Suis-moi Vues totales: 11503 (Ce mois: 8960) Créé 29-05-2025 (Modifié: 14-06-2025)

MELISANDRE MIR

Photos 100% vérifiées!
Toutes les photos sont authentiques - approuvées et confirmées par notre équipe.
EthnicitéEuropéen(ne) (blanc(he))
NationalitéRusse
SexeFemelle
Âge19
Hauteur172 cm (5'8" ft)
Poids62 kg (136.69 lb)
CheveuxMarron
YeuxGris
SeinsB
Type de seinsSeins naturels
Poils pubiensRasé complètement
FumerJe fume parfois
BoissonsOui
TatouagesOui
PiercingsOui
Langue: Anglais  English English
  Russe Russian Russian Russian Russian Russian
Incall (réception)    Incall (réception): Chambre d'hôtel
Outcall (sortie)    Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
Orientation sexuelle: Hétérosexuelle 
Rencontre avec: Disponible pour les hommes  Disponible pour les hommes   

Heures d'Ouverture

24/7
Informations de contact
Pays de base:Turquie 
Ville de base:Ankara 
Zone de la ville de base:Kavaklidere 
Téléphone:+15484089726 (Uniquement les applications (WhatsApp, Telegram, etc.)) 
WhatsApp:+15484089726 
Instructions:Uniquement les applications (WhatsApp, Telegram, etc.) 
Email:Me contacter 
Message privé:Envoyer un MP 

