Vistas totales: 10474 (Este mes: 5) Creado 12-02-2022 (Modificado: 21-08-2022)

Angelina

Glamour Escorts
Escort girl from Grecia -  Angelina, her sexy photos, read reviews and comments, information
Cámaras web Chat
EtnicidadEuropea (caucásica)
NacionalidadRusa
SexoMujer
Edad25
Altura166 cm (5'5" ft)
Peso52 kg (114.64 lb)
PeloRubia
OjosAzul
TetasB
Tipo de tetasPechos naturales
Vello púbicoAfeitado completo
FumarNo fumo
BeboNo
TatuajesNo
PiercingsNo
Idioma: Inglés  English English English English
  Ruso Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Habitación de hotel
Outcall    Outcall: Solo visitas al hotel
Orientación sexual: Heterosexual 
Cita con: Disponible para hombres  Disponible para hombres   
Sobre mí
Cum in face +20€

Horas Laborales

24/7

Tarifas

TiempoIncallOutcall
30 mín110
1 hora150 150
1.5 hora230 230
2 hora300 300
3 hora450 450
12 hora1200 1200
Outcall + Taxi
Datos de contacto
Ciudad base:Atenas 

Escribir reseña View Angelina reviews
  • takis_rel 13-07-2022
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    12-07-2022 1 hour Atenas
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    No
    Activo
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    Ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσια που εχει το γκλαμουρ, αυτα που εχω δοκιμασει εγω δηλαδη.
    Κανει προγραμμα gfe επισεις απο τα καλυτερα που εχω κανει, το νιωθει και φιλαει πολυ ωραια με γλωσσα. Οταν εφτασε να μου κανει πιπα, εκει τα ειδα ολα, κανει απο τις πιο αισθησιακες πιπες με σαλιο και γλειψαρχιδι. Σκεφτομουν οτι να χυσω θα εχανα ενα μερος απο την απολαυση αλλα αυτο που εκανε στην πουτσα μου δεν μπορουσα να το σταματησω οποτε την αφησα να με τελειωσει ετσι στον πρωτο γυρο.
    Στο μυαλο μου ειχα απο την αρχη οτι ηθελα να περασω την γλωσσα μου απο ολο της το κορμι και στον δευτερο γυρο υλοποιησα την φαντασιωση μου.
    Ανοιξε διαπλατα τα ποδια της και ξεκινησα γλυψιμο παντου απο τα ποδια της μετα στο μουνι, σταση στα βυζια και καταληξη σε γλωσσοφιλα ακομα μια φορα.
    Το ιεραποστολικο ηταν υπεροχο αλλα ηθελα να την δω να μου υποτασσεται οποτε την εβαλα στα τεσσερα.
    Στηνεται σαν εμπειρη πουτανα αλλα θελει να μην το παρακανεις με την ενταση. Ακολουθησα τον ρυθμο που γουσταρει, ηταν πολυ κοντα στα δικα μου γουστα. Η θεα πολυ ωραια και το μουνι της εχει καλη και υγρη αισθηση. Αναστεναζε και κραταγε με τα χερια της ανοικτα τον κωλο της για να με καυλωσει περισσοτερο.
    Εχυσα δυο φορες αλλα γαμησα μια με μεγαλη διαρκεια. Η κοπελα το ξαναλεω ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα για αυτους που ζητανε gfe, στις υψηλοτερες στροφες απλα δεν θα το χαρειτε μαζι της.
  • tzanakos 29-06-2022
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    28-06-2022 1 hour Atenas
    : 8.0
    : 8.0
    : 7.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    No
    Activo
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    Αξιζε μια κριτικη για την Αντζελινα αφου ειναι μια κοπελα που αν ταιριαξετε στο σεξ δεν θα την βγαλετε ευκολα απο το μυαλο σας.
    Αρχικα, και το πιο σημαντικο, θα σας κανει τρομερα καλη πρωτη εντυπωση λογο της ομορφιας της. Απο πανω κιολας ντυνεται ωραια και εχει ενα σικ χαμογελο που γοητευει.
    Τα αγγλικα της ειναι μετρια αλλα αρκετα για να συνεννοηθεις μαζι της, τα υπολοιπα τα λετε με φιλι και με το σωμα, τετοια περιπτωση…
    Εχει κανει αρκετες φορες το ταξιδι στην ελλαδα και της αρεσει και το κλιμα και ο κοσμος, αυτα μου εδωσε να καταλαβω με οσα ειπαμε.
    Ειναι απο τα κορτισια που δεν θα κανουν κατι παραπανω απο ενα gfe και το πιο μεγαλο της προσων σε αυτο ειναι τα φιλια.
    Μεθυσα οπως λενε με τα φιλια της και τα επιδιωξα το δυνατον περισσοτερο.
    Στο τσιμπουκι ειναι που μπορεις να πεις οτι ειναι λιγο πιο δυνατη, κανει αρκετα βαθυ και ακαποτο, κοιταει στα ματια και μουγκριζει σαν να λεει γουσταρω.
    Εχει τελειο σωμα με καθαρο δερμα και γιαυτο την εγλειψα και την εγλειψα παντου απο πανω μεχρι κατω στις πατουσες. Καυλωσε τοσο που το μουνι της γεμισε ζουμια.
    Καναμε ενα ιεραποστολικο για πρωτο γυρο με φουλ φιλια και διαθεση απο πλευρα της. Δεν καταλαβαινω αυτες οι κοπελες με τοσους πελατες πως καταφερνουν να βγαζουν τετοιο παθος, νομιζεις οτι σε γουσταρουν πραγματικα.
    Το δευτερο γαμησι το καναμε σε πισωκολλητο. Θαυμασια θεα και συμμετοχη, αρχισε βογγητα και το στησιμο τελειο.
    Μπραβο στο γραφειο για την συνεπεια και για τα κοριτσια που φερνει.
    Ενα δευτερο ραντεβου θα το ηθελα παντος μαζι της...