Ukupni prikazi: 14501 (Ovog meseca: 426) Kreiran 04-12-2022 (Izmenjeno: 25-06-2023)

SOPHIE VIP

Etnička pripadnostLatinac
NacionalnostKolumbijsko
PolŽensko
Godina20
Visina175 cm (5'9" ft)
Težina60 kg (132.28 lb)
KosaCrna
OčiSmeđe
siseC
Tip sisaPrirodne sise
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English English
  Portugalski Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese
    Italijanski  Italian Italian Italian
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
Ja sam fetiš
O meni

Escort SOPHIE is one hell of a sweet Latina with endlessly tall legs to stare at and lick for hours. Our gorgeous brunette luxury visitor is horny and waiting for you on her bed dripping wet from her nice young pussy.

Who didn't want such a babe next to him making crazy love and melting on her? A girl who will surely be unforgettable both as a presence and as an experience in bed.



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min100
1 sat140 140
1.5 sat210 210
2 sat280 280
3 sat420 420
6 sat800 800
12 sat1200 1200
24 sat2200 2200
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View SOPHIE VIP reviews
  • lensman 05-01-2023
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    03-01-2023 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Ειχα ηδη κλεισει αλλη οταν αποφασισα να παρω την Jiovanna. Η τηλεφωνητρια δεχτηκε ευχαριστως την αλλαγη και ας ειχε περασει ηδη μια ωρα απο το πρωτο τηλεφωνημα.
    Η κοπελα ειναι κοντουλα αλλα με πολυ ωραιο σωμα το οποιο εχει ελαχιστο λιπος παραπανω το οποιο για τα δικα μου γουστα ειναι ιδανικο στην γυναικα. Το προσωπο καλο αλλα οχι με την λαμψη των φωτογραφιων και γενικα η προσοχη μου επικεντρωθηκε στο σωμα της.
    Ηταν πολυ καλα περιποιημενη και πολυ καθαρη σε ολο της το σωμα οπως διαπιστωσα στην συνεχεια.
    Επισεις σημαντικο να αναφερω οτι ηταν πολυ επικοινωνιακη και ηξερε καλα αγγλικα, οσοι ειστε του σοσιαλ να μην ψαξετε περισσοτερο, εδω ειναι το κοριτσι σας.
    Στο σεξ η φραση που την χαρακτηριζει ειναι... τα δινει ολα...
    Μου εκανε στοματιο με γελιψαρχιδι και κοιταγμα στα ματια επιμονο που με καυλωσε πολυ. Προσπαθουσε να με διαβασει και το πετυχαινε καλα και στο στοματικο και στο γαμησι.
    Η διαθεση της δεν φαινεται τοσο καλη αλλα στο σεξ ειναι που σε εκπλησσει. Ηταν ευλυγιστη και δεν μου ειπε οχι σε τιποτα ουτε ακομα και στις υψηλες στροφες εφερε αντιρρηση.
    Το μουνι της μυριζε ωραια και ειχε καλη αισθηση.
    Παιρνει πρωτοβουλιες και γενικα δεν ειναι τυποποιημενο το προγραμμα της, αυτο την κανει ακομα πιο ευχαριστη.
    Συνολο παιχτηκαν δυο γυροι χωρις κλεψιμο χρονου και η κοπελα δουλεψε τα χρηματα της.
    Ευχομαι να σας αρεσει και εσας οσο αρεσε σε μενα και να περασετε καλα μαζι της.
  • lampros83 22-12-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    20-12-2022 1 hour Atina
    : 9.0
    : 8.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Επελεξα την Sophie ως λατινα και πιπινι για gfe.
