Ukupni prikazi: 65426 (Ovog meseca: 461) Kreiran 05-07-2019 (Izmenjeno: 26-11-2023)

Rita Glamour

Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostRusko
PolŽensko
Godina25
Visina172 cm (5'8" ft)
Težina50 kg (110.23 lb)
KosaCrna
OčiPlave
siseC
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Ruski  Russian Russian Russian Russian Russian
  Engleski English English English English
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
O meni
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Anal Rimming +30€



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min120
1 sat160 160
1.5 sat230 230
2 sat320 320
3 sat480 480
12 sat1200 1200
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View Rita Glamour reviews
  • eskalipo 16-06-2023
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    15-06-2023 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Έχει όλο το πακέτο που ζητάς σε ένα εσκορτ.
    Οι διαφορές από τις φωτογραφίες είναι ελάχιστες και αφορούν μόνο το πρόσωπο.
    Όμορφη, αρχικά σοβαρή, την κοιτάς και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.
    Έχει πλαστικά και καλά βυζιά, ωραία επένδυση και καλός γιατρός, πιάνεις και ευχαριστιέσαι.
    Μην νομίζετε ότι έχει το ύφος των φωτογραφιών η μάλλον από ότι κατάλαβα προσαρμόζεται στον πελάτη για να δώσει ότι της ζητάει.
    Κάνει πολύ καλό σοσιαλ και εγώ θα την έπαιρνα ακόμα και για πολύωρα ραντεβού, πληρεί όλες τις προυποθέσεις.
    Στο σεξ πάλι παίρνεις την επαγγελματική περιποίηση που ξεκινά με καλό ζέσταμα και καταλήγει σε ένα τσιμπούκι όλα τα λεφτά.
    Από πάνω της όλα είναι να τα γλύψεις, πολύ καθαρή και το σχήμα του μουνιού ωραίο.
    Έχει ωραίο τρόπο να απολαμβάνει το γλειφωμούνι με πόδια καλά ανοιγμένα και κοίταγμα βαθύ στα μάτια.
    Κάναμε δυο γύρους και αρκετά παθιασμένο γαμήσι Δεν έβαλα τζελ και έδειχνε ότι το ήθελε και εκείνη το γαμήσι.
    Τέλος έχω να πω ότι τα φιλία της με κάνανε να νιώσω ότι με γούσταρε από την αρχή, δεν άργησε να τα δώσει και τα επανέλαβε αρκετές φορές όσο γαμιόμασταν
    Είναι εσκορτ που πρέπει να παίρνει πολλές επαναλήψεις, εγώ σίγουρα θα την ξαναπάρω.
  • markisiosLOG 17-11-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    16-11-2022 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Ακυρωσα μια εξοδο με φιλους και ειπα να καλυψω το κενο με κοπελα απο το γκλαμουρ. Στις φωτογραφιες ειδα αυτο που υπερκαλυπτε τις απαιτησεις μου και απο την τηλεφωνητρια πηρα επιβεβαιωση τοσο για τις υπηρεσιες οσο και για την διαθεσιμοτητα.
    Ο χωρος μου ηταν σε καλη κατασταση οποτε δεν εψαξα για ξενοδοχειο, απλα την καλεσα. Ηρθε η Ριτα και πρωτη παρατηρηση οτι δεν ειναι 25 αλλα συν μια δεκαετια σε χρονια αλλα και δευτερη οτι ειναι απο τις πολυ καλα κρατημενες μιλφ που ξερεις μεν οτι ειναι σε αυτην την ηλικια αλλα δεν μπορεις να την βαλεις πιο κατω σε εκτιμηση απο μια 25αρα. Το εχουν πει και αλλο και θα το πω και εγω, ελαχιστες οι διαφορες απο τις φωτογραφιες. Επισεις θα πω για το βυζι οτι ειναι καθαρα ενισχυμενο, εξαλλου φαινεται και στις φωτογραφιες. Στα χειλη εχει γινει τελεια δουλεια της εχουν βελτιωσει το προσωπο πολυ και θελεις να την φιλησεις μολις την δεις.
