Ukupni prikazi: 27399 (Ovog meseca: 352) Kreiran 06-11-2022 (Izmenjeno: 07-05-2023)

GALINA VIP

Etnička pripadnostLatinac
NacionalnostBrazilsko
PolŽensko
Godina20
Visina160 cm (5'3" ft)
Težina50 kg (110.23 lb)
KosaPlava
OčiSmeđe
siseC
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjeNe pušim
PijenjeŽurka
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Portugalski  Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese
  Engleski English English English English
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
Dostupano za parove  Dostupano za parove   
Ja sam fetiš

Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min100
1 sat140 140
1.5 sat210 210
2 sat280 280
3 sat420 420
6 sat800 800
12 sat1200 1200
24 sat2200 2200
48 sat4400 4400
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View GALINA VIP reviews
  • rizoss 12-12-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    10-12-2022 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 7.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Εζησα ωραιες στιγμες με την Galina χθες το βραδυ.
    Ειναι εμφανισιακα οτι βλεπετε στις φωτογραφιες αλλα αυτα που δεν βλεπετε ειναι που την κανουν να αξιζει ακομα περισσοτερο.
    Εχει καλη διαθεση απο την αρχη και επικοινωνει με ολο της το σωμα αυτο που θελει να πει. Ειναι εντυπωσιακο το ποσα λεει χωρις να ξερει καλα αγγλικα αλλα και το οτι μεταδιδει αυτην την θετικη ενεργεια και απολαμβανει την επιστροφη της σε ερωτικη διαθεση. Τις πρωτες φορες που φιληθηκαμε δεν μπορουσα να καταλαβω αν αυτο το κοριτσι με γουσταρε η απλα φιλαει ολους τους πελατες με αυτον τον τροπο. Μιλαμε για φλογερα φιλια με παθος και βαθος. Η γλωσσα της κινειται πολυ ωραια και το ιδιο καλη ειναι και στο στοματικο.
    Πανω στο σωμα της εκανα πολλα παιχνιδια με τα χερια και με τη γλωσσα τα οποια της αρεσαν πολυ και καυλωσε. Εχει φυσικα και ομορφα βυζια με καλο σχημα και στην θεση που πρεπει. Ολη μου η προσοχη επεσε πανω τους σε καποια φαση και οι ρωγες της αντεδρασαν στο γλειψιμο αλλα δεν ηταν ευκολο να πω οτι μου εφτανε αυτο, προχωρησα πιο χαμηλα στη κοιλια και μετα απο πισω της στον υπεροχο κωλο που τον εχει οπως τον βλεπετε στις φωτογραφιες. Απο καθαριοτητα ειναι πολυ καλη αλλα δεν δεχεται δαχτυλο στον κωλο παρα μονο στο μουνι. Το μουνακι της το τιμησα με τη γλωσσα μου εξισου καλα και ακομα περισσοτερο απο τον πισινο της και μου εσταξε μερικες σταγονες μουνοζουμα ενω απο το στομα της αρχισανε οι αναστεναγμοι.
    Τελικα προσγειωθηκε στην πουτσα μου και αρχισε το στοματικο χωρις ελεος. Εγινε θηριο μανιασμενο και προσπαθουσε με οτι ηξερε να μου βγαλει το σπερμα. Ολο αυτο μου προκαλεσε μεγαλες καυλες και την αφησα να πετυχει τον σκοπο της.
    Χαλαρωσαμε μαζι στο κρεβατι απο τον εντονο και ας μην ειχε γαμησι πρωτο γυρο και περασαμε μαζι στην τουαλετα για να ετοιμαστουμε για τον δευτερο. Εκει μου εκανε μασαζ στην πλατη και μετα τον πηρε ξανα στο στομα της.
    Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε στο κρεβατι και με ιεραποστολικο για να γευτω για μια τελευταια φορα τα φιλια της που και παλι τα εδωσε παθιαρικα. Στηθηκε μετα στα τεσσερα και το μουνι της σχεδον με ρουφηξε μεσα της, τελεια αισθηση οπως και τελεια η αντιδραση της με το που μπηκα μεσα της. Επιασα τη μεση της και εδωσα πονο χωρις να λογαριαζω αντοχες κτλ... Δεν εκανε παραπονα, οτι εδωσα ελαβε χωρις να πει λεξη το στομα της αλλα και το σωμα της λαμβανε αδιαμαρτυρητα.
