Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2017-06-11 Client: Handyman
: 8.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-09
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η Έλλη αποτέλεσε μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη.
Για duo με την Εύα πήγαινα μετα απο θετικοτατη εμπειρία φίλου αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματα τους...
Προσεχώς όμως θα το κάνω.
Πρόσχαρη, φιλική με πολύ γυμνασμένο κορμί και φοβερή διάθεση να με ικανοποιήσει. Το πιο ωραίο μικρού μεγέθους βυζί που Έχω συναντήσει ποτέ μου το οποίο με ενθουσίασε παρότι λάτρης τον μεγάλων και πολύ μεγάλων μεγεθών!!!
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το πολύ ωραίο χαλαρωτικό μασάζ!!!
Φεύγει σε λίγες μέρες αλλά θα επανέλθει και θα την ξανασυναντήσω ειτε μόνη ειτε με την αλλη κοπέλα.

Από τις καλύτερες Ελληνίδες που έχουν επισκεφθεί ΤΕΙΘεσσαλονίκη!

Η συνενόηση με το γραφείο εύκολη με 2 μηνύματα...
Μετα το ραντεβού επικοινώνησαν μαζί μου για εντυπώσεις ή τυχόν παράπονα.. Μ
2017-06-11 Client: Knowing
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:3 hours
Meeting date:2017-06-09
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ 3ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ OVERNIGHT. MILA I THINK I FELL IN LOVE WITH YOU..SEE YOU SOON!! TRULLY YOURS..
2017-06-11 Client: Knowing
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 nights
Meeting date:2017-06-10
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. 100% REAL PHOTOS ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ GF ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΣΟ Κ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! SONYA I REALLY HOPE TO SEE YOU AGAIN!! MISS U ALREADY.!! YOU ARE AMAZING!! ΑΑΑ Κ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!
2017-06-10 Client: Petros0301
: 7.0
: 6.0
: 3.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-03
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Quite different reviews as i can see. Probably the girl was not the same? fellow
So here are my votes:
Molly is a young, quite cute looking girl, but there are many cute looking girls with more realistic photos. Paying attention on these facts i give her 7 points.
Her services are normal in this price class. We do have to remind us that we are not talking about a 20 bug girl. She sells herself as a VIP escort girl with appropriate prices.
With the performance it was the same. It was not bad, but also nothing very special. Yes she did also with me the french kiss, a BJ without, etc., but not in a way that i can give her 9 or 10 points. Therefore i give her 6 good point for service and performance.
There we are now: "What is communication?"
I have to agree with Arxalon that communication is not only talking, but for sure the most important part in this category. So i also have to agree with John regarding her advertisement and what she tells on the phone (obviously not herself on the phone). It's not fair to say you can speak or understand a language and at the end you don't know both.
I know that my english is not such fabulous like the english of Arxalon wink, but i think i can understand and i can tell my mind, but i would never say about myself that i am a 4 stars speaker. In summary she gets 3 points, because she "talked with her body" quite well.
In my opinion she was not a burn of money. It was an average one time appointment with nothing to regret. smile
2017-06-09 Client: GetYouBarbara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-09
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I met this beautifull lady today. I had alot of work lately and I needed something to relax. I had a great time with this girl. I will not go into many details since I am a bit tired as said before but I wanted to leave a review so more people know that this girl is very good. Recommend her.
2017-06-09 Client: Arxaion
: 9.0
: 8.0
: 5.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-07
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I had a great time with Molly. The photos are actually very representative. As soon as I walked into the room she gave me a deep french kiss and until the end of the meeting she was all over me. A quite good BJ with deepthroat and active role all the time. We tried different positions, but having her on doggy style was the best part for me. I wish she let me lick her beautiful pussy. Unfortunately she told me it's something she doesn't like, which I didn't enjoy though. Communication was not the best, but as I said in other reviews you just have to let your bodies do the talking.
Overall a very good meeting! I would see her again of she included CIM CIF in the basic rates.
P.S. Come on guys you don't speak good English either, so don't judge a CT by those standards. And secondly the tattoo she has actually adds to her looks.
2017-06-09 Client: vortac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-08
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eva is absolutely great girl! She came with well dressed. She has beautiful eyes, lips, breasts, ass, everything.
She fells what you want and make accordingly!
I highly recommend Eva!

