kavlantizos reviews

kavlantizos

O zamandan beri üye: 17-04-2023Ülke: HollandaŞehir: Atina Özel mesaj gönder

reviews

  • Annita Glamour reviews 14-06-2023
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    2023-06-13 1 hour Athens
    : 8.0
    : 7.0
    : 7.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Annita Glamour - escort review from Greece Profile git
    Χαιρετε!
    Αρχιζωντας με την ηλικια της, ειναι πιο κοντα σε μιλφ, τελη των 20 με καποιες μικροχαλαρωσεις που διαπιστωσα στην συνεχεια τις οποιες θεωρο απολυτα φυσιολογικες για πολυασχολα κοριτσια που δεν εχουν χρονο να ασχολιθουν με το γυμναστηριο.
    Δεν ειναι εξαρχης η γυναικα που θα σου ξυπνησει την ερωτικη διαθεση αλλα στην συνεχεια ολα χαλαρωνουν και ο χαρακτηρας της συμβαδιζει περισσοτερο με την αισθησιακη της εμφανιση.
    Ειναι μια ομορφη γυναικα, με τα κατω ακρα να ξεχωριζουν στα ματια μου αλλα και πολυ προσεγμενη στην καθριοτξτα και την περιποιηση της. Ο κωλος ειναι καλος οπως και τα βυζια τα οποια ανταποκρινονται στο πειραγμα με την γλωσσα.
    Οσα φιλια ηθελα τα πηρα και με γλωσσα ενω στα προκαταρκτικα παιζει με ολο το σωμα ξεκινωντας με χαδια στο κορμι και καταληγοντας με την ψωλη στο στομα την οποια περιποιειτε πολυ καλα.
    Το μουνακι μου αρεσε εξωτερικα και το εγλειψα αφου ολοκληρη μυριζε ωραια. Ειδα μερικες ενδειξεις οτι καυλωσει και προχωρισμα στο σεξ.
    Εχει αρκετα στενο μουνι, οσο πρεπει δηλαδη και στηνεται καλα στα τεσσερα. Ειχα απο την αρχη την αναγκη να ριξω ενα χυσιμο και ηρθε σχετικα γρηγορα το τελος.
    Επιτυχως μου τον ξανασηκωσε και ανεβηκε πανω μου αιφνιδαζωντας με ευχαριστα. Καλο το καβαλημα της και οι βυζοι ακολουθουσαν την αντιστροφη κινηση χαριζωνας θεαμα.
    Δεν αντεξα πολυ, την εβαλα απο κατω, μερικα φιλια σε ιεραποστολικο και μετα τα ποδια στον αερα και βαθυ μπασιμο. Το βαθος και η ενταση την κανανε αθελα της να αρχισει τα βογγητα και η συνεχεια συναρπαστικη. Ζεσταθηκε καλα και εφαγε αλλο ενα καλο γαμησι στα τεσσερα που μου στηθηκε ακομα καλυτερα αυτην την φορα.
    Σε συνολο μου προσφερε ενα ποιοτικο ραντεβου κατα το οποιο δεν εμεινε κατι αλλο εκτος απο το να της γαμησω τον κωλο, να θελω να της κανω.
    Φυσικα να της φερθειτε με σεβασμο, δεν ειναι περιπτωση που γουσταρει εξευτελισμο αλλα το πουτανακι μεσα της δεν κοιμαται.