NickZ отзывы

NickZ

Участник с: 02-05-2017Страна: ГрецияГород: Афины Отправить личку

отзывы

  • MICHELLE GDE отзывы 02-05-2017
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    2017-03-29 1 min Athens
    : 9.5
    : 9.5
    : 9.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    Реальные
    MICHELLE GDE - escort review from Greece Перейти к анкете
    Είχα σταμπάρει την εν λόγο θεά Michelle καιρό τωρα, διαβάζοντας τα αποθεωτικά σχόλια συναγωνιστών, αλλα δεν είχα βρεί την ευκαιρία να την συναντήσω (να προσθεσω εδω οτι είμαι καινούριος στο άθλημα). Οπότε σκέφτηκα να την «κεράσω» στον κολλητό στο bachelor του, αλλά όχι μόνη της… ήθελα να κάνει ενα duo που θα το θυμάται για πάντα.
    Επικοινώνησα λοιπόν με το γραφείο και εξήγησα την κατάσταση. Η συμπεριφορά του γραφείου άψογη! Με υπομονή στις ερωτήσεις μου και επαγγελματισμό καταλήξαμε στο ότι η δέυτερη κοπέλα θα ηταν η Όλγα που ηταν και η μόνη «φίλη» της Michelle ώστε να μπορούν να κάνουν λεσβιακό show. Δεν θα σταθώ πολύ στην άλλη κοπελα γιατί η κριτική αυτή είναι για την Michelle.

    Μαζευτήκαμε λοιπόν σπίτι μου μερικοί φίλοι για ποτά. Τα κορίτσια ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους και άψογα ντυμένες για την περίσταση (κοντά φορεματάκια και τακούνια). Ακολούθησε πολύ άνετο social και ποτάκι, με την Michelle να μαγνητίζει τα βλέμματα με την χαρισματικότητα της. Αξιοπρεπέστατη επικοινωνία, στα αγγλικά βέβαια Ότι και να πω για την κοπέλα είναι λίγο, τα έχουν πεί άλλωστε και οι προηγούμενοι… Πανέμορφο ναζιάρικο πρόσωπο, με υπέροχο χαμόγελο και φανταστικό σώμα. Κάπου στο 1,78 με το τακούνι και πολύ «φρέσκια», σίγουρα δεν την κάνεις πάνω απο 25 χρονών. Μετά απο την δεκάλεπτη γνωριμία (οι κοπέλες δεν καθηστέρησαν, εμείς επιμηκύναμε το social για να τις χαζεύουμε), πήγαν τα κορίτσια στο δωμάτιο με τον γαμπρό.

    Όπως καταλαβαίνετε για τις υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο θα σας μεταφέρω την εμπειρία του φίλου μου που είναι εδώ δίπλα μου.
    Με το που μπήκαν λοιπόν μέσα τον έκαναν αμμέσως να αισθανθεί άνετα. Έβγαλαν ρούχα και η Michelle άρχισε τα βαθιά γλωσσόφιλα. Βυζάκια όπως τα φαινονταί στις φωτό, όχι μεγάλα αλλα πανέμορφα. Ο κώλος της απίστευτος, όσο πρέπει φουσκωτός, καλοσχηματισμένος και μεταξένιος. Φιλιούντε αγκαλιάζονται… φιλιούντε αγκαλιάζονται