Totaal bekeken: 51581 (Deze maand: 348) Gemaakt 04-08-2021 (Gewijzigd: 05-02-2022)

VIP KIM

Best price !
Escort girl from Turkije -  VIP KIM , her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EtniciteitEuropees
NationaliteitOekraïens
GeslachtVrouw
Leeftijd19
Lengte168 cm (5'6" ft)
Gewicht51 kg (112.44 lb)
HaarBlond
OgenBlauw
BorstenB
Borsten typeNatuurlijke borsten
SchaamhaarVolledig geschoren
RokenIk rook niet
DrinkenSoms
TatoeagesNee
PiercingsNee
Taal: Engels  English English English
Privé Ontvangst    Privé Ontvangst: Hotelkamer
Outcall    Outcall: Hotel en Huis bezoek
Sexuele orientatie: Hetero 
Afspreken met: Beschikbaar voor mannen  Beschikbaar voor mannen    Beschikbaar voor vrouwen  Beschikbaar voor vrouwen   
Beschikbaar voor koppels  Beschikbaar voor koppels   

Werkuren

24/7

Tarieven

TijdPrivé OntvangstOutcall
30 min700 TL
1 uur1100 TL1200 TL
1.5 uur1700 TL1800 TL
2 uur2000 TL2000 TL
3 uur3000 TL
6 uur5500 TL5500 TL
Outcall + Taxi
Contact informatie
Basis stad:Ankara 

