Vasillliz1 reviews

Vasillliz1

Membre depuis: 13-03-2025Pays: BrésilVille: Paulinia Envoyer un MP

reviews

  • ARII HOT reviews 13-03-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    2025-03-12 1 hour Kavala
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Brutal
    Oui
    Seins en silicone
    Plusieurs fois permis
    10% modifié dans Photoshop
    ARII HOT - escort review from Greece Aller au profil
    Έκλεισα ραντεβού με αυτόν τον Άγγελο στην Καβάλα.
    Η υπηρεσία ήταν καλή στο WhatsApp, ανταποκρίθηκε γρήγορα και πολύ άμεση στις υπηρεσίες της. Πλήρωσα για 2 ώρες πρωκτικό σεξ. Καλό διαμέρισμα και τοποθεσία.
    Όταν έφτασα, με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο και μαύρα εσώρουχα και χωρίς να περιμένει, με φίλησε, μετά με πήγε στο ντους και όταν επέστρεψα, με περίμενε ήδη γυμνή στο κρεβάτι όπως τη ρώτησα.
    Είναι δραστήρια αλλά θα μπορούσες να πεις ότι μπορεί να είναι brutal, της αρέσει να είναι από πάνω και αν δεν της το ζητούσα θα έκανε τα πάντα, μου αρέσει να είμαι και εγώ δραστήρια, αλλά δεν περνάει άσχημα. Στην αρχή μου άρεσε πολύ το μουνί της πριν τη γαμήσω από πίσω. Μιλήσαμε πολύ, ήπιαμε κρασί που έφερα, μου είπε για τον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένου του πόσο ενδιαφέρουσα κοπέλα είναι.
    Τη δεύτερη ώρα δεν άντεξα να φάω αυτόν τον κώλο και πρώτα τη φίλησα πολύ και της άρεσε και πατήσαμε σε αρκετές θέσεις. Είναι τέλεια στο τέλειο μέτρο και στο τέλειο μέγεθος.
    Τα ρούφηξα πολύ αυτά τα τεράστια βυζιά.
    Αφού έφτασα, μιλήσαμε λίγο ακόμα, παίξαμε και έφυγα ικανοποιημένος.