Görüntüleme : 18577 (Bu ay: 433) Oluşturuldu 18-04-2023 (Değiştirildi: 15-02-2024)

CAROLINA VIP

Etnik kökenLatin
Uyrukİspanyol
CinsiyetKadın
Yaş24
Boy165 cm (5'5" ft)
Kilo60 kg (132.28 lb)
SaçSarışın
GözKahverengi
GöğüslerB
Göğüs tipiDoğal göğüsler
Kasık kılıTamamen tıraşlı
SigaraSigara bazen içiyorum
İçmeHayır
DövmelerEvet
PiercinglerEvet
Dil: Portekizli  Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese
  İspanyol Spanish Spanish Spanish Spanish
    İspanyol  Spanish Spanish Spanish Spanish
Kendi yerinde    Kendi yerinde: Hotel Odası
Sizin Yerinizde    Sizin Yerinizde: Otel ve Ev Ziyaretleri
Cinsel Yönelim: Heteroseksüel 
Buluştukları: Erkekler için müsait  Erkekler için müsait   
Eşler için uygun  Eşler için uygun   
Hakkımda

Escort Carolina is an fiery Spanish lady that is hard to resist…

Full lips, juicy curves and a sexy attitude, you won't be able to leave her side! Don't waste time, book your appointment and enjoy an unforgettable experience with her!



Çalışma Saatleri

24/7

Ücretler

SüreKendi yerindeSizin Yerinizde
30 dakika100
1 saat140 140
1.5 saat220 220
2 saat280 280
3 saat420 420
12 saat1200 1200
24 saat2200 2200
İletişim bilgisi
Ana şehir:Atina 

İnceleme yaz View CAROLINA VIP reviews
  • eskalipo 04-05-2023
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    04-05-2023 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 6.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    Gerçek resim
    Καλησπερα σας συναγωνιστες!
    Το ραντεβου μας εγινε σημερα μετα απο φιλο μου που την δοκιμασε και ειχε πολυ καλες εντυπωσεις. Το γραφειο ειναι εξυπηρετικο, συνενοησιμο και σωστο με τα ωραρια. Ηρθε στον χωρο μου ντυμενη σεξυ με ρουχα κολλητα για να φαινονται οι καμπυλες της. Η φυση εχει προικησει την συγκεκριμενη με περισσεια ομορφια. Το προσωπο της ειναι το προστυχο μουανρας που κυριαρχει τους ανδρες με το κοιταγμα της και μονο. Απο σωμα, μετρια σε αναστημα, πολυ καλο βυζι αλλα και κωλο που δεν βρισκει ευκολα ανταγωνισμο. Γεματη τατουαζ και με καποια πισινγκ δειχνει οτι δεν ειναι το ηρεμο κοριτσακι αλλα τυπος που τα θελει ολα και τα διεκδικει. Προσπαθεια για κουβεντα εγινε αλλα κουβεντα δεν εγινε, τα μισα στην γλωσσα της και καποιες λεξεις αγγλικες... δεν με πειστικα να συνεχισω περισσοτερο. Το μυστηριο και το ωραιο οτι ελεγε και κατα την διαρκεια του σεξ καποια λογια που εμενα με φτιαξανε σε σημειο που δεν το περιμενα και ας μην καταλαβαινα.
    Δεν μασαει πουθενα, οτι προσφερει το προσφερει γενεοδορα αλλα την κωλαρα την πολυποθητη δεν την δινει. Γουσταρα που συμπεριελαβε και φιλι στο στομα με γλωσσα και οι μυρωδιες που βγαινανε απο το σωμα της με τρελανανε στην καυλα. Πριν αρχισει εκεινη την πιπα ειχα αρχισει εγω ηδη να της γλειφω ρογες και μουνι. Σηκωσε τα ποδια ψιλα και εγλειψα μεχρι που ειδα να τρεμει απο την καυλα. Πηρε μικρο ρεπο και μετα επιδοθηκε σε παθιασμενο τσιμπουκι. Εγλειψε το καυλι με μανια και μετα τις αρχιδομπλες εναλλαξ.
    Με σκληρη πουτσα και γεματος αυτοπεποιθηση ξεκινησα το σεξ με πισωκολλητο. Κανει τελειο στησιματακι, η θεα ονειρο και η φωνη της γλυκια καυλα που δεν σταματησε οσο την γαμουσα. Στα πρωτα της Ισπανικα και ενω ουσιαστικα της εσκιζα το μουνι εφτασα σε σημειο να χυσω χωρις να μπορω να κρατηθω περισσοτερο. Ηταν ηρεμη αλλα και ενεργη στο διαλειμμα. Με προετοιμαζε για τον δευτερο γυρο με μασαζ στην γεννητικη περιοχη και τελικα με το τσιμπουκι της. Δεν μου ειναι παντα εφικτο να γαμησω δυο φορες σε μια ωρα αλλα μαζι της ηταν αρκετα ευκολο. Η αρχη εγινε με καβλημα ζωηρο με γρηγορο ρυθμο, μετα ιεραποστολικο απο οπου πηρα και τα τελευταια μου φιλια στο στομα. Καταληξαμε να την γαμαω με τα ποδια της στους ωμους μου, βαθια και δυνατα κοιταζοντας την στα ματια. Εχυνε πραγματικα, το ενιωθε οπως καμια αλλη εσκορτ που εχω παρει. Δεν μπορω να της βαλω λιγοτερο απο 10 σε συμμετοχη, ισως στο παρουσιαστικο να βρεις καποια ατελεια αλλα το σεξ το γουσταρει πραγματικα.