Vistas totales: 19568 (Este mes: 420) Creado 12-08-2021 (Modificado: 05-11-2023)

Eva Glamour

EtnicidadEuropea (caucásica)
NacionalidadRusa
SexoMujer
Edad20
Altura170 cm (5'7" ft)
Peso55 kg (121.25 lb)
PeloRubia
OjosAzul
TetasB
Tipo de tetasPechos naturales
Vello púbicoAfeitado completo
FumarNo fumo
BeboNo
TatuajesNo
PiercingsNo
Idioma: Ruso  Russian Russian Russian Russian Russian
  Inglés English English English English
Incall    Incall: Habitación de hotel
Outcall    Outcall: Visitas a hotel y domicilio
Orientación sexual: Heterosexual 
Cita con: Disponible para hombres  Disponible para hombres   
Sobre mí
Extra Services With Extra Cost:

 Cum in face +20€
 Cum in mouth +20€
 Prostate Massage +20€
 Strapon +50€
 Couples +60€



Horas Laborales

24/7

Tarifas

TiempoIncallOutcall
30 mín110
1 hora150 150
2 hora300 300
3 hora350 350
12 hora1200 1200
Datos de contacto
Ciudad base:Atenas 

Escribir reseña View Eva Glamour reviews
  • chauvinist 10-05-2023
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    09-05-2023 30 Atenas
    : 8.0
    : 7.0
    : 7.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Sin lengua
    Sin condón
    No
    Medio
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    Τα νευρα μου, το πορτοφολι μου αλλα και η διαθεση μου ηταν σε κατασταση ιδανικη για να δοκιμασω την δυσκολη περιπτωση της Ευας. Η ομορφια του προσωπου της ηταν το βασικο μου κινητρο και ο λογος που δεν μπορουσα να την αντικαταστησω με πιο σιγουρες επιλογες. Επελεξα την συντομη συναντηση των 30 λεπτων για καλο και για κακο.

    Την βρηκα στο δωματιο στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει τυλιγμενη με μια πετσετα και υφος νορμαλ, χωρις καμια προσποιηση η προσπαθεια να γελασει εστω και ψευτικα. Ολο το θεαμα πολυ ωραιο, ενα προσωπο νεανικο με ματαρες και πολυ ωραια χειλη.

    Δεν ενιωσα ασχημα που δεν εκανε την θερμοτερη υποδοχη και το παραδοξο ειναι οτι στην συνεχεια αρχισε να δειχνει πραγματικο ενδιαφερον απεναντι μου. Τα αγγλικα της ειναι σε καλο επιπεδο και εβαλε το μυαλο της να δουλεψει ωστε να απαντησει σε οτι της ελεγα.

    Οπως και σε αλλους ουτε και σε εμενα εδωσε φιλια με γλωσσα, τα χειλη της συμμετεχουν αλλα μονο μεχρι εκει. Μυριζε ομορφα και το στηθος της με τραβηξε σαν εναλλακτικη, οι ρωγες της ειχαν αρχισει να μαζευουν και με το γλειψιμο εδειξε σημαδια ευχαριστησης. Επεβλεπα συνεχως τα ματια της, ηταν για μενα οτι πιο ομορφο ειχε πανω της και με τις καυλες ειχαν μισοκλεισει.

    Η κοπελα δεν ειναι απο τις εκφραστικες, απο οποια πλευρα και να το δεις αλλα ο τυπος της εμενα μου αρεσε, σιωπηλα μαζι καναμε εναν γυρο ο οποιος ειχε λιγο απο ολα και εν τελει δεν μετανιωσα για τα λεφτα που εδωσα.

    Ειχε καλο στενο για εμενα μουνι, αδουλευτη κωλοτρπιδα, πεντακαθαρη και περιποιημεη οπως ολο της το σωμα. Στηθηκε στα τεσσερα ωραια και επεσε στο κρεβατι για να γαμηθει βολικα.

    Επελεξα μετριο ρυθμο στο σεξ, αυτην ηταν κιολας η ορεξη που ειχα αλλα θα συνιστουσα σε οσους θελουν να γαμησουν δυνατα να κοιταξουν αλλου, η κοπελα ειναι μονο για gfe...

    Συνοψιζοντας λοιπον, ηταν μια ομορφη κοπελα, οχι πολυ εμπειρη και οχι πολυ εξωστρεφεις που ομως θα ικανοποιησει βαθια οσους γουσταρουν το ειδος αυτο, ειναι αληθινο οτι εκφραζει και οτι ζει μαζι σου, δεν κανει προσπαθεια για προσποιηση.
  • markisiosLOG 11-01-2023
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    09-01-2023 1 hour Atenas
    : 9.0
    : 7.0
    : 7.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Sin lengua
    Sin condón
    No
    Activo
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    Συναντηση απογευματινη και παρολο που ειχα διαβασει αντικρουομενες κριτικες, λογο του οτι μου αρεσουν οι Ουκρανες πηρα την αποφαση να την δοκιμασω.
    Ειναι πιο φυσικη απο κοντα, δεν θα πω οτι εχει πεσμενο δερμα αλλα το φυσικο για την ηλικια της, οχι μωρουδιστικο πλεων στο προσωπο.
    Απο υφος να με συγχωρειτε αλλα εγω δεν ειδα να την εχει ψωνισει. Μια χαρα ειναι η κοπελα αλλα για να λεμε και την αληθεια αν της τα πρηζουν ολη μερα οι αντρες καποια στιγμη λογικο ειναι να κουραστηκε, οπως ειναι και λογικο να μοιαζει ψωνισμενη σε καποιους.
    Πιο λεπτομερως για την εμφανιση της, τα ματια πολυ ομορφα απο χρωμα και απο σχημα, ο κωλος που ανεφεραν αλλοι οντως ομορφος και οι δυο τρυπες της φαγωσιμες και γαμευσιμες αλλα στην πισω δεν δεχεται το καυλι.
    Ειχαμε ενα μικρο σεσσιον με σοσιαλ κατα το οποιο γουσταρα και με τις γνωσεις της στα αγγλικα αλλα και με τον τροπο σκεψης της. Περα απο αυτο δεν ειπαμε τιποτα αλλο επι της ουσιας παρα μονο τα σχετικα με το σεξ.
    Οσο για τα προκαταρκτικα ειναι δεκτικη σε γλειφομουνι αλλα και σε οτι αλλο θελησεις να γλειψεις πανω της. Απο οσα μου εκανε εκεινη, το τσιμπουκι ηταν κορυφαιο και τα υπολοιπα απλα καλα ενω τα φιλια στο στομα και εμενα μου τα εδωσε επιφανειακα.
    Τα στησιματα της πολυ καλα, με αισθηση σφιχτη το μουνι της και τα φυσικα της υγρα κατεβηκαν την ωρα που επρεπε. Δεν θα χαρακτηριζα την συμμετοχη της σουπερ αλλα ουτε και κατωτερη, καπου στην μεση και λιγο παραπανω.
    Ο δευτερος γυρος ηταν περιπου μια επαναληψη του πρωτου και κατεθεσα το ψωλοχυμα στον κωλαρακο της που τον εχω φωτογραφησει στην μνημη μου και θα μεινει εκει πολυ καιρο.
    Συνοψιζοντας, παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει στην εργασια το κοριτσι αφου πρεπει να εχει και πολυ δουλεια, οι επιδοσεις της ειναι καλες και ιδρωνει την φανελα.
    Απο μενα ενα μεγαλο ναι… Με την ομορφια που εχει ακομα και μεγαλυτερα ελαττωματα θα της τα ανεχομουν.