Total views: 85811 (This month: 6263)
Created 15-07-2024 (Modified: 21-06-2025)
ANGEL
100% verified photos!All photos are genuine - approved and confirmed by staff.
Ethnicity | European (white) | Nationality | Russian | Gender | Female | Age | 24 | Height | 170 cm (5'7" ft) | Weight | 53 kg (116.84 lb) | Hair | Brown | Eyes | Brown |
Tits | C | Tits type | Natural breasts | Pubic hair | Shaved completely |
Smoking | I am not smoking | Drinking | Party |
Tattoos | No |
Piercings | Yes |
|
Language: |
English |
|
|
Russian |
|
|
|
Turkish |
|
Outcall: Hotel & Home Visits
|
Sexual Orientation: |
Heterosexual |
Meeting with: |
Available for men |
|
|
Services
Erotic massage,
Oral without condom,
Girlfriend experience,
Deepthroat,
Massage,
Foot fetish,
Cum on body,
69 Position,
Different positions,
Deep french kissing,
French kissing,
Group sex,
Doggy style,
High heels & lingerie,
Dinner companion,
Kissing,
Bare back blow job
Contact Info
Base country: | Turkey | |
Base city: | Izmir | |
Phone: | +905384016788 (Only Apps (WhatsApp, Telegram, etc)) | |
WhatsApp: | +905384016788 | |
Instructions: | Only Apps (WhatsApp, Telegram, etc) | |
Email: | | |
Private message: | | |
View ANGEL Reviews
-
BuffaloBill
01-06-2025
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
02-03-2025 |
120 |
Izmir |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom No Brutal No Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
Angel çok tatlı ve seksi bir Balık kadını. Kendisiyle yıllar içinde İstanbul ve İzmirde toplam 6-7 defa görüştüm. Yıllardır çizgisini hiç bozmadı çok istikrarlı. Güzelliği zaten çok etkileyici ve mükemmel, bembeyaz teni fit ve slim bir vücudu var. Çok zarif bir kadın. İletişimi harika, görüşmelerimizi hep uzun süreli yaptım çünkü onunla her konuda çok güzel sohbet edebiliyordum. Kendisi anadili gibi İngilizce ve çok akıcı Türkçe konuşuyor. Gezmediği ülke yapmadığı etkinlik faaliyet kalmamış çok kültürlü bir kadın. Cowgirlde tam bir pro gibi hareket eder, doggy de görüntü mükemmel. Asıl uzmanlık alanı deep throat, gırtlağa kadar aldıktan sonra diliyle yaptığı hareketlere inanamayacaksınız. Seks perfomansı her açıdan kusursuz. Vücudu çok esnek her pozisyona rahatlıkla eşlik ediyor. Her türlü etkinlik ve görüşme için gözü kapalı tavsiye ederim.
Angel is a sweet and sexy Pisces woman. I've met her 6-7 times over the years in Istanbul and İzmir. She's been remarkably consistent, never losing her charm. Her beauty is striking and flawless, with fair skin and a fit, slim body. She's very elegant. Her communication is excellent; I always opted for long sessions because I could talk to her about anything so easily. She speaks English like a native and very fluent Turkish. She's well-traveled, highly cultured, and has done countless activities. She's a pro in cowgirl, and the view in doggy is perfect. Her flexible body adapts effortlessly to any position. Her true expertise is deep throat; you won't believe the moves she makes with her tongue after taking it all in. Her sexual performance is flawless in every way. I wholeheartedly recommend her for any kind of event or meeting.
-
firatdama
17-02-2025
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
17-02-2025 |
2 hours |
Istanbul |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom No Active No Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
Angel ile ikinci kez görüştük. Bu kadar tatli, guzel, karşılıklı zevk alan veren nadir kızlardan biri benim için. Müşteri konusunda da seçici, zeki tertemiz kiz valla. Fotograflar birebir kendisinin, Turkcesi gayet yeterli. Zaman cok keyifli geciyor yaninda, mood, yatakta aksiyon, sohbet hersey cok iyi. Daha ne istenir , tesekkurler Angel, hope to see you next time 😉
-
Electric
08-12-2024
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
30-11-2024 |
60 |
Izmir |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom No Active Not available Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
Muhteşem ötesi birşey. Kendinizi kaybetme garantisi veriyorum. Eve gelir gelmez ortama ayrı bir hava kattı. İlk başta görünce afalladım inanamadım güzelliğine. Boyu normal fakat minyon tipli. Tatlı güleç bir hali var. Fizik harika ötesi. Kibar yaklaşınca kendisi de oyuna dahil oluyor. Giden değil gitmeyen pişman olur.
-
Gentlemech
24-10-2024
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
03-08-2024 |
1 hour |
Izmir |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 8.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom No Active Not available Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
Sonda söyleyeceğimi baştan belirtiyim, gönül rahatlığıyla randevu alabilirsiniz. Özgüveni yüksek, güzel, seksi, iş ahlakı olan, tertemiz birisi. Zamanla işi olmayan, karşı tarafa zevk vermeyi ve zevk almayı isteyen birisi.
Belirttiği gibi bağımsız çalışıyor, Türkçesi de oldukça iyi. Kesinlikle pişman olacağınızı düşünmüyorum.
-
cantouchthis
22-08-2024
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
21-08-2024 |
1 day |
Izmir |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom No Brutal No Natural breasts Don't know Real picture
|
Angel ile 8-9-10. devam eden görüşmelerimizin bir yenisi sonrası bir yorum yapmak istedim. İzmir ve İstanbul da vakit bulabildikçe görüştüğüm Angel tam bir sex tanrıçası... bu kadar istekli, arzulu, hisseden ve hissettiren bir kişi ile daha sevişmedim hayatımda... mis kokulu, tertemiz kızımız ve daha önce kimsede koklamadağım, denk gelmediğim kendine has bir ten kokusu var ki keşke bu kokuyu şişeletebilsem özledikçe koklasam.. sex esnasında resmen bundan zevk alıyor ve seninle bütünleşiyor.. aralardaki eğlenceli şen şakrak muhabbetine de doyum olmuyor.
daha çooook görüşeceğiz Angel.. 🌺
viski kola karalevaaa dans pollaaaa ;)