Sledujte mě Celkem zobrazení: 205 (Tento měsíc: 205) Vytvořen 04-07-2025 (Upraven: 08-07-2025)

Valeria 2 Glamour

100% ověřených fotografií!
Všechny fotografie jsou opravdové - schválené a potvrzené personálem.
EtnikumEvropa (bílá)
NárodnostPolská
PohlavíŽena
Věk21
Výška162 cm (5'4" ft)
Váha54 kg (119.05 lb)
VlasyBlond
OčiModrá
PrsaC
Typ poprsíSilikonové kozy
OchlupeníKompletně vyholená
KouříteNekouřím
PitíNe
TetováníNe
PiercingNe
Jazyk: Angličtina  English English English
  Polská Polish Polish Polish Polish Polish
    Ruská  Russian Russian Russian
K ní    K ní: Hotelový pokoj
Eskort u klienta    Eskort u klienta: Návštěvy doma i na hotelu
Sexuální orientace: Heterosexuální 
Schází se s: Dostupné pro muže  Dostupné pro muže   

O mně
Extra Services With Additional Cost

 Prostate Massage +20€

 Couples +60€

 Two Men +160€

 Golden Shower ( Active ) +50€

 Cum in face +30€



Pracovní doba

24/7

Sazby

ČasK níEskort u klienta
30 min120
1 hodina160 160
1.5 hodina230 230
2 hodina320 320
3 hodina480 480
12 hodina1200 1200
Eskort u klienta + Taxi
Kontaktní info
Domovská země:Řecko 
Domovské město:Athény 
Telefon:+306993515161 (SMS a hovory) 
WhatsApp:+306993515161 
Instrukce:SMS a hovory 
E-mail:Kontaktujte mě 
Soukromá zpráva:Odeslat SZ 
Web:glamourescorts.net 

Napsat hodnocení Zobrazit Valeria 2 Glamour Recenze
  • ntekwl 08-07-2025
    Datum schůzkyTrváníMěstoVzhledSlužbyKomunikace
    07-07-2025 1 hour Athény
    : 10.0
    : 9.0
    : 8.0
    Líbání
    Vykouřit
    Udělat se do pusy
    Sex
    Anál
    Prso
    Opakovaný sex
    Foto
    S jazykem
    Bez kondomu
    Ne
    Aktivní
    Ne
    Přírodní ňadra
    Povoleno opakování
    Skutečný obrázek
    Φυσικά ήθελα ένα φιλί από αυτό το πρόσωπο και μου το έδωσε, έκλεισε τα πανέμορφα μάτια της και έδωσε όλη της την γλώσσα να την γευτώ με την ησυχία μου. Το μωρό έχει τέλειο δέρμα και περιποιείται πολύ καλά τον εαυτό της. Με φιλιά και γλειψίματα δεν άφησα σημείο πάνω της χωρίς να γευτώ. Χαλαρή και συγκεντρωμένη στο έργο ακολούθησε με το βλέμμα της και με τα χέρια της το κεφάλι μου. Οι θηλές και το μουνί είναι τα σημεία που την κάνουν περισσότερο από όλα να καυλώσει.
    Το επόμενο βήμα ήταν και αυτό ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη. Η νεαρή ξέρει να κάνει πολύ καλή πίπα και γενικά στο σεξ έχει καλές γνώσεις και συμμετέχει όπως και στα προκαταρκτικά. Αφού μου έγλειψε τον πούτσο από τα αρχίδια μέχρι την κορυφή, και αφού έκανε πολύ καλές γλειψιές στο καυλί κοιτάζοντας με στα μάτια, πήρε το προφυλακτικό, μου το έβαλε με σωστό τρόπο και ανέβηκε προς τα πάνω για να καβαλήσει τον πούτσο μου. Άφησα βέβαια να κάνει αυτό που επιθυμούσε παρόλο που είχα ορμές να την βάλω κάτω και να την γαμήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η δική της προσπάθεια ήταν επίσης πολύ δυνατή, ξεσάλωσε πάνω στην πούτσα μου και δεν μιλάω μόνο να γαμιέται αλλά να καρφώνεται πάνω μου με δύναμη. Τα βυζιά παλλόταν όμορφα και το πρόσωπο πήρε την τελική έκφραση της γυναίκας που διεκδικεί τον πούτσο της. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και μετά πισωκολλητό. Πανέμορφο τοπίο η πλάτη της και ο κώλος της, η μουνάρα στενή αλλά με τα υγρά της η αίσθηση είχε γίνει τέλεια, τη γαμούσα και σκεφτόμουν ήδη πότε θα την ξανασυναντήσω.
    Δεν κάναμε δεύτερο γύρο αλλά ένα και μοναδικό με πολύ μεγάλη διάρκεια, πολλές στάσεις και πολλά χυσίματα από την γκόμενα. Μας μείνανε λίγα λεπτά το τέλος στα οποία ήταν διατεθειμένη να μου κάνει στοματικό αλλά το μόνο που ήθελα ήταν φιλιά και το γλυκό της χαμόγελο τα οποία και τα δυο μου τα έδωσε απλόχερα μέχρι την στιγμή που έφυγα.
    Πέρασα πανέμορφα μαζί της, είναι νέα αλλά έχει ότι ονειρευόμαστε να έχει μια γυναίκα.