Просмотров: 13375 (Этот месяц: 375) Создана 13-10-2022 (Редакт.: 11-07-2023)

Marta

РасаЕвропейская (белая)
НациональностьРусская
ПолЖенщина
Возраст26
Рост158 cm (5'2" ft)
Вес50 kg (110.23 lb)
Цвет волосБлондинка
Цвет глазСерый
ГрудьC
Тип грудиСиликоновая
КискаПобрита
КурениеЯ не курю
АлкогольНет
ТатуНет
ПирсингНет
Язык: Русский  Russian Russian Russian Russian Russian
  Английский English
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
Обо мне
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Strap On +50€

 Lesbian Show +30€

 Two Men +160€



Время

24/7

Тарифы

ВремяИнколАуткол
30 мин.120
1 ч.160 160
1.5 ч.230 230
2 ч.320 320
3 ч.480 480
12 ч.1200 1200
Ауткол + Такси
Контакты
Город:Афины 

Написать отзыв Читать Marta отзывы
  • iakovidis 03-11-2022
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    02-11-2022 1 hour Афины
    : 8.0
    : 9.0
    : 7.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Силиконовая
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Συναντηθηκα με την Μαρτα χωρις να εχω διαβασει κριτικη της, αποφασισα να παω χωρις να ειμαι προκατειλημμενος μαζι της.
    Οι φωτογραφιες της ηταν λοιπον ο λογος που την επελεξα και δεν απογοητευτηκα οταν την ειδα απο κοντα.
    Με υποδεχτηκε με χαμογελο και ναζιαρικο υφος, μιλφ κατηγορια αλλα κρατιεται πολυ καλα και εκτος απο το προσωπο που εχει μικρη διαφορα στο σωμα ειναι ολοιδια.
    Το σωμα της μετριου αναστηματος με πολυ ωραιες με βυζαρες σιλικονης που δεν καταλαβαινεις ευκολα οτι εχουν ενισχυση και λαχταριστο κωλαρακι. Το δερμα της καθαρο και απαλο, τα ακρα και τα μαλια της περιποιημενα και η διαθεση πολυ καλη.
    Αν και ηθελε να επικοινωνησει ειναι δυσκολο γιατι δεν ξερει καλα αγγλικα, καποιους αυτο θα δυσαρεστησει εμενα δεν με πειραξε λογο του οτι ειχε φιλικη διαθεση και την προσοχη στο μεγιστο για να καταλαβαινει τι θελω.
    Ενω φαινεται οτι δεν εχει γραψει πολλα χιλιομετρα στο χωρο, λογω ηλικιας και εμπειρας στην προσωπικη της ζωη ξερει καλα τι κανει στο σεξ. Κινειται με ανεση και προσφερει ολον της τον εαυτο με καλη συμμετοχη και τεχνικη.
    Πρωτα επαιξα με τα βυζια της που ανταποκρινονται στο γλυψιμο και μετα με το μουνι της. Ομορφιες οπου και να την δεις, το μουνι κλειστου τυπου και στενο στην αισθηση. Της το εγλυψα και της το γαμησα αρχικα με την γλωσσα πραγμα που την καυλωσε πολυ και μετα μου εκανε ενα τσιμπουκι με πολυ eye contact.
    Στο σεξ ηταν πυραυλος, ευλυγιστη και προσαρμοσιμη στις στασεις, τα δινει ολα και συνεργαζεται αψογα.
    Ενω στην αρχη μπηκα με δυσκολια μεσα της, αρχισε να υγραινεται και η αισθηση απογειωθηκε. Ενω ο πρωτος γυρος ηταν η γνωριμια ο δευτερος ηταν η πραγματικη απολαυση οπου τα δωσαμε ολα και οι δυο. Ατελειωτοι αναστεναγμοι και καυλωτικα βογγητα συνοδευαν ολη την πραξη και ολα μοιαζανε πολυ φυσικα.
    Εχυσα στο τελος πανω στον κωλο της μετα απο πισωκολλητο. Για μενα τα αισθανωταν οσα εκανε αλλα και προσποιηση να ηταν αφου δεν μπορουσα να το καταλαβω το ιδιο μου κανει.