Écrire un avis Voir MELISANDRE MIR Évaluations
  • scp06 13-06-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    13-06-2025 1 hour Ankara
    : 9.0
    : 7.0
    : 9.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Sans la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    10% modifié dans Photoshop
    hızlı bir özet geçelim, çok uzun uzun değerlendirme yapılacak bir görüşme yaşamadım.hatun güzel, vücudu güzel , sevişirken ıslanıyor fakat enerjisi düşük. yani sanki o bana para vermiş de ben onu zorla azdırmaya çalıştım gibi oldu :) en iyi diyebileceğim şeyi cow girlde güzel zıplıyor . bu işi ilk kez yapıyor ve çok sıkılmış.bir daha yapmayacağını söyledi. muhtemelen bu sebepten dolayı artık bitse de gitsem modunda takılıyor. sıradan bi sex deneyimi oldu . fazlası değil. tekrar tercih edilmez ama dövmeler , kırmızı saç , yüz güzelliği vs 1 kere denenebilir. eh işte kelimesinin karşılığı oldu kısaca. herkese iyi pompalar
  • Whitetiger1 09-06-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    08-06-2025 1 hour Ankara
    : 10.0
    : 9.0
    : 9.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Moyen
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Herkese merhaba, güzel ve biraz da acemiliği hissedilen genç bir kız bence. Yazabileceğim çok özel bir şey yok, benim için ortalama bir deneyimdi.
  • nowomennocry 03-06-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    31-05-2025 4 heures Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    fotoğraflara baktım ve tereddüt errim.hatta menejer bana tavsiye ettiğinde kibarca redddettim.hakkında 1 yorum vardı ve iyi bir yorumdu.buna rağmen istemedim.kiminle görüşebilirim diye araştırma yapıyordum.o günden itibaren 2 gün otelde kalacaktım ve görüşeceğim kızları planlıyordum.aşagıda masada kahve ve sigara içerek keyif yapıyordum.ve aniden bir kız otelden çıktı ve taksiye bindi.dövnesinden ve saçından tanıdım.aman allahım olamaz böyle bir güzellik.hemen menejerden 3 saatlik bir randevu istedim ve onayladım.
    arkadaşlar kız çok güzel.çok kibar.çok iyi huylu ve eğlenceli bir kız.beyaz tenli.bacakları bir tık kalın ama vücudu gerçekten güzel.servisleri iyi arkadaşlar.çok tecrübeli olmadığını düşünüyorum.biraz titiz ve temiz.ama bj gayet iyi.pozizyon alma iyi.ve kendini sakınmıyor.çok güzel çok çekici çok iyi huylu ve seksi bir kız ile zaman geçirmiş oluyorsunuz.kesinlikle gidilebilecek bir kız. ( cider) elma şampanya seviyor bilginiz olsun.
    ben memnun kaldım.
  • Ugur 01-06-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    01-06-2025 1 hour Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non disponible
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Bugün MELISANDRE MIR ile harika bir görüşme yaptım. Öncelikle böyle genç, güzel ve iyi huylu kızları Ankaraya getirdikleri için MIRACLE ajansa teşekkür ederim. Ankaradaki tartışmasız en iyi ajans.
    Görüntü: MELISANDRE 22 yaşında, 173 boyunda, resimler gerçek. İnce belli, seksi kalçalı bir yavru. Memeleri küçük, tam genç kız memeleri. Yüzü güzel, gözleri renkli. Saçlarının doğal rengi sarıymış, kırmızıya boyatmış. Yüz ve özellikle göt güzelliği olarak Ketten sonra sanırım görüştüğüm en güzel kız diyebilirim. Cildi de yumuşacık. Kızın bacağında morluklar vardı, orospu çocuğu bir müşteri yaptı sandım sinirlendim ve sordum kim yaptı diye meğer kız valizi taşırken olmuş. Bu kız narin ve iyiniyetli bir kız, kibar ve nazik davranın bu kıza!
    Servisler: Uzun ve dilli öpüştük. 69 yapmadı ama amını okşamama ve parmaklamama izin verdi. Amı çok ıslanmıştı. Kondomsuz oral seksi yavaş yapıtı, kötü değildi ama bence kendisini geliştirmesi lazım owoda. İlk postada cowgirlde siktim. Daddyy57'nin dediği gibi güzel zıplıyor. Seksi kalçasından tuttum ve sikimin üstünde hopladı zıpladı yavru. İkinci postada doggyde siktim. Doggyde gördüğüm en güzel göt manzaralarından biriydi. Kalçasından tutup çatır çatır pompaladım yavruya. BEN GENÇ, KASLI ve TESTESTERON YÜKLÜ BİR SİKİCİ OLDUĞUMDAN BENİM İKİ SİKİŞİM 30 DAKİKA SÜRDÜ.Sonra duş aldım yatağa geldim baktım kız giyinmemiş ve yatakta uzanıyor. 1 saatlik sürem bitene kadar yatakta sarılarak uzandık. Kalçasını ve memelerini okşadım. SİKİM GENE DİMDİK OLDU. Ancak 1 SAATTE 2 KERE SİKME SINIRLAMASI olduğundan 3. kez sikmeme izin vermedi.
    İletişim: Kzın İngilzcesi çok zayıf. Translator ile sohbet ettik. Sıcakkanlı ve güler yüzlü bir kız. Kızda beni çok beğendi. BEN 193 BOYUNDA KASLI BİR SİKİCİ olduğumdan kızda bana iltifatlar etti. Sanki kız arkadaşımı sikiyor gibi hissettim.
    Sonuç olarak ben çok memnun aldım MELISANDRE MIR'den, tüm sikicilere tavsiye ederim. Ayrıca kız fakir, bu kızın çok para kazanmasını istediğim için bu yorumu yazıyorum.
  • Daddyy57 31-05-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    31-05-2025 60 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Oui, le recrache
    Brutal
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Öncelikle yorum yazıp yol gösteren üstatlara ve görüşmeyi ayarlayan Amy'ye teşekkür ediyorum. Melisandre ile bugün görüştüm. Kız bence çok güzel , 1.70 üstü boyu var topuklu ile 1.80'i geçkindir. Odama siyah güzel bir elbise ile geldi. Süt gibi bembeyaz cildi var. Fit vücudu ve kalçası çok güzeldi ama büyük meme sevenleri üzebilir. Ben öpüşme çok sevmediğim için yapmadım ama yapmak istesem dilli girişicek gibiydi. Bir Bj aşığı olarak slow bj'si etkili ve güzeldi ve kız da hiç afra tafra yok gayet cana yakındı. Doggy ve cowgirl takıldım ben cow girl'de deli gibi zıplıyor :D öneririm. Ben ekstra olarak cim'de yaptım onunda hakkını veriyor. Aklıma başka birşey gelmiyo şuan ama Ben genel olarak çok memnun ayrıldım. Teşekkürler Miracle.