Κριτικές

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2016-12-02 Client: KOKBO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-12-01
Cost:€ 200
φιλί:0
Στοματικό:With condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Yes
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Μια απο τις καλυτερες τρανς στην πολη μας ( για να μην πω η καλυτερη ) Αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω. Την εχω επισκεφτει γυρω στις 6 φορες. Αξιζει να πας
2016-12-01 Client: Grapnel
: 2.0
: 1.5
: 5.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-28
Cost:€ 100
φιλί:Without tongue
Στοματικό:Don't know
CIM:No
Φύλο:Average
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:50% fixed in Photoshop
Just boring.and in a hurry.She tried to avoid owo by hand job...69 also..I dont know if she didn't likesomething,but when I asked everything was fine for her (as she said).Any way she had remaked photo's(he rbelly & tits are not so firm) but the most important is that she was trying to finish me up...
2016-11-30 Client: Giorgos35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Larissa
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-30
Cost:€ 150
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, swallow
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Yes
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Don't know
φωτογραφία:Real picture
ΠΑιδια η κοπέλα είναι σούπερ !!!!! Σεξυ καθαρή κ πανέμορφη !!!! Πιο όμορφη από τις φωτό !!!δεν βιάζετε είναι σούπερ καυτή κ καύλα σε όλα !!! Λοιπόν αν δεν την συναντήσετε χάνετε !!!!ειναι ένα ηφαιστειο !!!!σ ευχαριστώ πολύ μωράκι !!!!
2016-11-30 Client: alkis
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Chania
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-02
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Brutal
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
η ημερομ. ειναι στο περιπου ,πολυ ευκολη επικοινωνια,πολυ κοινωνκη κοπελα ζουμερη μεσα στο ναζι και στο χαμογελο,στα του σεξ ξεκαθαρο pse με οτι συνεπαγεται!!!2 γυροι οτι σταση μπορει να φανταστει ο νουσ σου την κανει δεν δυσανασχετει σε τιποτα τελειωμα στο στομα χωρις μα και μου..καθαρο αλογο του πολεμου!!!!
2016-11-30 Client: petrospetros91
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:9 nights
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-23
Cost:€ 1000
φιλί:With tongue
Στοματικό:With condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Yes
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Only one allowed
φωτογραφία:Real picture
Sinantisiei egine peripou prin mia eudomada stin thessaloniki anigei tin prota me ipodextike me xamogelo me polu oreo mauro forema . prospathise na me xalosei ligo giati imoun arketa mazemenos ta katafere... me liga logia auto pou thelo na po einai mia aksia kopela perasa orea einai opos stis foto k auto pou mou emine einai I epidermida tis
2016-11-28 Client: alkis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Chania
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-09-06
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Brutal
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
η συναντηση εγινε το σεπτεμβρη,ευκολη επικοινωνια ,τρομερη γυναικα με γνωση στο αντικειμενο!!γνωριμια,χαλαρωμα,πρωτος γυρος με 2 στασεις ντουζακι,μασαζ,δευτερος γυρος δυνατος η κοπελα σε φτανει στα ορια σου με την καυλα που σου βγαζει,δεν μου εθιξε θεμα χρονου ενω εμεινα παραπαω τελικα..κουβεντουλα και στο τελος ενω ειχε περασει η ωρα.ειναι και για pse αλλα και gfe καταστασεις!! οταν ξαναρθει θα τα ξαναπουμε σιγουρα...
2016-11-28 Client: Paris65
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-20
Cost:€ 140
φιλί:Without tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
...very beautiful and chic girl.extremly nice dressed...outfit and underwear.nice gfe.super french kiss...very active in sex...nice body...she try speak english and communicate ... a very big and exceptionnel surprise.hope see you soon.!!!
2016-11-26 Client: tetri
: 4.5
: 2.0
: 6.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Heraklion
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-24
Cost:€ 140
φιλί:0
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Passive
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:30% fixed in Photoshop
Νταξει δεν είναι τυχαιο οτι εχει τοσα αρνητικα reviews τελικα...Ας ξεκινησουμε απο την εμφανιση αδύνατη ως κοκαλιαρα με ασχημα σπυρια στο κωλο ενω μυριζε και ασχημα η αναπνοη της ,,,Σαν υπηρεσιες απλα βαριεται, τελειως, απαθεις χωρις καμια συμμετοχη και το σαν βαρουσε σκοπετο η τυπισα, προφανως δεν της αρεσει η δουλεια της εκτος των αλλων είναι και αγενης .Μαυρο μαγκες στη καθε τυχαρπαστη.

