Vistas totales: 87286 (Este mes: 98) Creado 08-03-2013 (Modificado: 19-04-2021)

Vanessa_LL

SexoMujer
Edad26
Altura168 cm (5'6" ft)
Peso51 kg (112.44 lb)
PeloRubia
OjosAzul
TatuajesNo
PiercingsNo
Idioma: Inglés 
  Ruso
Incall    Incall
Orientación sexual: Heterosexual 
Cita con: Disponible para hombres  Disponible para hombres   
Sobre mí
Tours info: Booking phone: (+791) 50 36 40 42 Only SMS, from 10:00 am to the 23:00 pm. Agency, no independent. Booking mailbox: booking@ Tour rates: 30 minutes - 160 euro. 1 hour - 250 euro. 2 hours - 400 euro. 3 hours - 500 euro. Services, wich included in rates: Kissing deep french with tongue, GFE time, Sex in different positions, Erotic massage, Oral Without Condom, 69 position, Cum on body, Cum on face, Extraball. In Greece ONLY INCALL. Read my reviews on greek -

Datos de contacto
Ciudad base:Yo solo hago visitas por la ciudad 

Escribir reseña View Vanessa_LL reviews
  • Jeans & Top 05-04-2011
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    05-04-2011 1 hour Atenas
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Bareback
    No
    Activo
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    Foto real
    This girl is like dream. She is very beautiful (she looks better in real than in her pictures). She made me feel that I knew her already and she was very caring and active on bed. If you treat her well and with kindness, you will definitely be surprised by what this girl can do for you.

    Thank you baby for the magnificent time! Hope to see you soon…
    Take care,
  • ALEXANDROS 20-09-2010
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    17-06-2010 1 hour Atenas
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Bareback
    Sí, traga
    Activo
    No

    Permitidas múltiples veces
    Foto real
    I VANESSA EINAI MIA OMORFI KOPELLA,ME POLI ORAIAO PROSOPO KAI KALO SOMA.ITAN I TRITI FORA POU TIN SINANTO SE POLI KALO HOTEL PANTA KAI XEREI O ENAS TON ALLO TI NA PROSFEREI.TIN SINISTO AN THELETAI GFE,AN OXI DEN XERO POS THA ANTAPOKRITHEI.
  • Angelos 19-11-2009
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    18-11-2009 1 hour n/a
    : 10.0
    : 7.0
    : 7.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Bareback
    No
    Activo
    No

    Solo uno permitido
    Foto real
    Καταρχήν να ξεκαθαρίσω , για να μην παρεξηγηθώ , πως και οι 2 , Paris & Vanessa , είναι και όμορφες και σέξι . Ο λόγος που γράφω την παρακάτω κριτική , είναι για να αποφεύγεται οι άπειροι , όπως εγώ , να κάνετε τα ίδια λάθη .

    Θέλοντας λοιπόν να κάνω ένα καλό και ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό μου , διαβάζοντας την αφήγηση του Tres για το Duo που είχε μαζί τους (Πρώτο Λάθος) , θεώρησα πως αυτό ήταν που έψαχνα . Οπότε μετά τα σχετικά Email με το γραφείο , έκλεισα μια συνάντηση και με τις δύο στις 12:30 το μεσημέρι για 1 ώρα! (Δεύτερο Λάθος) !

    Όταν έφτασα στο γνωστό ξενοδοχείο του Συντάγματος , παρεπιπτώντος κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου στη Reception , ανέβηκα στον 7ο , όπου μου άνοιξε με ένα συνωμοτικό ύφος η Vanessa . Η συνέχεια δεν ήταν καλύτερη για το επόμενο 15λεπτο . Ειδικά η Paris με έκανε να αισθάνομαι περίεργα , παρείσακτος .
    Έκανα πως δεν καταλαβαίνω , γιατί η αλήθεια είναι πως έπρεπε να σηκωθώ να φύγω , (Τρίτο Λάθος) και τέλος πάντων ας πούμε πως ξεκίνησε η μάχη . ΟΚ , τα κορίτσια το κατέχουν το άθλημα , η καθεμία είναι διαφορετικά όμορφη , αλλά να ανέχομαι να συζητάνε μεταξύ τους Ρώσικα μεταξύ πίπας και χουφτώματος , καθώς και την εκνευριστική μουσική από ένα Laptop οδήγησαν στο (Τέταρτο Λάθος) και στην πανωλεθρία …είχα ξενερώσει τόσο που μου έπεσε την ώρα που έπαιρνα στα 4 την Paris . Αυτό μου είχε ξανασυμβεί μόνο με την ξενέρωτη την Πολωνέζα τη Melissa ή Lisa .

    Τέλος πάντων αφού και αυτές λίγο ηρεμήσανε με τα Ρώσικα και η Vanessa έβαλε μια πιο normal μουσική , η αποστολή εξετελέσθη με την Paris , ενώ η Vanessa δεν συμμετείχε ιδιαίτερα . Στην συνέχεια λίγο μιλήσαμε όπου έσπασε ο πάγος , άργησε πολύ , τα Αγγλικά τους τότε ήταν μια χαρά , αλλά και από τους τρεις δεν υπήρχε όρεξη για κάτι περαιτέρω . Όποτε στην ουσία έσκασα 500 για ένα πήδημα .

    Οπότε και συνοψίζω , μην θες να κάνεις αυτά που κάνουν άλλοι πολύ πιο έμπειροι από εσένα σε τρεις ώρες , Πρόεδρος είναι αυτός , σε μια ώρα , με 2 γυναίκες που δεν είναι ζευγάρι , οπότε πρέπει να τις φέρεις στη διάθεση να το κάνουν το Duo , και όχι να είναι με την τσίμπλα στο μάτι και να τα λένε μεταξύ τους , και το πιο βασικό να θυμάσαι ότι τα φράγκα που ζητάνε δεν είναι λίγα , οπότε τα σταριλίκια της κάθε Paris , να τα ξεκόβεις από την αρχή ή να τα μαζεύεις και να φεύγεις .

    Υ.Γ Μου έχει κάτσει που δεν ευχαριστήθηκα την Vanessa , στο επόμενο τους Tour , θα την κλείσω για ένα 3ωρο και θα την βάλω να ακούει Ζαμπέτα !!!
    am