NA IKANOPIHSI TA GOUSTA THA TIN ELEGA KAWLIARA MIA KOUKLITSA ETIMH GIA OLLA EITAN KATI DIAFORETIKO PANTOS.

OTAN THA MATHI NA DOULEVI KAI TIN MIKRI TRIPOULA THA EINE TELIA !
2014-10-24 Client: poupée
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Loipon gia tin sinantisi me asiatisa mazi tis den mou exei xanasimbei gia ena k mono logo.
Tin upodoxi mou epatha pote tin zoi mou tetoia analogi stigmi. Forouse zartietes k kokkino korse, omorfo prosopo me sxista matia k maura mallia k omorfo kormi gia na min lew polla tha mpo sto thema.
Thn ekleisa gia 1h k perimena pws tha antikrisw ena koritsi opos oles k tha perasw mia bradia metriou k sintrofias mazi tis alla epesa exw opos eipa prin pou forouse ntekonte bathi kokkino me dixtiotes kaltses k goves 10ponto.
H kopela einai sketi prostixada, pathiasmeni mixanis sex se bazei katw apo ta oria ston agona sto proto k sto deutero. Tin exisa sto prosopo k me kitouse sta matia san na thelei kati na pei.
Den eixa ksana paei me asiatisa k telika mou emine polu orea empiria me ta uperoxa matia tis. Poli kali k omilitiki, ipiame to krasaki mas k me eftiakse orea fasi telika to goustara poly. thanks...
2014-10-22 Client: samsok
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-20
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την Βασιλική την επέλεξα όταν είδα στο site ότι είναι ίσως η μόνη εσκοτ που γεμίζει το καρέ με το εκφραστικό της πρόσωπο. Μετά σταθηκα στα υπέροχα πρασινα μάτια της με το γεμάτο μυστήριο βλεμμα.Στό πλούσιο site της βρήκα βίντεο, πολλές πραγματικές φοτό και στο προσωπικό της μπλόκ πολύ καλά σχόλια από συναγωνιστές.Οταν έκανα το ραντεβού μαζί της είδα ότι το κορίτσι εκτός από σωστή επαγγελματίας μοιάζει ότι μπορεί να γίνει η κοπέλλα σου, η μόνιμη συνοδός σου.Ερωτικά τέλεια ,καλοσύνη και κατανόση, έξυπνη , παθιασμένη παίρνει και δίνει πρωτοβουλίες στον αγώνα.Σε ευχαριστώ Βασιλική για αυτά που μου έδωσες για τις χαρούμενες στιγμές που πέρασα μαζί σου. ONE REAL INTIPENTED VIP ESCORT IN ATHENS WHO KHNOS TO MAKE YOH HAPPY! I HAVE THE BEST EXPIRIANS FROM HER..
2014-10-22 Client: samyel
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-21
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
αρκετα γλυκο κοριτσι με ωρεο πατουρι!μοιαζει με τισ φωτο αλα δεν ειναι ακριβως ιδιο!πολυ καλη επικοινωνια κ πολη φιλικη!δεν μου πηρε λεφτα μπροστα,τα πηρε ολα στο στομα μεχρι τελευταια σταλα!κ στο τελος δεν μου ζυτησε ουτε φραγκο εξτρα!!μου εκανε εντυπωση πραγματικα,κ μου ειπε κ χιλια ευχαριστω!!μπραβοτης!!!δεν ειναι κ τουρμπο αλα οταν ζεσταθει πηδιετε αρκετα καλα!!κ στοματικο καλο κ το προσπαθει για καλυτερο!γενικα προσπαθει να σε ευχαριστισει!!δεν περνας ασχημα μαζιτης σιγουρα!!!
2014-10-21 Client: jacob
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-18
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
kanei oti kalytero gia na fygeis efxaristimenos apo to rantevou tin sinistw anepifilaxtasmile. Tha tin ksanasinantousa sigoura.
2014-10-20 Client: samyel
: 8.5
: 8.5
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-16
Cost:€ 270
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτογραφιες!πολυ γλυκο προσωπο,ωρεος κωλος καταστρογκυλος κ πολυ ελαφρια κοιλιτσα που εμενα μου αρεσει!κοντουλα βεβεα κ με πολυ ασπρο δερμα που δεν μου αρεσει καθολου!ειχε ενα σημαδι στα μπροστινα δοντια που δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι τσιχλα,τροφη η χαλασμα!απεφυγα τα φιλια!!πιπα κατω του μετριου αφου πρωτα στον απολυμανει με αντισυπτικο!ο κωλοστης δεχεται ανετα δαχτυλα μεχρι κ τρια συνχρονως!αναλ αρκετα καλο,αλα εκει που ειναι καλυτερη ειναι στο cow girl!!stomatiko xalia στα αλα ειναι αρκετα καλη!δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα!επικοινωνια χαλια!ελαχιστα αγκλικα!!γελαστη παντος κ το προσπαθει!κερναει κ καφε!χα χα!!ρωσιδακι ανατολικου τμηματος,που φερνει πολυ κ σε κινεζακι αλα με πιο γλυκα χαρακτηριστικα!!