Very skinny with pimples on her ass and very bad smelling breath, i didnt want to kiss her because her mouth stank bad...She dont like her job she and she is rude...I dont recomend this girl.worst escort i have been with ever.
2016-11-25 Client: Ulisses
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-23
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:With condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
This girl is a modern depiction of the ancient meaning of ''hetaira''. The photos are a bit photoshoped but it is one of the rare occasions the real is better than the photoshop. Great in every aspect.
2016-11-21 Client: Nadj
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-20
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:With condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
This is my second time with Melody she's really sweet, a person you can talk to and laugh out with.
she's very sweet and kind.. Very active with amazing in bed, she wont leave without making you happy. she's amazing with her gorgeous body. most amazing tits !!
2016-11-21 Client: petran289
: 10.0
: 9.0
: 4.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-20
Cost:€ 170
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Passive
πρωκτικό σεξ:Yes
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Don't know
φωτογραφία:Real picture
I really recommend, very satisfied. She is very Professional, Deep blowjob, excellent anal. Lingerie, real photos...go for her...you won't regret seriously.
2016-11-21 Client: monerisektoras
: 10.0
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-14
Cost:€ 150
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΧΑΡΗ , ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ. Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ . ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
2016-11-20 Client: Gakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-10-18
Cost:€ 170
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Date is indicative but what an amazing woman. Speaks some Greek, very warm and inviting. I fell in love with her kisses and WoW...her blowjob.she can make you explode just from her oral skills and I almost did. The view from doggy was breathtaking. She aims to please and we had some fun in that small shower...definitely seeing Cinzia again
2016-11-19 Client: greekos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Larissa
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-13
Cost:€ 180
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
She is a very attractive lady with a firm body, who is really in for it. I had a great time with her and hope to meet her again. Best kisses sweetie, your crazy-fucker.
2016-11-19 Client: Dimitris
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-18
Cost:€ 400
φιλί:Without tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Yesterday I had a meeting with Angelika! Since my divorce 2 years ago, I have met 300+ escorts and I have to say that this girl was the best so far! I don't usually write reviews, only in extraordinary cases! And this is one of them! Angelica is a gorgeous lady, a real model! Tall, blonde, green eyes, amazing body (tight, athletic and soft), so beautiful face, silicone breasts but good as real and so sexy behaviour! She was very caring with me and tried to satisfy me! She is active in sex with amazing blowjob and she really knows how to make a man horny! Her ass is great and I enjoyed so much doggy style! She likes sex and she had a nice way to show it! Her English is not so good, but you can speak what you need! Anyway, I didn't meet her for talking, but for having amazing time with a gorgeous girl! I will meet her again and I strongly recommend this lady! Angelika is a real Angel.
2016-11-18 Client: boydika
: 10.0
: 3.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Ioannina
Διάρκεια Συνάντηση:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-18
Cost:€ 120
φιλί:Without tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Passive
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Don't know
φωτογραφία:Real picture
Πολυ ωραία κοπέλα με γυμνασμένο σώμα αδύνατο και ωραίο κωλαράκι. Είναι μοντελάκι αλλά στο σεξ σου κάνει χάρη που είναι μαζί σου, πίπα σαλιωμα χεριών και μαλακία.ισα που ακουμπούσε καμία φορά...οταν τελείωσα στο 69 τραβήχτηκε και σταμάτησε και να την παίζει. Αυτό ήταν,σε 5λεπτα, Και όταν ζήτησα να συνεχίσουμε μου λέει ότι τα 30 λεπτά είναι μια εκτόνωση!!!!120€ για μια αεροπιπα 2λεπτων και με τα χαιδεματα 5λεπτά 120€. Όταν της είπα οτι χρονια ασχολούμαι με το σπορ των εσκορτ και ποτε κανένα άλλο δεν μου το έχει κάνει αυτό είπε ότι θα συνεχίσουμε αλλά να ξέρω για την επόμενη φορά θα είναι μια εκτόνωση, ίσως ήταν γραφτό να γίνει έτσι, γιατί εαν κάναμε και καλο σεξ δεν θα ξεκολλουσε το μυαλό μου από αυτή.το καλύτερο μουνι που έχω φάει και κρεμαω καποτα, τέρμα.