Thank much for everything dear. Hope to see you again for a longer. Kisses.
2017-06-09 Client: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-02-13
Cost:€ 130
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Συνάντηση στα γρήγορα στην Θεσσαλονίκη!!! Φοβερή εμπειρια, ιδικά όταν άρχισα να την γλύφω στο κωλοτρυπίδι και στα πόδια - έκανε σας τρελή και απογειωθήκαμε!!! Best VFM!!!
2017-06-09 Client: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-01-22
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Γράφψ λίγο καθυστερημενα, αλλά της το είχα υποσχεθεί! Την πείρα για δώρο γεννεθλίων και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ευγενέσταση, πρόθυμη και θερμή!!! Τέλειο GFE. Ίσως στο μέλλομ δοκιμάσω και άλλα μαζί της!!!
2017-06-08 Client: Spermato
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-03
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
η κοπελα ειναι καταπληκτικη..!! πιο ομορφη απο τισ φωτογραφιεσ και ερωτευσημη..σιγουρα τα αγγλικα τησ δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι πολυ συννενοησημη και κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει..δονητεσ fisting etc
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοσ πολεμοσ σε αυτο το πλασμα που αντικειμενικα ειναι ισωσ απο τα καλυτερα που ηρθαν φετοσ
αυτοσ ειναι και ο λογοσ που γραφω ,,ετσι γιατι δεν μαρεσει η αδικια
2017-06-08 Client: HOTAUSSIE
: 7.5
: 4.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-08
Cost:€ 140
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I met Liza on June 8 in her hotel in center of Thessaloniki. She is attractive lady with good command of English. Unfortunately thats where the positives stops. Her service is both poor and disrespectful. It is her first time in the job and it shows. She doesnt like touching or kissing. Her service is more of a street hooker and she wants to finish quick. She was also rude by continue to answer her phone and sending text messages. Also she answered the door when her friend knocked Quite rude again. NEVER AGAIN!
Escort comment:
LISA TODAY HAS1 DATE SIR AND IS 7 HOURS . MAYBE SOMEONE TOLD YOU WRITE THIS REVIES AND IS NOT SO SMART
2017-06-08 Client: JohnWicked
: 5.5
: 6.5
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2017-06-06
Cost:€ 140
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Actually i was not intent to write a review, but after i noticed the the answer regarding the review of Micha, i have to do.
I was going to stay with her longer than 30 min., because in the whatsapp she answered well in english.
But in fact it is like Micha already wrote: She does not really know to speak one word in english.
I am impressed how she was able to learn english in only a few days regarding to her answer. Respect!
I wrote this review only, because i hate when the girls are writing bullshit in their advertisements. She has shared a lot of information which is simply not the truth. Maybe beginning with the tattoo she hides, but clearly ending with a language she does not know to speak.
2017-06-08 Client: Day_dreamer
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-03
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την κοπέλα την συνάντησα την πρώτη μέρα που ήρθε στην Θεσσαλονικη και δούλευε με ένα άλλο γραφείο αλλά δεν υπάρχει το προφίλ της και για αυτό κάνω εδώ την κριτική μου.

Πολύ όμορφη γυναίκα με γήινη ομορφιά χωρίς παρεμβάσεις και επεμβάσεις.
Παρότι ήταν όπως είπα η πρώτη της ημέρα στην Ελλάδα έδειξε εξοικειωμένη με το περιβάλλον και μου προσέφερε μία ώρα απόλυτης ηδονής!!!

Όμορφη και σαν άνθρωπος και αυτό το διαπίστωσα στο social time Αφού η κοπέλα μιλάει αγγλικά πολύ καλά

Είναι από τις περιπτώσεις που αν της φερθείς όπως θα φερόσουν στην κοπέλα σου θα ζήσεις ενα καθαρό GFE...

Ελπίζω στην καινούργια της συνεργασία να μενει μόνη της στο δωμάτιο Γιατί όταν την επισκέφτηκα δεν είχε προλάβει να βγει η συγκάτοικος της και ήταν για ένα δεκάλεπτο Μέσα στην τουαλέτα του δωματίου και βγήκε μόνο όταν θέλησα να μπω μέσα και να πλυθώ!!!
Υποψιάζομαι ότι αν δεν ήθελα να κάνω χρήση της τουαλέτας ισως η κοπέλα να έμενε εκεί καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού!

