Visualizzazioni totali: 133591 (Questo mese: 859) Creato 29-03-2017 (Modificato: 06-02-2024)

KRISS PRD

ONLY HIGH LEVEL SERVICE
Escort girl from Turchia -  KRISS PRD, her sexy photos, read reviews and comments, information
Webcams Live Chat dal Vivo
EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàUcraina
SessoDonna
Età25
Altezza170 cm (5'7" ft)
Peso50 kg (110.23 lb)
CapelliBionda
OcchiVerde
SeniC
Peli pubiciCompletamente depilata
TatuaggiNo
PiercingNo
Lingua: Inglese  English English English English English
Incall    Incall: Stanza d'Hotel
Outcall    Outcall: Visite in Hotel e a Domicilio
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini   
Su di me
Hi guys. We are two friends from Belarus EVE and KRISS. We're fitness models and fitness trainers. So if you want to meet girls with really perfect sporty fit bodies, we are your right choice! Slim bodies, no any fat! Perfect bounce ass and big breasts. It's worth to see and hard to discribe. Our profession is just to be fit and beautiful and We want just to share this beauty, to show it to you. Don't refuse yourself in pleasure and book two beautiful ladies tonight for double pleasure! We are waiting for your calls and opened for new ideas and proposals! We are here for you honey***))) KISS KISS**))

My personal time:

30 min - 800 TL
1 h - 1300 TL    
1,5 h - 1800 TL 
2 h - 2500 TL
3 h - 3500 TL
Overnight - 700 TL

EXTRA; 

A - Level - 700 TL
CIM - CIF - 200 TL 
LESBI SHOW - 500 TL
PROSTATE MESSAGE - 200 TL
GOLDEN SHOWER GIVING - 300 TL


OUTCALL: 

1 H 1700 TL + TAXI 

                                       NO BARGAIN PLEASE!

Orari di apertura

24/7
Info Contatto
Città di base:Istanbul 

Scrivi recensione View KRISS PRD reviews
  • regular_client 07-09-2020
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    07-09-2020 2 ore Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    Sì, lo sputa
    Attivo
    No
    Tette di silicone
    Concesse più volte
    Foto vera
    Bugün başka bir kız ile görüşmeye gittiğim otelden Kriss ile görüşmüş olmanın verdiği mutlulukla ayrıldım wink Görüşmeye gittiğim kızın odasına girip kızın buruş buruş olduğunu görünce hemen Pride'a yazdım. Uygun durumdaki kızlardan hiç görüşmediğim Kriss ile görüşmeye karar verdim. Bir saat diye başladığımız görüşme kızın gerçekten çok güzel olması ve kendini sakınmadan herşeyi yapmasındna dolayı iki saate uzadı. Yorulmadan oral seks yapabiliyor, ara ara kendi kendine deep throat denemeleri yapıyor, sen zorlayınca ses etmiyor. eeee daha ne olsun, bir de fiziği resimlerdeki gibi olunca ben çok keyif aldım. Sizlere de tavsiye ederim.
    Bu arada ajansa da ayrı bir paragraf lazım. Gerçekten işini iyi yapan nadir ajanslardan, operatörler çok iyi ve anlayışlı, sayelerinde fıstık gibi kızlarla takılıyoruz :)
    Rispondi:
    Thank you dear for your kind words. Yes just one hour is too little to taste all Kriss skills. It needs at least 2 or 3)
  • msarp 04-08-2019
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    04-08-2019 60 min Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Tette di silicone
    Concesse più volte
    Foto vera
    Sıcağı sıcağına yazmak istedim.Bu siteden sık görüşme yaparım ama bu kız rahatlıkla top 3 diyebilirim.Kapıda ilk gördüğünüzde afallıyorsunuz zaten . Harika bir görüntüsü fiziği ve yüzü var. Çok ilgili,güleryüzlü ve neşeli . Ben çok beğendim . Tekrar gider miyim kesinlikle ... Dans etmeyi çok seviyor. Bu arada otel yeşil otel ama odası geniş olanlardan yani paraya kıymış bu bile çok artı hareket benim gözümde.. Detay isteyen olursa mesaj atsın gördüğüm zaman cevaplarım
  • throwawayyy 15-11-2017
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    15-11-2017 60 min Istanbul
    : 9.0
    : 8.5
    : 6.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Tette di silicone
    Concessa una sola volta
    Foto vera
    bu gün bu kızla görüştüm. fulyada giriş çıkışı kolay bi otelde kalıyor. otel tırt ama söyleyim. odadaki klima bile bozulmuştu. 30 derece üflüyor terleye terleye seviştik. en son dayanamadım kasımın ortasında camı falan açtım baktım kurtarmıyor 1. postadan sonra mecburen soğuk duşa girdim.

    her zaman yaptığım gibi detaylı yorum yazacağım. malum site fake yorumcu kaynıyor(hepsine kafam girsin bu arada) bari gençler gerçek yorum yapan arkadaşları görsünler ona göre davransınlar.