2016-11-18 Client: deanblack
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-17
Cost:€ 450
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, swallow
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Ηθελα παντοτε να κανω ενα duo και διαβαζοντας αλλες κριτικες, ηρθα στο συμπερασμα οτι πρεπει να δοκιμασω την Lika και την Marianna. Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την συναντηση με τα δυο αυτα καταπληκτικα κοριτσια.
Πηγα στο δικο τους χωρο, μετα απο συνενοηση με sms. Με το που μπαινω με καλοσοριζουν με χαμογελα και ρουφχητα φιλια. Παω για ενα ντουζ, και βγαινοντας με πιανουν στα φιλια και χαδια στο κρεββατι και σκεφτομαι μεσα μου οτι ουτε μου ζητησαν τα λεφτα. Τις σταματαω λεγοντας οτι πρεπει να σας πληρωσω πρωτα γιατι εμενα μου αρεσουν οι καθαρες δουλειες, και μου λενε δεν πειραζει, να πληρωσω στο τελος. Εμεινα!!!
Και ξεκιναμε. Τα κοριτσια ειναι πιο ομορφα απο τις φωτογραφιες. Η Λικα ειναι μιση Ασιατισσα και μιση Ρωσιδα, πανεμορφη, ψηλη και καληγραμμη, με μικρο βυζακι και τουμπανο κωλαρακι. Η Μαριαννα ειναι πανεμορφη, ψηλη με DD βυζαρες φυσικες και ωραιο θεοστρογγυλο κωλαρακι. Και οι δυο μοσχομυριζαν, φρεσκιες.
Μετα απο απαιτηση δικη μου ξεκινησαν ενα λεσβιακο. Πολυ παθος μεταξυ τους με καλη χημεια και απολυτως καυτο το θεαμα. Καβλωσα!!!
Μπαινω στο σοου κι εγω. Με πιανουν πρωτα απ ολα στα φιλια με πολλη γλωσσα και κατεβαινουν σιγα σιγα στον πουτσο μου και αρχιζει διπλο τσιμπουκι βαθυ, παθιασμενο και αρχιδογλυψιμμο. Μετα ξεκινησαμε 69, η με την μια η την αλλη και συνεχιζαν το τσιμπουκι και οι δυο. Τα μουνακια τους ειναι τοσο γλυκα. Και μετα ξεκινησε το γαμησι με οτι σταση βαζει ο νους σου. Σε καποια φαση, μετα απο δικη μου απαιτηση, στηθηκαν στα τεσσερα και οι δυο και αρχιζα εν' αλαξ να γλυφω τις πισω τρυπες τους και και να τις βαζω κολοδακτυλο ταυτοχρονα. Αυτο το σημειο το τονιζω για ενα συναδελφο που ειπε στη δικη του κριτικη οτι η Λικα δεν τον αφηνει να της βαλει ουτε δακτυλακι. Φιλε μου, μπορει να ειναι η δουλεια των κοριτσιων, αλλα το κωλοδακτυλο θελει προετοιμασια και ευαισθησια. Σιγα σιγα.
Για να μη σας κουραζω, πρεπει να τις κανετε μια επισκεψη και να δειτε δυο πραγματικες μουναρες που αξιζουν τα λεφτα και εχουν μοναδικο σκοπο τους να σας ευχαριστησουν απολυτα. Θα τις κανω επισκεψη την αλλη εβδομαδα στη Θεσσαλονικη.
Φιλακια κοριτσια.

winkwinkwinkwink
2016-11-18 Client: travelboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-17
Cost:€ 250
φιλί:With tongue
Στοματικό:Don't know
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Amazing girls with real lesbian show ! they are really couple that like a lot each other.
Communication and sex was excellent.
I will meet them for sure next time
2016-11-17 Client: arostaki
: 4.5
: 4.5
: 4.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-01
Cost:€ 150
φιλί:0
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Average
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Don't know
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Καλο χρυσό κορίτσι κι αν έφτιαχνε τα δοντάκια του θα ήταν και όμορφο. Ωραίο σώμα. Στο θεμα μας: κομπρεσερ. Σε όλα. Χωρίς χάρη, χτυπιέται. Ντεκαυλέ για μενα.