    Της προκαλεσα οργασμο απ’ οσο καταλαβα και μετα απο αυτο κατεθεσα και εγω χωρις να βγαλω την καποτα και μεσα της.
    Εχασα την μπαλα με το σερβις της και το ποσο το ζουσε το σεξ μαζι μου. Δεν θα την συγκρινα με πολλες μιλφ που εχουν χρονια στη δουλεια και νομιζουν οτι προσφερουν κατι παραπανω, δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που μου εδωσε η νεαρη. Το γραφειο σωστο και σε πολυ καλο δρομο με την επιλογη της. Αν συνεχισουν ετσι θα γινω τακτικος τους πελατης.
  • sotos-nl 22-11-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    20-11-2022 1 hour Atina
    : 8.0
    : 9.0
    : 6.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Παρολο που δεν ξερει καλα αγγλικα ειναι κατα βαθος επικοινωνιακη κοπελα και δεν της στεκεται εμποδιο αυτο στο να πει οσα θελει με αυτα τα λιγα που ξερει. Η διαθεση της ειναι καλη οσο και η εξωτερικη της εμφανιση και τα χαρακτηριστικα της αυτα που βλεπετε στις φωτογραφιες, δεν εχει κατι το οποιο μπορει να μην σου αρεσει. Για το υψος της ισχυει το γενικο οτι οι κοντες γυναικες ειναι φωτια στο κρεβατι καλυτερα ομως θα πω οτι το λατρευει το σεξ η συγκεκριμενη, δεν εξηγουνται διαφορετικα οι επιδοσεις της.
    Ενιωσα ωραια με την παρεα της, ειναι θηλυκη σε οτι κανει απο φυσικο της, η συμπεριφορα της ειναι αυθορμητη και παιρνει τις απαραιτητες πρωτοβουλιες για να σπασει ο παγος. Αυστηρα gfe, τα πρωτα φιλια βαθια σαν να περιμενε καιρο να με φιλησει και τα χερια μου συνεχως χαιδευαν το τελειο της δερμα. Της αρεσε το περασμα που εκανα γλειφοντας σε ολο της το σωμα, ηταν μια εξερευνηση που ανυπομονουσα να κανω απο την πρωτη στιγμη που την ειδα γυμνη. Της εκανα πρωτος στοματικο για να εχω την πιπα πριν την γαμησω. Εχει ενα μουνι με νορμαλ σε μεγεθος μουνοχειλα και περιποιημενο, η δε μυρωδια του ηταν να τρελαινεσαι, δεν μπορω να καταλαβω τι αρωμα βαζουν και σε καυλωνουν ετσι. Ανοιξε τα ποδια της καλα και το απολαμβανε πιανοντας και το κεφαλι μου και με τα δυο της χερια.
    Στο τσιμπουκι μου εδειξε ποσο αγαπαει την πουτσα, εγλειψε το καθε χιλιοστο απο τα αρχιδια μεχρι την κορυφη με καλη ποσοτητα σαλιου και ρουφιγματα λες και ηθελε να μου βγαλει το σπερμα με το ζορι. Σε αυτο το σημειο ειναι που ξεφυγε λιγακι απο το gfe, ειδικα οταν προσπαθουσε να τον παρει σχεδον με την βια στο λαρυγγι της.
    Στο σεξ εχει ευελιξια, οπως το περιμενεις απο ενα κοντοπουτανο... Τα επιπεδα ενεργειας της δεν πεφτουν, γουσταρει την ποικιλια στις στασεις, ειναι ενεργιτηκη στο γαμησι και χαιρεται τους οργασμους της χωρις να το κρυβει. Παρολο που ειναι μικρη δεν μπορεις να την πεις απειρη, ισα ισα βγαζει ολες τις φυσικες της καυλες στον πελατη, ειναι μαλλον αυτο που χρειαζεται στην ζωη της αυτην την στιγμη. Επιπλεων, ξερει να βρισκει τι σου αρεσει, σε κοιταει συνεχεια στα ματια και οταν βρισκει κατι καλο το συνεχιζει με επιμονη. Αν και στο σεξ ειναι επισεις gfe και εκει την βλεπεις καπου καπου να αγριευει και να φτανει σε πιο τσοντοειδης καταστασεις.
