Escort Reviews Grčka

Pretraga

Pogledajte sve kritike


20-02-2020 Klijent: JOHN_DOE
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 min
Datum sastanka:2020-02-20
Trošak:€ 200
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Ceo photoshop
Pročitaj više
19-02-2020 Klijent: Invisible_1976
: 9.5
: 5.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-02-14
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Prosek
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
19-02-2020 Klijent: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:120 min
Datum sastanka:2020-02-18
Trošak:€ 350
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-02-2020 Klijent: FAXYOU
: 5.5
: 8.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-02-07
Trošak:€ 140
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-02-2020 Klijent: fabien66
: 3.0
: 1.5
: 6.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:25 min
Datum sastanka:2020-02-13
Trošak:€ 0
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
hello my dear customer...In this site you write the half truth that I return your money...I never ,and never dismiss a client..but in your case was very different..Any question I asked to you(to break the ice between cliend and proffesional)you answer me with a question.this was very tired. this is very sad that I miss my time with you so in that case I return your money because I understand when a human was very huge problem(and I don't mean in your mind but your behavior .. you didn't tell the truth.you were very strange man..all the time you told me about the others girls like I knew them and I want to know about your appoitment.I didn't want you as a cliend I told you in the door you don't remember that?that's why I return your money.because I am proffesional and when a client is so strange like you I prefer to have my time and don't break down my psychology..its so pity that I told you that you never call me again because I will block your number...you remember things about our appointment you don't want to think that I return your money because ALL THESE ..so I am profeesional in 100% and you in my career were the third man I break down and return the money..i hope to your next appointment with another girl to stope talking her about the other girls.you are 45 years old, please grow up in your mind..


