Total views: 52464 (This month: 429) Created 23-11-2016 (Modified: 21-08-2019)

Eva

Sexy Godness
Escort girl from Turkey -  Eva, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EthnicityEuropean (white)
NationalityUkrainian
GenderFemale
Age24
Height162 cm (5'4" ft)
Weight48 kg (105.82 lb)
HairBlond
EyesBlue
TitsB
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: Russian  Russian Russian Russian Russian Russian
  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
About me
Hello dear gentelmen!
I AM EVA! IN MY LIFE I LOVE ENTERTAINING, FUN AND SUTISFACTION. SO I M HERE FOR YOU TO MAKE ALL YOUR FANTASIES COME TRUE. I HAVE LOTS OF CUSTUMES AND SEXY DRESSES, WE CAN PLAY ROLE PLAYS AND TOYS! TIME SPENT WITH ME WILL BE UNFORGETTABLE FUN AND LOVELY EXPERIENCE FOR BOTH OF US. I LOVE WHAT I AM DOING, I LOVE SEX AND EXPERIMENTS. HOPE TO SEE YOU IN MY BAD. KISSES, EVA
SUPER SEXY STRIPTEASE INCLUDED!
Photos are 100% real, not professional, mostly selfie. 
30min 450tl
1h 700tl
2h 1200tl
overnoght 3200tl
cim cif 100tl
anal 300tl
ALL OTHER SERVICES CAN BE DISCUSSED BY WHATS APP!
BE FREE TO ASK ANY INFORMATIO, I AM ALWAYS HERE FOR YOU TO ANSWER
OUTCALLS- SAME PRICE+TAXI
Please write to what's app to get more infornation.









Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View Eva reviews
  • willy 03-12-2016
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    01-12-2016 1 hours Izmir
    : 9.0
    : 9.5
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    Yes
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    She is so cute and super sexy girl who has a good communication. You can definitely try her.
    Eva çok tatlı, çıtı pıtı ve süper seksi bir kız. Fotolar orijinal. Fotolarında daha olgun çıkmış. Profili ilk gördüğümden beri fena halde cazip gelmişti. Mesajlara hızlı ve net cevap vermesi, iletişim kolaylığı da epey pozitif duygular uyandırdı. Aşağıdaki iki yorum da kendilerine güvendiğim hakiki kişilere ait. Öyle kopyala yapıştır yorum yapan ya da hayali kişiler olmadıklarını biliyorum. Tecrübeyle sabittir. Yorumları da okuyunca tereddütüm kalmadı ve soluğu yanında aldım. Şimdi okuyacaklarınız herkesinki kadar kendi sübjektif deneyimimdir.
    Oda, ortam, havlu, temizlik her şey dört dörtlük. Eva’ya gelince, söz verdiği satte karşıladı. yüzü harika güzel. Film yıldızı olur. Göğüsler nefis, popo muhteşem. Aynı yazıldığı gibi. Saçları adamı delirtir. Kokusu kendinden geçirtir. Teni ipeksi. Ufak tefek seksi bir kedicik. Oh my god. Öncesinde ne yapıp ne yapmayacağımızı teyitleştik, a-level dahil anlaştık. Şimdiii bundan kelli biraz abuklayarak yorumlıycez malum nidenlerden efeemm. Anladiniz siz oni. Karşılama tokalaşarak. Hasbin… İyi ki gülücükler ve istenen kıyafet var. Orda bi gıllandım. Dedim hayırlar ola. Duj konsunda anlaşmıştık. Biraz mırın gırınlan banyoya geçtik. Dedi senin çavuş çok böyyük. Tamam bamiya diil ama boru olmadığını biliyom. Gözlemim şu ki kızlar bunu genelde ya kompliman olsun diye söyler ya da... E direk anladuk tabi sebebunu daa. İşin ucunda arka kapi var ya. Haah dedim bulduk eğlenceyi. BJ çok güzel, mamafih diip namümkün anca yarım yol. Meraklısı olmadığımdan üstünde durmadım. Öpüşmek güselmi desem ben öpüp duruveedim. Dilden filan geçtik o mis dudakklar aralanıvermiyo. Pozisyon zenginliği, dogi, misyoner, kovboykızı, tüfek omza. Başka, nanay. Kiz bi gel şööle yapalim, ııh kamfırtıbl diil, bööle yapalim, kanfırtbl diil. Arka kapıda uccundan accıkk.Ama üç yüz gayme. ÖnArkaya parmak namümkün. Kayganlaştırıcı okkaylan. Biraz talepkar olununca mırın gırın moskofca. Mod bi düştü bizim guş güsti, bynunu böööle bükti. Epey bi çalıştımda e bi de yardım eden olsa. Teasing measing hak getire.Sevişmek biliyonuz iki kişi yapılan bişi. Yalnız kızımız cin gibin cintonik kibin. Güleryüz, sohbet muhabbet on numara. Her yeri öpmek okşamak, koklamak serbest. Küstürmüyor da müşteriyi. Dengeyi koruyor. Yalnız içten mi acep, plastig. Süre dolunca hadi git demedi. Oynaştı, güzel uğurladı. Dogide manzara müthiş. Neyse sonuçta GFE+PSE diye gittim.Tam görlfirend oldu.Yerli tipi hemide. Puanlamaya takılmayın. Şarkının dediği gibi: Oysa hayellerim başkaydı, birdenbire yarım kaldı. Yine de denenebilir. Süper memnun kalan olabilir.
    Kim bilir nasıl gittin diyenler ollacaktır. Onuda yanıtlıyam gari. Zaten titiz bi adam olmam bi yana giyim,duş, traş, ağız temizliği vedahi kokulu sakız bilumum rutin ve extra hazırlıkla gittim. Pazarlık ve hıyarlık ve hiçbir şeyde ısrar etmedim. Yüzde yüz centilmence davrandım. Eva fıstık gibi şahane bir kız. Bu iş kimya, şu bu meselesi. Herkesin deneyimi ve beklentisi ayrı. Beklentiyi yüksek tutmak iyi deiğl. Kimimize göre servis neredeyse her şey demek. Çek güzeli bi Nicol vardı buralarda. Herkesin aman yavaş serte gelmez dediği narin çiçek. Daha kapıdan girince saldırmıştı. Çatır çatır kütür kütür, bu kadar cansiperane vuruşan beşi geçmez gördüğüm. Aahh ah.
  • CekirdeksizKarpuz 01-12-2016
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    30-11-2016 2 hours Izmir
    : 9.0
    : 10.0
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    Yes, spits it out
    Brutal
    Yes
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Otel; Merkezi, rahat
    Oda; Isı, ışıklar, terip-düzen sağlanmış. Temiz havlu gerçekten "temiz"
    Ortam; TV yayını müzik
    Zamana Uyum; Buluşma zamanına tam uyum