2014-10-20 Client: belarus
: 8.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-08-11
Cost:€ 200
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
το κοριτσι ειναι τελειο, κανει τα παντα σε ολα τα ποστα οπου κι αν της ζητηθει. μονο θαρρω κρυβει λιγο τα χρονια της ( αν αυτο σημαινει κατι για καποιους ) και πρεπει να προσθετει λιγους ποντους. κατα τα αλλα κορμαρα και μουναρα για ατελειωτα ''παιχνιδια''. πολλα φιλια μωρο μου...
2014-10-17 Client: SALONICA
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-09-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
AMAZING GIRL BRING HER BACK ! VALUE FOR MONEY! VERY BEAUTIFUL ,ACTIVE SEX,10 TO ALL,VERY GOOD COMMUNICATION ,
SHE WAS REALLY ENJOY IT,AND SHE WAS VERY GO OD
2014-10-17 Client: sakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ -
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
The girl has a face of an angel and a really nice body. The dress code was exactly what I asked. About services, she does what you want, she always smiles, she is sexy as hell, she accepts everything. I went for 1 hour and i stayed 2..wish i could stay more.
Thx Milana and I really hope I see you again one day...
2014-10-16 Client: satyr0s
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-07-30
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
amazing girl. worth every euro you spent. fantastic sex. sensual, really likes blowjobs and for the fans: best anal ever... in every position you can imagine..
2014-10-15 Client: kritikos21
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-10-15 Client: samyel
: 8.5
: 8.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
προσωπο σχεδον ιδιο με τις φωτο,κωλος αρκετα καλος αλα οχι το τουμπανο τησ φωτογραφιας!πολυ μετριο στοματικο,αρκετα καλες στασεις.εαν ζεσταθει τα παει καλα στον αγωνα!!καλη στην επικοινωμια δεν μπορω να πω,κ σε ρωταει αν εμεινες ευχαριστημενος η αν εχεις καποιο προβλημα!δεν πανε χαμενα τα χρηματασας,αλα δεν θα εκπλαγητε κιολας!!!
2014-10-14 Client: HOTAUSSIE
: 4.0
: 1.0
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2014-10-14
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Poor service! Doesnt respect client.! No kissing, No touching, no licking. Wants you to finish in 15 minutes then wants you out the door. Everything is hurried and rushed. She doesnt respect client. She doesnt respect client!! DONT WASTE YOUR MONEY. I JUST DID. NEVER AGAIN! I want to just say the agency was apologetic for the bad service .I have had some great girls in the past with this agency. This was one bad apple.
2014-10-14 Client: Gismo
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-13
Cost:€ 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Professional... perfection...this just comes about close to describing this wonderful experience . . an absolute stunner with whom I just had a lovely slow sensuous time...a repeat is definitely on the cards.
Perfect combination of sexiness and cheekiness knows how to tease and please.
Women with capital letters - active in bed is what she is all about )(superb kisser and lots of eye contact ,relaxing , sensual takes her time in everything she does.)She is
Her flexibility ( simply amazing skills from close)
sweet & sincere but there is much more...
2014-10-14 Client: samyel
: 7.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-09-30
Cost:€ 170
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
σκεφτηκα πολυ αν θα τη κανω τη κριτικη γιατι το κοριτσι το συμπαθησα πολυ κ δεν θελω να το στεναχωρησω!αλα λεω θα την κανω γιατι μπορει να της κανει καλο!!αρκετα γλυκο προσωπο,πολυ καλες υπηρεσιες!!πολυ καλος χαρακτηρας κ πολυ ευχαριστη στη παρεα!!κνει τα παντα για να σε ευχαριστησει κ δεν λεει οχι σε τιποτα!!αλα δυστηχως η κοπελα ειναι πολυ μα παρα πολυ αδυνατη!!!!μαρακι εισαι παρα πολυ συμπαθητικη κοπελα,κ δεν σου λεω να βαλεις συλικονη στο μικροσου στηθος γιατι ξερω κοστιζει πολα!!αλα πολυ απλα βαλε λιγα κιλα να δειξει λιγο ο κολαρακος σου κ τα μπουτακιασου!!στο λεω για καλοσου!!τωρα για τους συμπεχτες!καντε ρε καμια κριτικη να ξερουμε τι κανουμε!μονο το ενα της εκατο κανουμε κ μπας κ λεω κ πολυ!!πως θα βοηθειθουμε?γραψτε κ εσεις ρε γκαρντασια τιποτα εκει πανω!!ασπουμε τωρα ειρθε η alice απο το eog.φενεται για καλο!γραψτε κατι οταν ερθει κατω να εχουμε μια αποψη!!
2014-10-14 Client: DosARU
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-10-08
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
SORRY BABE KATALATHOS PATISA TO SEND REVIEW STO PROIGOUMENO REVIEW...

ITHELA NA PO OTI KANOUN OTI THELEIS KAI SE AFEINOUN ME ENA MEGALO XAMOGELO KATA TIN EKSODO...