2016-11-17 Client: s1122
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-16
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
what i can say about karina...i met her before also but as time passes she become better and better...she is the perfcect girlfriend imagintaion-experience,smart and energetic if u treat her like gentleman and with respect ,u ll receive endless satisfaction.she is totally recommended especially for more than 1hour,a bright personalllity that sends u in paradise..
2016-11-16 Client: Professor
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:2 days
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-12
Cost:€ 2000
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Vasiliki is a real Lady. Very elegant, classy. A goddess in every sence of the word.The absolute GFE experience. She makes you feel very comfortable right away

She is a brunette angel with great hot model-like body and UNBELIEVABLE blue eyes that when u look at them u fall in love . Eyes are killer. Got to be real careful not to fall in those deep blue eyes. Magnificent beauty! fantastic smile, tender skin, long legs. I am regretful because i saw this charming beauty and i am addicted to her now.
Excellent English, good sense of humor, social time pass by very pleasant.

Vasiliki is a rare jewel and a unique personality. I wish her the best for her life and future and I am looking to meet her again . I can tell that our meetings will remain in my memory forever. Thank you for this moments.Thank you Vasiliki for coming into my world and changing my life!!!

Thank you for all my little princess .
Escort comment:
Thank you! See you very soon! :-)
2016-11-16 Client: boydika
: 8.0
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Ioannina
Διάρκεια Συνάντηση:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-10-30
Cost:€ 100
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Passive
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Not that girl
Δεν είναι σε όλες τις φωτογραφίες η ίδια μόνο σε αυτές που ειναι απο κινητό, έχει ωραίο σωμα με πολλά tattoos μαυρισμενη και γενικά ειναι ωραια κοπελα, οχι σουπερ μοντελ αλλα ωραιο σωματακι με κωλαρα να παλεται οταν αρχίσει η δραση. εγω προσωπικά πάω για το σεξ και δεν με ενδιαφερει να ανοιξω συζητηση, αλλά η επικοινωνια ηταν μια χαρα. χωρις να σου την σπάει εκανε την δουλειά της, και εσυ την δικη σου. Εαν εβαζε και το κωλαρακι στις παροχες θα ηταν μια πολύ τιμια επιλογη για φουλ εξτρα!!!
2016-11-15 Client: dimi2323
: 7.0
: 8.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-09-14
Cost:€ 150
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Not available
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
exo episkeftei tn lika 2 fores..tromeri ginaika kai vgazei polu pathos sto sex..an tn peripoihtheis swsta tha sto antapodwsei...tromero gliipsimo se oli tn perioxi eidika anamesa sta arxidia kai tn kwlotripida..otan tn gleifeis esu xinei apisteuta kai se kalvonei o tropos pou xinei..apo swma polu wraios kwlos sta 4...stithos kalo gia tn megethos alla me polu wraies xontres rwges gia glipsimo...
2016-11-15 Client: Kostas-young-pap22
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-15
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Don't know
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
i just have a meeing with this lady..As i am 22 young boy i ask her to play the teacher for me :P and she gave me a good lesson.from our sms she was very polite and answer in all my questions.when she opened me door i saw a beautiful woman tha really eat me :P very good use of her tongue and good blowjob..she let me do what i ever wanted without dissapointements.it was a good meeting that i will sure try again her lesson :P thank you baby for you behavior !!! you little student !!
2016-11-15 Client: Kostas-young-pap22
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-14
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
yesterday i met millsa.. in the start i was little afraid of what i am going to see.but when i entered the room..i reliefed..is the girl of the photo..for me the most important thing is communication and behavior..this girl got it both !!!!! very good kiss kai active sex.thank you baby for our time !!! you litle boy !!!
2016-11-15 Client: Prince doux
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-14
Cost:€ 320
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
I had my first DUO with RITA and ALENA
Best experience ever
RITA is of an exotic beauty natural sex bomb.
Nice smile, very good in sex, makes you feel comfortable with a nice atmosphere.
SEX great. BOTH GIRLS UNIQUE.
Really can't tell which one is better. I like THEM BOTH TOGETHER. They make great team.
HIGHLY RECOMMENDED
2016-11-15 Client: Prince doux
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-14
Cost:€ 320
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:In face
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
I ad a duo with Alina and Rita my first duo .
Best experience ever!