Anyway, ακόμα και αυτό δεν ήταν ικανό να μου μειώσει την ικανοποίηση για την επιτυχημένη συνάντηση με την Εύα!!!!
2017-06-08 Client: GLS
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2017-06-07
Cost:€ 260
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
2 ωρες με την υπέροχη ΕΥΑ. Πολυ ωραιο πρόσωπο κορμι απίθανο θηλυκό. Αγαπαει πολυ αυτο που κανει και ουτε μια στιγμη δε καταλαβα οτι ημουν με escort. Η ωρα πέρασε πολυ γρηγορα και ειναι πρωτη φορά που ηθελα να κατσω και αλλο. Λεπτομεριες της συναντησης δεν αναφερω αλλα ηταν απολαυση. Εύα μου σ'ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες. Φιλιά πολλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!
2017-06-08 Client: MichaYoung
: 5.0
: 5.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-05
Cost:€ 160
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Unfortunately she was a quite big disappointment.
Communication is not possible, because she does not speak english at all.
The photos are not unrealistic, but she has at least 10 kilogrammes more. Further she has a tattoo in the center of her breasts.
The action was... Better to stop at this point...
In summary: Money for nothing.crying
Escort comment:
Come on dear. I made the tattoo only one week ago and I didn't have time to upload pictures with the tattoo. If you don't like the tattoo,that doesn't mean that the pictures are fixed. No dear. Other clients say I am really the best in real than in pictures. Thanks.
2017-06-08 Client: Invisible_1976
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-07
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eva is a classy juicy lady !
Nice big boobs , round ass , beautiful blue eyes!!!
Good participation and sex of high quality

For sure I meet her again and I will ask the agency if she provides escort service for social activities
Thank you sweetie
2017-06-07 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2017-06-07
Cost:€ 500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ένα πράγμα έχω να πώ.. μπήκε ένας τύπος μέσα, έκανε ένα κακό ριβιού και μετά δεν βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ να γράψει πέντε κουβέντες για το κορίτσι αυτό ??? έλεος δηλαδή, μου πάτε και μου κάνετε σχόλια σε κάτι που ΔΕΝ βλέπονται και πάμε και τα βλέπουμε κι εγώ προσωπικά κλείνω την πόρτα πρίν καν ανοίξει … κι αφήνεται ασχολίαστα και τα καλά.. τι να πώ ΟΥΑΟΥ … μάλλον περιμένετε να μας επισκεφτεί η μόνικα μπελούτσι στα νιάτα της.. ρε πάρτε χαμπάρι ότι ούτε στα γεράματα της ΔΕΝ θα μας έρθουν τέτοια κορίτσια.. με 140 € και 200 € την ώρα ΔΕΝ θα μας έρθουν.. αν βάλει γραβάτα ο αλέξης ίσως σε 10 χρόνια να δούμε τέτοια πλάσματα.. Εγώ τα βλέπω άλλα όχι Ελλάδα.. λοιπόν αν και δεν ξέρω αν θα προλάβει να ανέβει θα γράψω αυτό που αισθάνομαι.
