Gesamtansichten: 31952 (Dieses Monat: 519) Erstellt 05-11-2022 (Verändert: 14-05-2023)

ALICE VIP

Athens Vip Girls
Escort girl from Griekenland -  ALICE VIP, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live-Webcams Live chat
AbstammungLateinamerikanerin
NationalitätSpanisch
GeschlechtWeiblich
Alter26
Höhe174 cm (5'9" ft)
Gewicht62 kg (136.69 lb)
HaarfarbeBlonde
AugenBraun
KörbchengrößeD
TittentypSilikontitten
TattoosNein
PiercingsNein
Sprach: Portugiesisch  Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese
  Englisch English English English
    Spanisch  Spanish Spanish Spanish Spanish
In–call    In–call: Hotelzimmer
Auswärts    Auswärts: Hotel & Hausbesuche
Sexuelle Orientierung : Heterosexuell 
Treffen mit: Verfügbar für Männer  Verfügbar für Männer   
Duo ANGELICA VIP

Arbeitszeiten

24/7

Preise

ZeitIn–callAuswärts
30 mindestens120
1 Stunde160 160
1.5 Stunde240 240
2 Stunde320 320
3 Stunde480 480
6 Stunde920 920
12 Stunde1400 1400
24 Stunde2400 2400
Auswärts + Taxi
Kontakte
Ausgangsstadt:Athenerin 

