Görüntüleme : 56951 (Bu ay: 316) Oluşturuldu 27-05-2019 (Değiştirildi: 11-07-2023)

Marta

Etnik kökenAvrupalı (beyaz)
UyrukUkraynalı
CinsiyetKadın
Yaş26
Boy165 cm (5'5" ft)
Kilo58 kg (127.87 lb)
SaçSiyah
GözKahverengi
GöğüslerF
Göğüs tipiDoğal göğüsler
Kasık kılıTamamen tıraşlı
DövmelerHayır
PiercinglerHayır
Dil: Ukraynalı  Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian
  İngiliz English English English English
Kendi yerinde    Kendi yerinde: Hotel Odası
Sizin Yerinizde    Sizin Yerinizde: Otel ve Ev Ziyaretleri
Cinsel Yönelim: Heteroseksüel 
Buluştukları: Erkekler için müsait  Erkekler için müsait   
2+  2+   

Çalışma Saatleri

24/7
İletişim bilgisi
Ana şehir:Atina 

İnceleme yaz View Marta reviews
  • markisiosLOG 16-03-2022
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    14-03-2022 1 hour Atina
    : 8.0
    : 9.0
    : 8.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Πεσανε τα ματια μου πανω στα βυζια της και αυτο ηταν.. δεν μπορουσα να παρω αλλη, το μυαλο μου κολλησε και σκεφτηκα ελευθερη ωρα για να την συναντησω. Η εμφανιση απο κοντα περιπου ιδια με λιγα κιλα συν αλλα ακομα φρεσκο κοριτσι οχι πανω απο 25 με 26 χρονον. Εκτος απο τα βυζια που ειναι απο τα μεγαλυτερα και πιο ομορφα που εχω δει, εχει και καλο προσωπο και σε ολο το σωμα βρισκεις και κατι που να σου αρεσει, ποδια, κωλος, χερια, παντου... Αριστη στην καθαριοτητα και ευγενικη με αυτοπεποιθηση ειδικα για τα βυζια της (που ειναι λογικο).
    Στην συνενοηση ευστροφη με καλο επιπεδο στα αγγλικα και χαμογελο οσο πρεπει για να δειξει συμπαθητικη. Ολο το πακετο μου αρεσε και πανω στην συζητηση επεσε και το πρωτο φιλι το οποιο συνεχιστηκε με ακομα περισσοτερα με γλωσσα και βαθια.
    Απαραιτητα η επομενη κινηση ηταν να παω στα βυζια τα οποια περιποιηθηκα με την γλωσσα μου. Τα εγλειψα οπως εχω γλυψει λιγα βυζια με μαλακο πιπιλισμα στις ρωγες και φυσημα για να κρυωσουν και να σκληρυνουν, εναλλαξ… Την εφερα σε μια κατασταη γαληνια, απολαμβανε και με κοιταζε στα ματια.
    Χωρις να της πω τιποτα περασα πιο κατω στο μουνι και με τροπο την εβαλα να μου κανει ταυτοχρονα πιπα. Εγλυφε τον πουτσο μου χωρις να ακουμπαει τα δοντια και τον επερνε ολο και πιο βαθια μεχρι που εφτασε η μυτη της στα αρχιδια μου.
    Ειχα πολλες μερες να κανω σεξ και εχυσα αρκετα γρηγορα την πρωτη φορα.
    Τον δευτερο γυρο τον αρχισαμε με φιλια και ελαχιστη πιπα. Μετα το περασμα της καποτας αρχισαμε με ιεραποστολικο κατα το οποιο εσφιγγα πανω μου τα βυζια της, μετα με καβαλησε για μερικα λεπτα με τις βυζαρες να χτυπανε μεταξυ τους σαν καμπανες και τελικα αρχισαμε το πισωκολλητο οπου την γαμησα καλα και δυνατα. Για το μουνι της εχω να πω οτι εχει περισσοτερο απο ικανοποιητικη αισθηση παρολο που λογικα τρωει πολλες πουτσες και ακομα ενα καλο χαρακτηριστικο της ειναι οτι βογγαει οσο πρεπει οπως θα βογγουσε μια γυναικα που πραγματικα το ευχαριστιεται.
    Εχει ταιριαξει πολυ καλα τα πλουσια προσοντα της με την ευγενια και την θηλυκοτητα.
    Ευχομαι να πανε ολα καλα στον κοσμο μας και να εχουμε παντα τετοια κοριτσια στα κρεβατια μας.
    Καλη συνεχεια σε εσας!
  • marios_as 02-11-2021
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    29-11-2021 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomlu
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Δεν ειναι μονταζ οι φωτογραφιες της, τα βυζια ειναι αληθηνα. Απο τα μεγαλυτερα αν οχι τα μεγαλυτερα που μου εχουν τυχει. Εχει παρει λιγα κιλα στο σωμα αλλα δεν την ασχημαινουν. Ειναι κοινωνικη και με την κουβεντα στην αρχη ενιωσα ωραια μαζι της. Εκανε ενα ντους και ακολουθησα και εγω. Ξεκινησαμε ωραια με φιλια και σιγα σιγα κατεβηκα στο σωμα οπου αφιερωσα πολυ χρονο στα βυζια της. Μετα μου εκανε πιπα την οποια θα ελεγα οτι την κανει περισσοτερο απο καλα αλλα οχι αριστα λογο του οτι δεν μου εκανε deepthroat. Το γαμησι την πρωτη φορα το καναμε σε σταση cowgirl για να βλεπω τα βυζια της οπος γαμιεται. Ειναι μια εικονα που μου αποτυπωθηκε στην μνημη και δεν νομιζω να την αντικαταστησει αλλη κοπελα. Ειναι ευκινητη και λυγιζει ωραια την μεση της οπος γαμιεται. Ενιωσα οτι καυλωσε και της αρεσε να ειναι απο πανω, εγω επαιζα με τα βυζια της συνεχεια και της εριχνα και κανενα χαστουκι στον κωλο απο πισω. Καναμε και λιγο ιεραποστολικο και κατεθεσα το σπερμα μου στο μισαωρο περιπου. Πλυθηκα αμεσως και ξαπλωσα δηπλα της. Αρχισε απο μονη της χωρις να της το ζητησω να μου τον πιπωνει και μολις μου σηκωθηκε πηγε να ανεβει παλι πανω μου αλλα δεν την αφησα, της ζητησα να στηθει στα τεσσερα γιατι αυτην την φορα ηταν η σειρα μου να παρω το πανω χερι. Ξεχασα να πω οτι εχει καλο μουνι και ξυρισμενο αλλα δεν της εκανα γλειφωμουνι γιατι την ειχα γαμησει προηγουμενος. Μπηκα ευκολα παλι μεσα της λογο και των υγρων το μουνι της ειχε ωραια αισθηση και δεν αργησε να ξεκινησει τα βογγητα. Την επιασα απο την μεση και την γαμησα δυνατα με καλη ανταποκρηση απο την μερια της. Τα βυζια της συγκρουοταν και πηγαινανε περα δωθε σαν καμπανες. Ηταν πολυ ωραια η φωνη της και τα κανει αληθοφανη τα βογγητα. Δεν σταματησα να την γαμαω για ενα εικοσαλεπτο περιπου. Ενιωσα οτι και εκεινη τελικα το ευχαριστηθηκε το γαμησι. Εχυσα πανω στον κωλο της λες και ηθελα οποσδηποτε το σπερμα μου να ερθει με καποιο τροπο σε επαφη με το σωμα της. Δεν χειαζεται να το πω... ειναι για βυζολαγνους μαστ η κοπελα.
  • score73 18-10-2021
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    18-10-2021 60 dakika Atina
    : 8.5
    : 8.0
    : 9.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilsiz
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Mevcut değil
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %30 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Η Marta είναι ένα πολύ γλυκό και ευγενικό κορίτσι, πού κάνει τα πάντα για να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος, δεν κλέβει καθόλου και δεν ξεπεταει τον πελάτη, προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης.
    Από σώμα, το πιο δυνατό σημείο της, τι άλλο τα βυζιά της, τα οποία είναι και το μεγάλο της όπλο, 4.5 καθαρά και φυσικά.Εχει λίγα κιλακια, αλλά δεν χαλάνε την γενική εικόνα της μπαμπάτσικης γυναίκας και σε καμία περίπτωση χοντρής.
    Δάχτυλα δεν δέχεται, αλλά γενικά είναι πολύ δεκτική και πολύ πρόθυμη να ακολουθήσει τα θέλω του πελάτη.
    Δεν είναι για αγριάδες, καθότι καθαρόαιμο Gfe, έστω για μια φορά λόγω στήθους και χαρακτήρα αξίζει κάποιος να δοκιμάσει μαζί της, προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  • daskos78 04-05-2021
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    03-05-2021 1 saat Atina
    : 9.5
    : 9.5
    : 8.5
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    Gerçek resim
    Έχει τέλεια βυζιά για να τα γαμάς αλλά όχι ισπανικό, να βάλεις τζελ ανάμεσά τους και να άρχισες να γαμάς κανονικά, τόσο μεγάλα είναι, δεν κάνω πλάκα, απίστευτα βυζιά!! Βέβαια δεν πρέπει να αφήσεις το μουνί της αγάμητο γιατί έχει την τέλεια αίσθηση και δεν βάζει τζέλ σαν κάτι άλλες που κάνουν το γαμήσι αερογαμήσι και δεν μπορείς να χύσεις. Η πίπα που κάνει είναι καλή αλλά μπροστά σε αυτά που της έδωσε η φύση δεν βάζω τίποτα εγώ, γι'αυτό και δεν έμεινα πολύ σε αυτήν.
    Συμπεριφορά, έχει από γυναίκα με απίστευτο sex drive από την πρώτη στίμη που την βλέπεις μέχρι τη στιγμή που σου κλείνει την πόρτα χαμογελαστή φεύγοντας.
    Μακάρι να μπορούσα να την είχα για περισσότερη ώρα αλλά συμφωνήσαμε μόνο για μία ώρα. Στη μία ώρα αυτή φρόντισα να της αλλάξω τα φώτα στο γαμήσι. Ευτυχώς που το μέγεθος του μουνιού της είναι, σχεδόν, αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του μουνιού της, απίστευτος συνδυασμός...