    EVA; Ateş gibi

    Ajansın İngilizcesi ve iletişimi çok çok iyi. Tüm taleplerim olduğu gibi Eva'ya aktarılmış.
    Kıyafet, strip şarkısı, aksiyon ile ilgili tüm istediklerim ve diğerleri.. Tam olarak ve talep ettiğim sıra ile hazırlanmış hem de birhayli iyi hazırlanmıştı. Bu anlamda, profesyonelliğe 100 tam puan.

    Eva, Ukraynalı, 20'li yaşların ilk yarısında 162cm boyunda, dövmeli-piercingli oldukça fit bir vucuda sahip (spor yapıyor) ve son dönemde gördüğüm en şekilli kalçalara sahip, neşeli - kıpır kıpır bir kız.
    İngilizcesi kısıtlı, Türkçe öğrenmeye de bayaa hevesli (bazı kötü-kelimeleri öğrettim, aksanı özellikle çok sevimli) paç çat anlaştık, çok sıkıştığımız yerde google translator ile kurtardık.
    2 saat boyunca hiç sıkılmadan, bir hayli yorularak, dönem dönem çok gülerek zaman geçirdik.

    Pozisyon zenginliği, servis kalitesi, katılımcılık, mod'u sürekli yüksek nefis bir kız. Daha ne olsun.
    Ben çok beğendim, keyf aldım, hatırlayacağım bir gece geçirdim.

    Keyfli vakitler geçirmenizi dilerim.


    ÇekirdeksizKarpuz

  • clayst 01-12-2016
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    01-12-2016 60 min Izmir
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    Yes, spits it out
    Active
    Yes
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Kızımızın tüm bilgileri ve fotoğrafları doğru. Ufacık tefecik ama içindeki cevheri sormayın. Her pozisyon var, hayır kesinlikle yok. Memnun etmek için herşeyi yapıyor, kendi de zevk alıyor. Top listeme üst sıralardan girer kendisi. Pişman olmazsınız, kaçırmayın, gidin ve yaşayın derim. Ama tabi ki davranışınızda çok önemli unutmayın. Kendisiyle anlaşıyorsunuz telefonda. Dil iyi, en azından ben anlaştım. Konaklama merkezi sorunsuz.