Gesamtansichten: 30765 (Dieses Monat: 458) Erstellt 24-10-2017 (Verändert: 21-08-2019)

RİTA

NATUREL PHOTO NO PHOTO SHOP
Escort girl from Türkei -  RİTA, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live-Webcams Live chat
AbstammungEuropäische (Weiß)
NationalitätRussisch
GeschlechtWeiblich
Alter23
Höhe175 cm (5'9" ft)
Gewicht58 kg (127.87 lb)
HaarfarbeBlonde
AugenBraun
KörbchengrößeC
SchamhaarKomplett rasiert
TattoosNein
PiercingsNein
Sprach: Russisch  Russian Russian Russian Russian Russian
  Englisch English English English English
In–call    In–call: Hotelzimmer
Auswärts    Auswärts: Hotel & Hausbesuche
Sexuelle Orientierung : Heterosexuell 
Treffen mit: Verfügbar für Männer  Verfügbar für Männer   
Ich bin Fetisch
Über mich
İNCALL

30 min 450 TL
1 h  700 TL
1,5 h 1000 TL
2 h 1200 TL
3 h 1400 TL

OUTCALL + TAXİ



Kontakte
Ausgangsstadt:Ankara  

Schreibe eine Bewertung View RİTA reviews
  • crassy 27-10-2017
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    27-10-2017 1 Stunden Ankara
    : 10.0
    : 9.0
    : 10.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Mit Kondom
    Nein
    Aktiv
    Nein
    Natürliche Brüste
    Mehrere Male erlaubt
    Reales Bild
    Önce tereddüt ettim önceki yorumu okuyunca. Ama kızı görünce iyi ki gitmişim dedim. Resimden gerçekten çok daha güzel. Uzun boylu sporcu yapılı çok sıkı bir kız. Vücut on numara. Nezaket ilgi karşılama her şey güzel. Temiz bir kız. Türkiyeye ilk defa gelmiş. Otel iyi problem yok. Noktalı işte. Ajans söz verdiği saat ve şekilde ayarladı problemsiz.
    Antworten:
    İyi dilekleriniz için çpk teşekkür ederiz. Amacımız siz değerli müşterilerimiz memnın etmek. Çok teşekkürler..
  • kaiser 26-10-2017
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    25-10-2017 900 mindestens Ankara
    : 0.5
    : 0.5
    : 0.5
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Nein
    Unbekannt
    Nein
    Passiv
    Nein
    Don't know
    Unbekannt
    Nicht dieses Mädchen
    ÇOK FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM. BU SİTEDE BÖYLE BİR REZALET YAŞAMADIM HİÇ. RİTA HAKKINDA HİÇ BİR YORUM YAPAMAM ÇÜNKÜ ONU GÖREMEDİM. İNSAN HAYATINDA PARASI İLE REZİL OLUR MU ? EVET ÖĞRENMİŞ OLDUM.
    RİTANIN MANAGERİ BU SİTEYE KESİNLİKLE LAİK DEĞİLLER. AMATÖR BİLE DEĞİL TAM ANLAMI İLE BECERİKSİZLİK ABİDESİ RESMEN.
    BURADAN DİREKT SİTENİN ADMİN E DE YAZACAĞIM . BU TÜR BECERİKSİZ İNSANLARI BU SİTEYE DAHİL ETMESİNLER KESİNLİKLE.
