Adelina Glamour

Alle Fotos sind echt – von Mitarbeitern genehmigt und bestätigt.
|
|
Cum in mouth +20€
Cum in face +20€
Cum in mouth and swallow +50€
Prostate Massage +20€
Arbeitszeiten
Preise
Zeit | In–call | Auswärts |
---|---|---|
30 mindestens | 130 | |
1 Stunde | 170 | 170 |
1.5 Stunde | 250 | 250 |
2 Stunde | 340 | 340 |
3 Stunde | 500 | 500 |
12 Stunde | 1400 | 1400 |
Auswärts + Taxi |
Ausgangsstadt: | Griekenland | |
Ausgangsstadt: | Athenerin | |
Telefon: | +306993515161 (SMS & Anrufe) | |
WhatsApp: | +306993515161 | |
Viber: | +306993515161 | |
Anleitung: | SMS & Anrufe | |
E-Mail : | Kontakt | |
Private Nachricht: | PN senden |
-
shiny22
23-01-2023
Treffdatum Dauer Stadt Aussehen Dienst Mitteilung 21-01-2023 1 hour Athenerin : 8.0: 8.0: 7.0Kuss
Blowjob
CUM
Sex
Anal
Brüste
Extraball
Foto
Mit Zunge
Ohne Kondom
Nein
Aktiv
Nein
Natürliche Brüste
Mehrere Male erlaubt
10% verändert mit Photoshop
Την υποδεχτηκα στο χωρο μου οπου εφτασε με μια καθυστερηση πεντε λεπτων την οποια θεωρω αμελητεα αλλα ειχε τηρησει και οτι ειχα ζητησει οσων αφορα την ενδυμασια της εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.
Οι ψηλοτακουνες γοβες της προσεθεταν λιγο υψος πραγμα που το χρειαζεται για το μεσαιο της αναστημα. Το ντυσιμο της ηταν σικατο και τετοιο που ανανδεικνυε τις ομορφες καμπυλες της. Αργοτερα ειδα οτι και τα εσωρουχα της ηταν μαυρα αλλα και πολυ σεξυ.
Απο τις φωτογραφιες δεν απεχει σχεδον καθολου, εκτος απο την υπερβολικη λαμψη δηλαδη. Η συμπεριφορα της οπως την ηθελα. Ενα εικοσαχρονο κοριτσι το οποιο κατα καποιο τροπο μοιαζει αθωο, ντροπαλο και σιγουρα θελει το ξεκλειδωμα της. Αυτο ειχα καιρο να το κανω και μου ειχε λειψει οποτε μεσω του σωσιαλ στα πρωτα λεπτα μετατρεψα το συνεσταλμενο κοριτσι σε ενα χαμογελαστο και ευγενικο πλασμα. Ο στοχος επετευχθη και πηγε στην τουαλετα για την προετοιμασια που δεν διηρκησε για περισσοτερο απο τρια λεπτα αφου ειχε κανει το μπανιο της πριν ερθει.
Στο κρεβατι δεν ειναι και η πιο εμπειρη, θελει λιγο προσοχη με τις θηλες αλλα αυτο το μονο μειων. Το σωμα της γενικα αλλα ιδιαιτερα τα βυζα της ηταν πανεμορφα, ειναι λεπτη και καλιγραμμη με ενα ομορφο μουνι που αν δεν με αφηνε να το γλειψω θα στεναχωριομουν παρα πολυ. Για να ξυπνησω την ερωτικη της επιθυμια εβαλα σε χρηση ολη μου την τεχνικη στα προκαταρκτικα. Ξεκινησα με φιλια στο στομα τα οποια ηταν και βαθια καπου καπου, συνεχισα με τα βυζια της προσεκτικα γιατι εχει ευαισθησια και μετα τα εδωσα ολα στο γλειφομουνι. Το μουνακι της εσταξε μερικες σταγονες μουνοζουμα που παρακαλουσα απο μεσα μου να γευτω. Υπερτατη καυλα και οι αναστεναγμοι της αλλα και οι κινησεις του σωματος της.
Στην εισοδο ειχε σφιχτη αισθηση αλλα και απο μεσα το ιδιο. Δεν εχει θεμα με την ενταση, την γουσταρει δηλαδη, θελει κανονικο γαμησι και οχι χαδια. Απο συμμετοχη τα βογγητα της κυριως μου εκαναν αισθηση και το χυσιμο το εκανα βαθια μεσα της.
Στον δευτερο γυρο το πηγα πιο χαλαρα με ιεραποστολικο, spooning, λιγο doggy και τελευταια σταση παλι ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμου μου. Το σπερμα το αδειασα στην κοιλια της στο τελος. Η ιδια δεν καθυστερησε να φυγει γιατι ειχε περασει ο χρονος. Για οσους θελουν εμπειρη γυναικα, δεν ειναι η περιπτωση που ταιριαζει αλλα στους πιπινολαγνους με ορεξη εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει τον τελευταιο καιρο.