
Toutes les photos sont authentiques - approuvées et confirmées par notre équipe.
|
|
Hello Gentlemen 💕
30min 🌹
1 time,Kiss with a tongue,GFE, 69, Oral without a condom, Different position,COB, Relax massage
1hour 🌹
2time,Kiss with a tongue,GFE, 69, Oral without a condom, Different positions,COB, Relax massage,
MY EXTRA 🔥
CIF+ CIM+ SHOWER TOGETHER+ FOOT FETISH+ COUPLES+ GOLDEN SHOWER GIVING+ BODY TO BODY MASSAGE+
Heures d'Ouverture
Mardi: 12:00 - 01:00
Mercredi: 12:00 - 01:00
Jeudi: 12:00 - 01:00
Vendredi: 12:00 - 01:00
Samedi: 12:00 - 12:00
Dimanche: 12:00 - 01:00
Tarifs
Fois | Incall (réception) | Outcall (sortie) |
---|---|---|
30 minutes | 130 | |
1 heure | 180 | 200 |
1.5 heure | 300 | |
2 heure | 350 | |
Outcall (sortie) + Taxi |
Pays de base: | Grèce | |
Ville de base: | La Canée | |
Téléphone: | +306975559591 (SMS & Appels) | |
WhatsApp: | +306975559591 | |
Viber: | +306975559591 | |
Instructions: | SMS & Appels |
-
Chqman2024
08-05-2025
Date de la rencontre Durée Ville Apparence Services Communication 08-05-2025 1 hour La Canée : 10.0: 10.0: 10.0Baiser
Fellation
Ejaculation en bouche
Sexe
Anal
Sein
Éjaculations multiples (extra ball)
Photo
Avec la langue
Sans préservatif
Oui, le recrache
Actif
Non
Seins naturels
Plusieurs fois permis
Image réelle
Το κορίτσι νέο και φρέσκο στο έσκορτινγκ, πολλά υποσχόμενη όμως και ωραίος χαρακτήρας.
Με την πρώτη ματιά μου ήρθε η όρεξη να την γλείψω παντού και όλο και μεγάλωνε στα πρώτα λεπτά μέχρι επιτέλους να φτάσουμε στο κυρίως θέμα.
Χάθηκα στις ματάρες της στην διάρκεια της σύντομης συζήτησης που κάναμε, πολύ μα πάρα πολύ ήθελα ένα φιλί και η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Σίγουρα δεν είναι ακόμα άνετη με τα φιλιά, λίγα αλλά καλά τα δίνει, επιθυμούσα πολλά περισσότερα.
Το βυζί και το υπόλοιπο σώμα το πέρασα όλο με την γλώσσα μου πινέλο, πεντακάθαρη και ευαίσθητη στην επίμαχη περιοχή. Καλό σχήμα μουνί, καλά ξυρισμένο και νεανικό όμορφο σε χρώμα. Οι αισθήσεις της ξυπνησαν για τα καλά και ανέμενα ακόμα την περιποίηση της με στοματικό. Δύσκολο το πρώτο λεπτό αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκε πραγματικά καλή και ας μην λέγεται ακόμα επαγγελματίας. Το κορίτσι σε κοιτάει στα μάτια ενώ με πολύ φυσικότητα παίζει την γλώσσα της πάνω στο καυλί. Το ένα χέρι κρατάει το εργαλείο στο σωστό σημείο ενώ το άλλο κάνει απαλό μασάζ στις μπάλες. Γονατιστή και σε αυτή την φάση την θυμάμαι και τώρα και η πούτσα μου έχει αρχίσει να καυλώνει.
Όπως ήμασταν έβαλα καπότα, γύρισε και μπήκα μέσα της. Πρώτο καλό η αίσθηση, δεύτερο η αντίδραση της που ήταν ανάμεσα σε πόνο και ευχαρίστηση, ο γνωστός αναστεναγμός που όλοι μας θέλουμε να ακούσουμε. Στις γρήγορες στροφές φάνηκε δυνατή, αλλά και εγώ δεν την ζόρισα υπερβολικά.
Την γυρισα από την άλλη πλευρά, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και συνέχισα το έργο μέχρι που έχυσα. Πολύ καύλα οι εκφράσεις της, το ζούσε το σεξ και είχε όλη της την προσοχή στραμμένη πάνω μου.
Πολύ πιθανό να την ξανασυναντήσω γιατί έχω όρεξη για νεαρή και αυτή κάνει πολύ καλά την δουλειά της.