Просмотров: 9886 (Этот месяц: 1212)
Создана 21-11-2024 (Редакт.: 04-05-2025)
Aya YA
100% проверенные фото!Все фото являются подлинными - одобрено и подтверждено админом.
Посмотреть Aya YA Отзывы
-
Sauvage
03-05-2025
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
02-05-2025 |
60 |
Афины |
: 9.0 |
: 8.0 |
: 8.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Нет Пассивный Не знаю Натуральная Один раз 30% фотошопа
|
Με την άνοιξη να πλησιάζει και τις καύλες να έχουν βαρέσει κόκκινα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Βλέπω το κορίτσι μας στο site των Angels και λέω πάμε να δοκιμάσουμε το 200αρι. Τα κορίτσια στο γραφείο πάντα εξυπηρετικά μου βρήκαν ραντεβού και όλα καλά.
Σκάει λοιπόν η Aya και η πρώτη εντύπωση ήταν μία εντυπωσιακή κοπέλα που θα ήθελα σίγουρα να την sportαρω και για escort, ωραίο κυριλέ ντύσιμο πεντακάθαρη μοσχομυριστή και ευγενική. Στην επικοινωνία Αγγλικά οπου βγάλαμε άκρη και παμε στα καλά.
Ψηλό κορμί με πόδια στα ανατολικά στανταρ, ωραίο μπουτάκι με κωλάρα και βυζάρα. Τα ψιλοασιατικά μάτια έδιναν και έναν πιο εξωτικό τόνο...τόνο που ήθελα να δω και στο τσιμπουκάκι που ήρθε μετά απο φιλάκια και χαϊδέματα. Τίμιο χωρίς δόντι και με σωστή χρήση χεριου.
Στη συνέχεια την ανεβασα πάνω μου για cow και reverse cow για να χαζάψω και βυζί που ευχαριστήθηκα να γλύφω και να χαιδεύω. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και η κατάθεση με τον πρώτο γύρο φουλ ικανοποιητικό.
Μετά απο φρεσκάριμα και πίρι πίρι φασωνόμαστε και τσουπ έτοιμος για δευτερο γύρο. Έκατσα καρέκλα και απόλαυσα τα χείλια της στον πούτσο μου να με γλύφουν και να μου παίζει τα αρχίδια. Την ξανανέβασα πάνω μου γιατι μου άρεσε η θέα και γαμηθήκαμε καρέκλα με βυζί πρώτη θέα.
Γαμίσι για λίγη ώρα ακόμα πάνω στην καρέκλα και την ξάπλωσα για να είμαι και εγώ από πάνω. Χύσιμο στο σώμα για ιδανικό κλείσιμο βραδιάς.
Σίγουρα worth για μία φορά, για δεύτερη θα δείξει κυρίως λόγω τιμής.