    -otelden bahsettik ama pek mühim değil. tek bilmeniz gereken asansörde tuşa basarken tuşa kırmızı yanana kadar 3-4 saniye basılı tutmanız. yoksa benim gibi 5 dakika asansör önünde mal gibi beklersiniz :-)

    GENTLE reyizin güzel yorumlarına itimat ederek. gittiği kızları tek tek arkadan takibe devam ediyorum.

    ajanstan 15.30 da kriss'i görmek üzere sözleştim. verdiğim saatlere dikkat edin. 15.10 gibi otele vardım. ajansa otele geldiğimi kız boşsa görebileceğimi söyledim. tamam kız boş dedi. 15.15 gibi kızın odasındaydım. ilk postayı attıktan sonra duş vs derken tam ikinci postaya hazırlanırken kız süre bitti gibisinden birşeyler söyledi. çıkartım telefona saate baktım saat 15.50 dedim benim daha 25 dakika zamanım var nasıl sürem bitti? kızdada ingilizce yok denecek kadar az. ne dediğimi anlıyor ne istediğini anlatabiliyor. tamam 10 dakika falan dedi. başladık sevişmeye falan derken saat 16 da kız süre bitti deyince çıkardım telefonumu ajansla son konuşmamın süresini gösterdim. 15.10, kız yarım buçuk ingilizcesiyle birşeyler geveledi. duş alıcam üstümü giyineceğim falan dedi herhalde ama ben bozuldum. neyse tamam dedim üstümü giyindim çıktım.

    yani sen duş alacaksın diye beni 10 dakika önceden neden yollamaya çalışıyorsun. iyi niyetliyiz kıza kibar davranıyoruz centilmen olalım diyoruz. bizi sikmeye çalışıyorlar.
    10 dakika az demeyin valla bozarım. 10 dakika 150 lira demek. yeri geliyor bu kızlar 50 lira fiyat indirmiyor.

    neyse bu tatsız detaylardan sonra değerlendirmeye geçeyim. güzellik olarak 8.5 alır. ama pozitif enerjisi olan sürekli gülen bir kız olduğu için 9 verdim. kız temizdi bu arada. güzel bir cildi var güzelde sevişiyor.

    serviste puan kırmamın sebebi kayganlaştırıcı kullanması. sevmiyorum şu kayganlaştırıcın tadını. kullanmaması için rica ettim kabul etmedi. parmaklamayada izin vermiyor. diyeceklerim bu kadar. süre ile ilgili bi tatsızlık yaşadık ama sırf bundan ötürü diğer olumlu yönlerini gömecek kızı ekmeğinden edecek değilim eğriye eğri doğruya doğru yazıyorum. ortalama üstü bir kız. güleryüzlü ilgili bir kız. diyeceklerim bu kadar.


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    negatives.

    -i booked a meeting with the agency for kriss, today at 15.30. i arrived hotel little earlier at 15.10, and messaged the agency i arrived if she is available i could go to her room. agency said okey. i went to her room at 15.15, when the clock hit 16.00 she said thats it time is over. i showed her my last message with agency and it was 15.10, i guess she tried to explain with her poor english that she will take a shover or get dressed for new customer at 16.00, i didnt argue with her and left the room
    so i basically in the room for 45-50 min. thats why i gave the 6/10 to comminication

    -she uses lube wich i hate the taste of it. and doesnt let me finger her :-) asked her nicely and got refused.

    -air conditioner doesnt work in the room. we had to had sex at like 30 degree. it was so hot

    positives.

    she is always smiling and has a positive vibe. even though she sad no to my every request she was kind :-) she is pretty and doesnt hold back when kissing wich is nice.

    i would recommend her and the agency İF i havent had the time issue.



  • staryy_volk 11-11-2017
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    11-11-2017 60 min Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    In faccia
    Attivo

    Tette di silicone
    Concesse più volte
    Modificata al 10% in Photoshop
    Sitedeki ilk yorumum. Daha öncekilere açıkçası milletin ekmeğiyle oynamayayım diye yorum yazmamıştım. Az önce Christina’nın yanından çıktım. Şimdi oturup rakımı içerken resmen kendimi yazmaya mecbur hissettim. Gençler bu kız herşeyden önce “iyi bir insan”. O yüzden gidin derim. Bostancı’daki yeşil otelde görüştük. Resimlerden çok çok çok çok çok daha güzel bir kız. Götü resmen efsane. Kendi tercih ettiği bir doggy style var: Ellerini yatağın kenarına koyup siz ayakta o domalmış halde.Onu yapmasına izin verin. Abinizde resmen mucize yarattı. Haftaya berre diye karşıda bir otele geçecekmiş. 21’inde gidiyor.Kaçırmayın derim. Fake profillerden, sahtekar ajanslardan size de gına geldiyse ilaç gibi gelecektir. Havyan gibi davranmayın, öpe öpe sikin karşılığını fazlasıyla veriyor. Daha ne diyeyim amk.
  • GENTLE 08-11-2017
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    07-11-2017 60 min Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Senza lingua
    Senza preservativo
    Sì, lo sputa
    Attivo

    Tette di silicone
    Concesse più volte
    Foto vera
    geçen nisan girmiştim bu kıza, tekrar geldiğini görünce yine gittim. profilindeki resimler hiç iyi çıkmamış, kendisi çok daha hoş. iki hafta kalacakmış, dönmeden bir kez daha gitmek niyetindeyim.