Schreibe eine Bewertung View ALICE VIP reviews
  • ydroxoos7 08-01-2023
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    07-01-2023 1 hour Athenerin
    : 8.0
    : 6.0
    : 8.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Ohne Kondom
    Nein
    Aktiv
    Nein
    Natürliche Brüste
    Mehrere Male erlaubt
    10% verändert mit Photoshop
    Με την εμφανιση της η Αλις εντυπωσιαζει...
    Ειναι ψηλη γυναικα με πολλα τατουαζ στο σωμα της και αν αφαιρεσετε με το μυαλο σας την λαμψη στο προσωπο θα καταλαβετε πως ειναι στην πραγματικοτητα.
    Σκιζει στα αγγλικα και σαν παρεα τα πρωτα δεκα λεπτα που μιλησαμε ηταν ευχαριστη.
    Απο ηλικια δεν θα την εκανα περισσοτερο απο 28, σιγουρα δεν εχει κλεισει τα 30, ειναι συνειδητοποιημενο εσκορτ και δεν κλεβει χρονο.
    Δε κουραστηκα να την κλεισω, η τηλεφωνητρια ηταν πολυ γλυκια στην επικοινωνια. Ως προς την ομορφια ειναι καλη επιλογη εκ μερους τους αλλα δεν ειναι το ιδιο καλη στις υπηρεσιες, χωρις να πιανει πατο φυσικα, αλλα...
    Μετα το τσιμπουκι που ηταν μετριο σαν τεχνικη περασα ενα γλειψιμο στα βυζια που στο ενα εχει πιρσινγκ και μετα αποφασισα να της κανω ενα γλειφομουνι γιατι η γκομενα ηταν πολυ καθαρη και ηθελα να της ξυπνησω τις καυλες ωστε να περασουμε καλυτερα. Ηταν δεκτικη και ολα εδειχναν οτι πετυχα τον σκοπο μου αλλα υπηρξε ενα εμποδιο που δεν μπορεσαμε να ξεπερασουμε και αυτο ηταν οι αντοχες της.
    Αποφασισα να κανουμε λιγο δυνατο σεξ με στησιμο στα τεσσερα και μου εκανε ενα ωραιο στησιμο που το θυμαμαι και μου καυλωνει η πουτσα ακομα και τωρα. Εβαλε λιγο λιπαντικο στην εισοδο και η αισθηση ηταν πολυ καλη. Ανεβαζοντας τις στροφες δυσανασχετησε και μου ειπε με ευγενικο τροπο οτι δεν την παλευει λογω πονου οποτε χαλαρωσα τις στροφες μου.
    Οχι οτι δεν γουσταρα αλλα αλλο ειχα στο μυαλο μου.
    Εχυσα με καθυστερηση και τελικα δευτερο γυρο δεν καναμε αλλα αξιποιησαμε τον χρονο με την καλη της παρεα και ενα μασαζακι αρκετα καλου επιπεδου.
    Αν η τυπισσα εδινε και φιλι με γλωσσα θα ηταν ενα ωραιο gfe το ραντεβου μαζι της.
    Η επιλογη της καθαρα και μονο για την ομορφια της, παρολο τις μετριες υπηρεσιες, θα ειναι για καποιους ανεκτη και για καποιους παλι οχι, προσωπικα αν μαθαινα οτι βελτιωθηκε σε κατι απο οσα ανεφερα θα την ξαναεπερνα.
  • starboy1 02-01-2023
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    31-12-2022 1 hour Athenerin
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Ohne Kondom
    Nein
    Aktiv
    Nein
    Silikontitten
    Mehrere Male erlaubt
    10% verändert mit Photoshop
    Την ειχα βαλει εδω και μερες στο ματι αλλα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν προλαβαινα να την συναντησω. Εκανα βεβαια την υπερτατη προσπαθεια και τελικα συναντηθηκαμε σε ξενοδοχειο οπου με βρηκε στο δωματιο ετοιμο για δραση. Μπηκε μεσα με χαμογελο και απο εμφανιση εμεινα ευχαριστημενος με την πρωτη ματια. Εχει μετριο αναστημα και την εκανα μερικα χρονια πιο μεγαλη διαπιστωνοντας καποιες λεπτομεριες οπως η υφη του δερματος της.
    Ηταν ομιλητικη και ευδιαθετη απο την αρχη και με εκανε να νιωσω ανετα αμεσως. Μπηκε για μπανακι μολις εσπασε ο παγος με ενα φιλι στο στομα και μετα απο λιγα λεπτα βρεθηκαμε και οι δυο πανω στο κρεβατι να φιλιομαστε με παθος. Παρολο που ηταν πληρωμενη πουτανα σε καποιες στιγμες εδινε σχεδον το ιδιο που θα εδινε πραγματικη γκομενα. Τετοια στιγμη ηταν και το στοματικο της που περιειχε σχεδον οτι θα μπορουσε να σκεφτει κανεις αλλα και ηταν προσεκτικο για να μην ακουμπησει δοντια. Στο να λαμβανει απολαυση ηταν δεκτικη επισεις και την ειδα να ευχαριστιεται το σεξ μαζι μου ασχετος αν ηθελε να το δειξει η οχι. Εκανε καλα στησιματα και συμμετειχε με κινησεις και βογγητα.
    Στο διαλειμμα καναμε ωραιο διαλογο και πηρε εκεινη την πρωτοβουλια να ξεκινησουμε ξανα το σεξ. Οι αντοχες της ηταν καλες και συνολικα αξιζε τα λεφτα που πηρε χωρις δευτερη σκεψη. Το γραφειο ηταν ενταξει απεναντι μου και θα το προτιμησω ξανα.
  • malaperdas1 11-11-2022
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    09-11-2022 1 hour Athenerin
    : 8.0
    : 8.0
    : 7.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Ohne Kondom
    Nein
    Aktiv
    Nein
    Silikontitten
    Mehrere Male erlaubt
    10% verändert mit Photoshop
    Την πηρα outcall και ο λογος περισσοτερο γιατι ηθελα να την δω ντυμενη πριν την δω γυμνη. Ειχε επιλεξει κοκκινο χρωμα ενδυμασιας, ενα χρωμα το οποιο πραγματικα ταιριαζε τοσο την εμφανιση της οσο και στον φλογερο της χαρακτηρα στο σεξ.
    Ειναι κοντα αλλα οχι ιδια με τις φωτογραφιες που οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει οτι δειχνουν μια υπερβολικη λαμψη. Ως προς τα χαρακτηριστικα σε καποιες μοιαζει περισσοτερο και σε καποιες λιγοτερο.
    Ηταν γεματη ορεξη για κουβεντα αλλα και για σεξ οπως αποδειχτηκε αργοτερα. Το μονο που χρειαστηκε για να σπασει ο παγος ηταν να χαμογελασει και με δυο τρεις κουβεντες καταληξαμε σε φιλια στο στομα.
    Φιλωντας την αρχισα να την χουφτωνω κυριως στον κωλο ο οποιος ειναι σφιχτος οσο πρεπει και με ιδανικο μεγεθος για το κορμι της αλλα και για να γεμιζουν τα χερια μου. Τα βυζια απο την αλλη θα ηθελα να ειναι λιγο πιο μαλακα παρολαυτα η ρωγα της ηταν πολυ συμπαθητικη και με το γλειψιμο σκληρυνε.
    Με δυο λογια η κοπελα ειναι για gfe αλλα εχει απο φυσικο της μεγαλη επιθυμια για σεξ και αυτο την κανει ξεχωριστη περιπτωση και εμας τυχερους που την εχουμε. Εχει καλη τεχνικη στο στοματικο, γλυφει και τα αρχιδια και τον πουτσο τον λουζει με την γλωσσα της απο πανω μεχρι κατω. Γουσταρει να της κανουν γλυφομουνι και παρολο που κρατιεται για να μην δειξει οτι καυλωνει ειναι προφανες οτι κανει αυτο που της αρεσει και χυνει.
    Στο γαμησι βαλαμε στην αρχη λιγο τζελ που ηταν αναγκαιο γιατι ειναι αρκετα στενη και η αισθητη ηταν οτι πρεπει. Στην αρχη ξεκινησα χαλαρα αλλα εβλεπα οτι ηθελε πιο δυνατα και γρηγορα, εκει που δεν το περιμενα δηλαδη αρχισε να κινειται με την διπλασια ταχυτητα απο την δικη μου και καυλωσα αγρια. Στο ανεβασμα στροφων αντεδρασε με βογγητα που ηταν αληθινα εκατο τοις εκατο αλλα και το μουνι της υγρανθηκε.
    Ο δευτερος γυρος ξεκινησε με εκεινη απο πανω… Ξερει να κουνιεται πολυ ομορφα και μου εδειξε τι παει να πει οτι θελει να γαμιεται μια γυναικα. Τελικα την επιβραβευσα με ενα δυνατο σφυροκοπημα και χαστουκια στον κωλο που τα εχει απολυτως αναγκη...
    Συνοψιζοντας εχω να πω οτι ειναι μια κοπελα η οποια εχει καποια εμπειρια στο εσκορτινγκ αλλα πανω απο ολα εχει πραγματικη επιθυμια να γαμιεται και εκει κρυβεται το κλειδι της επιτυχιας της.
    Ειναι μια επιλογη που θα συμβουλευα να δοκιμασετε...