    Επρεπε να σπασει ο παγος και να φυγει η αμηχανια οποτε το ριξαμε στην κουβεντα, καλο σοσιαλ και ευκολη συνεννοηση, γνωστρια των αγγλικων. Μετα το μπανακι ηταν πολυ πιο χαλαρη και ξεκινησε η ιδια το παιχνιδι με μια τιμια πιπα κατα την αποψη μου αλλα οσο πιπωνε εκεινη εμενα το μυαλο μου ηταν στο να της γλειφω το μουνι οποτε την σταματησα και την εβαλα να κανει μια δυσκολη σταση ωστε να μου φερει το μουνι της στο πιατο που λενε. Το ανοιγμα των ποδιων της ειναι πραγματι εντυπωσιακο και εβλεπα μια καθαρη και περιποιημενη περιοχη την οποια εγλειψα χωρις καμια αυτοσυγκρατητση και ειδικα στην κλειτοριδα της εκανα οτι καλυτερο μπορουσα πετυχαινωντας ενα μικρο χυσιμο που με καυλωσε ακομα περισσοτερο.
    Ο πρωτος γυρος εγινε με ενα ιεραποστολικο κατα το οποιο μου εκανε φοβερο κλειδωμα με τα ποδια της και με εχωνε οσο πιο μεσα της γινoνταν. Το χαρηκα πολυ που της ηρθε αυτο το φυσικο να με γουσταρει μεσα της και τελικα εχυσα μετα απο μερικα λεπτα.
    Οπως κυλησαν τα πραγματα δεν προλαβε να βαλει τζελ αλλα η αισθηση μεσα της ηταν αρκετα καλη, αντιστροφως αναλογη με την ηλικια της.
    Καναμε μαζι μπανακι με εναλλαξ μασαζ οχι κατι το ιδιαιτερο απο την πλευρα της αλλα το τσιμπουκι αρκετα καλυτερο και με αρχιδογλειψιμο. Επειδη δεν εμενε πολυς χρονος προσπαθησα να αποφυγω κουβεντα για να γαμησω και δευτερη φορα, εκοψε το μυαλο της και μετα απο μερικα λεπτα ηταν στημενη στα τεσσερα και την γαμουσα απο πισω χαρουμενος που ειχα την θεα της κωλαρας της μπροστα μου. Σταδιακα το αργο γαμησι εξελιχθηκε σε σφυροκοπημα και η συμπεριφορα της αλλαξε σε pse. Τα βογγητα και τα λογια τυπου "σκισε με" μου καναμε τον πουτσο πετρα και πεσανε και μερικες σφαλιαριτσες στον πισινο. Ελουσα τελικα την κωλοχαραδρα της με σπερμα μολις λιγα λεπτα πριν κλεισουμε την ωρα.
    Την ευχαριστησα πληρωνοντας την και πολυ περισσοτερο απο μεσα μου. Ετοιμαστηκε με την ηρεμια της και εφυγε χαιρετωντας χαρουμενη με ευγενεια. Συνολο εμπειριας πολυ καλη, δεν ειναι τυχαιο που τα ζηταει τα 160 η συγκεκριμενη, τα αποδιδει πραγματικα.
  • panos1122 13-11-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    11-11-2022 1 hour Atina
    : 8.0
    : 10.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Ειχα καυλωσει με τις φωτογραφιες της, σκεφτομουν αν τις ειχα στην κατοχη μου στην εφηβεια σιγουρα θα τραβα μια μαλακια για την παρτη της.
    Το γκλαμουρ το εμπιστευομαι οποτε το μονο που μας χωριζε ηταν ενα τηλεφωνημα το οποιο εκανα και την βρηκα διαθεσιμη την ιδια μερα το βραδυ.
