Total views: 17533 (This month: 474) Created 02-08-2021 (Modified: 10-11-2023)

Starla Glamour

EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age18
Height170 cm (5'7" ft)
Weight45 kg (99.21 lb)
HairBrown
EyesBlue
TitsA
Tits typeNatural breasts
Pubic hairShaved completely
SmokingI am not smoking
DrinkingNo
TattoosNo
PiercingsNo
Language: Russian  Russian Russian Russian Russian Russian
  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
About me

 Extra

Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Prostate Massage +20€

 Strapon +50€

 Golden Shower +50€



Working Hours

24/7

Rates

TimeIncallOutcall
30 min120
1 hour160 160
2 hour320 320
3 hour480 480
12 hour1200 1200
Contact Info
Base city:Athens 

Write review View Starla Glamour reviews
  • markisiosLOG 14-05-2023
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    13-05-2023 1 hour Athens
    : 8.0
    : 8.0
    : 6.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Εκανα ενα διαλειμμα απο κριτικες αλλα οχι απο μουνακια, το ζητουμενο ηταν να ερθει στα χερια μου μια που να αξιζει πραγματικα.
    Η μικρη Σταρλα ειναι ενα κοριτσι που κανει πολυ καλη προσπαθεια παρολο την ηλικια της και εμενα με αφησε με ενα χαμογελο ευχαριστησης και μια γλυκια αισθηση ικανοποιησης το ραντεβου μαζι της.
    Εχει πολυ ωραιο σωμα απο αποψη σχηματων αλλα ειναι και αδυνατη, οριακα στο ακραιο οποτε μερικα κιλακια πιστευω θα της βελτιωνανε την εμφανιση ακομα περισσοτερο. Το προσωπο της ειναι κοντα στις σελφι αλλα δεν βαζει μεικ απ στα ραντεβου της και ουσιαστικα με το δερμα που εχει το να βαφεται ειναι περιττο.
    Η απειρια της περιοριζεται κυριως στην εισαγωγη του ραντεβου, δειχνει λιγο συνεσταλμενη και δεν το εχει ιδιαιτερα με το σοσιαλ, τα αγγλικα της ειναι χαμηλου επιπεδου και σε γενικες γραμμες στην αρχη πρεπει να κανεις εσυ το πρωτο βημα.
    Η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι ηταν δεκτικη σε σχεδον οτι της ζητησα εκτος του δακτυλου στον κωλο δηλαδη.
    Φιλαει ικανοποιητικα με γλωσσα και δεν προσπαθει να αποφυγει μια στενη επαφη τυπου gfe, δειχνει να ειναι τυπος που θελει τα χαδια, τα φιλια και να της φερεσαι γενικα σαν να τα εχετε.
    Εκμεταλλευτηκα το γεγονος αυτο κοινοποιωντας και εκεινη και τον εαυτο μου. Της εδωσα φιλια σε ολο το σωμα , τις ρογες και το μουνι το εγλειψα απο ακρη σε ακρη. Μου εκανε ενα καλο τσιμπουκι για πιπινι, οχι επαγγελματικο, αναλογο της εμπειριας της δηλαδη αλλα εμενα η πουτσα μου ηταν ηδη σκληρη πριν ακομα αρχισει.
    Της εβαλα τα ποδια ψηλα και ακολουθησε ενα αργο βαθυ γαμιση με την τελεια αισθηση που μου εδινε το μουνι της. Απο το προσωπο της εβλεπα στην αρχη μια δυσκολια στο να τον δεχτει ολον αλλα δεν παραπονεθηκε και στην συνεχεια ηταν φανερο οτι γουσταρε.
    Ο κωλος της ειναι πολυ ωραιος και στον δευτερο γυρο την γαμησα αποκλειστικα απο πισω στα τεσσερα. Συνηθισμενη απο το μεγεθος μου πλεον τον πηρε αφοβα και αναστεναζε χωρις να προσποιειται. Την επιασα απο την μεση και την γαμουσα κοιταζοντας τον κωλο της να παλλεται με καθε χωσιμο.
    Εχυσα μεσα στην καποτα και τις δυο φορες, δεν μου εβγαζε κατι κινκυ το μωρο αλλα μια ωραια αισθηση αληθινου σεξ με γκομενα.
