Total views: 51218 (This month: 917) Created 24-08-2019 (Modified: 27-01-2023)

Simona

So hot crazy
Escort girl from Turkey -  Simona , her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EthnicityEuropean (white)
NationalityUkrainian
GenderFemale
Age18
Height174 cm (5'9" ft)
Weight50 kg (110.23 lb)
HairBrown
EyesGreen
TitsC
Pubic hairShaved mostly
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
Available for couples  Available for couples   
I'm Fetish
About me
Hello  gentlemen! Welcome to my page ...

I like to meet interesting gentlemen and boys too to have agreeable moments together. I am very active, playful and friendly with a very good sense of humor. I promise, the time you will spend in my company will be a memorable moment in your life. I definitely do not like to rush neither to be rushed. I want our time spent together to be memorable, stimulating, romantic and fun for both of us. 
Focusing on making you feel comfortable and at ease, plaing attention to every delicate
need of yours difference ))))
i love Cim Cif and it’s include in my serves and I love rimming ) 
i have a friends and we can make a duo))very sexy duo❤️❤️❤️❤️❤️

1h 1000
2h 2000
3h 3000
30 min 650



Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View Simona reviews
  • C-Cry 06-12-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    04-12-2019 60 min Ankara
    : 1.5
    : 7.5
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    No
    Don't know
    No
    Passive
    No
    Natural breasts
    Don't know
    50% fixed in Photoshop
    Kız aynı kız fotoğraflardaki kız ama fotoğraflardaki gibi değil.. geçmişteki fotolarını koymuşlar, bu hayat baya bi vurmuş.. sokakta görsem keş derim o derece.. zaten acayip sarhoştu, leş gibi içki kokuyordu.. kendide kokuyordu.. girince üzerinde bişeyler vardı oda da loştu pek anlamadım.. parayı verdik, muhabbet ederken durum netleşmeye başladı, soyununca iyice çıktı meydana.. dedim sıkıntı çıkarma çak bırak.. ağzına bile vermedim, döndürdüm arkasını domaltıp siktim.. iş bitince dedim bana eyvallah.. bundan daha iyilerini otoyolda alıp 10da bir parasına sikersin.. tabi miden varsa.. o paranın yarısını versem hediye eder çıkardım ama binlik verince dedim en azından boşalim de başka karıya gitmeyim.. haliyle servislerini bilemem , sohbetine tam puan verdim, ters bi muhabbeti olmadı.. görünüş içler acısı.. yaa buraya sahte yorum yazanları bi bulsam şu kıza bu güne kadar kaç kişi girdiyse o kadar odun sokacam götlerine... neyse.. çıkınca otelin hamamına gidip kese köpük aldım kendime geldim.. acıdım da kıza yazık.. ne deyim.. git gide soğuyorum bu piyasadan.. böylelerini görünce iç burkuluyor.. neyse.. olmadı ajans.. yamuk yaptın bi daha kralını getirsen senden kız almam..
  • Tesori 24-11-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    25-11-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Simona efsane bir kız, zarif mi çok zarif, güzel mi çok güzel bunu ilk bakışta ve ilk görüşte anlıyorsunuz zaten. Bugün buluşma ve bu güzelliği yaşama imkanı bulmanın mutluluğu içindeyim ve şimdiden bir sonraki görüşmemizi iple çekiyorum diyebilirim. Odada bana neler yapmadı ki şımartan öpücükler, çıldırtan dokunuşlar ve harika bir sakso wink sonrasında ise unutulmaz seks fantezileri... Altta, üstte, yanımda, kucağımda her yerimde hissettim nefesini. Tatlım gerçekten harikaydın.
  • lulum 05-09-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    05-09-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Bu güzelliği bugün yaşadım, genç ve çok tatlı bir kız, yüzü ve özellikle dudaklar efsane, vücudu anlatmaya gerek yok, bu işi severek yaptığı ve zevk aldığı her halinden belli çünkü buluşma sırasında en az benim kadar haz aldığına şahit oldum resmen. Kapıdan girer girmez sizi karşılaması, içeri buyur etmesi, iletişimi ve yaklaşımı ile bana kendimi çok özel hissettirdi diyebilirim. Normal şartlarda bu kızı sokakta görsem arkasından dakikalarca bakardım o derece güzel ve alımlı bir kız, yüzü, göğüsleri ve fiziği ile her erkeğin aklını başından alabilir. Buluşma için hoteli beğendim çünkü giriş çıkış oldukça rahat hemen odaya geçebiliyorsunuz, güzel karşılamanın ardından güzel bir oral eşliğinde uçuşa geçiyorsunuz, o dil o dudaklar hala daha aklımda, seks sırasında ise kendiliğinde ıslanması, beni şu pozisyonda da becerir misin diye teklif etmesi bu işi daha da heyecanlı kılıyor yani bu işi para karşılığı değil sizi istediği ve arzuladığı için yapıyor ve muhteşem vücudu tüm pozisyonlara çok yakışıyor. Bu arada ajans da çok hızlı çalışıyor, size ivedilikle bilgi veriyor ve hotele gitmek isterseniz dakikalar içinde her şeyi hazırlıyor ki ben çok memnun kaldım çıkışta hem güzelimize teşekkür ettim hem de ajansa bir teşekkür mesajı gönderdim. Soru işaretleri başlayan günümü müthiş bir deneyim ile şenlendirdim ve tatmin edilmiş olarak hotelden ayrıldım... Bundan sonra bu hotelin önünden geçtiğim her seferinde bu güzelliği hatırlayacağım.
  • Squirrel 25-08-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    25-08-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Mekan Anadolu yakasında beş yıldızlı bir hotel, giriş çıkış oldukça rahat, resepsiyona uğramadan doğrudan asansöre yöneliyorsunuz ve odaya geçiyorsunuz, odada sizi Simona tüm ihtişamı ve güzelliği ile karşılıyor. Kısa bir tanışma, ödeme faslı falan derken duşa geçiyorsunuz. Duştan sonra ise Simona hafif bir müzik açıyor fonda ve kendi orkestrası ile size bir resital sunuyor. Bir kere kız gerçekten model görünümünde, vücut hatları çok seksi ve yüzü de çok tatlı, kızı öpmelere sevmelere doyamazsınız o derece yani. Bir saat boyunca güzel bir sevişme, güzel bir oral performansı ile beni benden aldı, tüm seks pozisyonlarında sıcak nefesini ve inlemelerini duymak beni daha da tahrik etti diyebilirim. Bu güzellik ile seviştikçe seks yapma isteğiniz artıyor, özellikle göğüslerine ve kalçasına bayıldım. Resmen bir filmin aktörü gibi hissediyorsunuz kendinizi. Özetle bugün buluştum, bugün tattım bu güzelliği ama tadı da damağımda kaldı diyebilirim. Buluşma öncesi güzelce kişisel bakımınızı yapar, kokunuzu sürünür ve kızı ziyarete giderken de çok ufak bir hediye yanınıza alırsanız, size resmen bir kral muamelesi çekecektir ki ben bunu bizzat yaşadım. Bu tür elit seviye kızları bulmak her zaman mümkün değil bu yüzden kaçırmamak ve yaşamak lazım. Benim için iyilerin içinde en iyisi bir buluşma oldu herkese şiddetle tavsiye ederim.  Bu güzel ve unutulmaz buluşma için teşekkür ederim Simona umarım seni tekrar görme imkanım olur, şimdiden çok özledim seni...