Gesamtansichten: 59199 (Dieses Monat: 117) Erstellt 29-10-2009 (Verändert: 21-01-2024)

Melissa

GeschlechtWeiblich
Alter21
Höhe170 cm (5'7" ft)
Gewicht56 kg (123.46 lb)
HaarfarbeBlonde
AugenGrün
TattoosNein
PiercingsNein
Sprach: Englisch 
  Polnisch
In–call    In–call
Auswärts    Auswärts
Sexuelle Orientierung : Heterosexuell 
Treffen mit: Verfügbar für Männer  Verfügbar für Männer   
Über mich
Hi I am very sexy and the HOT blonde! I willl make all Your Fantasies in Real. Sexual therapy from cares, problems and grief! I invite you, the lovely stranger to spend unforgettable time. Your pleasure in my hands!!! I wait for Kisses)) Tour Services: Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum in mouth, Cum on body, 69 Position, Erotic massage, Masturbation, Profesional Stripteas Tour Rates: 1 hours 250 euro 2 hours 400 euro 3 hours 500 euro Read me reviews in greek:

Kontakte
Ausgangsstadt:Warschau 

Schreibe eine Bewertung View Melissa reviews
  • Angelos 06-11-2009
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    05-11-2009 1 hour Athenerin
    : 7.0
    : 4.0
    : 7.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Bareback
    Nein
    Passiv
    Nein

    Nur eine erlaubt
    30% verändert in Photoshop
    Συνάντησα τη Melissa σε δικό μου χώρο στη Καστέλα . Ήταν η πρώτη φορά που κοπέλα ενώ τα λεφτά ήταν σε εμφανές μέρος ζήτησε να τα πάρει επιτόπου , καθώς και ζήτησε 50 Ευρώ ταξί (Καστέλα – Σύνταγμα!!!) , πράγμα που στη σελίδα της δεν φαίνεται .

    Εμφανισιακά , δεν είναι έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες . Στήθος ανύπαρκτο , όχι πάνω από 1.60 και γύρω στα 60 κιλά . Αγγλικά τα έμαθε στη δουλειά όπως μου είπε , οπότε και η επικοινωνία ήταν σχετική . Πρόσωπο όμορφο , αλλά το γενικό σύνολο θύμιζε , τη φοιτήτρια που ήρθε από το χωριό , και για να σπουδάσει βγήκε στη δουλειά .

    Στο κρεβάτι είχε μια εμμονή με το “If I like Oral now” , στησίματα ανύπαρκτα , πρωτοβουλία καμία όπως και διάθεση για αυτό που έκανε . Δεν σε αφήνει με τίποτα να παίξεις με το πράμα της , και όταν της χουφτώνεις τον κώλο σου λέει ότι τάχα πονάει . Με το που χύνεις , την πιάνει πανικός να βγεις από μέσα της , καθώς και κατά την διάρκεια με έκοψε να δει ότι δεν έχει σπάσει το προφυλακτικό .Ασχολείται όλη την ώρα να στέλνει μηνύματα με το κινητό της και γενικά δεν έκανε τίποτα να σπάσει ο πάγος.

    Σε γενικές γραμμές έδωσα 300 ευρώ για μια ώρα (250 +50 ταξί) και ακόμα τα κλαίω…