    Πληρωσα στην αρχη με το που μπηκα, δεν μου τα ζητησε αλλα οταν βλεπω οτι αξιζει η γκομενα τα δινω προκαταβολικα για να της ανεβασω την διαθεση.
  • starboy1 26-01-2023
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    24-01-2023 1 hour Athens
    : 9.0
    : 8.0
    : 6.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Εκανα μια απο τις καλυτερες μου επιλογες σε πιπινοειδες με την Σταραλα.
    Ειναι μια πολυ ευχαριστη, με θετικη αυρα κοπελα στην ηλικια που δηλωνει πραγμα που φαινεται και στην εμφανιση αλλα και στους τροπους της.
    Το σωμα της ειναι πραγματικα αδυνατο χωρις να λεω οτι ειναι ανορεξικη αλλα καποια κιλα για να φαινεται πιο γαμευσιμη τα θελει και θα της πηγαινανε πολυ.
    Ειχε χτενισμενα μαλλια και αβαφο προσωπο το οποιο μου αρεσε περισσοτερο απο το ψευτικο στις φωτογραφιες προσωπικα. Το στηθος μικρο αλλα ωραιο σε σχημα και ο κωλαρακος της γλυκουλης πεταχτος και μικρος και αυτος.
    Η ωρα ηταν καλη και δεν επαιζε θεμα κουρασης οποτε απο ενεργεια ηταν φουλ και δεν χασαμε χρονο σε τιποτα ασχετο με το σεξ. Στην επικοινωνια επειδη δεν ξερω ρωσικα ειχαμε προβλημα, η κοπελα ξερει λιγα αγγλικα που δεν σε αφηνουν να πεις τιποτα σημαντικο. Στα απλα πραγματα καταλαβαινει και το μυαλο της κοβει.
    Παρολο που ειναι μια αματουρα δινει το οκ για φιλια με γλωσσα και φιλαει ομορφα, αυθεντικα. Ολο το σκηνικο με τα προκαταρκτικα ειχε ενδιαφερον και κυλησε ο χρονος χωρις να το καταλαβω. Οι ρογιτσες της ερεθιζωνται απο το γλειψιμο και στο μουνακι γουσταρει πολυ. Το δαχτυλακι μπροστα το δεχεται και οταν καυλωνει σε σφιγγει με τα ποδια. Απο τον πισινο απεσπασα μονο ενα γλειψιματακι και τιποτα περισσοτερο, δεν διαπραγματευεται σε αυτο.
    Στο σεξ εδωσα φουλ ελευθερια να αρχισουε οπως ηθελε εκεινη και επελεξε να ειναι απο πανω μου. Με λιγο τζελακι η διεισδυση ηταν σχετικα ευκολη και στην συνεχεια αρχισε να ανεβαζει ρυθμο ολο και περισσοτερο. Στο προσωπο εβλεπα τις εκφρασεις προσπαθειας αλλα και καποιου βαθμου ικανοποιησης. Δαγκωνε τα χειλη της και οταν αρχισα να παιζω με τα βυζια της ξεκινησε να γαμιεται πιο δυνατα. Επομενη σταση την εβαλα πλαγια στο κρεβατι και μετα ιεραποστολικο ωστε να παρω μερικα ακομα φιλια. Της αρεσε η στενη επαφη και με τα ποδια της με σφιγγε μεσα της η μικρη. Οταν αρχισαν οι δυνατες καυλες της ζητησα doggy και υπακουσε αμεσα. Το κωλαρακι ειναι το απαγορευμενο φρουτο που δεν θα ξεχασω για πολυ καιρο αλλα το μουνι της ειχε αρκετα υγρα για να δωσω αφοβα λιγο πονο, οι αντοχες της απο την αλλη για νορμαλ καταστασεις ειναι καλες. Στις υψηλες στροφες αρχισε να βογγαει αρκετα δυνατα και μου προκαλεσε εκρηξη τεστοστερονης. Με το ζορι κρατιομουν να μην την ξεσκισω αλλα δεν ηθελα και να χαλασει η φαση, τελικα το μονο παραπανω που εκανα ηταν οτι της εριξα μερικα μπατσακια ελαφρια θα ελεγα και στα δυο κωλομαγουλα.
    Ο ενας και μοναδικος γυρος που καναμε ειχε διαρκεια και δεν εφτανε ο χρονος για δευτερο γυρο. Οτι εμεινε τον περασαμε με αγκαλιτσες και φιλακια και μπορω να πω οτι αξιζε ακομα περισσοτερο απο ενα πιεσμενο σε θεμα χρονου δευτερο γαμησι.
    Οποτε μιλαμε για ξεκαθαρα gfe κατασταση μαζι της και μαλιστα μια καλη εμπειρια τωρα που ακομα οτι κανει το κανει χωρις κλεψιες.