Görüntüleme : 12984 (Bu ay: 121) Oluşturuldu 26-09-2024 (Değiştirildi: 16-04-2025)

Sara Glamour

Gerçekliği %100 doğrulanmış fotoğraflar!
Tüm fotoğraflar gerçektir - Ekibimiz tarafından onaylanmış ve doğrulanmıştır.
Etnik kökenAvrupalı (beyaz)
UyrukUkraynalı
CinsiyetKadın
Yaş20
Boy173 cm (5'8" ft)
Kilo60 kg (132.28 lb)
SaçKahverengi
GözKahverengi
GöğüslerB
Göğüs tipiDoğal göğüsler
Kasık kılıTamamen tıraşlı
SigaraSigara içmiyorum
İçmeHayır
DövmelerHayır
PiercinglerHayır
Dil: İngiliz  English English English
  Rus Russian Russian Russian Russian Russian
    Ukraynalı  Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian
Kendi yerinde    Kendi yerinde: Hotel Odası
Sizin Yerinizde    Sizin Yerinizde: Otel ve Ev Ziyaretleri
Cinsel Yönelim: Heteroseksüel 
Buluştukları: Erkekler için müsait  Erkekler için müsait   
Hakkımda
Extra Services With Additional Cost

 Cum in mouth and swallow +50€

 Cum in face +20€

 Cum in mouth +30€

 Couples +60€



Çalışma Saatleri

24/7

Ücretler

SüreKendi yerindeSizin Yerinizde
30 dakika120
1 saat160 160
1.5 saat230 230
2 saat320 320
3 saat480 480
12 saat1200 1200
İletişim bilgisi
Ana şehir:Atina 

İnceleme yaz View Sara Glamour reviews
  • grillis 15-04-2025
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    13-04-2025 1 hour Atina
    : 9.0
    : 8.0
    : 6.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    Gerçek resim
    Συνολικα με το κοριτσι εμεινα ευχαριστημενος, ηταν γλυκια και πολυ ομορφη, πιο μορφη και απο οτι την βλεπετε στις φωτογραφιες. Την βρηκα στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει στο δωματιο της το οποιο ηταν καθαρο και ειχε βαλει μια ομορφη μουσικη να ακουει.
    Αραξαμε λιγο στην αρχη και παρολο που δεν το εχει με τα αγγλικα ειπαμε καποια πραγματα. Θα ηθελα να πω περισσοτερα μαζι της και εδειξα την μικρη απογοητευση αλλα με λιγα φιλια που μου εδωσε ολα περασανε πισο στο μυαλο και η φρεσκαδα της ηταν το μονο που ηθελα να απολαυσω.
    Ξεκινησα με τα πολυ ομορφα βυζια της και σιγα σιγα αρχισε να γουσταρει και εκεινη. Το μουνακι της ηταν παραδεισος, καθαρο και ομορφο αλλα και χωρις τριχες. Επαιξα την κλειτοριδα της με την γλωσσα μου αρχικα και μετα εκανα βυθοσκοπηση. Καποιες ενδειξεις ειδα οτι γουσταρε και της εδωσα το καυλι στο στο μα να δω τι θα κανει. Το μωρο ειναι ακομα αρκετα απειρο αλλα με το αματουρικο της στυλ εκανε μια ικανοποιητικη πιπα. Εχει πολλα να μαθει, να συνηθισει να τον παιρνει βαθια αλλα και να κανει περισσοτερο παιχνιδι με τα αρχιδια.
    Κοιταζωντας το κωλαρακι της στα τεσσερα μου εγινε η πουτα ακομα πιο σκληρη και οταν την εβαλα μεσα της ακουσα εναν αναστεναγμο απο γυναικα που ανυπομονει να τον φαει. Στην συνεχεια ολο και περισσοτερο εβγαζε υγρα το μουνι της. Απο τα ηχητικα επαιρνα την δευτερη μου απολαυση και απο την αισθηση την πρωτη. Εχυσα και εβαλα σκοπο να την γαμησω ξανα...
    Δευτερος γυρος παλι αρχη με πιπα, πιο χαλαρη και συγκεντρωμενη αυτην την φορα. Ιεραποστολικο με πολλα φιλια στο στομα και επειδη μου αρεσε να της κοιταω τα ματια συνεχισα μεχρι που εχυσα.
    Πολυ ευχαριστο το κοριτσι, ευγενικο και υπομονετικο. Ακουει τι της ζητας και το κανει χωρις να φερει αντιρρησεις. Ηταν μια εμπειρια με πιπινι και φυσικα δεν περιμενα ποιοτικες υπηρεσιες αλλα την θελιση που πρεπει την εχει και απο οτι καταλαβα δεν θα τα παρατησει.
  • BurdonE 08-12-2024
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    06-12-2024 1 hour Atina
    : 9.0
    : 8.0
    : 5.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    Gerçek resim
    20αρα γκομενα με ωραιες φωτογραφιες ειδα στο προφιλ και εσπευσα να ικανοποιησω τις επιθυμιες μου τηλεφωνοντας στο κεντρο. Ολα κανονιστηκαν ευκολα και την ιδια μερα βρεθηκαμε στον γνωστο χωρο στην σωστη ωρα.
    Εχει καλο υψος για γυναικα και σε συνολο η εμφανιση της δεν ειναι διαφορετικη απο αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες. Ομορφη, μου αρεσε αλλα πολυ ησυχη και αρχικα δεν μου εκοψε γιατι αλλα διαπιστωσα συντομα οτι δεν το εχει με τα αγγλικα. Αυτο δεν το ηθελα βεβαια και με χαλασε λιγακι αλλα συντομα το ξεπερασα ειδικα οταν με φιλησε στο στομα. Η γκομενα δεν εχει τιποτα σχετικο με επαγγελματια εκορτ και αυτο ειναι ταυτοχρονα το μειων της αλλα και το συν της. Θεωρω οτι ειναι ιδανικη για gfe γιατι δινεται αληθινα και φιλαει ομορφα. Κανει καλη προσπαθεια στο τσιμπουκι και δεχεται την ιδια περιποιηση με χαρα. Ειναι καθαρη και καλα περιποιημενη σε ολο της το σωμα.
    Με κοιταζε στα ματια οταν μου επαιρνε πιπα λες και με ρωταγε αν την κανει καλα, πολυ ωραια αισθηση, τερμα καυλωτικο για τον εγκεφαλο. Στο σεξ εκανε καλα στησιματα, οχι απο πουτανα παντος και η αισθηση της ηταν πολυ καλη. Αντεχει λιγο δυνατο γαμησι και ερεθιζεται αρκετα ενω κατεβαζει υγρα το μουνι της. Απο πισω η θεα τελεια, κωλαρακος της ειναι σφιχτος και ομορφος.
    Καναμε δυο γυρους με καλη προσπαθεια να μου την σηκωσει ενδιαμεσα. Στο δευτερο γυρο ηταν σχεδον ιδια η προσπαθεια της να μου τον σηκωσει.
    Περασα καλα αλλα δεν θεωρω οτι ημουν με πουτανα, απλα με μια ομορφη νεαρη γκομενα.