Total views: 35417 (This month: 88) Created 25-12-2019 (Modified: 20-05-2021)

Alexa

EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age21
Height171 cm (5'7" ft)
Weight50 kg (110.23 lb)
HairBrown
EyesBlue
TitsB
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
  Russian Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Private House / Apartment
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   

Working Hours

24/7
Contact Info
Base city:Luxembourg City 

Write review View Alexa reviews
  • iksir 09-01-2020
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    02-01-2020 120 min Ankara
    : 8.5
    : 7.5
    : 8.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Resimlerdeki kızın fotoshoplanmış hali. Yine de çok güzel ufacık tefecik minyon bir kız. Öpüşmekten çekinmiyor, dilini kullanıyor. Göğüsler küçük. Ama fizik 10 numara. 23 yaşında. Oralı kondomla yapıyor. Bence tek sıkıntı bu. Bunun haricinde güler yüzlü, temiz ilgili, aktif bir kız.
  • carpaccio 08-01-2020
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    03-01-2020 90 min Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 7.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandir kullanıyorum, ve bu kızlarla ilişkide oldukça tecrübeliyim. Aslında başıma gelebileceklerin çoğunu yaşadım herhalde ama yiğidin hakkını yiğide vermek lazım, bu yorumu yazmak zorunda hissettim kendimi, bu kız muhteşem fevkaladenin de fevkinde. Tüm zamanların en iyilerinden tam bir All Star. Fotoğraflar gerçek, makyajdan dolayı biraz farkediyor, vücut kusursuz, kızımız çok genç ve neşeli, tam bir GFE erbabi. İngilizce iyi değil ama anlaşmakta zorluk çekmiyorsunuz. Ankara’nın merkezi otellerindenbirinde beni asansörde oldukçasıcakkanlı bir şekilde karşıladı, odası pırıl pırıl çok bakımlı. Geçmişte rezil görüntüler görmedim değil, kendine saygısı olan bir kız.
    Neyse uzatmayayım bedeli ödedikten ve duştan sonra operasyon başladı, bu fit vücuda ve muhteşem güzelliğe nasıl kıyacağım diye düşündüm, muhteşem bir ön sevişmeden sonra kondomsuz harika bir oral beni ta Evereste kadar götürdü, tüm istediklerimi yerine getirdi, yapmacık hiçbir tavrı yoktu, ustume çıktı ve rodeo başladı, bu kız tam bir binici, imkan olsa Gazi koşusunu açık ara kazanır.
    Biraz muhabbet bira derken ikinci seansa geçtik, kendisi kulak memem ile meşgulken benim parmaklarım aşağılarda keşif yaparken ve dilim vücudunda gezinirken inlemeleri duymak müthişti, yine harika bir oraldan sonra yaklaşık 20 dk slalom yaptım ve big bangggg.
    Artik tamamdim ama kalan son yarım saati boşa geçirmek israf olurdu bu afetin yanında. Biralarımızı bitirdik ve ustalık dönemi 3. Postaya geçtik. Kızımız hiçbirşeye itiraz etmiyor, güven verirseniz dilleyerek de öpüşüyor, ayakta doggy ile başladık, yine slalomla devam etti, zaman durdu, herşey durdu, yanakları al al oldu, bu alemden çıktık başka bir boyuta geçtik, o devinmelerden sonra büyük patlama ve birlikte döndük gezegenimize. Muhteşemdi, teşekkürler Alexa…