Kal-el reviews

Kal-el

Członek od: 08-01-2012Kraj: GrecjaMiasto: Ateny Wyślij PM

reviews

  • Vilma reviews 11-01-2012
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    2012-01-10 2 hours Athens
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Z językiem
    Bareback
    Tak, wypluwa to
    Aktywne
    Nie
    Naturalne piersi
    Dozwolone wiele razy
    10% ulepszono w Photoshopie
    Vilma - escort review from Greece Przejdź do profilu
    Ας γράψω και εγώ λοιπόν για την χθεσινή μου συνάντηση με την κοπέλα. Αφού σημειώσω ότι το "γλυκοκαυλιάρικο" πρόσωπο της φωτογραφίας και η παρατήρηση μου προσεχτικά των πάμπολων κριτικών σε γνωστή ιστοσελίδα συζητήσεων στα σημεία που με ενδιέφεραν με έκανε ΤΕΛΙΚΑ να μπώ στη διαδικασία κράτησης.

    Την πόρτα στο ικανοποιητικότατο ξενοδοχείο στον Άλιμο ανοίγει η κοπέλα των φωτογραφιών με μερικά κιλάκια ίσως παραπάνω στην περιφέρεια αλλά ακριβώς το πρόσωπο που βλέπετε. Φορούσε ένα Coco Shanel αμάνικο και φούστα με ζαρτιέρες που αχνοφαίνονταν ελαφρά. Ευγενέστατα μου συστήθηκε και με ρώτησε το όνομα. Να μην ξεχάσω ότι δεν πρόλαβα να την γνωρίσω σαν ανεξάρτητη και έτσι μεσολάβησε πρακτορείο το οποίο δεν με κούρασε καθόλου και με εντυπωσίασε μάλιστα η ταχύτητα στις απαντήσεις.

    Αφού πλερώνω προχωρούμε στο προκαταρκτικό κομμάτι το οποίο περιελάμβανε πίπα στο ΤΟΠ ΤΕΝ που μου έχουν πάρει ποτέ. Βαθιά - πνιξίματα - γλύψιμο όρχεων - σάλιωμα όσο έπρεπε και ρυθμός που προσωπικά του απονέμω όσκαρ. Είναι χαρά της να σε τσιμπουκώνει και δεν κρύβεται με τίποτα. 40 λεπτά ασταμάτητη με πίπωνε σε ότι στάση μπορούσα να αλλάξω. ΆΡΙΣΤΑ εδώ... Παμ παρακάτ.

    Ιεραποστολικά, οι εκφράσεις προσώπου και οι κινήσεις χεριών της να με αγγίζει - παροτρύνει να γαμήσω καλύτερα με εξιτάρισε αρκετά. Στα 4 δεν την προτείνω. Δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη θέα καθώς λίγη γυμναστικού λα θέλει. Από πάνω---- κονσέρτο! Κουνιέται απίστευτα, δεν έχει την σπασμωδική διάθεση να σε ξεπετάξει και καταλαβαίνει τη ρυθμό να πάρει και πότε. Βγάλσιμο καπότας και κρέμωμα στο στόμα και στα χειλάκια λίγο έξω έξω να το δώ να κρέμεται-.
    Τσιγαράκι από μέρους μου - δωμάτιο αρκετά καλό (καπνιστών και στρώμα μαλακό χωρίς θορύβους που μου τι δίνουν στα νεύρα γκρρρ) Αφτή δεν καπνίζει. Το κόψε λέει εδώ και μια βδομάδα οπότε άντεξε τον καπνό μου.

    Social time: ΆΨΟΓΟ. Αγγλικά Α-Π-Τ-Α-Ι-Σ-Τ-Α , μια κοπέλα πολύ low profile που της αρέσει να ακούει και να επεμβαίνει σε ότι δεν γουστάρει να ακούσει. Κάτι που μου άρεσε γιατί δείχνει ειλικρίνια. Για παράδειγμα τσακωθήκαμε για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Μου έλεγε ότι οι πελάτες τις λένε ότι δεν υπάρχει κρίση και ότι είναι μούφες της TV ενώ εγώ φυσικά διαφωνούσα.

    Τώρα - αφού έκανα το τσιγάρο άρχισε να με αγγίζει - προφανώς για να μην φανεί ότι ροκανίζει χρόνο ( ? ) . Είπα να αράξουμε λίγο ακόμα μιας και είχα δίωρο κλείσει.

    Στο δεύτερο γύρο τα πράγματα κύλισαν ομαλά με λιγότερο ένταση και περισσότερο gfe καθώς τα θέλω και αυτά πανάθεμα με γαμώ.

    Στο τέλος επειδή είχα χύσει πρόσωπο και στόμα και επειδή πριν κανα 3 μηνο είχα κλείσει την Μαριάννα από το ίδιο πρακτοριό η οποία έχει κάνει θραύση σε πολλές τέτοιες ιστοσελίδες συζητήσεων για σεξ και έρωτα με πληρωμή και με είχε χρεώσει έξτρα για το τελείωμα στόμα, έβγαλα να της δώσω ένα 30 euro παραπάνω και δεν το πήρα καθώς μου είπε ότι συμπεριλαμβάνετε στο πρόγραμμα της. Οπότε για μένα αυτό το πακέτο είναι άξιο παρατηρήσεις. Είναι πραγματικά ηλίθια αυτά τα έξτρα.

    Φιλικά, docΠέτρος