Folge mir Gesamtansichten: 212 (Dieses Monat: 212) Erstellt 04-07-2025 (Verändert: 08-07-2025)

Valeria 2 Glamour

100 % verifizierte Fotos!
Alle Fotos sind echt – von Mitarbeitern genehmigt und bestätigt.
AbstammungEuropäische (Weiß)
NationalitätPolnisch
GeschlechtWeiblich
Alter21
Höhe162 cm (5'4" ft)
Gewicht54 kg (119.05 lb)
HaarfarbeBlonde
AugenBlau
KörbchengrößeC
TittentypSilikontitten
SchamhaarKomplett rasiert
RauchenIch rauche nicht
TrinkenNein
TattoosNein
PiercingsNein
Sprach: Englisch  English English English
  Polnisch Polish Polish Polish Polish Polish
    Russisch  Russian Russian Russian
In–call    In–call: Hotelzimmer
Auswärts    Auswärts: Hotel & Hausbesuche
Sexuelle Orientierung : Heterosexuell 
Treffen mit: Verfügbar für Männer  Verfügbar für Männer   

Über mich
Extra Services With Additional Cost

 Prostate Massage +20€

 Couples +60€

 Two Men +160€

 Golden Shower ( Active ) +50€

 Cum in face +30€



Arbeitszeiten

24/7

Preise

ZeitIn–callAuswärts
30 mindestens120
1 Stunde160 160
1.5 Stunde230 230
2 Stunde320 320
3 Stunde480 480
12 Stunde1200 1200
Auswärts + Taxi
Kontakte
Ausgangsstadt:Griekenland 
Ausgangsstadt:Athenerin 
Telefon:+306993515161 (SMS & Anrufe) 
WhatsApp:+306993515161 
Anleitung:SMS & Anrufe 
E-Mail :Kontakt 
Private Nachricht:PN senden 
Webseite:glamourescorts.net 

Schreibe eine Bewertung Ansehen Valeria 2 Glamour Bewertungen
  • ntekwl 08-07-2025
    TreffdatumDauerStadtAussehenDienstMitteilung
    07-07-2025 1 hour Athenerin
    : 10.0
    : 9.0
    : 8.0
    Kuss
    Blowjob
    CUM
    Sex
    Anal
    Brüste
    Extraball
    Foto
    Mit Zunge
    Ohne Kondom
    Nein
    Aktiv
    Nein
    Natürliche Brüste
    Mehrere Male erlaubt
    Reales Bild
    Φυσικά ήθελα ένα φιλί από αυτό το πρόσωπο και μου το έδωσε, έκλεισε τα πανέμορφα μάτια της και έδωσε όλη της την γλώσσα να την γευτώ με την ησυχία μου. Το μωρό έχει τέλειο δέρμα και περιποιείται πολύ καλά τον εαυτό της. Με φιλιά και γλειψίματα δεν άφησα σημείο πάνω της χωρίς να γευτώ. Χαλαρή και συγκεντρωμένη στο έργο ακολούθησε με το βλέμμα της και με τα χέρια της το κεφάλι μου. Οι θηλές και το μουνί είναι τα σημεία που την κάνουν περισσότερο από όλα να καυλώσει.
    Το επόμενο βήμα ήταν και αυτό ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη. Η νεαρή ξέρει να κάνει πολύ καλή πίπα και γενικά στο σεξ έχει καλές γνώσεις και συμμετέχει όπως και στα προκαταρκτικά. Αφού μου έγλειψε τον πούτσο από τα αρχίδια μέχρι την κορυφή, και αφού έκανε πολύ καλές γλειψιές στο καυλί κοιτάζοντας με στα μάτια, πήρε το προφυλακτικό, μου το έβαλε με σωστό τρόπο και ανέβηκε προς τα πάνω για να καβαλήσει τον πούτσο μου. Άφησα βέβαια να κάνει αυτό που επιθυμούσε παρόλο που είχα ορμές να την βάλω κάτω και να την γαμήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η δική της προσπάθεια ήταν επίσης πολύ δυνατή, ξεσάλωσε πάνω στην πούτσα μου και δεν μιλάω μόνο να γαμιέται αλλά να καρφώνεται πάνω μου με δύναμη. Τα βυζιά παλλόταν όμορφα και το πρόσωπο πήρε την τελική έκφραση της γυναίκας που διεκδικεί τον πούτσο της. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και μετά πισωκολλητό. Πανέμορφο τοπίο η πλάτη της και ο κώλος της, η μουνάρα στενή αλλά με τα υγρά της η αίσθηση είχε γίνει τέλεια, τη γαμούσα και σκεφτόμουν ήδη πότε θα την ξανασυναντήσω.
    Δεν κάναμε δεύτερο γύρο αλλά ένα και μοναδικό με πολύ μεγάλη διάρκεια, πολλές στάσεις και πολλά χυσίματα από την γκόμενα. Μας μείνανε λίγα λεπτά το τέλος στα οποία ήταν διατεθειμένη να μου κάνει στοματικό αλλά το μόνο που ήθελα ήταν φιλιά και το γλυκό της χαμόγελο τα οποία και τα δυο μου τα έδωσε απλόχερα μέχρι την στιγμή που έφυγα.
    Πέρασα πανέμορφα μαζί της, είναι νέα αλλά έχει ότι ονειρευόμαστε να έχει μια γυναίκα.