Friendly and sexy girls made me feel comfortable from first moment. Sex great, Alena likes licking very much
Highly recommended!
2016-11-14 Client: lefteristhegreat
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-01
Cost:€ 150
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Random date. Perfect girl. Real pics. Super service . Bravo and thank u so much Cinzia. 100% recommended. very clean. veeeery sexy. perfect figure!! communication at its best, friendly, smiling, happy, !!!
2016-11-13 Client: Billy the Kid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-12
Cost:€ 450
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Θεά! Αυτός είναι ο τίτλος που της ταιριάζει καλύτερα. Το ξανθό μακρύ (πολλύ μακρύ) μαλλί της και η λάμψη των ματιών και του προσώπου της, μια λάμψη η οποία ανταγωνίζεται τον ήλιο με άφησε για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό μόλις άνοιξα την πόρτα να την υποδεχτώ. Ήρθε στην ώρα της και αμέσως ξεκινήσαμε φιλιά και αγκαλιές μέχρι να πάει στο μπάνιο και να γυρίσει με ένα σέξυ και όμορφο μάυρο συνολάκι. Ο αγώνας ξεκίνησε με βαθιά φιλιά και χαιδέματα που η Δάφνη τα προσφέρει απλόχερα. Στη συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω και με περιποιήθηκε με βαθιά πεολειχία. Απίστευτη θέα όταν σου κάνει στοματικό και σηκώνει τις γκριζοπράσινες ματάρες της και σε κοιτάζει! Δεν περιγράφεται με λόγια! Σεξ σε αρκετές στάσεις. Δείχνει να το απολαμβάνει και κάνει τα πάντα να περάσει ο παρτενέρ της όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάποια στιγμή την έβαλα ανάσκελα και με το κεφάλι να κρέμεται και της έκανα ένα επιθετικό mouth fuck που την πόνεσα στο λαρύγγι της ομολογώ. Η ίδια δεν διαμαρτυρήθηκε ή να σκούζει όπως ίσως (και δικαιολογημένα) να έκανε κάποια άλλη. Ήμουνα αρκετά επιθετικός, συγγνώμη θεά μου! Το τελειώσαμε με ένα εναέριο κατακόρυφο 69. Στο διάλλειμα κουβεντούλα και φάσωμα, γλειψίματα, χαιδέματα, πειράγματα στο πανέμορφο 3άρι φυσικό της στήθος και στο αιδοίο της. Σημαντικό επίσης να αναφερερθεί πως όταν τελείωσα στο στόμα της, σηκώθηκε σαν ΄άνθρωπος και όχι σαν τον Γιουσέιν Μπολτ και τα έφτυσε στο νιπτήρα. Ο ζήλος της που έρχεται κοντά σου όταν της ζητάς κάτι να της κάνεις ή να σου κάνει είναι μοναδικός! Ήταν η δεύτερη φορά που την συνάντησα. Το δωράκι της το πήρε και πάλι στο τέλος χωρίς να το ζητήσει. Της το πρόσφερα ο ίδιος. Το ραντεβού ήταν για δύο ώρες και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Θεά Δάφνη, σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για την όμορφη παρέα σου. Τα λέμε κουκλάρα, θεάρα!
2016-11-13 Client: schumac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-10
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
H kopela einai tromeri se ola kai me poli kali diathesi. Para poli kalo swma kai se kavlwnei me kathe tis kinisi. pipa tromeri iperoxo gamisi kai genika einai apo tis kaliteres pou exw paei.
2016-11-12 Client: difilo
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:20 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-11
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Brutal
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Very beautiful girl more beautiful than the photos..I had great time so I paid 200 euros for 20 minutes..I have to go and it was a very quick meeting but I must say that I was very pleasant with the the baby that I think she is very beautiful !!
Παιδιά αξία επιλογή πολύ καλή ευχάριστη κοπέλα γουσταρει αυτό που κάνει και αξίζει τα λεφτά !!Μου άρεσε πολύ αν και εκατσα 20 λεπτά επειδή δεν είχα χρόνο..Θα έλεγα πιο όμορφη από τις φωτογραφίες !!