Εμφάνιση : τι κορμάρα ήταν αυτή ? τι κολάρα βασικά … γυμνασμένο και τούμπανο. Τέτοια οπίσθια δυσκολεύομαι να βρω στην Ελλάδα τουλάχιστον. Πρέπει να κάνεις ειδική παραγγελία για να βρεις τέτοιο κορμί. Στήθος οκ, δεν έχει αλλά γενικότερα από κάτι μπάζα που μας έρχονται κι αναρωτιέμαι πόσο photoshop έχουν κάνει πρίν την παραλαβή, και μετά την παραλαβή κρέμονται όλα και είναι άλλα αντί άλλων . αναρωτιέμαι ΠΩΣ και δεν σας άρεσε το φυσικό τουμπάνε
Φιλί και gfe : ο τύπος που έκανε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ένα ριβιού του ( «αξιόπιστος» παίχτης ) με επηρέασε κι έτσι ζήτησα πρίν την δώ gfe και όλα τα έξτρα γιατί απλά ήθελα να δώ τις αντοχές της. Την έκλεισα 1 ώρα κι έκατσα 2 γιατί απλά το κορίτσι θέλει τον τρόπο του. Εδώ πορνοστάρ έρχονται και αυτά που βλέπουμε στις τσόντες ΔΕΝ τα κάνουν και περιμένουμε από απλά κορίτσια να μας τον κάνουν σφεντόνα αχαχαχα αντε να πάτε για ύπνο καλύτερα. Λοιπόν και γλώσσα είχε και τσιμπούκι βαθύ λαρύγγι και σάλια κι ότι θές. Αλλά είπαμε τα ζήτησα και τα συμφώνησα, πρίν πληρώσω..
Σεξ / συμπεριφορά : ομολογώ ότι τον έχω λίγο «μεγάλο» κι αυτό πάντα είναι πρόβλημα. Αλλά αφού τα συμφώνησα το κορίτσι τα έκανε ΟΛΑ. Και ναι πρωκτικό και ναι κανονικό και ναι πισωκολλητό και ότι θέλεις. Μάλλον βεβαία έμαθα ότι δεν είχε μεγάλη προσέλευση οπότε ίσως να της βγήκαν τα απωθημένα πάνω μου τι να πώ. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον από κάτω μου.
Τι να πώ προσωπικά το γούσταρα πολύ το κορίτσι. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι την είχα δει τυχαία στο καφέ κάτω από το ξενοδοχείο της. Κι έτσι όπως ήταν ντυμένο με το σορτσάκι και το τιραντάκι με καύλωσε. Αγνόησα το ριβιού και μπήκα στο κόλπο.. Πολύ καλό
Αν το προλάβετε κάντε μια επίσκεψη. Τα σπάει εύκολα την ξαναβλέπω. Ασε που βγαίνω και ραντεβού μαζί της. Καλή συνέχεια
2017-06-07 Client: Wheelie
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1,5 hours
Meeting date:2017-06-07
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Εξαιρετική περιπτωση!
Κορμαρα , προσωπαρα και μεγάλη διάθεση για σεξ!
Πολύ φιλική με άριστη χρήση αγγλικών.
Σεβάστηκε το χρονο μου και τα χρήματα μου...
New entry στην πόλη!!!

