Подписаться Просмотров: 2513 (Этот месяц: 505) Создана 18-02-2025 (Редакт.: 23-07-2025)

Slava Glamour

100% проверенные фото!
Все фото являются подлинными - одобрено и подтверждено админом.
РасаЕвропейская (белая)
НациональностьРусская
ПолЖенщина
Возраст32
Рост165 cm (5'5" ft)
Вес57 kg (125.66 lb)
Цвет волосКоричневый
Цвет глазГолубой
ГрудьB
Тип грудиСиликоновая
КискаПобрита
КурениеЯ не курю
АлкогольНет
ТатуНет
ПирсингНет
Язык: Английский  English English English
  Русский Russian Russian Russian Russian Russian
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
Для пар  Для пар    2+  2+   

Время

24/7

Тарифы

ВремяИнколАуткол
30 мин.120
1 ч.160 160
1.5 ч.230 230
2 ч.320 320
3 ч.480 480
12 ч.1200 1200
Контакты
Страна:Греция 
Город:Афины 
Тел.:+306976909636 (СМС и звонки) 
WhatsApp:+306976909636 
Viber:+306976909636 
Инструкция:СМС и звонки 
Эл. почта:Написать 
Приват. сообщение:Отправить личку 
Сайт:glamourescorts.net 

Написать отзыв Посмотреть Slava Glamour Отзывы
  • hipspanos 14-07-2025
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    13-07-2025 1 hour Афины
    : 8.0
    : 9.0
    : 8.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Силиконовая
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να γνωρίσω την Σλάβα και να περάσω ωραία. Το βασικό μοιραίο ήταν πως η γκόμενα που ήθελα ακύρωσε και η μόνη διαθέσιμη ήταν η συγκεκριμένη. Πήγα με επιφύλαξη αλλά από την πρώτη στιγμή το θέαμα με ευχαρίστησε. Το ζεστό χαμόγελο και οι καλοί τρόποι τόνωσαν αμέσως την διάθεση μου και προσπάθησα να μην χάσω καθόλου χρόνο. Μετά από το πέρασμα στην τουαλέτα το πρώτο που κάναμε ήταν να φιληθούμε και κατάλαβα πως ήθελε πολύ να γαμηθεί. Τα φιλιά της είχαν πάθος και με τα χέρια της έκανε τα πάντα για να δείξει ότι με ήθελε μέσα της. Ακολούθησε ένα γλείψιμο σε όλο το σώμα και πιπάρα. Έχει εμπειρία και τα δίνει όλα, μου τον έπαιρνε βαθιά και έγλειφε το κεφάλι με μανία ρουφηχτά. Έκανα προσπάθεια να μην την αφήσω να με τελειώσει και ακολούθησα εγώ με ένα γλείψιμο στα βυζιά της και γλειφομούνι. Τα βυζιά ενισχυμένα, ωραία και σε όψη και σε αίσθηση, το μουνί καθαρό και περιποιημένο. Από όσα της έκανα έβγαλε αρκετά καυλωτικά βογγητά και η πούτσα μου έγινε σκληρή και ήμουν έτοιμος να την γαμήσω. Την κοίταξε πριν στηθεί και έκατσε στα τέσσερα. Οι καμπύλες της είναι όμορφες αλλά στα τέσσερα είναι ακόμα πιο καύλα. Της έκανα καλό ξέσκισμα μέχρι που έχυσα. Το μουνί της καλό για μίλφ που είναι, μου έλουσε τον πούτσο με υγρά και είχε αρκετούς σπασμούς.
    Στο διάλειμμα κάναμε αρκετό σόσιαλ και ακολούθησε πάλι τσιμπουκάρα για να είμαι πάλι έτοιμος να την γαμήσω. Δοκιμάσαμε cow, ιεραποστολικό και τέλος πάλι πισωκολλητό. Μπορώ να πω πως ήταν ακόμα καλύτερη η συμμετοχή, η γκόμενα τα έδινε όλα και κοίταζε συνεχώς να περνάω καλά.
    Συνολικά το μιλφάκι είναι πολύ όμορφο και από τις επαγγελματίες έσκορτ που πρώτος και κύριος κανόνας της στην δουλειά είναι να περάσει καλά ο πελάτης. Όπως και εγώ όσοι γουστάρετε μιλφ και την δοκιμάσετε θα θέλετε επαναληπτικό ραντεβού.
  • malaperdas1 03-04-2025
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    01-04-2025 1 hour Афины
    : 7.0
    : 9.0
    : 8.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Силиконовая
    Несколько раз
    30% фотошопа
    Η Σλάβα είχε πολύ καλή διάθεση και παρόλο που έχει διαφορές από τις φωτογραφίες ήταν μια ευχάριστη παρουσία από την αρχή και στην συνέχεια το πάλεψε πολύ για να με ικανοποιήσει. Η προσέγγιση της στο σεξ έδειξε μεγάλη εμπειρία αλλά και η δεκτικότητα της. Με άφησε να της κάνω ότι ήθελα και ήταν πολύ άνετη με τα φιλιά στο στόμα αλλά και με το τσιμπούκι που το γουστάρει πάρα πολύ. Προσέχει την καθαριότητα άρα άνετα την γλύφεις όπου γουστάρεις ακόμα και στο μουνί. Στο σεξ καύλωνε πολύ όταν την γαμούσα στα τέσσερα και το έδειχνε με βογγητά και με πολλές κινήσεις του σώματος. Έριξα δύο γαμήσια άνετα και το ευχαριστήθηκα μαζί της. Θα ξαναπήγαινα μαζί της μονό και μόνο γιατί ιδρώνει την φανέλα όπως σπάνια την ιδρώνει πουτάνα.