2016-11-12 Client: masheranno
: 4.5
: 4.5
: 4.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-10
Cost:€ 450
φιλί:Without tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Passive
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Τι να πω για τη συναντηση μου με τη ρια μπαινει στο δωματιο και επαθα σοκ απιστευτα ομορφη και με σωμα κολαση τρελαθηκα με την κολαρα της και την πιπα της το κοριτσι ειναι ερωτας προσοχη μην την ερωτευθειτε
2016-11-12 Client: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Thessaloniki
Διάρκεια Συνάντηση:200 days
Ημερομηνία Συνάντησης:2015-06-01
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Not available
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
very sexy girl from ukrain, very cute lovely escort like GF , i hope meet her for new experience with her winkloveunforgatable for me, never change, big kisslovelovelove
Escort comment:
Thank you darling
2016-11-12 Client: zeromi00
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-11
Cost:€ 180
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Veronica is a tall good looking woman with a well shaped body.
very sweet and open as a person. she likes what she is doing
Bj is her thing with or without hands. Licking her was an excellent
proof of passion and pleasure. her option in doggy was wow!!!
in 2nd round 69 and then all the positions we stand. ABSOLUTELY FABULOUS
2016-11-12 Client: Karelis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:1 nights
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-02
Cost:€ -
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Κανόνιζα τη συνάντηση με τη Βερόνικα αρκετό καιρό, είτε γιατί το πρόγραμμα της ήταν γεμάτο, είτε γιατί εγώ δεν μπορούσα να είμαι Αθήνα όταν ήταν αυτή. Είχα μεγάλες προσδοκίες μετά τα όσα είχα διαβάσει και αυτό με έκανε να είμαι και λίγο κουμπωμένος για το τι θα συναντήσω.
Ραντεβού overnight και αποφασισμένος να περάσω καλά αν και είχα αρκετή ταλαιπωρία ώσπου να φτάσω Αθήνα και στο ξενοδοχείο.
Φτάνει στην ώρα της και χτυπάει η πόρτα. Λέω έφτασε η ώρα της κρίσης (τουλάχχιστον για την εμφάνιση της). Ανοίγω και βλέπω μπροστά μου ένα ΜΟΥΝΑΡΟ, αψεγάδιαστη φάτσα και κορμί λυγερό-φινετσάτο.
Έχοντας φάει φόλες από city tour που απο κορμί σκίζανε αλλά υπηρεσίες μηδέν μένω συγκρατημένος και απλά πανηγυρίζω από μέσα μου για το τι μουνί θα γαμίσω.
Μπαίνει μέσα σπάει ο πάγος με βαθιά γλωσσόφιλα και χαμούρεμα λες και βγαίναμε πρώτο ραντεβού. Τη γδύνω και γονατίζει και μου παίρνει τσιμπούκι, πολύ καλή τεχνική και εκει τέλειωσσαν οι όποιες αμφιβολίες είχα για το αν θα περάσω καλά.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω, η Βερόνικα είναι τυπάκι απίστευτο σε καυλώνει μόνο που μιλάει. Γίνεται πουτάνα όταν καταλαβαίνει ότι θες πουτάνα και γυναίκα οταν θες μια γυναίκα δίπλα σου. Πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο μία συνεύρεση και ένοιωσα πραγματικά πασάς.
Σε ψυχολογεί και σου δίνει 100% αυτό που ζητάς. Σου μιλάει βρώμικα όταν χρειάζεται, νιαουρίζει δίπλα σου, γίνεται λιοντάρι και σε καβαλάει μέχρι τελικής πτώσης, σε πρακαλάει για μπατσούλες στα κωλομάγουλα και όλα αυτά τη σιγμή ακριβώς που πρέπει, που καταλαβαίνει ότι το θές.
Με ξεζούμισε μέχρι τις 5 το πρωί, δεν θυμάμαι και γω πόσες φορές έχυσα και πόσες φορές τέλειωσε αυτή, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Το πρωί ξυπνήσαμε κατά τις 10 κι μέχρι τις 11:30 η βερόνικα ασταμάτητη να θέλει να με ικανποιήσει όσο περισσότερο γίνεται.
Συμπερασματικά, η Βερόνικα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω για να περνάμε καλά. Τουλάχιστον, σε μένα αυτό έβγαλε.
2016-11-12 Client: manher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Heraklion
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-11
Cost:€ 200
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Brutal
πρωκτικό σεξ:Not available
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Το κοριτσι ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ! εχει ενα σουπερ σεξυ σωμα, με τελειες αναλογιες.. ειναι ενα θεαμα να την βλεπεις... Ποδια, μεση, στηθος... ουαο !!!
Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σεξυ. Σε προκαλει ομορφα και σε κανει τουρμο. Παιρνει την πρωτοβουλια και σε στελνει.
Κανει μοναδικο deep throught, πολλα χαδια, φιλια, καραμελωμα...και οτι αλλο βαλει ο νους σας.
Τα δινει ολα και δεν καταθετει τα οπλα ευκολα.
Την συστήνω ανεπιφιλακτα... Μιλα παρα πολυ καλα ελληνικα και η επικοιωνια μαζι της ειναι πανευκολη!!!!
Θα την ξαναδω σιγουρα. Παιδια ειναι Η escort..
Απιστευτο μωρο !!!!!!!!
2016-11-12 Client: papajim
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-11
Cost:€ 250
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
Η Δαφνη είναι city tour που ηθελα εδώ και καιρω να δοκιμασω.Αρκετα ευκολη επικοινωνια και κλείσιμο του ραντεβού σε ξενοδοχειο των νοτιων.Μολις ανοιξε η πορτα επαθα την πλακα μου.Πολυ ωραια κοπελα ,ωραιο προσωπο,υπεροχα ξανθα μακρυα μαλλια που επεφταν στο φορεμα που φορουσε.Με χαιρετησε αμεσως μ ένα φιλι .Αμεσως φανηκε ότι είναι γενικα μια πολύ χαλαρη κοπελα.Χωρισ πολλα πολλα γρηγορο μπανακι και όταν βγηκε σοκ νο2.Το σωμα της κοπελας είναι φανταστικο.Ο κωλος της ένα αριστούργημα και το εχει παρα πολύ ομορφο φυσικο τριαρι στηθος,το οποιο φυσικα γευτηκα αμεσως.Ως προς τις υπηρεσίες της τωρα καναμε σεξ σε ολες τις στασεις και μου εδειξε ότι δεν κουράζεται με τιποτα.Η πιπα της πολύ ωραια κι αυτή βαθυα και χωρις χερια.Θα ελεγα ότι σιγουρα βαζει τα city tours που εχουμε συνηθισει.Ενα μεγαλο + για μενα είναι Ελληνιδα και παρα μα παρα πολύ καθαρη.Μια κοπελα νεα , δροσερη και ορεξατη με εμφανιση που σε στελνει στον παραδεισο.Σιγουρα δε θα χασω ευκαιρια στο επομενο τουρ της και θα την ξαναδοκιμασω.VFM σε σχεση με τα υπολοιπα city tours.Φιλια Δαφνη.
2016-11-10 Client: Promitheas
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Athens
Διάρκεια Συνάντηση:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-10
Cost:€ 160
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:No
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Only one allowed
φωτογραφία:Real picture
Perfect bimbo for those who love this type of woman, she sucs real good with balls and every thing, exactly like the photos. At the end she had real spasms to. In comunications she was colorless a bit dead I would say, but who gives a fuck, in action she was the opposite. I would go again!
2016-11-10 Client: Vag44
: 10.0
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Ioannina
Διάρκεια Συνάντηση:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-11-09
Cost:€ 120
φιλί:With tongue
Στοματικό:Without condom
CIM:No
Φύλο:Active
πρωκτικό σεξ:Not available
Στήθος:Natural
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:Real picture
πραγματικα πανεμορφη...οι φωτο την αδικουν 100% ...εκπληκτικο κορμακι που σε προκαλει για πολλες αμαρτιες.ειχα πολυ καιρο να συναντησω τετοιον συνδιασμο...
2016-11-10 Client: buttlover
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Πόλη Συνάντησης :Kifissia
Διάρκεια Συνάντηση:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-10-24
Cost:€ 140
φιλί:0
Στοματικό:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Φύλο:Brutal
πρωκτικό σεξ:Yes
Στήθος:Silikone
Εκτονώσεις πάνω από μια φορά:Multiple times allowed
φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Η IZABELLA ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ESCORT GIRL.ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ.ΚΟΡΜΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΡΜΗ,ΦΙΛΙΚΗ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙΡΟ..ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΕ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ GFE KAI PSE,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ANAL ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ,ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ,
ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ.ΝΑ ΣΥΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ IZABELLA!

Back to Top