Welcome Eva !!!
2017-06-07 Client: Xxxmachine
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-03
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η αμάντα όμορφη κοπέλα με όμορφη σχήμα!πήγα στο ντους μετά έκανε ένα πολύ καλό μασάζ μετά αναρροφάται πολύ καλό το σεξ ήταν ζεστό προειδοποίησα αντιπροσωπεία για κώλο και απόλαυσε όλες τις τρύπες της Αμάντα!άγρια μαύρη γάτα !ευχαριστώ Αμάντα !θέλω ακόμα !
2017-06-07 Client: Handyman
: 7.0
: 7.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-04
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα!
αρκετά καλή σε όλα!
Πολύ καλή και στην επικοινωνία.
επιεικώς απαράδεκτο το γραφείο της...
Την ώρα που ήμουν στο κρεβάτι με την κοπέλα άνοιξε η πόρτα του δωματίου και μπήκε μέσα η συγκάτοικος της για να ντυθεί για ένα outcall.
Καθόλου σεβασμός για τον πελάτη αλλά και για τις κοπέλες
2017-06-07 Client: DreamLover
: 7.0
: 7.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2017-06-03
Cost:€ 260
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
Βλέποντας τις φωτογραφίες και κάποια videos στο ίντερνετ κανόνισα να τη συναντήσω!
Η πρώτη έκπληξη ήταν η εμφάνισή της.
Γλυκιά και μικροκαμωμένη με πολύ μικρό στήθος και χωρίς καθόλου άνεση.
Μπήκε με τη μία για μπάνιο!
Θετικό ότι ζήτησε τα χρήματα στο τέλος!!!
Δεν ήταν και πολύ ενεργητική στο σεξ.
Περισσότερο σαν ντροπαλή μου φάνηκε παρόλο που σε κάτι video την παίρναν 3 μαύροι με 25αρες ψολές.
Πίπα μέτρια και στο σεξ σχεδόν καμία πρωτοβουλία! Σαν εμπειρία δεν μπορείς να την πεις κακή, αλλά ούτε κι ότι θα την ξανασυναντούσα ή θα την πρότεινα!
Εάν θέλετε anal θα πρέπει να το έχετε ζητήσει πιο πριν!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:90 min
Meeting date:2017-05-31
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την Alexa τη συνάντησα 2 φορές!
Την πρώτη σε duo με τη Lora και τη δεύτερη μόνη της.
Στην πρώτη επίσκεψη με περίμενε έξω από το ασανσέρ και όταν την είδα έπαθα πλάκα!
Πολύ καλύτερη από τη φίλη της και ενώ πέρασα όμορφα παίρνοντας και τις δύο η χημεία με την Alexa και η ομορφιά της με έκαναν να κανονίσω να τη δω και μόνη της.
Πολύ όμορφο κορίτσι, ψηλό με υπέροχο σώμα, ωραίο σιλικονάτο στήθος και απίστευτο πρόσωπο!!!!
Στα του αγώνα. τιμάει κάθε ένα ευρώ που παίρνει και φαίνεται ότι της αρέσει κιόλας!!!!
Ο δε κώλος της απίστευτος.. Αφού με τυράννησε και τις δύο φορές τελικά μου είπε ότι με εξτρά τον δίνει!!!!
Κρίμα που δεν το πε από την αρχή!!!! Τον πήρα και ήταν όνειρο!!!
Εάν είναι στην πόλη σας την προτείνω!!!
Βέβαια μεταξύ μας υπήρχε μια έντονη χημεία αλλά πιστεύω ότι γενικά την ιδρώνει τη φανέλα για να σε ευχαριστήσει!!!
Αρκετά έχουμε σκάσει σε παλτά! Τουλάχιστον η κοπέλα είναι κουκλάρα!!!!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2017-04-26
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
H Milla είναι μακράν (με χιλιόμετρα διαφορά) το καλύτερο κορίτσι που έχω συναντήσει ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή με έκανα να νιώσω άνετα και έδειξε ότι της αρέσει αυτό που κάνει.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά τη Milla όλες οι υπόλοιπες πραγματικά θα σας φαίνονται μετριότητες.
Μοναδικό σώμα, στήθος που σε κάνει να παραμιλάς και πάθος να σε ευχαριστήσει. σε βαθμό που ίσως να μην μπορέσει να το αντέξει κάποιος.
Δε μιλάει Αγγλικά αλλά με τον τρόπο της μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.
Στα του αγώνα δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όταν θα είναι στην Ελλάδα θα πρέπει οπωσδήποτε, τουλάχιστον μία φορά να πάτε μαζί της για να καταλάβετε τι σημαίνει αληθινή εμπειρία με escort service!!!
Την έχω συναντήσει ήδη 3 φορές και ενώ οι πιο πολλές κοπέλες μετά την 1η 2η φορά είναι όλο και χειρότερες η Milla γίνεται όλο και καλύτερη.
Τιμάει τα χρήματα που παίρνει (που είναι αστείο εάν κάποιο σκεφτεί ότι τα ίδια παίρνουν κι όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκι που δεν κάνουν για το σπορ) και με κλειστά τα μάτια δώστε το 100αρικο επιπλέον για το anal!!! Θα πάθετε πλάκα!!!
Προσοχή να μην ερωτευτείτε παιδιά!
Καιρός είναι να πληρώνουμε εκείνες που αξίζουν!
Κλείστε τη Milla και θα με θυμηθείτε!

