Vues totales: 9921 (Ce mois: 219) Créé 11-02-2023 (Modifié: 16-08-2023)

Lilia Glamour

EthnicitéEuropéen(ne) (blanc(he))
NationalitéRusse
SexeFemelle
Âge25
Hauteur164 cm (5'5" ft)
Poids59 kg (130.07 lb)
CheveuxBlond
YeuxBleu
SeinsB
Type de seinsSeins naturels
Poils pubiensRasé complètement
FumerJe ne fume pas
BoissonsNon
TatouagesNon
PiercingsNon
Langue: Anglais  English English English
  Russe Russian Russian Russian Russian Russian
Incall (réception)    Incall (réception): Chambre d'hôtel
Outcall (sortie)    Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
Orientation sexuelle: Hétérosexuelle 
Rencontre avec: Disponible pour les hommes  Disponible pour les hommes   
A propos de moi
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST:


Cum in mouth +20€

Cum in face +20€


Heures d'Ouverture

24/7

Tarifs

FoisIncall (réception)Outcall (sortie)
30 minutes100
1 heure140 140
1.5 heure210 210
2 heure280 280
3 heure420 420
12 heure1200 1200
Outcall (sortie) + Taxi
Informations de contact
Ville de base:Athènes 

Écrire un avis View Lilia Glamour reviews
  • sertos29 27-05-2023
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    26-05-2023 1 hour Athènes
    : 8.0
    : 9.0
    : 6.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    10% modifié dans Photoshop
    Είναι ένα κορίτσι στις αρχές της καριέρας της με την νεαρή της ηλικία και την εμφάνιση της να υπερνικάνε την έλλειψη στην εμπειρία. Είχα την εντύπωση ότι την είχα ξαναδεί στο γκλάμουρ αλλά τελικά ήταν σε αλλο γραφειο.. χαχα.. η μνημη ακομα ειναι καλη τελικα...
    Μου εκανε πολυ ωραια πρωτη εντυπωση, οι φωτογραφίες της εχουν καποια επεξεργασία αλλα το δερμα της ειναι τελειο και τα ματια πανεμορφα. Στο σωμα της βλεπεις καποια κιλα συν που δεν μου αλλαξανε καθολου την διαθεση αλλά και την εμπειρια μαζι της. Δεν κατεχει την αγγλικη γλωσσα και αυτο ειναι κριμα για τοσο νεο κοριτσι που με το χαμογελο της μπορει και μονο να σε κερδισει. Με υπομονη και αυτοσχεδιασμό αλλα και μεσάζοντα το google translate ειπαμε καποια πραγματα στα πρωτα λεπτα και με εκανε να νιωσω καλα με την ανεση της. Ολα πανω της ειναι φυσικα και εχει μονο ενα τατουαζ απο οσο θυμαμαι. Παρόλο που δεν εχει εμπειρια δεν την λες απειρη και σε αιφνιδιαζει με καποια κολπα που κάνει στα φιλια στο στόμα και στο τσιμπουκι. Απο εκει καταλαβα με σιγουρια οτι γουσταρει την δουλεια αλλα και την πουτσα αλλο τοσο. Καθος τσιμπουκωνε μου προκαλεσε την επιθυμια να της γλειψω το μουνι. Ελαβα την προσκληση μόλις εκανα κινηση, ανοιξε τα ποδια της και μου εδωσε το πουνι στο πιατο με την επιθυμια να νιωσει ευχαρίστηση να φαινεται στο προσωπο της. Η καθαριότητα και η περιποιηση της ηταν επιπεδου και δεν εφερνε κανε λογο αντιστασης. Ηδονικα εβλεπα το κορμι της να ανταποκρινεται στα παιχνιδια μου ενω μολις εβγαλε τις πρωτες νοτες απο το στομα εβαλα την καποτα και γεμισα το μουνι της με την ψωλη μου.
    Ειχε καλο, οπως αναμενωταν μουνι, καλη πραγματικα αισθηση και λιπανση απο τους αδενες της, χωρις τζελ. Της εκανα ενα ερωτιαρικο γαμησι που κατεληξε με χυσμο μεσα στην καποτα καρφωτα μεσα στο μουνι της.
    Αραξαμε στο ενδιαμεσο και ελαβα καλες υπηρεσιες μασαζ στην πλατη και στις γαμπες. Καπου εκει αρχισε να καυλωνει και η πουτσα η οποια της κεντρησε αμεσως την προσοχη. Δεν ηθελε πολυ για να τον παρει ξανα στο στομα της και η συνεχεια εγινε με ενα αματουρικο οπως αναμενοταν καβάλημα. Τελικα εφαγε ενα γαμησι διαρκείας στα τεσσερα και ενα χυσιμο στο γαματο κωλαρακι.
    Συνολο για μενα και με αυτην την τιμη, αν ψαχνετε κατι στην κατηγορια της θα σας συμβουλευα να την δοκιμασετε. Καλο σας βαραδυ!