    Ενω ειναι ομορφη στις φωτογραφιες, δεν ειδα τις κριτικες που θα αρμοζανε στην περιπτωση αλλα το ενστικτο μου ελεγε να προχωρησω και το ακουσα.
    Η κοπελα εφτασε στην ωρα της στο σπιτι μου ντυμενη καταλληλα για την εποχη αλλα και σικ με ψηλοτακουνες μποτες που την φερνανε σε υψος γυρω στο 180.
    Το υφος της χαμογελαστο και η διαθεση της καλη, μου αφησε ωραια πρωτη εντυπωση.
    Εμφανισιακα δεν αποκλινει απο τις φωτογραφιες, ηλικιακα κοντα στα 20 με δερμα βελουδο και μπορω να πω οτι η επεξεργασια στις φωτογραφιες ειναι εντελως περιττη.
    Συστηθηκαμε και ειπαμε μερικες κουβεντες για να σπασει ο παγος στην αρχη με καταληξη να παιχτει και το πρωτο φιλι στο στομα.
    Ηταν ωραιο, τυπου gfe αματουρας και μετα απο αυτο εβγαλε ολα της τα ρουχα και εμεινε μονο με τα εσωρουχα.
    Συνεχισα να την φασωνω χουφτωνοντας την στα βυζια και στον κωλο που τα ειχε και τα δυο σφιχτα και μου γεμιζανε καλα τις χουφτες.
    Μου ζητησε αδεια να παει στην τουαλετα και οταν γυρισε ειχε βγαλει πλεον τα εσωρουχα.
    Το μουνι της ηταν καλοσχηματισμενο και εντελως ξυρισμενο, τετοιο που ενιωσα κατευθειαν την επιθυμια να της το γλειψω.
    Δεν περιμενα να αρχισει πιπα, ανοιξα τα ποδια της και μπηκα αναμεσα να κανω αυτο που μου αρεσε. Μοσχοβολουσε το μουνακι της και μολις αρχισα να το γλειφω εκλεισε τα ματια της και αρχισε να αναστεναζει μαλακα. Οι αντιδρασεις της ηταν τοσο φυσικες που καυλωσα υπερβολικα και μου εγινε η πουτσα πετρα.
    Με την πιπα της εμεινα πολυ ευχαριστημενος, αν και δεν ειναι εμπειρη προσπαθει να κανει απο τα πιο δυσκολα κολπα ακομα και dt με πολυ ωραιο αποτελεσμα. Εδειχνε να γουσταρει πραγματικα και επειδη μου αρεσαν τα φιλια της ο πρωτος γυρος εγινε σε ιεραποστολικο κατα το οποιο συνεχισε να συμμετεχει ενεργα. Ηταν στενη αλλα και υγρη με αποτελεσμα να εχει καλη αισθηση.
    Δεν ανεβασα στο πρωτο γυρο ρυθμο, ενιωθα ωραια που της αρεσε αλλα και το οτι φαινωταν να μου δινεται πραγματικα.
    Πριν τον δευτερο γυρο εκανα παλι ενα περασμα στις τρυπες της με την γλωσσα και μετα μου στηθηκε στα τεσσερα να την παρω doggy.
    Δεν χαθηκε καθολου χρονος στο διαλειμμα και ακολουθησε ενα κανονικο γαμησι με χυσιμο τελικα στην κωλαρα της.
    Οι αντοχες της ειναι καλες αλλα παραμενει ενα πιπινι που θελει την προσοχη του και οταν της φερεσαι σωστα στο ανταμειβει με πολυ καλη συμμετοχη.
    Συνοψιζοντας, δεν ειχε καποιο αρνητικο στην εμφανιση και ειναι πολυ επικοινωνιακη κοπελα με καλες γνωσεις στα αγγλικα. Αν και τωρα ειναι στις αρχες του εσκορτινγκ προσφερει οτι καλυτερο μπορει απο τον εαυτο της και θα εντυπωσιασει πολλους.
  • lucky_dick 08-12-2022
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    07-12-2022 1 hour Atina
    : 8.0
    : 9.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Ηταν οι πρωτες μερες που ειχε ερθει αθηνα και παρολο που μου αρεσε το προφιλ της δεν ημουν σιγουρος για το αν θα επρεπε να το ρισκαρω μαζι της. Μετα απο μια κουβεντα με τα κοριτσια στο γραφειο πειστικα οτι οντως αξιζει η περιπτωση της και την εκλεισα στο ξενοδοχειο της για μια ωρα.
