Total views: 39183 (This month: 49) Created 11-04-2015 (Modified: 21-08-2019)

VERA

FULL SERVICE
Escort girl from Turkey -  VERA, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EthnicityEuropean (white)
NationalityUkrainian
GenderFemale
Age19
Height170 cm (5'7" ft)
Weight53 kg (116.84 lb)
HairBrown
EyesGreen
TitsC
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel Visits Only
Sexual Orientation: Bisexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
About me
WhatsApp:: +38063 828 02 86

   My service : BLS,CIM, CIF, COB, DFK, 69, PSE, GFE,dirthytalk  A- Level , shower together ,golden shower (active ),leather,soft  bandage ,blindfording eyes,spanking ,BDSM ,  foot fethish , dress cod etc . ...SUPER GFE + PSE !  lesbian show! strapon!)
       ANAL - 200TL                                      
     
Sexy outfit for role play : schoolgirl ,secret

30 min 300 TRY 

1 hour 500TRY
1.5 hour  800TRY
2 hours 1000TRY
3 hours  1200 TRY
overnight 2000TRY
weekend 3900TRY
                           
Duo 1ч-1000tl       
          2ч-1700tl

 



Services
Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View VERA reviews
  • NİKİMİDEĞİŞTİRDİM 17-04-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    16-04-2015 30 min Istanbul
    : 8.0
    : 8.5
    : 7.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Average
    No
    Natural breasts
    Only one allowed
    Real picture
    Taksim'de kız ararken dün bir iki tane ajans dolu çıktı. Bu kız istediğim fiyatı verince kaldığı otelin de anısı vardır severim, he dedim tamam gidelim.
    Gene Faros'ta bir kadeh şarap ve puro muhabbeti sonrası girdim abicim odaya. Para önce sonra duş muhabbeti bitti derkene aha içerden Tanya çıktı. E dedim duo yapalım. Trihandrıd daha toka et dediler. Girdim çıktım duşa. Teker teker mi sikecen yoksa yarım saatte ikimizi birden mi halledecen anlamında sorularla çıktılar karşıma. Dedim çocuklar bende iki sik yok, önce seni sonra seni sırayla ama ikinizi de yatakta görücem ona göre. Bu açıklamalarımın çok az kısmısının anlaşıldığına eminim. Bir de aceleleri var sanırım, bir heyecan mesajlaşma derken girdik konuya. Çok da fena olmayan ilk posta Vera ile halloldu. Şöyle ki; Biri emerken diğerini parmaklamak ve memelerini emmek bunlar muhteşem şeyler arkadaşlar. Oral'i Vera gayet sulu bir şekilde kotardı. Bir dogi bir legsonşoldır derken baktım Tanya telefona kaçtı, şimdi kızın adını bilmiyorum o esnada, zaten gerçek adı değildir ya neyse, dedim ho blond! gel la! Bir iki ısrar edince telefonu bitirdi bu geldi. Ben de bu vesile ile birinci rahatlamayı gerçekleştirdim eller avuçlar dolu vaziyette. Sonra temizlendim geldim a bir baktım abi Vera giyiniyor, belli gidecek, menejer outcall ayarladı herhalde.. Biz başladık tabi bu arada Tanya İle, kız ikincide benim makine zor kalkar normalde beş dakikada güzelce kıvama geitrdi aferin, zannediyor ki ağzına boşalırım öyle bir uğraş içinde gibi geldi. Dedim kaputu tak bakayım öyle kolay değil bu işler. Ben de isterim takır takır 5 defa gelmek ama maalesef sinirler rahatladı artık yapacak bir şey yok uzun uzun sikecem . Öyle çevir böyle çevir derken farkettim ki kız elastik lan! bir katlıyım bakıyım bavul sığacak şekilde ufaltabiliyorsam :) İş tabi platese girince biraz daha farklı penetrasyonlar sağlıyor -bu arada Vera baay demeden çıktı karı- abanmayı gerektiren bir pozisyonda -adını bilmiyorum- benim diyen karı fıtık olur Tanya ekstra hoşlanma sesleri çıkartıyor. Bu içimdeki ayıyı uyandırdı, Ayı diyorum ama o ayı somonu çatalla yiyen ayılardan., o şekil ayı değil yani.
    Sonuç bayağı bir uğraştık, hmm sanıyorum ben daha çok uğraştım ama terler vajinal sıvılar salyalar falan bayağı bir hardcore oldu. Kendisine teşekkürü borç bilirim. Şimdi Tanya' nın bölümüne de aynı şeyleri yazıcam. Bir iki ekleme yaparım belki.