    Αυτα για την Μαρτα, καλο εσκορτ με το μονο μειων οτι δεν ξερει αγγλικα.
    Καλη συνεχεια!
  • safados 16-10-2022
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    15-10-2022 1 hour Афины
    : 8.0
    : 9.0
    : 6.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Силиконовая
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Ηταν ενα μιλφ για το οποιο επρεπε να γραψω κριτικη, το επεβαλε το ηθος μου να ενημερωσω για την περιπτωση της.
    Ηταν η πρωτη φορα που συναντηθηκα μαζι της και η εμφανιση, η συμπεριφορα και οι υπηρεσιες της με ικανοποιησαν σε πολυ μεγαλο βαθμο. Για οσους θελουν μιλφ που ζει το σεξ και με εμφανιση που πλησιαζει εικοσαρα να την κλεισουν οσο ειναι φρεσκια και διαθεσιμη.
    Ψιλο κοντη, χαμογελαστη με σωμα σχεδον ιδιο με τις φωτογραφιες και προσωπο καπως πιο απλο αλλα και ομορφο, εκανε την εισοδο στον χωρο μου με την αναμενομενη ανεση που θα ειχε ενα μιλφ.
    Απο την πρωτη στιγμη ειπα απο μεσα μου θα περασουμε καλα, και ειχε δικιο το ενστικτο μου. Εδειξε οτι σεβεται τα λεφτα που παιρνει, χαλαρη μεν αλλα δεν εχασε χρονο σε τιποτα. Ανταποκριθηκε αμεσως στην επικοινωνια αλλα το χαμηλο επιπεδο της στα αγγλικα ειναι εμποδιο για ουσιαστικη κουβεντα, ειναι μονο για την βασικη συνεννοηση.
    Ξεκινησαν ολα με φιλια στο στομα αλλα πολυ καλυτερη εμπειρια ηταν το τσιμπουκι της. Κοιταζοντας την γονατιστη να πιπωνει φαινωταν ταυτοχρονα και τα βυζια της που ειναι φτιαγμενα πολυ καλα. Στην αντεπιθεση εγλειψα καλα τις ρωγες της ενω δαχτυλιζα το μουνι της. Στο γλειφωμουνι την εκανα να αναστεναζει και καυλωμεη οπος ηταν εχωσα την ψωλη μου μεσα της.
    Εχει στενο μουνι αλλα και υγρο οποτε δεν βαζει πολυ τζελ και η αισθηση ειναι τελεια. Το ιεραποστολικο στην αρχη ηταν καλο αλλα ηθελα να δω στα τεσσερα την κωλαρα της. Οντως υπεροχη και οι αντοχες της στο σφυροκοπημα που ακολουθησε ηταν οι επιθυμητες. Και στο ιεραποστολικο αλλα και οταν ηταν στα τεσσερα προσπαθουσε να με κοιταει στα ματια, που εχουν και πολυ ομορφο χρωμα.
    Στο ενδιαμεσο μου εκανε ενα συντομο μασαζ στο ντους και συνεχισαμε παλι το σεξ στο κρεβατι. Μου περιποιηθηκε ακομα καλυτερα τον πουτσο με το στομα της, αυτην την φορα εγλυψε και αρχιδια αλλα και το καυλι με μεγαλυτερη επιμονη. Η πουτσα μου εγινε σκληρη σαν πετρα και μου εκανε ενα καβαλημα που δεν θα το ξεχασω. Εβγαλε ακομα πιο πολυ ενεργεια και ολη της η συμπεριφορα ηταν πολυ φυσικη. Η κινηση των βυζιων της και ολο το θεμα μου υπενθυμιζε οτι αξιζε αυτο που πληρωσα. Επιστροφη στα τεσσερα και σκισιμο με τα υγρα της να ρεουν απο εξω απο το μουνι της. Θες χαστουκι, θες βρωμολογα ολα τα δεχεται, νομιζεις οτι σε γουσταρει πραγματικα.
    Εχυσα πανω στον κωλο της, με καποιες ενδιαμεσες σκεψεις να εχυνα στο στομα της που ομως δεν πραγματοποιησα.
    Αξιζει τα λεφτα που βγηκαν απο το πορτοφολι μου, ηταν απο τις καλυτερες μιλφ που εχω δοκιμασει.