Просмотров: 49673 (Этот месяц: 577) Создана 28-01-2021 (Редакт.: 14-03-2023)

Leonora

РасаЕвропейская (белая)
НациональностьУкраинская
ПолЖенщина
Возраст21
Рост170 cm (5'7" ft)
Вес53 kg (116.84 lb)
Цвет волосКоричневый
Цвет глазГолубой
ГрудьC
Тип грудиНатуральная
КискаЧастично побрита
КурениеЯ не курю
АлкогольИногда
ТатуНет
ПирсингНет
Язык: Английский  English English English English English
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
Для пар  Для пар    Геем  Геем   
Фетиш
Обо мне
Hello my dears ) come to me and you will see sexy girl-cat I love sex and I love duo with my friends ,if you like it we will make it ) I have many toys and many strapons for you))) 

come to my party and you will see me

1h 1200
2h 2400
30 min 700
full night 7000

Контакты
Город:Стамбул 

Написать отзыв Читать Leonora отзывы
  • Rule 05-04-2021
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    05-04-2021 1 ч. Стамбул
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    На лицо
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    Реальные
    Leonora afetini sitede görünce merak ettim ve hemen ajansa mesajları attım, dakikalar sonrasında görüşme şartları ve tüm detaylar mesaj olarak gelmişti, odada çekilmiş bir kaç seksi fotoğrafı da görünce benim beyin, irade falan devre dışı kaldı ve hemen hotele geçtim. Kapıyı çok ama çok seksi olan fıstığım Leonora açtı, kız çok güzel ve çok seksi ve göğüsleri de takdire şayan. Bir saat olarak anlaştık ama ben bu süre içinde kıza doydum diyemem, o kadar güzel ki boşaldıktan bir kaç dakika sonra bile kızı tekrar arzulamaya başlıyorsunuz :) zaten ilerleyen günlerde bir ziyaret daha gerçekleştireceğim mutlaka.

    Oralda çok başarılı bir kız, dilini ağzını harika kullanıyor, yüze boşalma sahnesi efsaneydi diyebilirim. Seks sırasında ise tüm pozisyonlara hakim, vücudunu çok iyi kullanıyor yatakta, o tatlı göğüsleri görünce resmen ağzımın suyu aktı, değil bir saat, bir gün bile olsa bu güzelliğe doymam mümkün olmaz. Umarım en kısa zamanda tekrar buluşabilir ve bu güzellikleri yaşayabiliriz, bir süre daha İstanbul'da, hayalim böyle bir kızı koluma takıp onunla gezmek ve eğlenmek umarım ileride olur. Harika birisin tatlım, tekrar görüşmek dileklerimle.
  • aquaman 29-01-2021
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    29-01-2021 1 ч. Стамбул
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    На лицо
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    Реальные
    Kadın dediğinin bir asaleti olmalı, tıpkı Agata gibi, giyimi, yürüyüşü, oturması ve kalkması ile kalitesini her yerde ve aşamada belli ediyor. Onunla buluşunca ne kadar özel bir kadının yanına geldiğimi de anlamış oldum.

    Buluşma açısından da çok güzel ve özel geçen dakikalardı, bir saat diye geldim ama imkanım olsaydı iki saate uzatırdım, uzun zamandır böyle bir güzellik görmediğim için onu izlediğim her an uyarıldığımı ve isteğimin daha daha arttığını fark ettim, seks performansı ve güzelliği ile beni büyüleyen bu güzel, unutulmaz buluşmalarım arasına girdi. Sanırım bu güzelliği ve yaşadıklarımızı bir daha asla unutmayacağım, evde kendimi tatmin ederken bile bu anları hatırlayıp tekrar içinde yaşıyormuş gibi yapacağım. Eeee ne demişler beyin bedava :) madem bir ücret ödedik ve çılgınlık yaptık, bunun da tadını sonuna kadar çıkarmalıyız bundan sonra :D