Total views: 89764 (This month: 127) Created 07-04-2011 (Modified: 17-06-2021)

viktoria

GenderFemale
Age25
Height172 cm (5'8" ft)
Weight55 kg (121.25 lb)
HairBlond
EyesBrown
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English 
  Greek
Incall    Incall
Outcall    Outcall
Sexual Orientation: Bisexual 
Meeting with: Available for men  Available for men    Available for women  Available for women   
Available for couples  Available for couples   
About me
Services: all services included in the price!! Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum on body, Cum in face, 69 Position, Fingering, Golden Shower, Erotic massage, Masturbation, Striptease,Toys some extras plus 100 euros Rates: 30 mun 180 euro 1 hour 230 euro 2 hours 400 euro Dear gentlemen all expenses to travel to you pay yourself. Dear gentlemen, I beg you not to bargain! it spoils my good attitude to you...)))) Glad to get back in your cozy town! look forward to our meetings! promise affectionate reception and performance of all your fantasies! kiss

Contact Info
Base city:Riga 

Write review View viktoria reviews
  • osfp 14-06-2011
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    12-06-2011 1 hour Thessaloniki
    : 6.0
    : 9.0
    : 8.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Bareback
    No
    Passive
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Duo with Daniela. I had a 1 hour meeting with the two girls. They were friendly. After a quick shower i had a wonderful expierence with the two girls. Daniela is not as prety as Viktoria but she has a lot of passion, she sucked my dick incredibly well. They were careful about the hygiene(cleaning e.t.c.). The way Daniela looks you is very hot, if i could, i would fuck her the whole night.
  • greek36 22-05-2011
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    22-05-2011 1 hour Patras
    : 10.0
    : 8.0
    : 7.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    No
    n/a
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    great looks, the photos are changed with photoshop but the girl is really better!!! 172cm, 55kg high and black stockings!!! she drained me!!!! very professional, great sex, and if she likes the doors of paradise are open!!!!! i will sure try to meet her again
  • fuckman 13-04-2011
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    11-04-2011 1 hour Heraklion
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Bareback
    Yes, spits it out
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ GIA MIA VRA ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΛΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΙΚΤΟΡΙΑ). Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΕ 2 SMS. H EMPEIRIA NA KANEIS SEX ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. ΦΙΛΙΑ, ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΠΙΠΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΗ, ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,, ΚΑΒΛΩΤΙΚΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ(ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΓΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΕΣ ΤΟΥΣ. SEX ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΒΟΓΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΠΗΔΟΥΣΑ ΤΗ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΧΑΙΔΕΥΕΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΗ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΠΗΔΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗ ΒΙΚΤΟΡΙΑ Η ΛΑΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΙΤΑΞΩ. ΕΧΥΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΥΡΑ ΕΝΩ ΦΙΛΙΟΜΟΥΝΑ ΜΡ ΤΗ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΙΛΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ; ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.wink
  • Greatman 09-04-2011
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    09-04-2011 n/a Heraklion
    : 8.0
    : 8.0
    : 8.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Bareback
    No
    Average
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    30% fixed in Photoshop
    Victoria - Laura Duo!