    KONU : 25 EKİM GÜNÜ 22: 30 İÇİN RİTA İLE GÖRÜŞME AYARLANIR. KENDİNİ HAZIRLARSIN HAZIRLIK YAPARSIN KALİTELİ BİR ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN AMA NAFİLE. SAAT 22 30 OLUR RİTA YOK BEN MESAJ ATMASAM HABER VERECEK DE YOK . SONRA SAAT 00:00 OLSUN DEDİLER HADİ DEDİM BEKLEYEYİM .SAAT 00:00 OLDU YOK . YOK TAKSİDE GELİYOR GELECEK . SONUNDA BİR TÜRK MANAGER İŞTE KABUL EDECEKSEN YOLDA GELİYOR GELDİ . BU ARADA İNDİRİM YAPIYOR BİR YANDAN SAAT GECE 02:00 OLMUŞ HALA GÖNDERMEYE ÇALIŞIYOR RİTA YI. DİĞER TARAFTAN DA BENDEN KESİN CEVAP BEKLİYOR HALA TAMAM MI KIZI KABUL EDECEKSİN DİMİ DİYE . EN SONUNDA TAM 4 SAATİMİ YEDİNİZ BENİM SİZE DEĞİL SİZİN BANA BU 4 SAAT İÇİN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYOR DEDİM. BU OLAYI DA YORUMLARDA YAZACAĞIMI ONLARA İLETTİM . HATTA SİTE ADMİNİNE DE ŞİKAYETİMİ ULAŞTIRACAĞIM.
    RİTA HAKKINDA BİR ŞEY DİYEMEM ONUN BİR SUÇU YOK . TEK ŞANSIZLIĞI BECERİKSİZ SÖZÜNDE DURMAYAN MANAGERİ OLMASI.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM : INDEPENDENT FALAN DİYORLAR YİNE DE BİRİLERİNE BAĞLI OLARAK ÇALIŞIYORLAR. MANAGERLER KENDİLERİNE BİR ÇOK HESAP AÇIP KENDİ KIZLARI İÇİN FULL OLUMLU YORUMLAR YAZIYORLAR. DİKKAT EDELİM
    Antworten:
    Öncelikle merhaba. Bu yorumu yapan arkadaştan çok özür diliyorum. O günkü telefona bakan operatörden kaynaklı bir sorun bu. Bu sorunuda kesinlikle kökten çözdük. O operatör ile çalışmayı bıraktık. Ama konuşma geçmişini kontrol ettiğimizde siz saat 22:30 da demişsiniz comfirm yapana kadar bir başkası comfirmlemiş. Operatör arkasaşımızda diğer müşteriye yollamış hepinizinde bildiği gibi bu kızlar buraya para kazanmak amaçlı geliyorlar. Onun içinde saatler dakikalar saniyelerin bile değeri var sizden onay gelene kadar bi başkası zaten onaylamış. Daha sonra 00:00 a comfirm vermişsiniz. O günkü hava şartlarından dolayı taksi geç gelmiş ve türk taksicileri biliyorsunuz yabancı biri bindiği zaman gezdirmeyi severler.kız yolda iken iptal etmişsiniz. Ve birşeylere sinirlenerek burada ajansı karalama yoluna girmişsiniz. Biz bu işi ilk defa yapmıyoruz. Bizimle sürekli irtibatta olan sabit müşterilerimizde mevcut. Ama anlatmak istediğim şey burada zamanla yarış yapıyoruz. Yinede bunu size tatlı dille anlatmak istedim. Ama sizin geç comfirm etmeniz yüzünden bir çalışan işinden oldu. 24 saat açık olan iletişim numaramıza herkez ulaşabilmekte. Ama dediğim gibi zaman en önemlisi. Kimse yazmaz akşama kadar. Akşam olur yüz kişi birden yazar. Bizde önceliği en hızlı comfirm edene vermek zorundayız. Sizin düşünmek için çok vaktiniz olabilir. Ama bizim düşünmeye vaktimiz yok. Sonuçta bu kızlar buraya para kazanmak için geliyor. Ve ayrıca sizlerle direkt olarak menejer ilgilenmiyor operatör ilgileniyor. Ama buradaki yorumlar ile menejer ilgileniyor. Şikayetlerinizi ertesi gün tekrar numaramıza yazın. Birbaşka operatör şikayetinizi dikkate alıp bana ulaştırır. Son olarakda söylemek istiğim şey; zaman çok önemli biz zamanı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Bu olay için de sizden çok çok özür dilerim tekrar tekrar. Ama telafi etmek için bize bir şans vermenizide isterim. Sonrasında buraya olumlu yorum yapacağınıza inanıyorum. Görüşmek üzere..