Schrijf recensie View VIP KIM reviews
  • narcissus 20-08-2021
    Afspraak DatumLengteStadUiterlijkDienstenCommunicatie
    19-08-2021 60 min Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 9.0
    Kus
    Pijpbeurt
    Klaarkomen in mond
    Seks
    Anaal
    Borsten
    Meerdere keren klaarkomen
    Foto
    Zonder tong
    Zonder condoom
    Nee
    Actief
    Niet beschikbaar
    Natuurlijke borsten
    Meerdere keren
    Echte foto
    Bir yıldır sitedeyim, arada bir kızlara gidiyorum ama üşengeçlikten review yazmamıştım. Artık siftahı yapalım dedik! Dün Houston otelde bana seks ziyafeti sundu güzeller güzeli Kim. Otel rahattı memnun kaldım. Sitede birsürü güzel kız var, tercih yapmak kolay değil. Sarışın bir şekerpare arıyordum, buldum sonunda! Kim’in iki tane iyi reviewu var meşhur üstatlardan. Kafam rahatlamış olarak randevuyu aldım.
    Kim gülerek açtı odasının kapısını. Amanın taş gibi hatun, şak diye erekte oldum. Acele duş yapıp atladım kıza. İki posta kaydım vakit olsa üçüncüyü de yapardım Kim çok azdırdı beni. O da fena azdı ve orgazm üstüne orgazm oldu. Gerçek kız arkadaşım gibi sevişti benimle. Tadına doyulmaz bu fıstığın. Kocaman memeleri pompaladıkça nasıl sallanıyor dalgalanıyor, mest oldum be! Kim Ukrayna’nın Polonya sınırındaki bir şehirde oturuyormuş, psikoloji okumuş orada. Şimdi de benimle burada, oh ne güzel!
    Ajansda çok kibar bir bayan yazışıyor sizinle, hemen cevap verdi sorularıma. Neticede ajansdan da çok memnun kaldım. Genç ve seksi Kim’i sizlere hararetle tavsiye ederim, ben de nakit ve vakit bulursam haftaya uğrarım gene Kim’e. smile
  • Samoa 19-08-2021
    Afspraak DatumLengteStadUiterlijkDienstenCommunicatie
    18-08-2021 60 min Ankara
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Kus
    Pijpbeurt
    Klaarkomen in mond
    Seks
    Anaal
    Borsten
    Meerdere keren klaarkomen
    Foto
    Zonder tong
    Zonder condoom
    Nee
    Actief
    Niet beschikbaar
    Natuurlijke borsten
    Meerdere keren
    10% Photoshop
    Kim ukraynalı gerçek sarışın, renkli gozlü, universiteyi yeni bitirmiş tatlı bir kız. 23 yaşında 160 boyunda 50-55 kg arası curvy dedikleri yuvarlak hatlı biri. Bogachank arkadaşımın reviewunu okuyunca hoşuma gitti, fotoğraflarını da beğendim ve Teksas eyaletine doğru yola koyuldum. Ajansın diğer kızı Jess’i geçenlerde asansörde görmüştüm. O daha da guzel, bıraz daha slim fit, minyon bir afetti. Ajans yeni ama çok dakik ve kibar. Sonuçta memnun kaldım ajansın performansından. Umarım boyle devam ederler hizmete ve Ankara yeni, guvenilir bir ajans kazanmış olur.
    Hanım kızımız candan sevişiyor ve zevk alıyor. 1 saatte 2 kere orgazm oldu inleyerek. Bu işte yeni olduğu belli, mesela hiç diş değdirmeden güzel owo yaptı ama topları ihmal etti, kırdım 1 puanı servislerden! Niyeti iyi kaçak güreşmiyor, surekli bana konsantreydi ve cep tlf ile ilgilenmedi. İlk başta bahşişi verdikten sonra shower together yaptık, beni ve kendini guzelce yıkadı şirin Kim. En çok hoşuma giden surekli gulumsemesi ve inci gibi dişleri oldu. Zaten fotoğraflarında da gülümsemiş. Fotoğrafları asık suratlı olan mutsuz kızların genellikle yatak performansı da iyi olmuyor.
    Böyle kaşarlanmamış, genç, tecrübesi az kızları seviyorum. Tag leri detaylı yazarsa ajans iyi olur. Mesela titfucking yapıp memelerinin arasına boşalmayı planlıyordum ama pek hevesli durmadı, ben de zorlamadım. Memeleri B yazıyor ama bence rahat C var. Yumuldum guzel iri göğüslerine. Esnek bir kız Kim. Bacak omuza yapıp misyonerde uzun sure pompalamama iyi dayandı.
    Sonuçta ben memnun kaldım sevgili Kim’den. Ankara altın günlerini yaşıyor bugünlerde. Hep 40 kusur kız oluyor başkentte. Bu bereketi kaçırmamak lazım! Bu arada birkaç tane fake profil de olabiliyor. Şuleye review yazarken Critic ve Compiler arkadaşlar sitede yeni olanlara yönelik detaylı bir site kullanma kılavuzu hazırlamişlar, ellerine sağlık. 4 yıl önce siteye yeni başladığımda böyle bir belge okuma şansım olsaydı, fakecilere kanıp bir sürü para kaptırmazdım. Sağlıcakla kalın arkadaşlar.
  • Boğaçhank 06-08-2021
    Afspraak DatumLengteStadUiterlijkDienstenCommunicatie
    06-08-2021 60 min Ankara
    : 9.5
    : 9.0
    : 8.5
    Kus
    Pijpbeurt
    Klaarkomen in mond
    Seks
    Anaal
    Borsten
    Meerdere keren klaarkomen
    Foto
    Met tong
    Zonder condoom
    Nee
    Actief
    Niet beschikbaar
    Natuurlijke borsten
    Meerdere keren
    10% Photoshop
    Mavi/yeşil gözleri olan bu işe yeni başlamış hevesli genç bir kızımız, iletişimi çok sorun etmezseniz 1 saati gayet güzel doldurabileceğimiz bir kız. Sexi seviyor zevk alıyor tecrübe eksiğini bu şekilde telafi ediyor, ajansı yeni tanıdım ama samimi ve dürüst geldi, umarım kalıcı olurlar, iyi kızlar getirmişler, hiç abartı/ ya da güven sarsacak ifadeleri olmadı, bizi mayın eşşeği yapmayın, ankarada bu kadar kız iş yapıyorsa mutlaka birileri gidiyor, yazın biz de faydalanalım, review’ını görmediğim arkadaşlar zahmet edip bana yazmasın, beleşe tecrübe olmaz, biz de gidenlerin görüşlerinden faydalanalım, kalın sağlıcakla