    Στο σπιτι ειχα φερει καθαριστρια την προηγουμενη μερα οποτε ολα ηταν καθαρα και εμενε μονο να κανω ενα μπανιο το οποιο εκανα στην μπανιερα για να χαλαρωσω πριν ερθει.
    Το μονο ψεμα η ηλικια της που δεν ειναι 25 αλλα περιπου θα ελεγα 35. Επισεις ειναι απο τα πιο ομορφα μιλφ που εχω συναντησει με πολυ καλο δερμα για την ηλικια της, τελειο υψος για γυναικα και βυζια ενισχυμενα και τσοντοειδη. Το ντυσιμο της ηταν προσεκτικο και μυριζε ομορφα απο το αρωμα της. Τα ακρα και τα μαλια φτιαγμενα πολυ καλα αλλα κυριοτερο που δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου ειναι τα ματια της που εχουν ενα μπλε χρωμα μαγευτικο. Απο την πισω πλευρα βλεπεις ενα σωμα τελειο σε σχημα με πεταχτο κωλο που θελεις να γλυψεις.
    Το φερσιμο της απο την πρωτη στιγμη εδειχνε οτι ειναι βιζιτα και αμα την εβλεπες εξω δε θα χρειαζοταν και κανενας αινσταιν για να το καταλαβει.
    Αραξαμε για λιγο στην αρχη και την κερασα ενα ποτηρι κρασι με αμεση αποπειρα να της αποσπασω ενα φιλι με γλωσσα. Το εδωσε αμεσως και μου εδειξε οτι ειναι ανετη και ετοιμη για να παιξει τον ρολο της.
    Τα αγγλικα της ειναι σε καλο επιπεδο και ξερει να σου φτιαχνει την διαθεση με κομπλιμεντα. Της αρεσε το σπιτι μου και μου ειπε και καλα λογια για την ελλαδα οποτε ενιωσα την υποχρεωση να ειμαι ακομα πιο φιλοξενος μαζι της.
    Στο κρεβατι την εγλειψα παντου και την βρηκε μαζι μου... Μου εκανε μια επαγγελματικη πιπα απο αυτες που αφηνουν τους πρωταρηδες με το στομα ανοιχτο και πριν την γαμησω εγλειψα για αλλη μια φορα το μουνι της.
    Ξεκινησαμε με ιεραποστολικο αλλα δεν ειναι αυτο το φορτε της, ηθελε να εχει το πανω χερι εστω και για λιγο και της το επετρεψα. Το καβαλημα της το κανουν λιγες αλλα ακομα λιγοτερες το αναποδο στο οποιο προσφερει και απιστευτη θεα τον κωλο της. Εννοειτε την αφησα να με τελειωσει και η μνημη μου την εχει μαγνητοφωνησει σαν ταινια.
    Στο ενδιαμεσο της εκανα λιγο μασαζ με την περισσεια μου ενεργεια και με ανταμειψε με αλλο ενα υπεροχο τσιμπουκι.
    Επελεξα πιο ζορικη σταση για αρχη με ιεραποστολικο με τα ποδια στους ωμους μου αλλα και με γρηγορο τεμπο. Καρφωνα ουσιαστικα τον πουτσο μου μεσα της, μεχρι τον πατο. Οταν αρχισε να βογγαει η εικονα του κωλου της μπηκε στο μυαλο μου και την εστησα στα τεσσερα.
    Εκει αρχισε να εχει σπασμους και τα βογγητα της εγιναν πραγματικα δυνατα. Δεν σταματησα, δεν με ενοιαζε... ηθελα να την γαμησω δυνατα και το εκανα.
    Στο τελος εριξα και την χυσια μου πανω στον κωλο της αφου ειχα ιδρωσει πολυ. Εμεινα στο κρεβατι μερικα λεπτα και μου εκανε εκεινη μασαζ στα ποδια για μερικα λεπτα.