    Η ευχαριστη εκπληξη και η επιβεβαιωση των οσων μου ειχαν πει οι τηλεφωνητριες ηρθαν οταν ανοιξε η πορτα. Μια οντος ομορφη κοπελα, ειναι δεν ειναι 21 χρονων, χαμογελαστη και με φανερη ορεξη για δουλεια εμφανιστηκε μπροστα μου, και εκρυβε ακομα περισσοτερες θετικες εκπληξεις.
    Φορουσε μονο τα εσωρουχα και ηταν βαμμενη καλα στο προσωπο, περιποιημενη και καθαρη, ειχε αρωματισε τον εαυτο της και τον χωρο. Το στηθος της δεν ειναι τριαρι, δυαρι το πολυ αλλα οι υπολοιπες καμπυλες ειναι αληθινες και τα τατουαζ της ωραια και σε καλα σημεια. Το υψος της, ιδαιτερα για λατινα, εντυπωσιακο και με το ψηλοτακουνο επιπλεον με ξεπερνουσε ελαχιστα.
    Το πρωτο που προσεξα πανω της ηταν τα χειλη που ειχε βαλει κραγιον και τραβαγανε σαν μαγνητης την προσοχη. Η πρωτη κινηση για φιλι βρηκε μια μετρια ανταποκριση αλλα ξεκινησε τον διαλογο με τα καλου επιπεδου αγγλικα και καταλαβα οτι θελει μια ελαχιστη επικοινωνια πριν ξεκινησει το παιχνιδι. Η συνεχεια πολυ πιο καυτη απο οτι περιμενα με φιλουσε διαρκως ακυρωνοντας τον σχετικο δισταγμο που εδειξε στο πρωτο φιλι. Καθαρη gfe εμπειρια με πολλες αγκαλιες και χαδια, αρχισα να ζω εναν παθιαρικο ερωτα και τα εδωσα ολα.
    Στα βυζια, της περιποιηθηκα τις ρωγες μια μια και η ανταποκριση ηταν ωραια. Το μουνακι της ηταν το επομενο βημα και το ειχε ομορφουλι και περιποιημενο. Η γλωσσα μου δεν αφησε χιλιοστο χωρις να περασει και μετα σειρα πηρε το κωλαρακι της. Γυρισε απο μονη της στα τεσσερα και συνεχισα απο πισω. Οταν ειδα μικρους σπασμους στο σωμα της σταματησα και μου προσφερθηκε για τσιμπουκι.
    Ειναι αυτο που λεμε μικρη στο ματι και μεγαλη στο κρεβατι, πολυ καλο και βαθυ το τσιμπουκι της χωρις καμια αναγκη να της υποδειξεις το οτιδηποτε, ξερει να αποφευγει δοντια, που να γλειψει και να αντεχει την ψωλη στο λαρυγγι. Τελικα εριξα ενα χυσιμο στα βυζια της και περασαμε και οι δυο για μπανιο ωστε να προετοιμαστουμε για τον δευτερο γυρο.
    Ηταν διασκεδαστικο και το μπανακι μαζι της, καναμε μεταξυ μας μασαζ και τελικα μου την καυλωσε με τσιμπουκι πριν παμε στο κρεβατι.
    Καναμε πολλες στασεις στα ορθια και ξαπλωμενοι. Εκανε οτι καλυτερο μπορουσε για να με διευκολυνει και χαιδευωταν συνεχεια σε βυζια και μουνι. Οτι ρυθμο γουσταρεις τον αντεχει αν και προσωπικα δεν δοκιμασα αγριαδες, δεν εχω τετοιο βιτσιο και δεν σε κανει να βιαζεσαι για τιποτα. Στα τεσσερα υποτασσεται τελειως και βγαζει βογγητα καυλας οποτε κατα την γνωμη μου ειναι και η σταση που γουσταρει περισσοτερο.
    Συνολικα ηταν απιθανο το κοριτσι, προσφερει νεανικοτητα, ομορφια, σοσιαλ και σεξ επιπεδου...
    Στο τελος καναμε και λιγο χαβαλε και ενιωσα μια μικρη στεναχωρια που επρεπε να ληξει το ραντεβου.
    Με ρωτησε αν θα ξαναπαω με γνησιο φαινομενικα ενδιαφερον και της υποσχεθηκα πως ναι...
    Ευχομαι να προλαβω...