Total views: 209945 (This month: 683) Created 05-10-2015 (Modified: 30-01-2024)

tzeni

100% verified photos!
All photos are genuine - approved and confirmed by staff.
EthnicityEuropean (white)
NationalityGreek
GenderTranssexual
Age35
Height170 cm (5'7" ft)
Weight63 kg (138.89 lb)
HairBlond
EyesBrown
TitsD
Tits typeSilicone tits
TattoosYes
PiercingsYes
Language: English 
Incall    Incall: Private House / Apartment
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Meeting with: Available for men  Available for men   
Available for couples  Available for couples   
About me
me lene tzeni ellinida 35 xronon me kauto mounaki kai kolaraki, arketa emfanisimi me real fotos..perimeno kavlomena agoria .. post-op transgender
... kalese me 

  
Είμαι η ΤζένηΕλληνίδα 35χ εξ'αλλαγής φύλου. Ρώτησε με για όλα τα προγράμματα και αυταρχικά.Εάν θες να περάσουμε  τέλεια κάλεσε με  6984716802.                             

My name is Jenny, I'm post -op transgenderblonde with pussy  sexy body horny and clean as you see in my photos. feel free to call me if you want to explode and enjoy time with me. 


Contact Info
Base city:Athens 

Write review View tzeni reviews
  • SheFucker 18-02-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    08-02-2019 1 hours Limassol
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    No
    Without condom
    No
    Brutal
    Yes
    Silicone tits
    Only one allowed
    Real picture
    Ο εγκληματίας επιστρέφει πάντα στη σκηνή του εγκλήματος!
    Όπως πάντα, ένα ζεστό, μοντέρνα επιπλωμένο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, καθαρό. Διαθέσιμο μπάνιο με καθαρή πετσέτα πριν και μετά την πράξη. Όπως πάντα, μια υπηρεσία πρώτης κατηγορίας σε όλες τις πλεύρες. Αγαπάει το έργο που κάνει και πάντα είναι ο πελάτης στην πρώτη θέση. Είναι καλλιτέχνηδα στο σεξ. Κατανοεί αμέσως τι κάνει του πελάτη καλά και δεν χρειάζεται να εξηγήσεις. Πέρασα καταπληκτικά, τι να πω. Σώμα φανταστικό. Μία ώρα στο παράδεισο.
  • SheFucker 14-11-2018
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    27-10-2018 1 hours Limassol
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    Yes
    Silicone tits
    Don't know
    Real picture
    Τα λόγια είναι περιττά, παρακαλώ!!!
    Μετά από απουσία πολλών μηνών επίστρεψε η TZENI ξανά στη Λεμεσό. Δεν θα μπόρεσα να αφήσω την περιέργεια μου για το πρόσωπο, που κάνει αυτοκριτική δημοσίως και άμεσος με την πρώτη ευκαιρία έκλεισα ραντεβού. Μεγάλη έκπληξη στην πόρτα, μία ψηλή γκόμενα με χαμόγελο στα ερωτικά εσώρουχα, με ψηλά τακούνια. Κάτσαμε στο καθιστικό στο σαλόνι για κουβέντα, για γνωριμία. Μορφωμένη, με άνεση χρόνου με αναψυκτικό συμφωνήσαμε τι θέλουμε. Διαμέρισμα καθαρό, περιποιημένο, με καθαρό μπάνιο με καθαρές πετσέτες. Η κοπέλα το απολαμβάνει και διασκεδάσει. Φαίνετε, ότι η δουλειά της αρέσει. Παίρνει το σαν έργο τέχνης. Όλη την ώρα είχα την εντύπωση, ότι τα χρήματα είναι δευτερογενής. Επαγγελματίας με ψυχή. Απαιτούσα πράγματα λίγο ανώμαλα και το ξέρω κιόλας, άλλα συμμετοχή σε όλα με άριστα. Δεν έφυγε από το ρόλο της ούτε για δευτερόλεπτο. Στη ζωή μου έμαθα για σκληρές κριτικές, άλλα σε αυτή δεν μπορώ να γράψω μία αρνητική λέξη. Από την στιγμή που άνοιξε πόρτα μέχρι που την έκλεισε, δεν είχε λάθος. Το μόνο, που λιγάκι λυπάμαι, ότι για σεξ τελειώσαμε στο κρεβάτι και όχι σε κάποιες περίεργες στάσεις (π.χ. τραπέζι ή κάτι ανώμαλο), άλλα να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να την χάσω. Το σώμα της είναι καταπληκτικό, μάλιστα, πλαστικός χειρούργος ήταν ή καλλιτέχνης ή μάγος. Κάποια φάση είχα την εντύπωση, ότι της άρεσε ή το έπαιζε άπταιστα. Πέρασα καταπληκτικά, υπέροχα πως και δεν πέρασα και πολύ καιρό.