    Αξιζε τα λεφτα που πηρε, ηταν ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει.
  • STEEL DOCOP 27-10-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    15-09-2022 2 sati Atina
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    She is the BEST!!! Perfect combination of beauty, behaviour and price! I had booked for one hour, but I stayed two... Book a meeting with this fantastic girl and you will not regret it. Trust me! ????
  • iakovidis 08-10-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    06-10-2022 1 hour Atina
    : 8.0
    : 9.0
    : 7.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Με εφτιαξε αρχικα η φωνη της τηλεφωνητριας στο γκλαμουρ, δεν ξερω ποια ηταν αλλα θα γουσταρα μια φαση μαζι της.
    Υποδεχτηκα την Ριτα στον ωραιο χωρο που εχω στο κεντρο της αθηνας με κρασι για να λυθει λιγο πιο ευκολα.
    Η αφιξη της στην ωρα και δεχτηκε με χαρα το κερασμα μου στην αρχη. Για την εμφανιση της εχω να πω οτι δεν αλλαζει πολυ απο τις φωτογραφιες, λιγο πιο νεα φυσικα την κανουν ενω στην πραγματικοτητα εχει πατησει τα 30.
    Το σωμα της ενισχυμενο στα βυζια και καλα γυμνασμενο, λεπτη και ευλιγιστη, κανουν μπαμ οι ιδιοτητες του.
    Πολυ ανετη στην επικοινωνια με επιπεδο αγγλικον αρκετο για συνεννοηση και διαθεση για κουβεντα.
    Στα φιλια δεν ειναι και τοσο υπερ αλλα τα δινει κανονικα με γλωσσα. Το τσιμπουκι απο την αλλη σχεδον εμοιαζε να το επιθυμουσε παρολο που δεν μπορει να κανει απολυτο dt. Οι προσπαθειες της καλες και τα μπουκωματα σεξυ.
    Ηταν πεντακαθαρη οποτε παιχτηκε ενα 69 στην συνεχεια. Ομορφο το μουνι της και σε πολλους θα παει το μυαλο να γλυψετε και πισω, εγω δεν δοκιμασα γιατι πλησιαζα να χυσω και την διεκοψα.
    Για gfe ειναι οκ αλλα για pse ειναι που αξιζει πραγματικα.
    Στον πρωτο γυρο την πηρα στα τεσσερα που με την θεα της τα χανεις. Εχυσα πολυ σπερμα γιατι ειχα μερες που μαζευα και σαν κερασακι στην τουρτα καθησε εκει και μου τα εδειχνε.
    Δεν κουραστηκε στο παραμικρο, εκανε ενα μπανακι και ακολουθησα και εγω.
    Μου τον σηκωσε με το στομα της και πηρε και τα αρχιδια αυτην την φορα. Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με καβαλημα γιατι εγω ακομα ηθελα να παρω ενεργεια αλλα ο χρονος περνουσε και δεν τον αφηνει ετσι η τυπισα.
    Οι κινησεις του σωματος της ηταν ονειρο και οι καυλες μου εδωσαν ωθηση να παρω το θεμα στα χερια μου.
    Εφαγε κατι σφαλιαρες στα τεσσερα οι οποιες την εκαναν να βογγαει. Δυσκολο να αντικαταστησεις το πισωκολλητο και το καβαλημα με αλλη σταση μαζι της. Πανεμορφο το θεαμα και η ιδια τις γουσταρει το ιδιο.
    Εμεινα ενθουσιασμενος απο τις επιδοσεις της και ολο αυτη η ικανοποιηση που ενιωσα σχεδον εσβησε απο το μυαλο μου τα 160 που εδωσα.
    Ειμαι σιγουρος οτι κανει για ακομα πιο σκληρα κολπα που δεν ειναι ομος του γουστου μου.
    Ευχομαι η κριτικη μου να εδωσε τις πληροφοριες που χρειαζεστε για να αποφασισετε.