2017-06-07 Client: Lukabk84
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-05
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is one of the most beautiful girl !!l have ever seen and much more beautiful than photos. Every seconds I spent with her was fantastic. I will visit her again and again. Thank you Amanda for everything.
2017-06-06 Client: stavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-06
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΑΜ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ .ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ 15.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΙΑ 20.ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ 1.30 ΩΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ.
2017-06-06 Client: BluEyes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-05
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
λατρεις των κορασιδων που ερχονται εδω..παιδια ελεος..τι θελουμε δηλαδη να γαμισουμε αληθεια.η κοπελα ειναι δυο μετρα ,κολαρα,βυζαρα,κουκλα προσωπο,σαν ψευτικη ηταν,μοσχομοιριζε.οταν μπηκα μεσα λεω πλακα μας κανει ε?... νεο αιμα για ηρακλειο..σε δυο μερες εχω παει δυο φορες..ερωτας...στα του αγωνα..φιλαει τρομερα οντως,πιππα τρομερη ,αντεχει και αν πληρωσεις δινει και κολο.αξιζει τα λεφτα τις...ειναι ο ορισμος του εσκορτ...καλημερα και εννοειται θα ξαναπαω και πρεπει να παρω και την φιλη της..πρεπει να ειναι καλο..

it worth every euro u give for this lady,24 years old..so cute like fake, smells amazing, amazing ass and boobs very active on sex...iam in love with her...this girl is made for us...visit her..believe me... ''the escort'' something u dont see on the street often...
2017-06-06 Client: kastro
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-04
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Σκεφτόμουνα μέρες μέχρι να πάρω απόφαση και να την επισκεφτώ. Τελικά κανόνισα το ραντεβού, φτάνω ορεξάτος. Με το που άνοιξε η πόρτα, κατάλαβα πως η όρεξή μου θα υψώνεται. Προαίσθημά μου ήταν δικαιολογημένο μέχρι τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Όμορφο, μικρό, καθαρό, καθόλου φαντασιόπληκτο ρωσιδακι. Μου άφησε καλές αναμνήσεις. Αναμφισβήτητα συνιστάτε!
2017-06-05 Client: alecos
: 7.5
: 1.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:180 min
Meeting date:2017-06-04
Cost:€ 580
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
she does not want to do it..maybe she got tired before or it was personal but this has never happened before to me...i contacted office after trying gfe for 2hrs but no sex and i the only option was to loose all the money..so continued..she avoids and spends time with "theories" and when you kiss is like you did wrong ...same to sex(passive and obvious distance)...better force for free and save your time and money..Office gave no solutions
2017-06-05 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My first meeting with this beauty!!!!!she is perfect!!!she knows very well how to make happy a man!!!!i had wonterfull time with her and for sure i will meet her again when she visits my country again!!!!nice to meet you sexy girl!!!!we keep in touch!!!
Escort comment:
We ar good friends now and will be in touch for sure !
P.S. The stream of the fountain Samson hits up 21 meters.
2017-06-03 Client: golden57
: 10.0
: 9.0
: 6.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-06-02
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Daniella for one hour outcall at a hotel in Athens. Her looks are exactly as you see in her photos, Very sweet and beautiful. Perfect GFE experience. She does not fake her emotions and she makes you feel wanted. Her blow job was amazing, i was not able to control myself once she wrapped her lips around me, her perfect slim body showing in the mirror. I had asked for cif and when i was ready i stood up as she was kneeling in front of me and she took it all without moving away or showing any signs she did not like it. She actually made sure she got all my cum on her and even took what was left with her lips. She is worth the money and more. I highly recomend her and will try to see her again cause i was not able to experience all of her as i would have liked cause time ran out.
2017-06-02 Client: Alexl
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:10 hours
Meeting date:2017-05-27
Cost:€ -
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
As you can imagine from my ratings, I was going to write a very good review for Alexa. Booking was fairly easy, even more so as we met for an overnight session, pun intended. When I opened the door and I was looking at a stunning beauty, my original reaction was that of a teenager. Tall girl with a very nice figure, excellent kisser, great conversation over more than a couple of drinks. She is very active in sex and I adored the view from behind at doggy style, especially when she was turning her head around to look me in the eyes with a lustful look!