TIN PIRA DUO ME TIN TRAICY KAI THA TO KSANAKANO ME TIN PROTI EUKAIRIA. OI GUNAIKES KAI OI 2 EINAI GENIMENES GIA AUTO TO ATHLIMA... EGGYIMENI APOLAUSI..
2014-10-13 Client: DosARU
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2014-10-07
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
NTAKSI PAIDIA I KOPELA EINAI SKETI KAVLA,,,, OTI KAI NA PEIS EINAI APO TA KORITSIA POU TO EXOUN ME TO ATHLIMA,,, KANOUN OTI LENE KAI DEN TO APOLAMVANOUN...
2014-10-11 Client: Oneonone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Part 1 involved a 1-on-1 with EliteEmily.
Part 2 involved a 1-on-1 with Carolina Worldwide.
Part 3 (this review) was my Duo with both girls.
What a day!
I was a duo virgin until my lust filled liaison with Carolina & Emily.
I have often thought about having a duo ,then forgot about it or I just never seemed to get the right opportunity. What I did know was that when I would have my first duo, there would be no contest about with who, it was always gonna be with Emily & Carolina Just a matter of when.
I'm gonna keep this relatively short and sweet. One of the reasons being that Id have to go into all the naughty details just cos I wanna re-live it all over again but that's not my style of review and I would never dream of doing a review like that out of respect for Emily & Carolina.
What I will say is that these girls are simply sensational in every way and every thing they do. They are genuinely into each other.
They was plenty of lady love between these two beauties to whet my appetite. They made sure I got an eyeful of everything they were doing to each other in very close proximity and man, was I a happy chappy to watch.
It got better though, as I soon joined in on the action No bodys part was left unravished on any of us.
I gotta say though, the 3-way stuff was particularly mind-blowing. Unless you have had a duo, I dont think you will be able to appreciate what I mean.
3 way kissing, 3 way touching, 3 way caressing, 3 way oral, 3 way sex and oral together, it really is the stuff of your wildest sexual dreams, desires and fantasies.
I felt like I was in my very own porno except the girls, are way hotter than any pornstars!
Both girls were very generous with their lips, mouths and bodies and I was left one very satisfied man.
If any of you out there are thinking of a duo, its gotta be Emily & Carolina they are true superstars and incredibly sexy, beautiful, gorgeous, friendly and willing.
They are the best duo out there bar none.
. Now I dont have any problems with rates and am perfectly happy to pay .
You girls were magnificent as always and Im priviliged to say I lost my duo virginity to you.
Thank you so much for a wonderful, crazy, sexy day
Take care my lovelies
2014-10-11 Client: Oneonone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2014-10-10
Cost:€ 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Part 1 involved a 1-on-1 with EliteEmily.
Part 2 involved a 1-on-1 with Carolina Worldwide.
Part 3 (this review) was my Duo with both girls.
What a day!
I was a duo virgin until my lust filled liaison with Carolina & Emily.
I have often thought about having a duo ,then forgot about it or I just never seemed to get the right opportunity. What I did know was that when I would have my first duo, there would be no contest about with who, it was always gonna be with Emily & Carolina Just a matter of when.
I'm gonna keep this relatively short and sweet. One of the reasons being that Id have to go into all the naughty details just cos I wanna re-live it all over again but that's not my style of review and I would never dream of doing a review like that out of respect for Emily & Carolina.
What I will say is that these girls are simply sensational in every way and every thing they do. They are genuinely into each other.
They was plenty of lady love between these two beauties to whet my appetite. They made sure I got an eyeful of everything they were doing to each other in very close proximity and man, was I a happy chappy to watch.
It got better though, as I soon joined in on the action No bodys part was left unravished on any of us.
I gotta say though, the 3-way stuff was particularly mind-blowing. Unless you have had a duo, I dont think you will be able to appreciate what I mean.
3 way kissing, 3 way touching, 3 way caressing, 3 way oral, 3 way sex and oral together, it really is the stuff of your wildest sexual dreams, desires and fantasies.
I felt like I was in my very own porno except the girls, are way hotter than any pornstars!
Both girls were very generous with their lips, mouths and bodies and I was left one very satisfied man.
If any of you out there are thinking of a duo, its gotta be Emily & Carolina they are true superstars and incredibly sexy, beautiful, gorgeous, friendly and willing.
They are the best duo out there bar none.
. Now I dont have any problems with rates and am perfectly happy to pay .
You girls were magnificent as always and Im priviliged to say I lost my duo virginity to you.
Thank you so much for a wonderful, crazy, sexy day
Take care my lovelies.
2014-10-09 Client: mavros-fotis
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2014-10-02
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
As it was my Russian Week i tried to contact Anna VIP and i was no wrong because she is an atractive girl that likes to treet her costumers...After a long day at work i was very tired and Anna took really care of me... She started with a very relaxing massage and after that a spesial blowjob that made me feel really excited. Thank you so much baby it was fantastic... Value for money.
Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΝΟΥ.ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Back to Top