    Αν και σχετικά καινούριος στο χώρο των CT girls σήμερα έζησα μια όμορφη εμπειρία και πήρα την απόφαση να γράψω ένα review που ίσως βοηθήσει εσάς τους υπόλοιπους συναγωνιστές!
    Είχα κλείσει ραντεβού με την Victoria. Μετά από κάποια sms για την ακριβή ώρα βρέθηκα έξω από την πόρτα μιας μικρής σουίτας στον τελευταίο όροφο. Μου ανοίγει την πόρτα και βλέπω ένα πανέμορφο ξανθό πλάσμα γύρω στο 1,75, 55 κιλά περίπου με καταπληκτικές καμπύλες, φορούσε ψηλοτάκουνα και ένα διχτυωτό σέξι μαύρο κορμάκι που μετά βίας κάλυπτε τα βυζάκια και το κωλαράκι της. Στο πρόσωπο είχε μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες (Fucking Photoshop) όμως το σώμα της ήταν αρκετά κοντά στην πραγματικότητα. Με υποδέχτηκε με χαρά και πέρασα μέσα. Απέναντι ακριβώς κάθονταν μια άλλη όμορφη κοπέλα γύρω στο 1,68 καμιά 50αριά κιλά μελαχρινή που φορούσε ένα ροζ (νομίζω) σέξι φορεματάκι. Στην αρχή δεν την γνώρισα (άτιμο Photoshop) αλλά τότε η Victoria μου λέει αποδώ η φίλη μου η Laura. Μήπως θα ήθελες να δοκιμάσεις ένα Duo με τις δυό μας? Τότε θυμήθηκα λίγο το όνομα και λίγο το σώμα από τις φωτογραφίες στο Escortnews για tour και των δύο στο Ηράκλειο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι και η Laura είναι κομμάτι πρώτο με κάπως μικρότερες αναλογίες από την Victoria αλλά το ίδιο σέξι και όμορφη στο σώμα. Αφού το σκέφτηκα λίγο και το παζαρέψαμε στα χρήματα είπα δε γαμιέται το ΔΝΤ, αν είναι να πτωχεύσουμε ας πάμε τουλάχιστον ευχαριστημένοι!
    Γρήγορο ντουζάκι και κατευθείαν στο κρεβάτι και με τις δύο! Η Laura πλησίασε πρώτη στα τέσσερα γουργουρίζοντας σαν γατούλα . Γονάτισε, τον άρπαξε και τον έβαλε στο στόμα της. Πίπα καταπληκτική! Τον έπαιρνε όλο μέσα ενώ συγχρόνως έπαιζε με τα αρχίδια μου. Ήρθε και ο ξανθός άγγελος και κάθισε από πάνω μου και άρχισα σιγά-σιγά να χάνω το φως μου! Με έγλειφε η Laura και έγλυφα την Victoria. Ήμουν πολύ κοντά στο να τελειώσω και μετά βίας μπόρεσα να βάλω την Laura στα τέσσερα και με την θέα αυτού του απίστευτου «αχλαδοκαρδουλάτου» κώλου της να κάνω εκεί την πρώτη κατάθεση ενώ ο ξανθός άγγελος με φιλούσε στο στήθος και στο λαιμό.
    Ένα διάλλειμα για τσιγάρο και κουβεντούλα, (Ε ρε τι πράγματα μαθαίνει κανείς στα διαλείμματα!) και νάσου ένα τρυφερό μασαζάκι από την Victoria. Ο άλλος πειρασμός ονόματι Laura πήγε κατευθείαν στο ψητό με τρομερή υγρή πίπα. Ξανά και οι τρείς μαζί στο κρεβάτι με έγλυφαν και έπαιρναν πίπα εναλλάξ. Κάποια στιγμή τις είχα δίπλα δίπλα και μπαινόβγαινα στα μουνάκια τους ενώ η πούτσα μου ένιωθε σαν να έκανε Zaping σε δυό επικές ταινίες! Αλλάξαμε πολλές στάσεις και συνδυασμούς. Ένα σας λέω ,6 χεριά, 6 πόδια, τέσσερα βυζιά, τρεις γλώσσες, δύο κώλοι, δύο μουνιά, ένας πούτσος, όλα μαζί να τρίβονται και να χαϊδεύονται,, ένιωθα τέτοια ζάλη, ορμή και καύλα που αν εκείνη τη στιγμή έμπαινε μέσα και ο σερβιτόρος του room service θα τον πήδαγα κι αυτόν!
    Το αποκορύφωμα της καύλας, πισωκολητό και στις δύο ενώ φιλιόντουσαν και χαϊδεύονταν μεταξύ τους! Τέλος ενώ ήμουν μέσα στη Victoria με θέα το υπέροχο κωλαράκι της, νιώθω την υγρή γλώσσα της Laura στα αρχίδια μου και σε όλη την γύρω πίσω περιοχή! Έγινε η έκρηξη του ηφαιστείου της Αγίας Ελένης! Μου φάνηκε ότι είχα παρατεταμένο οργασμό γιατί δεν έλεγε να τελειώσει η δεύτερη κατάθεση!
    Εν ολίγοις, Η Victoria ξανθιά πολύ όμορφη, τρομερό σφικτό στήθος και αλογίσια οπίσθια, καταπληκτικές στάσεις βογκούσε όλη την ώρα αλλά κάπως ήρεμη δύναμη, περιμένει πιο πολλά από σένα. Στα πλην, η πίπα της, πολύ απαλή, αλλά αυτά είναι και γούστο!
    Η Laura η έκπληξη της βραδιάς! Μελαχρινή, όμορφη μικροκαμωμένη με μικρές αναλογίες για τους λάτρεις του Petit, αλλά δυναμική, σχεδόν επιθετική με πολλές πρωτοβουλίες (κάτι μου θύμισε από Emily αλλά χωρίς το Ξύλο!). Στα πλην, αποφεύγει τα φιλιά μέχρι που νόμιζα ότι βρομάει το στόμα μου!(Ρε λες? Μπα!)
    Και οι δύο τους έχουν σφιχτές τρυπούλες, Αν και Anal δεν δοκίμασα (γιατί δεν πρόλαβα, λόγω έκρηξης ηφαιστείου) με την δακτυλοσκόπηση μου φάνηκαν αρκετά σφικτές.
    Συμπέρασμα, με τις λίγες εμπειρίες που έχω, σας τις συστήνω για να περάσετε καλά. Επειδή είναι αντίθετοι χαρακτήρες και έχουν διαφορετικές συμπεριφορές συμπληρώνει η μία την άλλη. (και εσείς είστε στη μέση!)