However, sadly after a handful of days, despite the fact that we had arranged a shorter meeting, Alexa never showed up.
Apparently, Alexa was hoping for another overnight meeting with me and only when I told her I would be interested for a 3-hour meeting instead, she looked for better options and earn more money.
There is nothing wrong with that girls, but do have the decency to treat us in a professional manner and respect all your clients.
Not showing up and ignoring us, instead of cancelling and apologising, won't get you far in this business.
2017-06-02 Client: leonthes1
: 8.5
: 5.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-05-18
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η ημερομηνία ενδεικτική. Επικοινωνία με το γραφείο ok. Άρχικα πήρα για άλλη κοπέλα, αλλά μου διευκρίνησαν ότι δεν κάνει anal και μου πρότειναν την Nicole.Η συνάντηση έγινε περίπου στις 01:00. Ήταν αρκετά κουρασμένη και δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση...Όταν είπα για anal μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει τέτοια ώρα, δεν είναι προετοιμασμένη...Ίσως έπρεπε να φύγω αλλά τελικά έμεινα. στα του αγώνα μέτριο στοματικό, σε ιεραποστολικό μου είπε ότι δεν την βολεύει και τελικά την έβαλα στα τέσσερα...Τελείωσα και έφυγα σε μισή ώρα... Τουλάχιστον ήταν ευγενική και με ευχαρίστησε που της είπα ότι δεν είναι απαραίτητος ο δεύτερος γύρος... Δεν θα έγραφα review αλλά θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει το επίπεδο των υπηρεσιών...Τέλος για τις φώτο, πρόσωπο είναι σχεδόν το ίδιο αλλά με πολλές φακίδες και το ύψος γύρω στο 1,62... Good luck
2017-06-02 Client: Dimitri\'s
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-06-01
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
When in the strep, a very hospitable elderly massage and a drink. Slim sexy passionate Anna.real 100% photo Thanks for passionate sex I would like to see again.
2017-06-01 Client: vasthegreek
: 8.5
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-05-25
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Είναι ένα χαριτωμένο και γλυκό πλασματάκι μόλις 40 κιλά (ούτε καν 42 που λέει...). Ο σωματότυπος αυτός προσφέρεται για πάρα πολλά κόλπα! Παρά τη μικρή της ηλικία, έχει ήδη γίνει μαμά πριν 1 χρόνο, όπως μαρτυράει μια τομή στην κοιλιά της. Πρόσωπο αυτό ακριβώς που βλέπετε, αλλά σώμα αρκετά αδύνατο (τουλάχιστον για τα γούστα μου). Καθαρή, μοσχομυριστή παντού, περιποιητική και πολύ ορεξάτη στο σεξ, αξίζει σίγουρα τα λεφτά της και μάλιστα με το παραπάνω. Αγγλικά μέτρια μεν, αλλά το παλεύει. Συνιστάται ιδιαίτερα για τύπους GFE και πιπινολάγνους.
2017-06-01 Client: zavalos
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:30 min
Meeting date:2017-05-15
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Λοιπόν δεν θα πω πολλά, αλλά έπρεπε να πω κι εγώ κάτι για αυτό το κορίτσι. Πάρα πολύ καλό με υπομονή και τέλεια γλώσσα!!! Δεν παίζεται.
Την επόμενη φορά κοριτσάρα περιμένω ζαρτιέρες και δερμάτινα!!!!javascript:void(0);
Escort comment:
Σε ευχαριστώ την επόμενη φορά σίγουρα!!
2017-06-01 Client: ΓιαννηςV
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-05-30
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ποιότητα ! Ευγένεια ! Πάθος ! Όλα με χαμόγελο και κατανόηση ,ένα μικρό πρόβλημα είναι η γλώσσα δεν μιλάει Ελληνικά αλλά ποίος θέλει κουβέντες με μια τέτοια Θεά
THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017-06-01 Client: Stathisgr2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-05-31
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Real girlfriend!!!thank you!!!
Πολυ ευχάριστη κοπέλα όμορφη με επίπεδο
Πρόσχαρη και χαμογελαστή!
2017-06-01 Client: Jannioros
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2017-05-31
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Both of them AMAZING Best ever had
Nice company lots of fun out for dinner !
Top LADIES to accompany you out
I will be comming. Back every day!
Thank you girls
2017-05-31 Client: akis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-05-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
πολυ καλη συναντηση,ευκολη επικοοινωνια με 2 μνμτα..το οκκριτσι περιμενε με ζαρτιρες οπως της ειχε ζητηθει ,πολυ καλη στο στοματικο,στασεις πολλες δεν ειπε οχι σε τιποτα ...κοινωνικοτατη με τρομερο πισω συστημα!!!γενικοτερα εργαλειο το κοριτσι με πολλες αντοχες!!!
Escort comment:
Thank u ❤
2017-05-31 Client: akis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-03-14
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
duo με αμπερ και ιρινα..η ημερ/νια ειναι τυχαια,τα κοριτσια δεν παιζονται !!κορμαρα η ιρινα σαν απο ταινια.. με βυζαρες και χειλαρες!τρομερη χημεια η μια συμληρωνε την αλλη τρομερο παθος στα του σεξ,ευγενικες και κοινωνικες στο ενδιαμεσο με ανεση στο χρονο,ουτε που κοιταξαν ρολόι..θα ξανα τιμηθουν σιγουρα!!!
Escort comment:
Thank u !!! U are very kind person ,see u my next tour in Creta

Back to Top