    Εχω δοκιμασει και εχω δει αρκετες λατινες και ξερω οτι βαζουν καποιους παραπανω περιορισμους στις υπηρεσιες που προσφερουν αλλα με την Galina δεν παιζει κατι τετοιο, τα δινει ολα και ειναι μια πραγματικα ομορφη κοπελα.
    Εν τελει, θα συνιστουσα προσοχη σε αυτους που ερωτευονται ευκολα γιατι δινει πραγματικα φιλια, κατα την γνωμη μου ειναι επικινδυνη σε αυτο το σημειο και φυσικα σε μερικες μερες φευγει...
  • ntinossiatos 10-11-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    09-11-2022 1 hour Atina
    : 10.0
    : 9.0
    : 9.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Επελεξα την Galina λογο των κρητικων που διαβασα. Ζητησα να ερθει στο διαμερισμα μου και τελικα ειχαμε μια μικρη καθυστερηση για την οποιο ειδιποιηθηκα εγκαιρως οποτε την συγχωρω.
    Φυσικα ρολο στο να ξεχασω την καθυστερηση επαιξε και το χαμογελο της και γενικα η εμφανιση της που ειναι αρκετα πανω απο το συνηθισμενο και απλα καλο. Σχετικα με τις φωτογραφιες απλα βγαλτε το βαψιμο στο προσωπο και ειναι ολοιδια.
    20 ισως και 22 ετων κοντοπουτανο με αστειρευτη διαθεση για παιχνιδι και αρκετα καλη στο σοσιαλ.
    Μιλουσε ναζιαρικα οσο την βοηθουσα να βγαλει τα ρουχα της και οσο αποκαλυπτoταν το κορμι της τοσο περισσοτερο καυλωνα. Το πηγα σιγα σιγα για να εxει περισσοτερο σασπενς η φαση ...
    Εχει ωραια βυζια, μαλλον λιγο μικροτερα απο το τριαρια που δηλωνει αλλα χωρταστικα. Τα διασπαρτα τατουαζ ειναι ωραια και το δερμα απαλο οπως πρεπει για την ηλικια της.
    Ειναι στην φαση που εχει μια εμπειρια αλλα και δεν της εχει γινει βαρετη η δουλεια, δειχνει εναν ενθουσιασμο που οπου τον βρισκεις σε κοπελα, πρεπει να νιωθεις τυχερος. Κρυφη μου επιθυμια ηταν να ειχα παραπανω χρηματα και να την κραταγα για ραντεβου διαρκειας αλλα δεν τα εχουμε τα ρημαδια τα λεφτα για τετοιες καταστασεις.
    Η χημεια μας ταιριαξε απο την αρχη στο σοσιαλ και οσο πηγαινε γινοταν ολο και καλυτερη. Τα φιλια της ειναι πολυ καλα, οτι και να γινει μην χασετε την ευκαιρια μαζι της να εχετε αυτην την απολαυση. Στοματικο εκανε και δεχτηκε με πολυ ευχαριστηση αποζητωντας και στις δυο περιπτωσεις επαφη με τα ματια. Η πιπα της με αρχιδογλειψιμο, σαλιωμα στον πουτσοκεφαλο και ρουφηγμα απανοτο. Το μουνακι της απο τα πραγματικα ομορφα, φρεσκα και καθαρα. Η γλωσσα μου πανω στην καυλα περασε απο παντου ακομα και απο την πισω πορτα. Υγραινει και αναστεναζει απο καυλα οταν πραγματικα της αφιερωνεσαι, βγαζει μια φυσικη καυλα ανεκτιμητη.
    Στο σεξ οπως σχεδον καθε κοντοπουτανο ειναι τελεια σε στασεις, ευκαμπτη και συμμετεχει διοχετευοντας ολη της την ενεργεια χωρις να τσιγκουνευεται.
    Το στυλ και εκει gfe, δεν παραδινεται μεχρι να χυσει ο πελατης, κινειται επιθετικα καποιες στιγμες με καβαλημα και στα τεσσερα απολαμβανεις την πιο ωραια θεα με την κωλαρα της να παλλεται μπροστα στα ματια σου.
    Συνολικα το ραντεβου μαζι της εχει πολλα στοιχεια που το κανουν να ξεχωριζει απο απλα ενα καλο gfe. Αν μεινει αρκετα θα εχει και δευτερο ραντεβου απο εμενα.
    Τι να σας πω περισσοτερο... τρεξτε να προλαβετε...