Thank you
Tania xx
16-02-2020 Klijent: Hugos
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2020-02-16
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you for the objective review????
15-02-2020 Klijent: tsbang
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-02-15
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
14-02-2020 Klijent: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-02-13
Trošak:€ 140
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
13-02-2020 Klijent: GeorgeKara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2020-02-10
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank You
12-02-2020 Klijent: another89er
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-02-11
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
I am very grateful for such kind words ???????? They warm my soul. Thank you so much my dear❤️
12-02-2020 Klijent: georgeflorinios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2020-02-11
Trošak:€ 90
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
12-02-2020 Klijent: Giannis10
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-02-10
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
10-02-2020 Klijent: mikespike
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:120 min
Datum sastanka:2020-02-08
Trošak:€ 260
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
10-02-2020 Klijent: Statham123
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:120 min
Datum sastanka:2020-02-02
Trošak:€ 340
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Thank You
10-02-2020 Klijent: nt321
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Janjina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-02-07
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
10-02-2020 Klijent: Oshepharun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-27
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
08-02-2020 Klijent: Louka
: 5.0
: 0.5
: 3.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2020-02-08
Trošak:€ 90
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
08-02-2020 Klijent: Nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:90 min
Datum sastanka:2020-02-08
Trošak:€ 250
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you dear! You are a very pleasant man and an easy client. We had a great time. See you soon;)
08-02-2020 Klijent: Teo1969
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1h min
Datum sastanka:2020-01-28
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
07-02-2020 Klijent: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-02-05
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
06-02-2020 Klijent: Sexakiss
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-02-05
Trošak:€ 180
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
04-02-2020 Klijent: salonikigr1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-02-02
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
03-02-2020 Klijent: jim19812009
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:45 min
Datum sastanka:2020-02-01
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
03-02-2020 Klijent: Zen76
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2020-01-28
Trošak:€ 400
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
02-02-2020 Klijent: Ldy
: 6.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2020-02-01
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
01-02-2020 Klijent: fitness24
: 1.5
: 1.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2020-02-01
Trošak:€ 100
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Ceo photoshop
Pročitaj više
Odgovori:
πραγματικά πρέπει να κάνετε μια εξέταση, να φορέσετε γυαλιά, η όρασή σας δεν είναι καλή, αν δεν έκανα τη δουλειά όπως θα θέλατε, επειδή δεν ακολουθήσατε το συμφωνημένο vom.
δεν πιστεύω ότι αυτός ο κύριος, αυτός είναι πολύς.
31-01-2020 Klijent: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-30
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
31-01-2020 Klijent: ioannina
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Janjina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-18
Trošak:€ 160
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Nije ta devojka
Pročitaj više
Odgovori:
Dear you are animal . You write everytime fake review because I send you outside. Inside my account I have my recent ( selfi) photo. My pictures verified by administration from escortnews.eu. So be man stop write fake review ????❤
31-01-2020 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Acharnes
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-30
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
29-01-2020 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-29
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
29-01-2020 Klijent: eleniok
: 0.5
: 0.5
: 1.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-22
Trošak:€ 140
Poljubac:Ne
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
29-01-2020 Klijent: Subversive
: 7.5
: 1.5
: 3.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-28
Trošak:€ 180
Poljubac:Ne
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Honey, I do what I can to give a moment of great pleasure, I'm sorry you didn't like it. Kisses
29-01-2020 Klijent: nicpd
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-28
Trošak:€ 130
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
27-01-2020 Klijent: petros
: 8.5
: 8.5
: 7.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-09-02
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you for your feedback, I will be glad to meet again)
26-01-2020 Klijent: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-26
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
26-01-2020 Klijent: zeropro
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-26
Trošak:€ 130
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-01-2020 Klijent: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-25
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-01-2020 Klijent: Invisible_1976
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-23
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-01-2020 Klijent: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-25
Trošak:€ 200
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-01-2020 Klijent: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-11-08
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-01-2020 Klijent: Mr X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-15
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Honey, thank you very much for your feedback. I'm happy!!!❤❤❤
24-01-2020 Klijent: petros
: 7.5
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-23
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική, το να είναι κάποια γυμνασμενη δεν είναι μπαμπατσικηα ούτε χοντρή..καλή συνέχεια!
22-01-2020 Klijent: Grecdxb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-19
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
21-01-2020 Klijent: odysseus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2020-01-19
Trošak:€ 500
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-01-2020 Klijent: Ainstain69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:3 hours
Datum sastanka:2020-01-17
Trošak:€ 450€
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-01-2020 Klijent: johnieret7
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Zemlja:Grčka
Grad:Kavala
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2020-01-19
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you my baby ) kisses
17-01-2020 Klijent: JORGE
: 4.5
: 6.0
: 6.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-07-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Hi, are you shure meet Me?
1hour with me cost 170e !
Never haw 140
17-01-2020 Klijent: Frolo
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 min
Datum sastanka:2020-01-16
Trošak:€ 0
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Ne znam
Fotografija:Nije ta devojka
Pročitaj više
Odgovori:
HA HA HA !!!!! You are men who use drugs and drink alcohol ! You are dirty person , Malaka! You are maniac! You want to broke my work write me this review because I pick up you because you NO pay , you want to have free service! You close the door! And only security help me to go out! You are very bad and you person FROM BLACK LIST! Girl !!! BE CAREFUL!! I SENT you number POLICE because you attack me here!!!!!!! You are DANGEROUS!!! You make new profile and add this again!!!! All my client who know me they NO believe YOU !!!! I am beautiful, sport , natural breast !!! BUT YOU NO See me NAKED!!! And wrote this all liar!! Add more - and I give your number police men !!!
17-01-2020 Klijent: male41
: 4.5
: 3.0
: 3.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-11-20
Trošak:€ 170
Poljubac:Ne
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Very interesting.Haw could you meet me 20/11 in Larisa? Beacose i arrived to Greece in Athens 24/11
I've never been to LARISA !!!!
I was in Athens !!!
Did you mistake me for someone else?!
DO YOU NOW ME? Certainly Not!
It's sad to write this nonsense !!!
17-01-2020 Klijent: SolaLuna
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2020-01-03
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više